עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by LI,

מדובר ב- DVDRW LG GSA 4163B. התקנתי אותו היום, צרבתי כמה דיסקים של שירים, הכל הלך נהדר. ואז ניסיתי לצרוב VCD והוא נתקע תמיד אחרי 2 שניות בערך (בערך ב-40% של שלב ה-analysing). קראתי בפורומים פה על עדכון קושחה (FW?), מאיפה ניתן להוריד את זה? תודה רבה רבה רבה מראש ;D

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by iyehuda,

אני כבר שנים צורב ללא בעיה הפעם צרבתי סרט עם שרינק ללא בעיה וכשבאתי לייצור עוד עותק עם NERO EXPRESS ב DVD-VIDEO FILE לקראת סיום הצריבה הוא רושם : can't end disk at ones

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by amit501,

יש לי בעיה בצריבה הסיפור הוא כזה פירמטתי את המחשב WIN 98 SE התקנתי את גרסת 5.5.9.9 וכשניסיתי לצרוב הכל הלך בסדר התקבלה הודעה שהצריבה נסתיימה בהצלחה אבל בפועל לא נצרב כלום. זה קרה גם בדיסקים ריקים ומלאים. ניסיתי את הגרסה המלאה 6.0.0.9 וגם שם זה לא עזר. נ.ב: ביטלתי את האפשרות שBOX של הסימולציה היה מסומן. הנה קובץ ה-LOG של הצריבה: http://tennis.bravehost.com/Log.txt תודה.

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  4. שלום, בנסיון לצרוב על מדיה DVD - RW מתקבלת הודעה : Optiarc DVD RW AD-5170A comunication faliur בוצעה בהצלחה מחיקה (קצרה וארוכה) למדיה. מדובר בצורב : Sony DVD-RW AW-G170A מה פירוש ההודעה ? האם המדיה (הדיסק שעליו כותבים ) דפוקה, או שיש בעיה בצורב? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by TzV-EyE-GeR,

בזמן האחרון כשאני מנסה לצרוב, אז התוכנות שאיתן אני עובד(נרו - גירסה 5.5.9.14, CLONE CD ) מודיעות בסיום הצריבה, שהצריבה הצליחה, אך כאשר אני בודק אם אכן נצרב משהו על הדיסק, אני מגלה שהדיסק נשאר ריק. איך אני פותר את הבעיה?? מישהו אמר לי שזה קשור בגירסה של הנרו, שדפקה איזה קובץ DLL במערכת, אם אכן זאת הבעיה, הכיצד אני מתכן אותה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, יש ברשותי צורב dvd חדש של sony , בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק של dvd או של cd רגיל המחשב נכבה פתאום בזמן שהצריבה מגיעה למשהו בין 3% ל 5%... פירמטתי את המחשב - לא עזר, התקנתי nero מחדש לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה? זקוק לעזרה נואשות ... מתסכל מאוד

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Started by GHOST,

טוב בזמן האחרון רוב הפעמים שאני מנסה לצרוב משהו אני מקבל את הודעת השגיה המצויינת בכותרת האם מת לי הצורב? הצורב הוא NEC דיי ישן (DVD) אני מנסה לצרוב דיסק רגיל

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  8. Started by CRT,

אוקיי אז ככה יש לי צורב של NEC AD-7170S בצריבה של איימג' של 6.7GB נותן טעות. צורב עם תוכנה נרו 6 וגם נרו 7 נותנים אותה טעות. בבדיקה של הדיסק הוא תקין וניסיתי מספר דיסקים. במהירות 2.4X 2X ו1X לא מצליח לצרוב. הדיסקים עצמם כתוב 8X והחברה FORTIS. הקשחה שלי כתוב שהיא 1.0... והוא מסוגל לצרוב DL לפי מה שהבנתי אבל אף פעם לא ניסיתי. איך אפשר לפתור את הבעיה?? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by TermiNal,

שלום.. יש לי בעיה מוזרה מאוד.. כל פעם שאני צורב הצריבה מתחילה בסדר גמור, ולאחר מספר שניות מד הbuffer וזיכרון המטמון יורדים עד הסוף ומתקבלת ההודעה שהצריבה נכשלה, אגב זה לא משנה באיזו מהירות אני צורב ואם אני צורב CD או DVD. אותה בעיה הייתה לי גם בצורב הקודם ולאחר שנבדק בנועה מחשבים הוא נמצא תקין, כמו כן הצורב שברשותי עכשיו ה-LG נקנה אתמול ונבדק גם הוא במעבדות נועה כך שזה לא יכול להיות שהוא לא תקין. אם כך, מה הבעיה? אגבב אני משתמש ב-nero startsmart 6. אגב הנה לוג שקיבלתי עכשיו בזמן שעשיתי בדיקה וניסיתי לצרוב מספר שירים על דיסק רגיל לא DVD (אותו דבר קורה גם שצורבים DVD) Tomer Levinger 1A20-020E-0000-1349-1210-6697* Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Progra…

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by manticore,

יש לי את הצורב הזה sh-s223f בחיבור SATA וכשאני מנסה לצרוב בOVERBURN דרך נרו אני מקבל את ההודעה הבאה: could not perform start of Disc-at-once הפעלתי את האפשרות לOB בתוכנה מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by Blackend,

שלום! יש לי בעיה לצרוב במהירות מקסימלית את המדיות של פורטיס מקיי אס פי ....לפני חודשיים לא היתה לי בעיה ובשתי חבילות האחרונות שקניתי הוא לא נותן לי לצרוב ביותר מ 2. ניסתי הכל אני בוודאות שזו המדיה! האם עוד מישהו חווה את אותה בעיה? בבקשה אם מישהו יש לו מושג איך פותרים את זה אני אשמח מאד! תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by zy2000,

מע. הפעלה win xp תוכנת צריבה NTI CD-MAKER PLATINUM 6 תאור הבעיה : בצריבת קבצי אודיו אחרי מספר שניות מופיעה התקלה שבתמונה . התקלה מתרחשת בזמן שהתוכנה בשלב (writing toc (table of content הקובץ בכל זאת מועתק אך לא שומעים כלום לפעמים צפצופים . אחרי אישור להודעת התקלה מופיעה הודעת תקלה שניה . ניסיתי להחליף CD ונשארה אותה תקלה . ה cd מסוג rewritable . הדבר לא קורה ביצירת דיסק DATA אלא רק בדיסק אודיו . ניסיתי שינוי מהירות צריבה ללא הועיל . יש הצעות ? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  13. אם מישהו יכול לייעץ לי בעניין הצורב שלי קניתי דיסקים רב שימושיים (rewritable) אני לא למה הצורב שלי לא צורב עליהם למרות שהוא מסיים את הצריבה בשלמות..... חיייייב עזרה דחוףףףףףףףףף 161725061- למי שיותר קל אפשר גם באיי סי

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yotamoo,

אמור להיות צורב טוב, TEAC לא? בכל מקרה הוא לא צורב לי שום דיסק, ואין לי מושג למה... מה שכן יש לי תמונה ולוג, ככה שאולי אחד המבינים פה יוכל לעזור לי... כה אני מקווה לפחות. בכל מקרה זה מאוד חשוב לי אז כל ניסיון יתקבל בברכה... תמונת השגיאה מנרו לוג הצריבה מנרו

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by Pundag,

שלום לכולם , יש לי קובץ מוזיקה בעל 81 דקות שאני רוצה לצרוב על דיסק קניתי דיסקים של 780 מגה ו 90 דקות של סילבר ליין , אבל כשאני בא לצרוב את השיר הוא לא נותן לי כי הוא אומר שזה דיסק של 700 מגה ו 80 דקות השאלה שלי היא , האם אני צריך לעשות משו מיוחד כדי להגדיר ל "נרו" שזה דיסק של 90 דקות או שזה אמור להיות אוטומתי? יש לי צורב של BENQ X48 מלפני שנתיים בערך. תודה רבה לכול העונים. עידן.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by Diniska,

התקנתי מחדש WIN XP לפני ההתקנה מחדש לא הייתה לי שום בעיה אחרי ההתקנה מה שקורה הוא שכאשר אני צורב דיסק ב NERO הוא צורב אותו ואומר שהצריבה הצליחה אך לאחר מכן הצורב מראה שהדיסק ריק, ניסיון לכתוב עליו שוב לא מצליח התוכנה אומרת שהוא מלא, ב DVD ROM שיש לי הוא בכלל לא נקרא. ב EASY CD CRESTOR הוא פשוט לא נותן לצרוב דיסק הוא פשוט מראה הודעת שגיאה ויוצא מהתוכנה. ניסיתי לשנות גרסאות של התוכנות לא עזר, אותה גרסה של חלונות מותקנת לחברים שלי ואין שום בעיה בצריבה, הצורב מוגדר ומזוהה כמו שצריך ב DEVICE MENEGER. במה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by Lior4543,

שלום, בזמן האחרון הצורב שלי נהיה ממש ממש איטי, מדובר בצורב LG DVD, אני יסביר יותר מדוייק, ברגע שאני צורב דיסק DVD הצורב יצרוב אותו, אבל בהרבה זמן, התוכנת נרו אומרת לי 40 דקות וזה באמת מה שקורה, הדיסק נצרב טוב אחרי 40 דקות, זה לא היה ככה וזה התחיל לפני כמה שבועות, מה אני אמור לעשות? אני חייב לציין שהאיכות של הדיסקים שנצרבים אחרי זמן ארוך כל כך היא בסדר והדיסקים עובדים חלק.. אין בעיה בקריאה של דיסקים רק בצריבה של דיסקי DVD , ברגילים אין שום בעיה. תודה מראש על עזרתכם, ליאור.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  18. Started by avnerel,

שלום, ברשותי: p4 1.9ghz 256mb yamaha crw 2200E (secondry-master) משתמש בתוכנת צריבה נירו. מדיה -LG. בכל סוג של צריבה(audio,data,image) הנירו מתחיל לצרוב ומשום מה הוא נתקע על 3%, וזמן הצריבה ממשיך לרוץ. אשמח מאוד במידה ותוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by doronix,

שלום לכולם. יש לי נייד חדש (מזל טוב לי), אבל אני לא כל כך מצליח לצרוב איתו (נותן הודעה שהDMA לא מופעל ולא נותן להפעיל אותו), בגדול הוא גם לא קורא לי דיסקים כראוי (איטי ומשמיע דיסקים בצורה לא רציפה). החשד של הוא להתנגשות חומרה, למישהו יש כיוון מה עושים עכשיו? PHILIPS DVD+-RW SDVD8441 הצורב שלי....

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by Systema,

כשאני מנסה לצרוב DVD בנרו כמו סרט מקודד, התוכנה פשוט מציגה הודעת שגיאה באמצע בלי שום סיבה נראית לעין, כבר 5 דיסקים ביזבזתי כבר. הצורב הגיע לי עם המחשב, המחשב אצלי כבר שנה וחצי.

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  21. יש סיבה למה כשאני מנסה לצרוב קובץ מאוד גדול שבקושי נכנס בדיסק זה לוקח המון זמן, ובד"כ גם נכשל? כמו שאתם רואים צירפתי 2 תמונות, בראשונה ניתן לראות שהצריבה בקושי זזה, בשנייה ניתן לראות שהיא בכלל נכשלה לאחר חצי שעה בערך. למען האמת, לפעמים זה גם מצליח לסיים (תוך שעה בערך) - ואז הדיסק יוצא פשוט דפוק (עובד גרוע - זמני קריאה מאוד ארוכים וכו' - אם בכלל) ה"ציוד": Samsung SH-S182D צורב דיסקים של SILVER LINE DVD-R X16 גודל הקובץ שניסיתי לצרוב הוא 4,703,028,527 בייטים, 4.37GB בעצם טיפה פחות מנפח הדיסק הכולל כשאני צורב קבצים בגודל של 4GB בערך אין שום בעיות למישהו יש הסבר הגיוני לזה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by kip,

אהלן, אני מקווה שתוכלו לעזור. יש לי צורב DVD של LITE ON , הדגם עצמו אני לא זוכר (ואני לא שם), הוא מסרב לצרוב DVD-RW, ניסיתי גם + שיש לי והוא מסרב למחוק קבצים שכבר יש עליו... אני לא יודע מה בדיוק הבעיה... ואני לא בדיוק מומחה בתחום מישהו? תודה....

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  23. Started by atrio,

שלום, אני משתמש בצורב הזה כבר כשנה וחצי. צרבתי איתו הרבה מאד DVD+R/WR אבל היום משום מה הוא החליט שהוא לא מוכן לצרוב לי אותם יותר. אני משתמש ב Nero 6 וכשאני מכניס את ה DVD לצריבה הוא מודיע לי שהוא לא מוכן לעבוד עם DVD+R/WR אלא רק עם DVD-R/WR. בDevice Manager הוא מוגדר מאז ומתמיד כ Region 2. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by neli4,

שלום לכולם! בצריבה של דיסקים רגילים אין שום בעיה לצרוב גם - וגם + בצריבה של REWRITABLE אין בעיות עם - היום לראשונה נסיתי לצרוב RW+ והיו בעיות. זה מה שנרשם לי בנרו כשניסיתי לצרוב: formatting disc failed invalid command could not preform start of disk at once burn process failed at 4x האם יש לכם מושג מה הבעיה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by psxr,

כשאני מנסה לצרוב קובץ אימג' (אחד cue ואחד bin ) הנירו מעביר אותי באופן אוטומטי ממצב של dvd למצב של cd. האימג' הוא של dvd ככה שפשוט נירו לא נותן לי לצרוב אותו. הצורב הוא nec4550.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים