אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום כשאני מחבר את המצלמה לUSB אני מקבל הודעה usb mass storage מה זה אומר? תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
קניתי לי לא מזמן דיסק קשיח WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4812 עכשיו זה המחשב שלי AMD Athlon XP, 1243 MHz NVIDIA GeForce FX 5700 256 MB זיכרון 256 Creative SB Live! Player 1024 Sound Card F: - 250GB - E: - 80GB - C: - 40GB המחשב הזה עם חיבורי IDE ועליו מורכבים 3 דיסקים דיסקים קשיחים F: - 250GB - E: - 80GB - C: - 40GB וצורב די וי די אחד עכשיו אני יודע שאפשר לחבר רק 4 רכיבים אז ככה אני מוכן לוותר על הצורב די וי די לא נחוץ לי כל כך איך אני מחבר את הארד דיסק הזה WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII ??? הסתבכתי עם זה יותר מדי זמן ואמרתי רק פה אני יקבל תשובה תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לחבר את הלוח הנ"ל הוא מנסה לחבר את ה-HD בעזרת כבל IDE המחשב מזהה את הדיסק וכאשר הווינדוס מתחיל להיטען הוא מראה מסך כחול לשניה ועושה ריסט, יש לציין שזה הדיסק היחיד שמחובר ללוח ועליו מותקן הווידוס, כאשר חיברנו את הדיסק למחשב הישן (P-4) לא הייתה בעיה והווינדוס עלה חלק. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן DVD עם כניסת USB. קניתי HD חיצוני 2.5 אינץ' (WD Passport 120G), ולמרות שאין לו בעיה בחיבור למחשב, ה-DVD לא מצליח לקרוא אותו. 2 הערות: 1. ה-DVD קרא HD חיצוני קודם שהיה 3.5 אינץ'. 2. פירמטתי את ה-HD החדש ל-NTFS כדי שיקרא גם קצבים גדולים. לפי דעתי יש 2 סיבות לבעיה, ואשמח אם תוכלו לעזור: א. ל-DVD אין כניסת USB מתח גבוה, ואני צריך לקנות כבל מתאים (USB voltage booster). במקרה זה, אולי מישהו יודע איפה יש להשיג בארץ ? ב. ה-DVD לא תומך ב-NTFS, ואני צריך לפרמט חזרה ל-FAT32. במקרה זה, אשמח לעזרה איך לעשות את זה, במחשב הוא נותן לי רק את האופציה לNTFS. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע רכשתי ערכה לחיבור דיסק קשיח ישן שהיה לי ובו תמונות ומסמכים חשובים. חיברתי את הדיסק לערכה ואת הכבל למחשב אבל אין זיהוי של החומרה. ניסיתי לחבר למחשב הנייח שלי אבל הוא נכבה מיד לאחר חיבור כבל הUSB. אני עובד עם מערכת הפעלה WIN7 ULTIMATE תמונות של הערכה - אולי חיברתי לא נכון... http://imageshack.us/photo/my-images/607/img0473kp.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/856/img0474cb.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/534/img0475ds.jpg/
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום כולם ! קניתי מחשב חדש בשעה טובה, הכל טוב ויפה עד שחיברתי את ההארד דיסק הישן למחשב, אני פשוט רוצה להעתיק כמעט את כל המידע (עשרות ג'יגה) למחשב החדש. אני לא יודע אם יש לזה חשיבות, אבל בעקבות מידע שקראתי על NTFS שלא קורא FAT32 אני מציין את זה בכל זאת, ההארד דיסק החדש (SATA2 דרך אגב) הוא NTFS והישן הוא WIN32. חיברתי את הישן והוא לא הופעל באופן אוטומטי ... נכנסתי ל disk management, אני רואה את ההארד דיסק הישן שהוא כאילו לא פעיל, "unallocated", שאני לוחץ עליו קליק ימני עם העבר יש לי אפשרות לעשות NEW PARTITION, אבל כאמור אני חייב את המידע שיש עליו ואסור לי לפרמט ..... מה עליי לעשות ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? הם מחוברים בצורה כזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ברשותי הארדיסק IDE של WD ישן. ניסיתי לחבר אותו למחשב הקודם שלי (ללא הארדיסק שהיה עד כה) אך כאשר המחשב בPOST (מחשב ישן P4) עושה בדיקה של IDE וכוננים אז הוא מזהה את הארדיסק אך כאשר מנסה לאתחל את הווינדוס אני מקבל מסך כחול שאומר שיכול להיות שיכול להיות שנגרם נזק ואם אני רואה פעם ראשונה את ההודעה אז יש לבדוק וירוסים וכו'. בכל מקרה יש למישהו הצעה מה אפשר לעשות? לפי מה שאני יודע הארדיסק תקין לחלוטין ולא נגרם לו נזק כלל. הוא עבד עד לפני שנה-שנה וחצי כשהיה בשימוש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חברה קיבלתי לידי היום הר דיסק נייד בתוך קופסה כזאת עכשיו קיבלתי אותו ללא שום קבלים מאחורה יש את ה USB שיש לי בבית וחיברתי ללא בעיה אבל יש גם חיבור DC IN שקבל בצורה כזאת אין לי זהו חיבור חובה? איך נראה הקבל הזה מאיפה אפשר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש . אני רוצה להוסיף למחשב את ההארדיסק מהמחשב הקודם שלי . מה שקורה זה שההזנת מתח להארדיסק הזה מתחברת לקונקטור שטוח כזה. יש לי רק שני קונקטורים שטוחים כאלה ושניהם תפוסים ע"י צורב והארדיסק ראשון. השאלה היא האם יש קונקטור כזה למכירה ? ואם לא מה הפתרון ?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן ללא SATA, יש רק IDE, חיברתי מתאם מIDE לSATA, הביוס מזהה את הדיסק, ואני מקבל הודעת שגיאה "Primary master hard disk failure". ניסיתי עם דיסק קשיח ועם SSD, לא עובד. לאומת זאת חיבור DVD כן עובד.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בעיה בחיבור כונן דרך USB 1TB של MAXTOR קניתי היום תכונן של מקסטור 1TB חיברתי אותו דרך הראוטר הוא עובד והכל יפה וסבבה אני לא מצליח לחבר אותו דרך ה USB כדי לחבר תכונן אצל חבר..ולהעתיק אליי דברים...לא דרך הרשת יש מאחורה 2 חיבורים של יואסבי זה כנראה של שתי הכוננים או משו התקנתי תדיסק שקיבלתי יש לי XP והתוכנה עובדת יצרתי משתשמים אבל אני יכול להיכנס אליו דרך הרשת אולי יש משו שצריך לעעשות בהגדרות או משו?! ואני לא יודע
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן! קניתי את הצורב הזה כהמלצה ממכם, וכשבאתי עכשיו לחבר אותו ראיתי שהוא מתחבר בכבל שונה מהצורבים עד היום (לא כבל HDD רגיל) ראיתי שאמנם יש לי כבל כזה שנשלח מהספק אל הכונן הקשיח, (כבל S-ATA) אבל הבעיה שהיציאה השנייה מאותו סוג יוצאת מאותו כבל שמחובר להרדיסק, ומחוברת בכבל מאוד קצר אליו, כלומר לא מגיעה עד הגובה של הצורב. השאלה, מה לעשות? אפשר פשוט לקנות מאריך S-ATA שיפתור הכל? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני HARD DISK של MAXTOR (מחשב ישן) עכשיו אני לא מצליח לחבר את שני ה HARD DISK אני יודע שאחד צריך לכוון על MASTER והשני על SLAVE עשיתי את זה וכשאני מדליק את המחשב אז הוא אומר לי ללחוץ על CTRL+ATL+DELETE ניסיתי הכל ואני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד! הנה תמונה עם תצליחו לראות משהו. מצד שמאל זה MASTER והשני זה SLAVE איך אני אמור לחבר? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי בעיה חיברתי שתי דיסקים קשיחים כל אחד מהם 40 גיגה אותו סוג אותו חברה עכשיו הכל עובד אבל שאני מדליק את המחשב כתוב לי disk fail משהו כזה ואומר לי ללחוץ על f1 מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי HD של 120 GB והוא של SATA עכשיו אני יודע שיש לו חיבור לחשמל בצד ימין אבל לייד הכבל SATA בצד שמאל יש עוד כבל שגם הוא מתחבר לספק כוח..(יש לציין שיש לי ספק כוח חדיש מאוד). הייתי רוצה לדעת אם אפשרי לשחרר אחד מהם ואם כן איזה מהם כדאי, האם בגלל שיש בו שני חיבורים שונים מאותו ספק גורמת לו להתחממות ייתר? עריכה: למה אין לי שום דבר מחובר בששת הפינים ב"מרכז" שבין הסאטה לבין החשמל??? האם זה תקין, מה אמור להיות שם?
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי דיסק של MAXTOR 20GB ATA דגם 2B020H1 לא ניתן לחלק אותו לא בהתקנה של WINDOWS ולא ב9 pm (אין לדיסק סקטורים )
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
השתמשתי בpartition magic 8 כדי לחלק את אחד ההארדיסקים שלי לשני חלקים. לקחתי את כל החלק הריק בדיסק, ועשיתי ממנו partition. לא ראיתי שום errors בזמן ביצוע הפעולה, אבל משום מה העליה של ווינדוס הייתה תקועה למשך דקה לפחות. עשיתי ריסט, כיביתי את המחשב- שום דבר לא עזר. ממשיך להיתקע. החזרתי את המצב לקדמותו(חיברתי את הפרטישנים), ועדיין הווינדוס עולה נורא לאט. אני מתכוון לעשות פורמט להארדיסק ולהתקין ווינדוס מחדש. הבעיה היא שאני חושש שגם אז הבעיה תהיה קיימת. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר בוודאות את ההארדיסק למצב הטבעי שלו? שמתי לב למשהו מוזר: לפני כל הפעולות האלה, הופיע בpratition magic דבר בשם "unpartitioned space" באותו דיסק, ועכשיו אין את זה... יש לי ווינדוס xp sp3
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום חברים, קודם כל אני לא יודע למה פתחתי את הנושא בפורום הזה. זה פשוט נראה לי הכי הגיוני. אם יש צורך לפתוח אותו בפורום אחר, רק תגידו. אז ככה - קצת נתונים: Win 10 Pro, SSD Crucial MX300 275GB ולבעיה - כשאני נכנס לתיקיית ההורדות במחשב (אתם יודעים: c:/users/username/downloads) לוקח לה כ-20 שניות להיפתח עד שהתוכן שבה מוצג. זה קורה רק בתיקיה הזו וזה קורה רק בפעם הראשונה שנכנסים אליה (אחר כך התוכן מוצג מיידית). האמת שזה די מציק ואני סבור שזה לא אמור להיות ככה (מחשב חדש, כונן SSD שאמור להיות מהיר וכו'), ולכן אני שואל פה אם יש איזשהי דרך לפתור את התקלה. אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יקרים שלום! יש לי בעיה כזו: אצלי במחשב יש לוח אם מדגם p55a-ud4p ובו שני בקרי raid. האחד של אינטל והוא עובד רק עם כוננים עם חיבור sata 2 , והשני של מרוול marvel 9128 והוא עובד עם כוננים עם חיבור Sata 3. יש לי כמו כן שני כונני SSD מסוג Patriot pyro SE 60GB והם מחוברים ב-RAID 0 בבקר של מרוול כי הם תומכים ב-SATA 3 . בעת ההתקנה של מערכת ההפעלה טענתי את הדרייבר של הבקר בכדי שהכוננים יזוהו בצורה תקינה. ההתקנה חלקה. יש לציין כי עדכנתי Firmware של שני הכוננים. הבעיה היא הביצועים - טרם ההתקנה, בחנתי כל כונן בנפרד עם HD Tune (תוכנה לבדיקת מהירות דיסק) וכל דיסק עשה בערך 200MB לשניה. שזה גם גרוע כי על הנייר הם אמורים להגיע לאיזור ה-500... כעת כשהם מחוברים ב-Raid 0 הם עושים ביחד…
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בקיצור, במחשב שלי יש כונן ראשי © שמחובר באמצעות כבל SATA2, ועליו מותקן ויסטה הום פרימיום. עכשיו חיברתי כונן פיזי נוסף (E) שמחובר באמצעות כבל IDE, ועליו מותקן XP הום SP2 (יש לציין שפעם הכונן שימש ככונן ראשי במחשב אחר, וכך גם מערכת ההפעלה). אני מנסה ליצור dual boot של מערכות ההפעלה, אך ללא הצלחה. השתמשתי בתכנה EasyBCD כדי לקנפג את ה-boot loader של ויסטה כדי להכיר בהתקנה של XP. כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני מנסה להריץ את XP, אני מקבל הודעה ש-NTLDR לא נמצא או הושחת. חיפשתי בגוגל, וניסיתי לשחק עם הקובץ boot.ini שבכונן E (זה שמותקן עליו XP) כדי שהעסק יעבוד, אך זה לא פתר את הבעיה. איך פותרים את הבעיה? אגב, הבנתי ש-XP לא תומך ב-SATA באופן מובנה, ולכן צריך לבטל את אופציית AHCI…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני אוסיף קצת רקע תקלה שיש לי קניתי לפני חודש SSD SAMSUNG 850 PRO בנפח 256 , בנוסף קניתי enclosure (מארז) לקונן של Nexstar שתומך ב USB3.1 יש לי במחשב לוח אם שתומך במחבר וגם הדייברים מותקנים ומעודכנים . אני הרכבתי את הכונן במארז שתומך ב SATA3 SSD ו HHD . למשך חודש הכל עבד פלאים עד שהיום שחיברתי למחשב מהמערכת לא זיהתתה אותו . בהתחלה התחלתי לבדוק חיבור USB3 אחר אך גם הוא לא עבד . שחיברתי לחיבור USB2 המערכת זיהתה אותו! בהתחלה חשבתי שמדובר בדייברים או usb ghosted devices . אבל הכל נראה תקין - החלטתי להחליף כבל מהרדיסק חיצוני אחר שגם עובד ב USB3 והוא התחיל לעבוד תקין! מה שלא מובן לי זה איך בדיוק הכבל עובד עם USB2 אבל לא עם USB3 !? ניסתי בכמה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה יש לי הרבה בעיות עם אחד מהכוננים שלי (500GB Segate ST3500320AS) מספר תוכנות הורדה מדווחות על שגיאות IO בהורדת קבצים גדולים לאורך זמן, לפעמים אין גישה לכונן והוא פשוט נעלם מהמחשב שלי והדרך היחידה להחזיר אותו היא אתחול מחדש, ובמקרים מסויימים ניתוק מהחשמל. ניסיתי להריץ עליו scandisk אבל זה נתקע באמצע התוכנה של Segate לא מוצאת שום בעיה בכונן ואני מנסה להריץ את הבדיקה הארוכה שלהם אבל קצת מסתבך עם יצירת דיסק אתחול כמו שהם רוצים. המידע שעליו מגובה בשאר הכוננים יכול להיות שזה בעיה בכבל? במהלך אחת הבדיקות הציעו לעדכן קושחה, זה יכול לפתור את הבעיה? אפשר ללכת להחליף אותו במסגרת אחריות?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-