אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, גם במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי אני יכול לקרוא דיסקים אבל לא יכול לצרוב. יש בשני המחשבים את התוכנה daemon tools, יכול להיות שזה קשור? בנוסף התקנתי את עדכוני תוכנה המירביים לצורבים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב תקשיבו. הצורב בן כשנתיים. הגיע עם המחשב שלי. במשך כל הזמן הצורב לא התנהג כראוי, אבל זה לא ממש הציק לי. לדוגמה, אם אני משאיר דיסק בפנים (כל דיסק חוץ מדיסק BOOT או דיסק ווינדוס) כאשר אני פותח את המחשב או שאני עושה ריסטרט, לוקח איזה דקה יותר זמן למחשב לעלות, וכשהוא עולה, הכונן מתפצל בMY COMPUTER ל2 כוננים בלתי שימושיים-רק rewritable disk וcd-rom. עם זה עוד הסתדרתי, פשוט לא שמתי דיסק על הפתיחה. בזמן האחרון הצורב מעלה בעיות יותר חמורות. מדי פעם חברים מביאים לי מידע צרוב על דיסקי DVD-R או DVD+R. הצורב כמובן אמור לקרוא את שניהם לפי המפרט שלו. מה שקורה הוא שהצורב מזהה אותם כדיסקים ר-י-ק-י-ם, וגם לא של DVD, אלא של CD. אי אפשר לעשות כלום עם הדיסקים האלה והכונן חסר תועלת לחלוטין…
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב דיוידי חדש של אסוס, דגם ASUS DRW-1608P3S חיברתי אותו למחשב והוא מייד זיהה אותו כמובן. משום מה נרו מאפשר לי מהירות צריבה מרבית של X12 למרות שהצורב הוא בפירוש X16. (גם לפי אתר היצרן וגם לפי אווראסט). יש לי במחשב אחר אותה גרסא של נרו, צורב דיוידי אחר של סוני גם X16 ואותו הוא כן מזהה כ-X16. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורב SAMSUNG DVD±RW 16X TS-H552U והבעיה שלי היא כזאת התקנתי תדרייברים שקיבלתי עם הצורב ואני לא יודע למה הוא מסוגל לצרוב על X16 אבל הוא לא נותן לי אף פעם שאין דיסק הכונן אני רואה במהירויות שלו X16 שאני מכניס דיסק של X8 הצורב מראה לי מהירות של X2 אני לא יודע למה זה ככה?? משהו יכול לתת לי קישור לדרייברים חדשים יותר שלו בבקשה (אני לא מוצא) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קניתי את הצורב הנ"ל... ויש לי בעיה ממש מוזרה... התקנתי אותו והכל נראה טוב ויפה אבל... הוא לא נותן לי לצרוב על המקסימום... יש דיסקים שהוא נותן ולחלק לא.. למשל דיסק CD-R רגיל של TEAC הוא נותן מקסימום X40 במקום X48 ודיסק DVD+RW של ממורקס הוא נותן מקסימום X2 במקום X4 הדיסקים עובדים מצויין בצורבים אחרים.. כמו כן עדכנתי גירסא... למישהו יש מושג מה יכולה להיות פשר התקלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חברים , לא מזמן - חודש - קניתי מחשב עם צורב חדש , ככה הוא מופיע בתוצאה של סריקת SANDRA CD-ROM/DVD : _NEC DVD_RW ND-3550A (CD 48X Rd, 48X Wr) (DVD 6X Rd, 6X Wr דיסקים DVD שאני צורב הם VERBATIM וגם RITEK . אני צורב עם תוכנת NERO 6.6.0.8 הבעיה שתוכנת NERO שלי אומרת שצריבה בוצע בהצלחה , אך בפועל מחשבים אחרים לא מצליחים לקרוא את הדיסקים שצרבתי . ז''א שהם כן קוראים וניתן לראות מה הקבצים : לדוגמא - סרט שצרבתי , רואים קובץ אך נגן לא מצליח להריץ את הסרט או במהלך התקנת תוכנה שצרבתי , מחשב אומר שהוא לא מתליח לקרוא קובץ מסויים מדובר על דיסקים DVD מה יכולה להיות בעיה ?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אוקיי, אז הצורב הפסיק לאט לאט לקרוא סוגי מדיה שונים והיום הוא כבר לא קורא בכלל גם דיסקים מקוריים ומוזיקה. ניסיתי לנקות את העינית עם דיסק ניקוי (שיש לו מברשות עדינות) וזה לא עזר בגרוש... אני מאוד חושש לגעת פיסית בעינית (פרט לדיסק ניקוי) מאחר וזה עלול לגרום נזק בלתי הפיך. ניסיתי כל מיני עדכונים וגם לא עזר. יכול להיות שזה קשור לחום של המערכת? אצלי בחדר נהיה מאוד חם בלי מזגן והמארז מתחמם והצורב גם כן ממש מתחמם. מה גם כשניסיתי לחבר צורב LG צרבתי רצוף 6 מדיות ובשביעית הוא כבר לא קרא אותה. כיביתי את המחשב, פתחתי את המארז ונתתי לו להתקרר ואחרי זה הוא עבד מצויין... לפי בדיקות שביצעתי לפי ימהה, זו באמת בעית חומרה, אבל ככה הם תמיד אומרים... בכל מקרה, איזה צורב כדאי לקנות? אחרי הנסיו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש צורב מדגם GCE-8525B הצורב תמיד היה עושה לו בעיות ועכשיו אחרי הוספת Ram למערכת (בעבר חשבתי שזה יכול להיות הגורם) אני רוצה לרדת לשורש העניין. הבעיה היא כזאת, הצריבה מסתיימת בהצלחה ( Nero 7 ) אבל בפועל בדיסק יש הרבה בעיות כשמנסים לקרוא את אותו לאחר מכן. באודיו השירים קופצים וב Data יש המון בעיות בקבצים לדוגמה אין אפשרות לצרוב CD ולאחר מכן להעביר את כל ה 700 מגה לכונן הקשיח, ההעברה תתקע באמצע תמיד. בנתיים ניסיתי את הדברים הבאים: התקנת XP Pro Sp2 חדש) פלאש לכונן לגירסה החדשה ביותר לאותו דגם (1.05) , סגירת כל התוכניות ברקע, החלפת מדיות (TDK, Silver Line וכו') כמו כן הכונן קשיח והצורב, שניהם על Master (ראשי ומשני) בצמה נפרדת. ניסיתי כמה גרסאות של נרו אך עם אותה תוצאה…
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מדובר במותק הזה, רק בלבן יש לי את הצורב כבר כמה שנים טובות, ואני כל הזמן מופתע מהעובדה שכאשר אני מכניס דיסק לצורב ומנסה להעביר את הקובץ שבתוכו למחשב, קובץ של 6GB לצורך העניין הוא מעביר (על 5MB/S ודועך עד ל1MB/S אבל זה לא העניין) ואחרי זמן מה המחשב משום מה מזהה שהדיסק לא בכונן ונותן לי שגיאות בסגנון Please insert the xxx Disc to the drive - בוודאות לא מדובר במשהו חד פעמי, ולא בדיסק אחד כי זה קורה לי בכל דיסק שאני מכניס. מה שאני עוד מנסה לעשות זה להפעיל DAEMON TOOLS וממש להפעיל את הISO ישירות מתוך הדיסק, גם זה לא עובד. מה שמוזר זה שהיום התקנתי מערכת הפעלה ולא נתקלתי בבעיה כזו, התקנתי את מערכת ההפעלה ולא נתקלתי בשגיאות שכאלו. בעיה בצורב? במשהו אחר? אולי הוא פשוט כבר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי קניתי היום צרוב של בנקיו במהירות 48\16\48, חיברתי אותו התקנתי את התוכנת צריכה וכו' וכו', באתי לצרוב דיסק בנפח של 700(שהמהירות המקסימלית של הדיסק היא 32) ולקח לצורב- 10 דקות! מישהו יכול להסביר לי למה האיטיות משהו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הצורב של פלקסטור X24. לאחרונה נדפק משהו בצורב, הנה הבעיות: א. לפעמים הוא פשוט נתקע באמצע ואז המחשב לא מגיב. ב. כנ"ל, נתקע באמצע אבל מופיע המסך הכחול הארור. ג. כשהוא צורב הוא צורב לאט מאוד, למרות שכתוב שהוא צורב במהירות 24 לוקח לו משהו כמו 10 דקות לצרוב דיסק. אני משתמש בnero 5.5.7.8, ובלי קשר, אותם הבעיות בכל תוכנות הצריבה שניסיתי. אני עובד על windows 98 se ניסיתי על כל סוגי הדיסקים כולל היקרים ביותר ותמיד אותם הבעיות. מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב שהצורב שלי מציג תקליטורי DVD מסויים כריקים- למרות שהם לא. אותם תקליטורים נבדקו במחשב אחר ועבדו בסדר. כמו כן- ניסיתי לבצע פלאש לקושחה וניתקלתי בהודעה checksum error או משהו כזה. לא יודע אם יש קשר. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש, עידו
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי NEC AD-7200S ומדי פעם הוא קורא כאילו הוא חושב שהכנסתי דיסק וזה קורה כל כמה זמן ותוקע את המחשב לכמה שניות כל פעם, מסרבים להחליף לי כי טוענים שהוא תקין, עכשיו אני צריך להרוס אותו לגמרי איכשהו בשביל שיחליפו, מישהו יודע איך להרוס עם צריבת ביוס לא טובה או משהו בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי צורב nec 3550 בקיצור המחשב לפעמים מזהה אותו ולפעמים לא...ושהוא מזהה ואני מנסה לצרוב הצורב לא מצליח לצרוב לי...נראה לכם שזה יכול להיות בעיה בכבל שמחובר אליו מהלוח אם או שהצורב נדפק?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום. יש לי צורב מסוג: SONY CRX230E. הכונן עצמו עובד ללא שום בעיה אבל שאני מנסה לצרוב משהו ולא משנה באיזה תוכנה הוא כותב לי שהצריבה נכשלה או שהוא בכלל לא מתחיל לצרוב. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב סוני 48/24/48 ויש לי בעיה אני צורב דיסיקים שנקראים MCD בצבע סגול הדיסק במהירות 48 ואני צורב על הדיסק שירים במהירות 32 והשירים קופצים לפעמים מדלג על שיר מה עושים.............. בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה הוא עושה לי בעיות. אני צורב דיסק DVD, מכניס אותו למחשב ואז לפעמים רשום כשאני נכנס לתיקייה ב"המחשב שלי" ש"לווינדווס אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן כי הדיסק פגום או מאותחל באופן שאינו תואם לווינדווס". ככה שכדי לצרוב דיסק 1 בזבזתי איזה 3-4 דיסקים, אחרי כל דיסק בדקתי ופעם בכמה דיסקים דיסק אחד עבד. הבעיה שלי עכשיו שדיסקים שאתמול הכנסתי ועבדו, פתאום לא עובדים עכשיו, וכבר מחקתי את המידע מהמחשב (כי לפי מה שידעתי הדיסק היה טוב). ועכשיו די נדפקתי, למה זה? לא הייתה שום בעיה בצריבה/קריאת DVD עד עכשיו, פתאום זה קורה ואין לי מושג מה לעשות יש לי המון GB שמורים על דיסקי DVD. יש למישהו מושג? זה לא שהצורב אף פעם לא עבד הוא עובד שנה מצוין כמו שצריך, ככה גם הקורא DVD, וזה לא שהדיסק …
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק לאחד הצורבים, המחשב נתקע לכמה שניות, ואז הכול קופץ בחזרה. וכשאני מנסה לצרוב, הוא לא מזהה אותו. מה לעשות? זה בעיה בצורב? או בנרו? תודה רבה. אחד מדגם LG, ואחד לא מזוהה.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי דיוידי בייתי קורא SVCD/VCD/DVD... הורדתי קובץ ווידאו, הפכתי אותו מ-AVI ל-SVCD וצרבתי אותו על דיסק CD-RW. בדיוידי הדיסק פועל בכלל לא טוב, הקול נקטע הרבה פעמים, כנ"ל לגביי התמונה וכו'. צרבתי על המהירות הכי נמוכה, וניסיתי גם PAL וגם NTCS, כלום לא עזר. על דיסק רגיל (לא רב פעמי) אגב הסרטים עובדים מצויין, בלי שום תקלות. אז רציתי לדעת מה גורם לדיוידי בעיות עם דיסקים רב פעמיים?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי כמה סרטים ל DOK שלי (16 גיגה cruzer contour) וחיברתי את זה לדי וי די. סרט אחד יש בעיה בסאונד אבל יש תמונה... סדרה אחרת יש לי סאונד טוב אבל אני לא רואה את התמונה (ואני רואה את התרגום) יש למשהו מושג איך לפתור את זה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב שאני מכניס דיסק לצריבה עולה לי ההודעה הבאה : http://www.siz.co.il/my.php?i=jmyzndazj4gm.gif אני אשמח לדעת איך פותרים את הבעיה תודה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כרגע צרבתי דיסק של סרט על דיסק של 100 דק' 900 מגה.(ערכתי סרט ל-DVD) השתמשתי ב-OVER BURN. מכיוון שהסרט היה קצת טיפה מעל 100 דק' אז חתחתי קצת מהסוף(הקטע עם הכתוביות). עם התוכנה MPEGTOOL. בסוף הצריבה הוא לא סגר את הדיסק ורשם שהצריבה נכשלה,זה קרה לי כבר כמה פעמים עם סרט אחר אבל כבר קרה לי לא פעם שחתחתי והכל היה בסדר. מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
צרבתי דיסק DVD ואני לא מצליח להפעיל אותו במחשב אחר .... הוא פשוט לא מזהה שי דיסקקק אולי זה בעיה של אזורים אבל אני לא בטוחחח .....
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב חדש שמחובר למחשב שלי באמצעות usbהצלחתי לצרוב איתו קבצים מתוך המחשב ועשות גיבוי אבל כשניסיתי לצרוב מוזיקה מתוך דיסק on key הוא הודיע לי שנכשל (לאחר שהוריד את מהירות הצריבה) בחלק מהפעמים הוא פשוט נתקע ולא תקדם בצריבה . אני משתמש בנרו 6 מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בצריבה. יש צורב DVD מדגם: LITE-ON DVDRW SOHW-1693S אני לא מצליך לצרוב על CD רגיל כלום לא מוזיקה,לא DATA וכ"ו. אבל סרטים על דיסקים של DVD כן יכול(כול מה שקשור לדיסקים של DVD הכול צורב) (תוכנת צריבה NERO 7) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-