עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by headg,

הי, רכשתי את ה - Samsung green 2TB המפורסם. פרמתי אותו ב - win 7 format GPT ושמרתי עליו חומר; אני צריך את HD ב Win XP , אך XP לא מזהה אותו באקספלורר למרות שרואים אותו ב MANAGE. מצ"ב תמונה כדיסק 0. כיצד אפשר להשמיש אותו ב - XP ? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, האם השארת כונן חיצוני דלוק דינה כהשארת כונן פנימי? מישהו אמר לי שהם רגישים ועדיף שיהיו מכובים אם לא משתמשים בהם. האם זה נכון ? תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  3. השאלה בכותרת, איזה מערך רייד מעמיס יותר על הכוננים המשותפים באותו מערך, אני מדבר מבחינת עומס עבודה, קריאה וכתיבה, מבחינת ביצועים העניין ברור.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  4. שלום. תכונות כמו ה AS SSD Benchmarks, ודומותיה, מציגות 4 נתונים: Sequential Read + Write 4K 4K-6Thrd Access Times השאלה שלי היא זאת: כצרכן מן השורה (פה אני מתכוון לאדם ששימושו העיקרי במחשב הוא שימוש של גלישה, עיבוד תמלילים, צפייה בווידאו, ושאר ירקות), איזה מן הנתונים הללו צריך לעניין אותי יותר, ואיזה פחות? זאת אני שואל משום שנהגתי להסתכל על נתוני ה Sequential Read/Write, אך חבר זרק לי באוויר שנתונים אלה פחות חשובים מה 4K למשתמש הביתי. אשמח לשמוע את דעתכם תודה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by JekylHyde,

על איזה כונן קשיח אתם הייתם ממליצים? זה כונן לגיבויים נטו. כרגע הוא יחובר למשב נייד עם מתאם USB. בעתיד אולי יתחבר למחשב נייח בSATA. שוב - זה כולה כונן שאחת לשבוע אני מגבה לתוכו איזה 20 ג'יגה וזהו. אני מתלבט בין אלו: ‎Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS ‎ 405 ש"ח ‎Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX‎ 410 ש"ח ‎2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003‎ 395 ש"ח ‎2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI‎ 365 ש"ח מן הסתם הוא אמור להיות אמין. שלא יתקלקל לי באמצע כי יש בתוכו מידע חשוב. תודה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by Cynicoren,

שלום, רכשתי HD חיצוני של WD. כשהHD מחובר למחשב, המחשב מחווה שהוא "מכיר" אותו, וכך ניתן לראות גם ב"הוספת חומרה" בלוח הבקרה, אך עדיין ב MY COMPUTER ה HD לא מופיע. מכירים את התופעה ? מה ניתן לעשות ? תודה

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by Karos,

קניתי Western Digital Caviar Green 1 TB דגם WDBAAY0010HNC http://www.bestbuy.com/site/Western+Digital+-+Caviar+GP+1TB+Internal+Serial+ATA+Hard+Drive/8492026.p?id=1186003685416&skuId=8492026 לא שמתי לב שהמהירות שלו היא 5400 ולא 7200. גם לא הצלחתי להבין מהמפרט אם החיבור הוא SATA1 או SATA2 השימוש עבורו יהיה בעיקר איחסון וצפייה בתכני HD. זה כונן נוסף ולא הכונן הראשי. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהבהיר לי כמה דברים בקשר לנושא הזה. השאלות שלי הכונן הזה ינגן תכני HD באיטיות לעומת כונן במהירות של 7200? צריבה מהכונן הזה איטית יותר? האם יש טעם לחזור לחנות ולהחליף את המוצר או שאין הבדל ממשי? ובקשר להתקנה, אני רק צריך לחבר אותו לחיבור SATA ולספק, או שצריך לשנות הגדרות? ההארד דיסק ה…

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

עד עכשיו היו לי שני הרד דיסקים פנימיים שחוברו בעזרת קופסא חיצונית, מסיבות כאלה ואחרות הכנסתי אותם לתוך המחשב. אין לי שימוש בהם בכלל מלבד פעם בשבועיים ככה שאני מעביר אליהם דברים.. האם יש אפשרות לכבות אותם ולהדליק אותם רק כשארצה??

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by evy,

קניתי דיסק קשיח נייד 500 גיגה של WD ,ובהכנסה ראשונה של הדיסק קשיח ,מתבצעת התקנה של הדרייברים שלו באופן אוטומטי,ואז מופיעה לי שגיאה שההתקנה לא בוצעה בהצלחה (יש תמונה). דרך אגב הדיסק קשיח תומך ב usb 3.0 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by etay34,

אהלן חברים יש לי בעיה במחשב ואני מעריך שהיא נובעת מכונן HARD DISK שלי. מה שקורה בעצם זה ככה: הפעלתי את המחשב והוינדוס עלה, הכל עבד כמו שצריך אבל בשלב מסויים המחשב נכבה לבד. כאשר הפעלתי אותו מחדש ראיתי שהוא לא מזהה את ההרד דיסק בביוס והוא מעלה הודעה שצריך DISK BOOT אז התקנתי וינדוס חדש אבל זה לא עזר זה חוזר על עצמו שוב ושוב העניין.. לפעמים עולה הוינדוס ולפעמים לא - בקיצור האם זה בעיה בHARD DISK? בעיקרון קניתי הרד דיסק חדש ועדיין לא התקנתי.. האם זה אמור לפתור את הבעיה? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by sniper434,

בוקר טוב לכולם, אני מעונין לרכוש HD חדש ,שעליו אני אוכל להתקין את המערכת ההפעלה.. הF4 2000GBUI של סמסונג יעשה את העבודה כמו ה F3 1000GB SJ ? והמחירים עלו או שאני הוזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  12. היי, אני אשמח להמלצה לכונן בלו-ריי איכותי, שעושה את העבודה [קורא את המדיה ללא תקלות וללא קפיצות] במינימום מחיר. מה אתם אומרים על הכונן הבא של סמסונג: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=11289 ויש את זה באותו המחיר, אך אני מניח שזה דגם נחות/ישן יותר לפי השם: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8110 בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by tripleR,

מה נשמע ? יש לי כמה שאלות לפני קנייה הבנתי שהמהירות סל"ד משפיע גם על מהירות העברת הנתונים, אם כן מה ההבדל בין 5400 ו 7200 ב USB3? אם כדאי כבר לקנות 3.5 אינצ' עם מהירות של 7200 או שמספיק 2.5 עם ה 5400 ? כי אני בכל מקרה מעדיף לקנות USB3 [ שעדיין לא כל כך נפוץ. אבל יש יותר ב 2.5" ] כי יש לי בלפטופ וגם כי ההבדל הוא של 50-100 שקל. כעיקרון שמתי עין על אלה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db187326=856123&db142297=142298&db141811=1999732 גם המחיר אטרקטיבי וגם הביקורות בחו"ל [ ומה שיש בארץ על גרסאות אחרות של החברה הזאת ] טובות מה דעתכם ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by shaiky,

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741947 מה חושבים על הכונן הזה והמחיר שלו? חשוב לי שיהיה 2.5" בלי חיבור נוסף לחשמל ועם חיבור USB3 ועד 500 ש"ח מקסימום! נראה לי שהכונן הזה עונה על כל הקריטריונים ואפילו משאיר לי עודף.. אשמח לתגובות

15. הרצתי בדיקה בעזרת תוכנה שנקראת hd tune להרדיסק והא כתבה לי שיש 470 סקטורים פגומים בו. זה מה שהוא כתב בבדיקה: HD Tune Pro: ST3500410AS Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 105 99 6 8170981 ok (03) Spin Up Time 97 97 0 0 ok (04) Start/Stop Count 99 99 20 1398 ok (05) Reallocated Sector Count 89 89 36 470 warning (07) Seek Error Rate 78 60 30 70679577 ok (09) Power On Hours Count 97 97 0 3489 ok (0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok (0C) Power Cycle Count 99 99 …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. <blockquote>קניתי מכשיר ניווט של Garmin מסוג Nuvi 255w בארה"ב. צריך עכשיו גם מפה של אירופה. באתר שלהם ניתן לרכוש מפה כנ"ל בהורדה. הבעיה - נאמר שם שהמפה היא בגודל של 2300 מגה בייט ואילו במכשיר יש מקום פנוי של 500 מגה בייט בלבד. אפשר להתקין במכשיר Data Card ואז להוריד את המפה. הבעיה שאין לי יותר מידי זמן (נוסע לחו"ל בראש השנה). שאלתי: האם זה כרטיס מיוחד המתאים למכשיר בלבד או שזה סוג של כרטיס סטנדרטי שאפשר למצוא במקומות אחרים. אם כן, איזה כרטיס והיכן ? מה סדר הגודל של המחיר ?</blockquote>

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. שלום במחשב יש לי שני דיסקים. האחד של 80g והשני של 1000g. מערכת ההפעלה מותקנת בזיסק של ה80g. ב - explore רואים את הדיסק של ה80 אבל לא רואים את הדיסק השני. נראה לי שיש לציין שפירמטתי את הדיסק הוירטואלי שהכיל את הווינדוס והתקנתי אותה מחדש. לאחר4 הפירמוט רואים את הדיסק של ה80 עם כל המידע שהיה לפני הפירמוט אבל הדיסק הגדול כאמור נעלם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by artgrl,

שלום, בטעות הינחתי שאוכל להעביר צורב DVD IDE די איכותי ממחשב קודם למחשב חדש אך לצערי שמתי לב שהלוח החדש (Gigabyte GA-P67X-UD3-B3) אינו תומך בIDE... :-\ האם חיבור מהסוג הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5269 הינו אמין או שעדיף כבר לקנות צורב חדש?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

לא יודע כמה להקציב - אבל כמה שפחות יותר טוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by KoM,

הכונן מוזהה ועולה והכל, אבל בהעתקות קבצים ממנו לכוננים אחרים הוא מתנהג בצורה מאד מוזרה, חלק מהקבצים עוברים במהירות רגילה, וחלק פשוט "נתקעים" על 20K וההארדיסק טוחן בצורה מטורפת ולא מתקדם. לא מצאתי חוקיות בקשר לקבצים שעוברים ואלה שלא, יכול להיות סרט 720P גדול שיעבור סבבה וקובץ ANGY BIRD קטנטן שנחנק על 20K. מה זה יכול להיות ? בחיים לא נתקלתי בדבר כזה...

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by cobmetal,

שלום חברים . בימים הקרובים חבר שלי נמצא בסין , על איזה כונן SSD הייתם ממליצים בנפח של 80\60\120 GB תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. שלום לכולם. ברשותי כונן WD BLACK CAVIAR 2TB. מכיוון שהמידע על הכונן די רגיש וחשוב לי, ברצוני לקנות כונן נוסף, WD CAVIAR GREEN 2TB ולקנפג את 2 הכוננים ב RAID 1. כמה שאלות: 1. מאחר ובכונן הקיים קיים כבר מידע, מי אחראי על העברת המידע מהכונן הקיים לחדש על מנת שיהיו מסונכרנים? האם זה מתבצע אוטומטית ע"י הבקר או שאני צריך לסנכרן בינהם לפני שאני מקנפג אותם? 2. האם מהירות הקריאה/כתיבה מוכתבת ע"י הכונן המהיר יותר או האיטי יותר? או שזה שילוב של שניהם? 3. האם קניית בקר נפרד מהלוח אם תשפר את הביצועים? אם כן, מה הקנה מידה של השיפור? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by Gold Dragon,

חיברתי את הכונן לחשמל ואח"כ לכבל frimware וכשחיברתי את הכבל ליציאה 1394 בלוח אם פתאום היה הבזק חשמל כחול. אני מאוד מקווה שלא נשרף לי הכונן ואתו כל החומרים שדי חשובים לי. אני מקווה שזה רק טרנספומטור (שנאי) שצריך להחליף. 1. אבקש לדעת האם הכונן בסדר או שהוא נשרף? 2. אם אני אוציא אותו מהקופסה ואחבר רגיל למחשב האם הוא יעלה? 3. מאיפה אני יכול להשיג שנאי או לבדוק שהשנאי מוציא זרם? 4. והכי חשוב כמה יעלה לי לשחזר את המידע מדובר על כונן בנפח של 1TB תודה רבה, אשמח אם תעזרו לי זה חשוב מאוד.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by potassium,

שלום חברים. אפשר לקבל הסבר מה משמעות הסימן בעיגול האדום שבתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  25. האם מישהו יכול לאשר שזה ה HD204UI ? לפי האתר של סמסונג נראה שזו האופציה היחידה: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productTypeList.do?group=72&type=94

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.