עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מדובר בצורב סמסונג 182M... כמו שרשמתי בכותרת, צורב אך לאחר מכן לא מזהה את המידה שצרב לפני דקה... מזהה כדיסק ריק. בכוננים אחרים המידע מזוהה ללא בעיות. האם הגיע סופו של הצורב?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  2. הבעיה היא שהוא קורא ומצליח לצרוב דיסקים של cd רגילים ודיסקים של dvd הוא לא קורא. הבנתי שאני צריך להתקין דרייברים לצורב אבל גם זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  3. Started by gogoman,

יש לי צורב DVD של liteon ובזמן האחרון הוא לא מזהה לי דיסקים של די וי די וגם לא צורב דיסקים של די וי די ולעומת זאת דיסקים רגילים הוא קורא וצורב חופשי בלי שום בעיות. יש לכם מושג אולי מה התקלה ואיך אפשר לתקן או שכדאי לי להחליף צורב ??

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by Semyon171,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6282ea והכונן DVD הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא מזמן . [מן הסתם שהוא לא צורב גם] כשאני פותח 'המחשב שלי' הכונן מופיע ככונן DVD רגיל [לא צורב],ואני מצליח לקרוא רק דיסקים רגילים איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש

5. Started by iyehuda,

חבר שלי יש לו צורב DVD של LG והוא מתלונן שבסיום הצריבה ב נרו הוא מקבל הודעה שיש להמתין 5 דקות וזה קורא לו רק בדיסקים מסוג - בדיסקים מסוג + אין בעיה יש למשהו רעיון

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by Swed,

כבר המון זמן אני מנסה לצרוב קבצים והצורב פשוט לא נותן לי הוא מגיע לשלב הverifying ופשוט רושם מלא שגיאות. לעומת זאת אם אני מבטל את הverifying הוא צורב אבל חצי מהקבצים לא תקינים. שלחתי את הצורב לתיקון ותענו שסידרו אותו אבל עדיין יש את אותה בעיה אני לא יודע מה לעשות אשמח לייעוץ ! שבת שלום

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by 64bit,

שלום, לפני שנתיים קנתי צורב LG ולפני כמה שבועות הוא התחיל לעשות לי בעיות. שאני מכניס דיסק הצורב מתחיל להשמיע רעשים מוזרים, הצורב מתחיל לסובב את הדיסק ואז הוא מפסיק, אחרי שהוא עושה את זה איזה חמש פעמים, הוא מפסיק והדיסק מתחיל להסתובב כרגיל. בעיה נוספת היא בצריבה ל-PS2, פעם שהייתי צורב הדיסקים היו נקראים ישר (דיסקים ישנים שצרבתי עובדים טוב), עכשיו נשמע אותו רעש כמו שהצורב מוציא בהתחלה (הפסקות פתאומיות). והדיסקים לא עולים. למישהו יש רעיון מה הסיבה לתקלה? ואם אפשר לתקן אותה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tavor21,

אני מכניס סרט דיוידי שנקנה בחנות והוא לא קורה אותו וכארש אני מנסה לפתוח את הדיוידי ולראות את הקבצים הוא תוקע לי את המחשב בבקשה תעזרו לי זה די דחוף נ.ב. הדיסק חדש ללא שריטות וב PAL נדמה לי שזה גם DL כי זה SINGLE SIDE ובדקתי בדיוידי אחר הדיסק שוקל 6.5 גיגה maybe i need to download some firmware to this dvd writter so he could read dl disks

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by johni,

אז ככה, הכל מחובר כראוי, אבל עדין המחשב לא מזהה את הכונן, הכל היה תקין עד היום סידרתי קצת את החוטים ומאז המחשב לא מזהה את הכונן, הכונן עצמו לא נפתח כשאני לוחץ על הכפתור. ונקודה כל שהיא בפח של הכונן, הטמפ' היא מינימום 60-70 מעלות. פשוט לקבל כוויה. מה קורה כאן?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by SharKiMaN,

הוא קורא DVD ויכול לצרוב מן הסתם גם CD. (בדקתי בכונן CD באחד המחשבים בבית והCDs שהוא צורב תקינים) כל פעם שאני מכניס CD הוא אומר לי שזה BLANK. יש אולי איזה דרייבר לצורב שמתקן את זה ואני לא יודע עליו?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  11. Started by lmlm,

שלום, יש לי צורב שך LG H10 הזה שכולם ממליצים עליו בפורום מפרטים. עכשיו הבעיה היא כזאת :כאשר אני סוגר תמחשב, הצורב מוציא את הדיסק שבפנים ולא סוגר את הכונן. ככה שיוצא שהכונן בחוץ, והמחשב מכובה. איך אני מבטל לו את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  12. יש לי בעיה עם הצורב, הוא עדין באחריות והיום החליפו לי לחדש מהקופסא ועדיין נשארה אותו בעיה הצורב עובד 100% כשאני צורב דיסקים, מוזיקה, קבצי MP3 אבל כשאני צורב סרט או קבצי VOB או סרט DVD כשאני צופה במחשב או בנגן ביתי, הסרט נמרח כאילו לא צרבתי אותו טוב. יש מין פסים והבזקים כאלה ניסיתי כמה סוגים של מדיות, ברגיל אני משתמש ב VERBATIM שזה נחשב להכי טוב וגם ניסיתי לצרוב במהירות נמוכה ועדיין אותה בעיה אני משתגע כבר, מזה יכול להיות? ה Firmware של הצורב גם כן מעודכן

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. שלום כולם קניתי מחשב נייד של asus a8sr לא מזמן והיום אני מנסה להשתמש ב LightScribe שלו והוא כותב לי בתוכנה של הלייט סקריב no LightScribe drives found אני לא יודע מה לעשות עם זה אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  14. טוב, אני נתקלתי בדבר שאף אחד עוד לא נתקל בו (כולל ב cdfreaks), אז אני אשתף אתכם ככה אולי אם למישהו תהיה בעיה דומה, הוא יוכל לפתור אותה מבלי לבכות על הצורב. הכל התחיל ביום בהיר אחד....סתם, אז ככה, צרבתי סתם משהו (סרט גיבוי) על מדיית DVD-RW, באתי לעשות rip מהמדיה לדיסק הקשיח שלי ושמתי לב שהוא מעביר את הקבצים ממש לאט (מהירות 1.4X), זה אף פעם עוד לא קרה לי, תמיד הוא היה מגיע למהירות המקסימלית (16X).... שימו לב שאני משתמש בקושחה הלא רשמית. טוב, עשיתי cancel אני לא אחכה כל כך הרבה זמן, באתי למחוק את המדיה, מחקתי, באתי לצרוב אליה שוב ו...הבאפר התחיל להשתולל כמו נרקומן בלי סם, ושאני מזיז את העכבר הוא זז לאט, פתחתי את ה task manager ואני רואה שהמעבד על 50% (HT אז זה כמו 100), אבל …

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by tenana,

מממ.. משום מה, כבר 5 צריבות שניסיתי לצרוב עם הצורב, נכשלו. ניסיתי לצרוב איתו רק קובץ אחד מאתמול, (עליו התבזבזו 5 צריבות), האם הקובץ יכול להוות בעיה? קובץ ISO , ובגלל שזה לא נשמע הגיוני אז האם קרה למישהו שהנק שלו פשוט הפסיק לצרוב פתאום? עריכה: כן בהחלט לא מדובר בקובץ הספציפי או משו כזה.. הצורב מת נראה לי..

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. Started by skot,

הצורב לא קורא ולא צורב על דיסקים של DVD ודיסקים של CD הוא קורא וצורב אותם מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by Noder,

היי הבעיה שלי די מורכבת, קניתי בתחילה צורב של סמסונג המחובר ב sata , המחשב זיהה אותו אך כשהחלתי לצרוב מיד אחרי אחוז אחד נרו רושם burning fails הייתי בטוח שהבעיה בצורב כי הלכו כבר הרבה דיסקים בבדיקה, החלפתי אותו ב pioneer dvr-215d המחתבר גם ב sata המחשב מזהה אותו כמו שצריך , אך אותו דבר קורה גם איתו.. נרו מתחיל בצריבה אך מודיע על כשל אחרי אחוז אחד. מה עושים ? (הכבלים של ה sata טובים, בדוק) יש לציין כי יש לי צורב נוסף המחובר ב IDE מוגדר כ slave , יש לי הארדדיסק המחובר ב sata המערכת : AMD Athlon 3800+ X2 , DFI LanParty NF3, Corsiar 1gb ram תודה מראש, Noder

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי צורב של סמסונג sata מדגם: sh-s203b הצורב עובד מעולה צורב לי הכול על דיסקים רגילים ועל דיסקים של dvd 4.7 . אבל יש בעיה שאני מנסה לצרוב דיסקים של די וי די 8.5 גיגה צריבה לוקחת לי יותר משעה וזה אומנם מסיים תצריבה אבל אחר כך יש בעיה בקיראת הדיסק בכול מחשב שאני ינסה להפעיל תדיסק זה יתקשה לקרוא תדיסק וגם שזה קורא אותו ואני מנסה להעתיק קבצים מהדיסק למחשב זה לוקח מלא זמן תמיד באמצע נותן הודעה כאילו אי אפשר להעתיק מהדיסק בקיצור הצריבה מראה לי שזה צורב טוב אבל הדיסק לא יוצא תקין מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by maormaor1,

שלום לכולם ! קניתי דיסקים vebatim 8.5 GB והכנסתי אותם לכונן. עכשיו אחרי שהכנסתי הכונן חושב וחושב וחושב ולבסוף הוא אומר כאילו אין דיסק בכונן. חשוב להדגיש כי הכונן שלי תומך בDL! תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  20. Started by Jack_g,

יש לי צורב TEAC48 הוא הפסיק לקרוא דיסקים ריקים וכך גם בכלל כל דיסק של נתונים. מלא מצאתי בכלל עדכון קושחה לצורב והווינדוס תקין לחלוטין צורבים אחרים עובדים מצויין במחשב הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by ariebel,

הבעיה מקורה בעדכון FIRMWARE ניסיון התקנה מחדש היה בפנים דיסק התהליך עדכון נתקע ומאז מגש הדיסקים לא נפתח והנורה מהבהבת והוא לא פועל באופן מוחלט. האם יש לכם רעיון איך לעזור במקרה הזה?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by 2ten,

שלום חברים יש לי בעיה יש לי צורב הוא צורב רק בדיסקים מסוימים ? מה זה בעיה בצורב או בדיסק? הצורב הוא nec dvd rw nd 3520a

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by A1eX,

אתחיל מזה שבצריבת CD רגיל הכל עובד מצויין, הבעיה מתחילה כשאני רוצה לצרוב DVD... אני בוחר בDATA DVD ומתחיל לצרוב, רק שהתוכנה ניתקעת על 2% ולא זזה.. מדובר בתוכנת NERO 10 וצורב בן שנתיים לפחות.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by Dj BeN Co-N,

שלום לכולםםםםםם אני חדש פה חחחח.. אז ככה שמעו אני לא יודע בדיוק מה יש לצורב שלי .. אני מכניס דיסק בא לצרוב. ואין צריבה שהוא לא יתקע לי ב 5% ואחרי 20 דקות אפילו יותר פתאום הוא ממשיך ולפעמיים יש מצבים שהוא ביכלל לא צורב ואני חייב לצרוב אבל הוא פשוט לא נותן לי ויש לי ים דברים לצרוב בבקשה עזרהההה אני חייב לסדר תבעיה הזאת . :'( והצורב שלי של חברת MSI מי שמכיר עם הפאנלים 52X32X52 תודה לכל העוזרים והלוואי והוא יסתדר לי :

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by HFDO5,

יש לי צורב של ימהה 24X10X40 CRW3200E זה הדגם שלו צורב טוב שלא עשה לי אף פעם בעיות עכשיו.. רציתי לצרוב על מדיות של 800 מגה והוא לא זיהה לי אותן אז ניסיתי לעשות לו עדכון של הביוס שלו נראה לי כמו שכתוב באתר שלהם http://www.yamaha-service.de/ שם נכנסים ל DOWNLOAD לדף של ה PRODUCT SERVICES CD RECORDERS IDE BURNER CRW3200E DOWNLOAD והורדתי את הראשון... עשיתי את ההוראות שביקשו לעשות לפי העדכון (יש לי XP) בקשי להיכנס להתקן של ה SECONDERY IDE למתקדם ולשנות שם ל PIO ONLY עשיתי את זה והרצתי את העדכון עשיתי ריסטארט כמו שביקשו ו... זהו הלך הצורב הוא לא רואה דיסקים שמכניסים לו לצרוב הוא יכול אבל לקרוא לא... מישהו יודע איך לעשות ביטול לעדכון הזה? או דרך אחרת לפתרון של הבעיה הזאת? תעזרו …

• 3 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים