אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי דיסקים DVD+RW של ורבטים מתוצרת טאיוואן. אבל אין לי מושג איך מפרמטים את הדיסקים האלה. יש לי ויסטה וNERO החדש (נדמה לי 8) . איך לעזאזל עושים את זה?!
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קניתי הארד דיסק חיצוני של סמסונג "stoy station" בנפח 1TB. בהדרכת המרדיך שלכם לפירמוט ההארד דיסק החיצוני ל NTFS. בחרתי בשיטה השנייה המופיה במדריך, כלומר, פירמוט דרך 'המחשב שלי' ולא דרך CMD. הבעיה היא שהפרמוט נמשך כבר שעתיים ונראה כי זה לא ממש מקדם. מה עלי לעשות? לעצור באמצע?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
הצורב שלי עבד טוב מאוד כמה שנים, ופתאום הפסיק לפעול. קניתי צורב חדש, וקרה משהו מוזר: הצלחתי לצרוב איתו דיסק אחד (שגם אז המחשב התנגד לצרוב, ולקחו כמה ניסיונות עד שהצלחתי לצרוב) ומיד אחרי גם הוא הפסיק לצרוב. כלומר, הצורב קורא דיסקים, אך לא יכול לצרוב (כך גם היה בצורב הקודם). ניסיתי לנתק מחדש את החיבורים של הצורב ולחבר אותם שוב, אך זה לא עזר. ניסיתי לנקות אולי את החיבורים, גם זה לא עזר. מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן אבל העברתי אליו צורב DVD מהמחשב הישן. (את הצורב קניתי לפני חודשיים) אז בפעם הראשונה הכל היה בסדר אבל אחרי יומיים הצורב מעתיק קבצים מהדיסק(כל דיסק) למחשב במהירות איטית מאוד! לוקח לו 5 דקות ללעביר 60 מגה! יש לי מעבד Q6600 ו2 ג'יגה זיכרון.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי צורב של lite on 52x32x52 עכשיו כול פעם שאני נכנס לנרו זה עושה לי לא מגיב זה צורב חדש אני לא יודע מה הבעיה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
לפני כחצי שנה בערך הצורב שלי הפסיק לעבוד ואני לא חיפשתי פתרונות כי זה לא היה חשוב לי וחשבתי שזה בעיה בתוכנה ושאלתי עם מה כדאי להשתמש אמרו לי עם נרו באותו זמן התעצלתי להשתמש עם נירו מאז לא צרבתי היום ניסיתי לצרוב עם נרו, תוכנה מיוכדת שצורבת ישר מקבצי iso,bin מהווינדווז ומתוכנה שקיבלתי עם הצורב יש לי צורב ישן מאד של aOpen אין ליי מושג ממש איזה סוג מהירות X6 ובהתחלה הופיע לי השגיאה הזאתי כשבאתי לצרוב בתוכנה שלי (תמיד זה נתקע אבל אף פעם לא הייתה לי ממש שגיאה) כשאני מפעיל את התוכנה: ASPI for windows failed to initialize וכשאני רוצה להיכנס לחלון של לפני הצריבה עצמה: No supported CD recorder was detected on your system Please check - your CD recorder is powered on. - all cable…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצורב צורב על דיסקים ריקים בלי שום בעיה וכשמכניסים לו דיסק ריק אז הוא מזהה שזה דיסק ריק אבל כשמכניסים לו דיסק נתונים כלשהו הוא לא רוצה לקרוא אותו אפילו נגיד שזה הדיסק שהוא בעצמו כרגע צרב. הצורב כרגע עם ה FIRMWARE הכי עדכני שלו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה, לפני שנה וחצי קניתי את הצורב של TEAC מדגם W540E, בחודשים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות בצריבה וכל הדיסקים יצאו עם שגיאות C2... לפני שבועיים נסעתי לחנות ממנה קניתי את הצורב ומסרתי אותו לתיקון דיי שכחתי מהצורב ורק לפני יומיים התקשרתי כדי לשאול לשלומו (בחנות כמובן לא טרחו להתקשר אליי ולהגיד לי שהוא מוכן) היום לקחתי את הצורב וגיליתי שנתנו לי צורב חדש של TEAC מדגם W552E x52x24x52 חיברתו אותו בתור MASTER ואת כונן הDVD בתור SLAVE את הדיסק הראשון ניסיתי לצרוב ב52 ודיסק נצרב כ5 וחצי דקות (!!!) בדיסק השני והשלישי הורדתי כל פעם את המהירות עד 32 ועדיין הזמן לא ירד מ5 דקות (בצורב הישן במהירות המקסימלי הוא צרב יותר זמן מאשר במהירות יותר נמוכה...) ניסיתי בנרו CD SPEED…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכם.. קניתי צורב דיוידי , שהותקן על ידי תכנאי. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הרגיל (בעצם צורב אבל הוא המקור), אני נכנס למחשב שלי -> לכונן z (המקור כביכול) וזה לא מראה לי שום קבצים זה פשוט מופיע לי כתיקיה ריקה ולמעלה רשום "צרוב קבצים אלה בתקליטור" , כאילו שיש דיסק ריק בפנים. ואז אני לא יכול לעשות "Copy Disk" מכוון ש"אין" מה לצרוב. מה אפשר לעשות? תודה מראש, גל.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מצליח לצרוב רק על x4... ניסיתי דיסקים מחברות שונות, ניסיתי לצרוב סוגים שונים של מידע, וזה עדיין ככה... מה עושים? ???
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG. ולאחרונה אשר אני מכניס לתוכו דיסק ומנסה לקרוא אותו המחשב נתקע וכשהוא משתחרר נעלם לי כל ה-DESKTOP (מופיע רק תמונת הרקע) ואפילו כשאני עושה LOG OUT (על ידי קיצורי דרך) ומתחבר שוב ליוזר זה מופיע אותו דבר. כשאני מתחבר ליוזר אחר רואים את ה-DESKTOP שלו כמו שצריך.???
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי יש לי צורב DVD שעד שלשום עבד כמו שצריך. שלשום ניסיתי לצרוב פעם ראשונה דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER והופיעה לי הודעת שגיאה. מאז, כל דיסק שאני מנסה לצרוב הוא לא מצליח. בנרו הוא רושם לי WRITE ERROR. מישהו נתקל בבעיה או יודע לתקן אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD וכונן CD רגיל ושניהם לא מגיבים כשמנסים לפתוח אותם. אני חושב שזה בעיה בדריבר אבל אני לא יודע איזה צורב יש לי. איך אני מוצא מה הדגם והאם זו בכלל בעיה של הדריבר???
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בצורב DVD הצורב לא רוצה לצרוב לי על דיסקים של DVD.. אני צורב משהו ושאני מכניס את הדיסק לאחר הצריבה למחשב הוא מזהה אותו כדיסק חדש אם בכלל הוא עולה.. הצורב עצמו הוא בן שנה ובקושי צרבתי אליו גג 15 צריבות לדעתי הרבה פחות האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הצורב עובד כמו שצריך? מה אני יכול לעשות? ככונן רגיל הוא עובד מצוין וגם כצורב מדיות רגילות(אני צורב בעזרת נרו) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הצורב DVD עושה רק עבודה חקית הוא צורק רק 700MB כל דיסק גדול מזה כלומר DVD הוא עושה שגיאה באמצע הצריבה השאלה שלי היא אם יש לי משהו לעשות עם זה או פשוט לקנות חדש... ואם כבר לקנות חדש אז איזה צורב כדאי ועדיף שיוכל לצרוב גם דיסקים של 900MB ושל 9GB (חוץ מ700 ו4.7) תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
צורב הDVD שלי מסוג Optriac A7200s לא קורא DVD . CD הוא מזהה ללא בעיה ולפעמים DVD צרובים אך מקוריים לא .זה אבסורד . אפילו לאחר התקנה מחדש של Windows XP/Vista לא עובד. מה עושים ? באתר של היצרן יש firmware חדש שיצא ב28.1.09 שווה לעדכן ?..
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LITEON מדגם : SOHW-1653S02C שקניתי אותו הוא עבד סבבה והכל היה בסדר אחרי כמה חודשים (2-3) הוא התחיל קימת לא לקרוא דיסקים DVD (כילו לא היה קורא רק אחרי כמה פעמים) אחר כך הוא החליט שהוא רוצה להפסיק לגמרה ורק אם ריסט וBOOT FROM CD הצלחתי לגרום לו לקרוא דיסקים DVD ועכשיו (כבר הרבה זמן אני ככה..) הוא לא קורה דיסקים DVD בכלל בשום שיטה שקיימת הוא לא קורה דיסיקים DVD *אבל* הוא צורב אותם בלי בעיה (אני פוחד שגם את הוא יפסיק בקרוב) אז למישו יש פיתרון ?? קראתי כאן קצת וראיתי שאפשר לעדכן איזשהוא FIRMWARE או משו כזה אבל מישו יכול להביא לי אחד כזה ולהסביר לי איך ?!
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב DVD, ואני פשוט לא מצליח לצרוב משחקי PS2 או כל דבר אחר ב-DVD. הוא מצליח לצרוב רק דיסקים רגילים, אבל משום מה הוא לא מצליח DVD \: השגיאה שמופיעה לי היא User Aborted, והפירוט שלה הוא זה: הדיסקים הם דיסקים של RITEK (www.ritek.com אם זה עוזר), שרשום על האריזה שלהם 8X, DVD-R. אשמח לפיתרון.. אגב, ניסיתי לצרוב גם עם NERO וגם עם Alcohol 120%
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מישהוא יכול לעזור? בעיה זו מציקה לי כבר כמה חודשים האם זה בעיה בווינדוס או שבצורב עצמו? האם ניתן לעדכן את הצורב או לסדר את הבעיה תודה רבה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
נראה לי דגם 3550 משו כזה יש דיסקים שהצורב לא מזהה הוא פשוט מראה דיסק ריק. מה עושים?? יש אולי עידכונים לצורב הזה?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חבר שלי קנה צורב דיוידי, הווינדוס מזהה אותו אבל ה Nero לא! עם איזו תוכנה מומלץ להישתמש בישביל הצורב הזה? ועוד שאלה, העם הצורב הזה הוא צורב גם דיסרים רגילים CD -RW????
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
(פרטי הצורב במפרט שמימין) כשאני מנסה לצרוב DVD הכל טוב... כשאני מנסה לצרוב CD (במקרה הזה מדיסק לדיסק) הוא פעם אחת מצליח ופעם אחת הוא כותב לי הודעת שגיאה... זה כבר די מעצבן כי כבר ביבזתי חמישה דיסקים... חשבתי שהבעייה היא בדיסקים אבל זה לא זה כי החלפתי אותם והבעייה המשיכה... אם זה משנה משהו- ניסיתי לצרוב גם בתוכנה NERO וגם באלכוהול 120%... ועוד דבר- כשניסיתי להעתיק את אותו דיסק שעשה בעיות אצלי בצורב של אח שלי, לא הייתה שום הודעת שגיאה ושום נעליים... מישהו יודע מה הפיתרון? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום מאז שקנתי את הצורב DVD שלי הוא לא מזהה שם דיסק וכמובן גם לא צורב במנהל ההתקנים יש לצורב 2 דרייברים מותקנים ובנוסף יש לי צורב רגיל והוא עובד בסדר גמו(יש מצב שהוא מפריעה לDVD?) אך אני יכול פתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD של LG ופתאום הוא לא קורא לי דיסקים האם יש דרך לעלות על הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-