אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה שכבר ראיתי שנשאלה פה אבל הפתרון שניתן לא עוזר לי. אני מנסה לצרוב בנרו דיסק data על דיסק dvd. אני מסמן multisession אבל כשאני רוצה לשוב ולצרוב על הדיסק האפשרות של continue multisession היא disabled. חשבתי שאולי הבעיה בסוג הדיסק שאני משתמש אבל ניסיתי עם סוג אחר ונתקלתי באותה תופעה (סוג אחד שהשתמשתי בו הוא silver line). יש למישהו רעיון מה יוכלה להיות הבעיה? חיפשתי כבר בכמה אתרים ולא מצאתי הסבר ללמה שה יכול לקרות. בתודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני מנסה ליצרוב דיסק וזה רושם לי תבעיה הזאת.1! החלפנו את הסידי וזה לא הבעיה מהסידי מה יכול ליהות הבעיה? כמבון שהדיסק גם טוב תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי צורב nec 3550a ודיסקים (הבנתי שמאוד טובים) של verbatim dvd-r 4.7 ושאני מנסה לצרוב data במשקל 4550-4600 אז הוא לא נותן לי ואומר שיש בדיסק 4480 (לא זוכר בדיוק כמה). למה זה ככה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD רב-פעמי אני נכנסתי ל-NERO ועשיתי BURN DVD DATA הכנסתי את התוכן הצריבה הושלמה בהצלחה אבל שניסיתי אחרי זה להכנס לדיסק ראיתי שדיסק ריק(כנראה שעשיתי משהו לא נכון) אם עשיתי טעות אז איך אפשר לצרוב DATA ל-דיסק DVD רב-פעמי? ושעכשיו שאני מנסה למחוק את התוכן זה לא נותן לי עשיתי ERASE DVD ולא עוזר...מה עושים? :'(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , לאחרונה רכשתי צורב DVD עכשיו הקטע הוא שאני רוצה לגבות את המחשב שלי ( את כולו ) ורכשתי גם 10 מדיות ( = 43 גיגה מקום ) * יש לציין שכאשר התקנתי את נרו היה לי צורב רגיל ולא DVD אז לעיניין - אני נכנס לצרוב DATA רגיל בנרו 6 וכשאני צורב הוא מבקש ממני לשמור קובץ IMAGE ( ששוקל כמו משקל הקבצים שאני רוצה לצרוב בדיסק ) לאחר 5 דק' צריבה הוא מסיים שאני רוצה לראות מה יש בדיסק ( עזבו שהכונן לא מזהה בכלל שיש שם דיסק גם לפני הצריבה ) הוא מראה לי שגיאה כזאת : http://img30.echo.cx/img30/1396/ghfhfgh9pg.jpg תודה רבה רבה לעוזרים~!!
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לא מצליח לצרוב די וי די, הצריבה נכשלת לפני שהיא התחילה, ודיסקים רגילים הוא צורב בלי בעיה... ניסיתי לצרוב גם עם multisession וזה לא עבד. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה שכשאני צורב שירים על הדיסק אז הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל אין שיר אחד אפילו שנצרב ונמצא בדיסק אחרי הצריבה ניסיתי לצרוב את הדיסק דרך כמה תוכנות צריבה חוץ מנרו ולא מצאתי פתרון. הציעו לבדוק אם הצורב שלי מקבל את הדיסק rewritable אבל אני לא יודע איך למצוא תפתרון לבעיה. מי שיכול לעזור לי אני נמצא גם באי מייל natalie03@bezeqint.net או באיי סי קיו: 161725061
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי דיסק מקורי של משחק שחמט ורציתי שיהיה לי גיבוי לדיסק הבעיה שמסביב לדיסק יש מעיין חריטה עגולה לקראת סוף הדיסק ניסיתי לצרוב ב CLONECD הוא צרב עד 97% ואז נתקע ניסיתי לצרוב ב esay cd creator בצורת DATA אבל גם אז הוא נתקע באמצע האם למישהו יש רעיון ?
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
איך אני צורב 4.43 על דיסק דיוידי שכתוב עליו שאפשר לצרוב 4.7 בתוכנה של NERO ניסיתי והתוכנה מוסיפה לדיסק אוטומטי עוד כמה עשרות מגה וכשאני מנסה לצרוב זה כותב לי שאין מקום בדיסק...מה לעשות? אגב, הווינדוס מראה שהקבצים (עונה כלשהי מאיזושהי סדרה) שוקלים 4.43 ובתוכנה (נרו) זה מראה שזה שוקל 4.53 פלוס מינוס... מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קניתיי היום דיסקים DVD+R DL , עכשיו אני מנסה לצרוב אבל הצורב עושה בעיות ולא רוצה לצרוב המדיות בנפח 8.5G , הצורב הוא LG GSA-4167B . מה יכולה להיות הבעיה ?? זה יכול להיות בגלל שהצורב ישן?? תודהה
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אחרי שצורב דיסק עם התקנה של משחק או מערכת הפעלה, הדיסק לא צרוב טוב, יש מלא תקלות בדיסק, בדיסקים אחרים שנצרבו כבר מזמן אין בעיות בכלל. צרבתי בשני צורבים שונים, בכמה תוכנות שונות, וגם בכמה סוגי דיסקים שונים, עדיין אותה תקלה.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב יש לי צורב חיצוני דק usb multiburner3 שכתוב עליו שהוא מחברת philips & benq אני מצליח לצרוב כול סוג של דיסק אבל מהסוג הנ"ל אינני מצליח אני משער שזה בעיה של עידכון קושחה אבל אינני מוצא שום עידכון קושחה המתאים למכשיר הנ"ל אולי זאת לא בעיה של קושחה אוליי זאת בעיה של משהו אחר צריך את עזרתכם בברכה
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה, יש לחבר שלי בעיה והוא ביקש שאני אכתוב לכם אותה ותנסו לעזור לו לפתור אותה - יש לו 3 סוגי דיסקים שונים בבית, 700 מגה שכשהוא מכניס אותם אז זה עובד טוב ויפה, דיסקים של 870 מגה, שכשהוא מכניס אותם זה מראה לו תמיד שיש בהם רק 700 מגה פנויים... ודיסקים של 4.2 ג'יגה, שכשהא מכניס אותם זה כותב לו כאילו אין דיסק בכונן, יעני לא קורא אותם. שכשהוא מנסה לצרוב בדיסק תוכנה בגודל 704 מגה, על דיסק ששוקל 870 מגה (שלהזכירכם זה מראה לו כאיל ויש רק 700 מגה פנוי), ובהגדרות הוא קובע שגם אם גודל הקובץ חורג מגודל הדיסק, אז זה עדיין יצרוב, זה בכל זאת עושה לו שאין מספיק מקום בדיסק ולא נותן לו. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? סוג הכונן: HL DT ST CD-RW GCE-8523B ועוד אחד של NEC DV-5800C …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי צורב כבר כמה זמן הדגם הוא PIONEER 108 ועד עכשיו כל הצריבות היו בסדר עד ש....(טופים) לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו על דיסק DVD של חברתTEAC זרקתי 4 דיסקים עד שהצלחתי , חשבתי שאולי זה בגלל שהדיסקים לא איכותיים וקניתי דיסקיםDVD-RW של VERBATIM אני לא יודע כמה זה נחוץ אבל הנה תמונה http://tinyurl.com/2u27xb.ניסיתי לצרוב שוב אבל כל היו לא מוצלחים שמרתי את הLOG ובתוכו הייתה השגיאה הבאה : Power calibration error ומאז לא הצלחתי לצרוב על שום דבר (ניסיתי X4 ו X2 אותו הדבר) . לנוחיותכם צירפתי את הLOG. תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה אם אני מבצע צריבה של מוסיקה, המחשב מראה לי שהכול תקין, אבל בפועל הוא לא צרב כלום? מה ההבדל בין צריבה של disc at once ל-track at once?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכם... הורדתי סרט ובהגדרות המחשב מראה לי שהסרט הוא 702MB.. שמתי את הסרט בתוכנת הצריבה (Nero) וכשאני מגיע למצב של צריבה התוכנה מוסרת מידע שהסרט גדול מדי(703MB) והדיסק יכול להכיל רק 702MB! מה אני יכול לעשות בכדי לצרוב את הסרט?. ד"א, אני צורב במצב DATA..זה בסדר נכון? תודה לעוזרים, מאד חשוב לי. מני חן.!
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה, הצלחתי להקליט בעזרת הכרטיס טלויזיה סרטים מהוידאו למחשב אבל שאני מנסה לצרוב אותם הצורב ממיר אותם לקבצי dat, אני מנסה לצרוב אותו בתוכנה נרו הקטגוריה של צריבת סרטים לדיוידי, הוא אומר לי שהפורמט אינו מתאים. אני לא יודע מה לעשות עד עכשיו יש לכם מושג? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לצרוב את הקובץ בתכונה fire burner ולא הולך לי אני מצליח לצרוב אבל שאני מכניס לcdrom הוא לא מזהה אותו ול מליח לפתוח אותו..מישהו יודע למה ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במזל טוב קיבלתי אתמול את הצורב החדש שלי (LG 4120b). הדבר הראשון שניסיתי לצרוב היה קובץ גיבוי בודד בגודל 4.2GB על מדיה של -R, ולהפתעתי תוכנת הצריבה (NERO) הודיעה לי שהיא לא יכולה לצרוב קובץ שגודלו עולה על 2GB. חשבתי שנפטרנו מהמגבלה הזאת יחד עם FAT16... האם מישהו נתקל בתופעה ? האם באמת קיימת כזאת מגבלה בצריבה ? הרי WINDOWS שומר בלי בעיה קבצים גדולים הרבה יותר.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב dvd ודיסקים של dvd silver line אכשיו אני מנסה לצרוב 4.7 גיגה וזה לא נותן לי למה?דרך אגב הדיסקים -DVD http://img255.imageshack.us/img255/9059/dddfd0.jpg
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב שירי mp3 ל Audio CD בנרו או בכל תוכנת צריבה אחרת, זה אומר לי: The file below is not a format supported for burning העניין שעד עכשיו תמיד צרבתי שירי MP3 לדיסק אודיו, פשוט הקיבולת של הדיסק הייתה רק 19 שירים בערך. עכשיו אני לא יכול לצרוב בכלל. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
או קיי הבעיה היא ככה הצורב שלי התפקשש לא מזמן וככה גם כמה צריבות ואז הוא התחיל לצרוב לי על באפר של 30-40 % זאת אומרת במהירות של 16 הוא צורב על 94% המהירות המקסימלית של הצורב בקריאה ובכתיבה זה 52 ועשד עכשיו הוא צרב במהירות גבוה ובסדר עשיתי בדיקה של נרו על הצורב וגיליתי שיכולת הקריאה שלו היא במהירות 17X דבר זה מדאיג אותי שכן זה מעט לי את מהירות הצריבה עצמה בלי קשר לליזר הצריבה. לפי דעתי הבעיה היא בלייזר או במגעים של הקריאה. בצריבה איטית הוא צורב בסדר אבל במהירה לא מה עלי לעשות האם לקנות דיסק לניקוי או משהו כזה או שהבעיה יכולה להיות במחשב?
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ככה יש לי צורב ASUS 1608P3S ניסיתי לקרוא מדיסקים ולכתוב לדיסקים של Nashua DVD-R והוא פשוט מסרב לזהות אותם... רציתי לדעת אם יש לזה פיתרון ואם זה קרה לעוד אנשים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי צורב CDRW של LG, בן שנתיים בערך (לא זוכר מתי מכרו את ה X42). כל מקרה, בחודש האחרון הוא פשוט לא קורא לי דיסקים עם סרטים אם אני מפעיל את זה ישירות מה CD, הוא פועל קצת ומפסיק את הקריאה. אם אני מעתיק את הקובץ למחשב ומריץ משם, הקובץ מלא פאקים (מריחות בעיקר). מה הבעיה? המדיות? הכונן עצמו? והכי חשוב, מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש. (חשבתי על דיסק לניקוי העינית, אבל אני לא בטוח אם זה באמת עוזר \ אם העינית באמת הבעיה וזה מה שיסדר אותה). רב תודות.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי ראשית אני מנסה להפעיל את הדיסק דרך הצורב DVD (OPTIARC( משהו מוזר : הEXPLORER מזהה אותם כקבצים ששוקלים 1K (בסיומת CDA) ניסיתי מספר תוכנות : WMP, WINAMP וNEROSHOW TIME MEDIA PLAYER CLASSIC מפעיל אותם אבל הם קופצים ולא מתנגנים כמו שצריך. החבילת CODES שברשותי היא COMBINED COMMUNITY. כשאני מכניס את הדיסק לכונן השני ASUS DVD הקבצים עדיין מוצגים בEXPLORER כך, אך הדיסק כן מתנגן בMP ובWINAMP. דבר נוסף - ניסיתי להריץ מספר AUDIO CD צרובים במחשב ולא עבדו לא בצורב ולא בDVD ובאוטו עבדו מעולה. כיצד לדעתכם ניתן להסביר את התופעה!?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-