עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nissim,

המחשב שלי מחולק לשני כוננים C וD כאשר אני בודק ב"מחשב שלי" את כמות הזיכרון הפנוי והתפוס יש הרבה יותר זיכרון תפוס מאשר כשאני בודק את הגודל של כל התיקיות והקבצים בתוך הכונן. זה קורה בשני הכוננים וזה מראה לי שיש כמה ג'יגה יותר מאשר אמור להיות. נ.ב בדקתי גם את כל הקבצים הניסתרים והWINDOWS מותקן בכונן C אשמח אם תגידו לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  2. Started by royi,

שלום... מקרה שקרה, אל תשאלו איך...אבל ההרדיסק הישן שלי (IDE) הגיע למצב הנ"ל (מצורפת תמונה) בקיצור, נשבר שם אחד הפינים...והכתום הזה גם קצת קרוע עכשיו העניין שיש לי דברים ממש ממש חשובים על ההארדיסק הזה...איך אפשר בכל זאת להעלות אותו? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by Satlan,

שלום העלתי SS מתוך enhancemyse7en תחת ההארד דיסק הראשי שלי.. והמצב די מדאיג. מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Impreza,

יש לי מחשב חדש יחסית עם הארדיסק של WD120G JB שאני פותח תמחשב לפני שהוא מעלה את הווינדוס זה רושם A disk read error occured ואני צריך לעשות ריסטרט וזה עוד פעם חוזר כשאני מוציא את הכבל IDE של ההארדיסק זה מסתדר ומעלה את הווינדוס עד הפעם הבאה שאני עושה ריסט מה הבעיה פה?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי כונן חיצוני חדש של טרה וחצי של סגייט שתומך ב_ESATA.-UUHXYB כאשר אני מחבר אותו בכבל USB רגיל הוא מזוהה על ידי המחשב ופועל האופן תקין. שאני מחבר אותו בכבל ESATA כאשר הביוס עולה הוא מזהה אותו ככונן אבל הוינדווס לא מצליח לזהות אותו משום מה. עוד קצת פרטים הארד דיסק כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent Go Extreme 1500GB ST315005FPA2E3RK http://zap.co.il/model.aspx?modelid=730226 מערכת הפעלה ויסטה הום פרופשיונל תודה

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by ETB,

ההרדיסק והצורב והDVD מוגדרים על הפנים בביוס, ואני לא יודע איפה אני יכול לשנות את זה. הDVD מוגדר ATA 100 למרות שהוא תומך רק בATA66, הוא סקנדרי מסטר. הצורב פועל ב PIO 4 (שאגב אין לי מושג מה זה?), והוא סקנדרי סלייב. ההרד דיסק (מסוג WD 80 GB) פועל רק בATA100 למרות שהוא תומך ב133, והוא מוגדר מסטר. והיה לי עוד הרד דיסק וניתקתי (כי הוא בשלבי גסיסה) עבד בATA133 למרות שהוא תומך רק ב100. איך אני יכול לשנות את זה? את המפרט תוכלו לראות בלינר שבחתימה שלי.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. קניתי אתמול כרטיס PCI TO SATA וקניתי גם הארדיסק SATA II עכשיו על ההארדיסק רשום שעל מנת להפעיל אותו במהירות SATA I צריך לג'מפר [ושרטוט] אז ג'ימפרתי בהתאם. חיברתי הכל נכנסתי לביוס ומופיע לי רק ההארדיסק הישן אין לי ווינדוס על המחשב אני רוצה להתקין, אבל על ה-SATA ולא על ה-IDE כך שאני צריך שיזהה לי את הSATA קיבלתי דרייברים עם הכרטיס PCI שאני מניח שאני צריך להתקין אבל איפה אני יכול להתקין? הרי אין ווינדוס. אשמח לקבל תשובה ופתרונות. נ.ב. אם זה משנה אז אני מתכנן לשים ווינדוס אקס פי.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Holography,

רכשתי דיסק מהדגם הנ"ל לאחרונה והוא פשוט מסרב "להופיע" במחשב שלי, בביוס הוא מזוהה כמו שצריך, וגם ב-device manager מוגדר כ-"This device is working properly." ועדיין , אין לו זכר באגף "My computer" הדיסק לא מג'ומפר ברמה הפיזית, מערכת הפעלה win 7 pro 64. הארות?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  9. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ובתוכו הארד דיסק 500 GB. בתהלית התקנת החלונות נשאלתי אם אני רוצה ליצור מחיצה חדשה וחילקתי את הכונן לשניים. משום מה מופיע לי רק כונן אחד © בנפח 200 GB וה-300 הנותרים לא מופיעים. מה ניתן לעשות על מנת שיהיו לי שני כוננים C+D ושיופיעו במחשב ? תודה, ניצן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by d.c.n,

שלום, יש לי ארד דיסק של 80 גי'גה אני רוצה להוסיף עוד אחד כאשר אני מחבר אותו למחשב המחשב מתחיל לעבוד מגיע ללוגו של הדגם של הלוח אם ומשם לא ממשיך. מה עושים?

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by dor12,

שלום ברשותי Seagate FreeAgent Go 500G , אני לא מצליח לעשות לו אף פעם הוצא בטוחה דרך הוינדוס 7 , תמיד הוא נותן הודעה שיש משהו שמשתמש בו מה עליי לעשות?

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. שלום לכולם, רציתי לגבות את כל הקבצים שלי וגם לפרמט את המחשב, לכן קניתי כונן גיבוי My Home Cloud של WD והעלתי גם קבצים וגם תמונות. לאחר שפרמטתי את המחשב רציתי להוריד בחזרה חלק מהסיפריות למחשב לצורך עריכה. אני לא מוצא דרך להוריד את הספריות אלא רק כל קובץ וקובץ בנפרד. האם יש למישהו פתרון? תודה לכל המסייעים הראל

13. Started by bratwa_tut,

שלום יש ברשותי מחשב עם לוח עם MSI P55-GD55 היה לי את ה HD הזה: 500G http://jpg.co.il/view/51798e48a7963.jpg וחבר הביא לי אחר ושמתי את זה: 1TB http://jpg.co.il/view/51798e48b45df.jpg עכשיו אני בא להתקין עליו WINDOWS אבל ההתקנה לא זהיתה שיש לי HD אבל בבויוס רשום שהוא מצא את ה HD של HITACHI והוא מצא שהוא 1 GB הביוס מעודכן בגירסה הכי אחרונה של הלוח עם ? כשאני מעלה את המחשב יש לי משהו חדש שעף פעם לא היה לי זה רושם לי ככה: http://jpg.co.il/view/51798e4895b7e.jpg מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אולי צריך להוריד דרייבר של ה HD? לא יודע תודה..

14. יש לי שני דיסקים קשיחים ישנים שלראשון יש חומר חשוב בטוח, ולשני לא זוכר.. לראשון הלוח הירוק נשרף, ולשני כנראה שרוף ויש לי שני דיסקים קשיחים שעובדים עם לוחות תואמות (תמונות בהמשך) הראשון בדרך אליי מאיביי והשני השגתי את זה שהשגתי הוצאתי את הלוח וחיברתי לדיסק שלי, וחיברתי אותו למחשב בחיבור SATA והדלקתי את המחשב.. הדיסק קשיח מסתובב, אבל הוא נתקע על המסך הראשון השחור איפה שכתוב F12, DEL וכו' - ולא זז משם גם כשאני לוחץ על DEL או כל כפתור אחר.. הוא לא מגיב חשבתי אולי הלוח לא ממש תואם, בדקתי בגוגל מצאתי אותה בעיה פחות או יותר אבל הפיתרון שם היה להוריד שם איזה דיודה על הלוח https://forum.hddguru.com/viewtopic.php?f=1&t=16113…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by GamePad,

התחדשתי בכונן 500 שאני מעוניין להתקין אותו בשביל הווינדוס כרגע יש לי 1 טרה שמחולק לשתי מחיצות c ו d אני רוצה להעתיק ת ה c לכונן החדש כדי שיהיה אפשר לאתחל ממנו השתמשתי בכל מיני תוכנות של cloning אבל לא הצלחתי לאתחל ממנו גם כשניתקתי את הדיסק הישן והגדרתי בביוס לעלות מהדיסק החדש זה לא קורה. למישהו יש פתרון יצירתי איך לעשות את זה? תודה

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

יש לי שרת של קומפקט ויש לי 5 דיסקים מחוברים ב RAID 2 ביחד ועוד 3 ב RAID מסוג 5 רציתי להחליף את הה3 לגדולים יותר החלפתי אותם ומשם מה ב 2 שביחד שהם עם מערכת ההפעלה לא עולים לי המחשב ככאילו לא עולה או לא מזה את הכוננים משהו יכול לעזור לי בנושא...

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by RASTA^MAN,

שאני מנזה להכין דיסקט אתחול בוינדוס הוא נותן לי תהודעת שגיאה : AN UNEXPECTED1\0 EROR ACCORD ולא מכין לי את הדיסקט מישהו יודע מה לעשות ?? ושניסיתי לעשות לו פורמט הוא אומר שהדיסקט מוגן מפני כתיבה אז הזזתי תצ'ופצ'יק וזה לא עזר יש לי וינדוס אקס פי ... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  18. אני רוצה להמיר את הכונן החיצוני שלי מFAT32 לNTFS, נכנסתי לCMD ורשמתי convert D: /fs:ntfs , אבל קיבלתי שגיאה כזאת: This drive is dirty and cannot be converted. You will need to clear the dirty bit on this drive by running CHKDSK /F or allowing AUTOCHK to run on it the next time you reboot. The conversion failed. מישהו יודע מה זה אומר? אני רוצה להמיר את הכונן לNTFS בלי לפרמט ושכל הקבצים ישארו, מה עלי לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Mark F,

שלום חברה ראשית כל אחלה פורום מאוד עוזר אז ככה אני מעוניין להעביר חומר מהארדיסק ישן אם חיבור ide להארדיסק חדש חיבור sata כשאני מחבר כל אחד מהם לחוד המחשב מזהה אותם כשאני מחבר את שתיהם בו זמנית המחשב עושה ריסטארט כל הזמן אני רוצה להגיע למצב בו אני יראה את כל הכוננים של שתי הארדיסקים ב my computer כדי להעתיק את הקבצים תודה רבה על העזרה ומצטער אם היה נושא כזה פעם לא מצאתי ספציפית לבעיה זו

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by alergic,

יש לי דיסקים של וידאו ממצלמת וידאו וכל פעם שאני מעתיק את הקבצים למחשב הוא כותב משהו cycling data error האם יש תוכנה שפוסחת על הERROR האלו או לבטל אותם ב WINDOWS? ככה שאוכל להעביר את הקבצים?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  21. שלום קניתי מחשב חדש ואני צריך להעביר משהו כמו 12 ג'יגה של דברים למחשב החדש ורציתי לדעת מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה חשבתי על שני דרכים: א. - הורדת ה-12 ג'יגה לIPOD ולאחר מכן למחשב החדש - הבעיה היא שאני יצטרך להעביר את כל הקבצים מהמחשב הישן לנגן ב-USB 1.1 ונראה לי זה יקח ימים שלא לדבר על להוריד את זה חזרה מהנגן למחשב החדש ב. - חיבור שני המחשבים דרך הכרטיס רשת ואז לעשות שיתוף - אני לא יודע כמה מהירה הדרך הזאת (?) עוד דרך שחשבתי עליה היא העברת כל הדיסק הקשיח אבל אני מעדיף לא לעשות את זה כי גם אני לא יודע איך לחבר וגם אין לי כוח להתעסק עכשיו עם בעיות שפתאום יצוצו במחשב החדש (תאימות ובולשיט בנוסח) דרך אחת שנפסלת בטוח היא צריבת 12 ג'יגה על דיסקים (מישהו יודע למה?) ואני לא מת…

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  22. אז ככה יש לי לוח אם ABIT NF7-SL ושלוש כוננים קשיחים WD120JB ATA WD120JDSATA MAXTOR 80SATA כשאני מעביר קבצי RAR מה 80 SATA ל 120SATA הם נדפקים תמיד אבל כשאני מעביר את אותם הקבצים מה80SATA ל 120ATA ומה120ATA ל 120 SATA הקבצים בסדר גמור . וכשאני מעביר את אותם הקבצים שעכשיו על ה120 SATA ל80 SATA הם גם בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה? עדכנתי ל ביוס הכי אחרון של הלוח אם שכבר כולל בתוך עצמו את הדרוג של הבקר SATA ועדכנתי את הדרייברים של SATA ל WINXP להכי אחרונים ובכל זאת לא עוזר. אולי אתם יודעים מה הבעיה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  23. שלום יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעתיק או לגזור קובץ mkv מכונן קשיח אחד לשני או מהמחשב לדיסק און קי הוא רושם שכונן היעד מלא למרות שיש הרבה מקום. מישהו יודע מה הסיבה? תודה.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by matvey99,

יש לי דיסק קשיח נייד של סמסונג של 1TB , כרגע יש יותר מ 600 GB פנוי על הקשיח אבל כשאני מנסה להעביר סרטי HD ששוקלים הרבה זה תמיד כותב לי THE FILE IS TO LARGE FOR THE DESTENATION FILE SYSTEM ... הבנתי שאני צריך לשנות את ה FILE SYSTEM שלי מ FAT32 ל NFTS בשביל להעביר קבצים יותר גדולים מ 4 GB אבל כשאני כותב את הפקודה ב CMD CONVERT J: /FS:NFTS זה רושם לי CONVERTION FROM FAT32 VOLUME TO NFTS VOLUME IS NOT AVAILABLE

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  25. הבעיה היא כזאת : יש לי כונן נייד (WD 80G) שיש בו 50G פנויים. כל פעם שאני רוצה להעביר אליו מהמחשב איזה קובץ של יותר מג'יגה או שניים או אומר לי שאין מספיק מקום בכונן.... ( אם למשל אני מנסה להעביר קובץ ISO של 5ג'יגה אז אי אפשר - אבל אני יכול להעביר את הקבצים שלו אחד אחד בלי בעיה .. ) הכונן הנייד על FAT32 - ובמחשב על NTFS - יש מצב שיש איזה בעיה אם העברת קבצים גדולים בין השניים ?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים