אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היי איזה צורב הכי טוב והכי כדאי לקנות מהרשימה הבאה: (עדיפות לצורבים עם LIGHTSCRIBE, וחובה שיהיה שחור) DVR111BK PIONEER DVR-111BK X16 BLACK BULK (+ DVD-RAM ) DVR111DSV PIONEER DVR-111DSV X16 SILVER BULK DVR111DBK PIONEER DVR-111DBK X16 BLACK BULK DVR111D PIONEER DVR-111D X16 BEIGE BULK H10NK LG H10NK x16 Bulk BLACK H10LB LG H10LB X16 Bulk WHITE + SOFTWARE Lightscribe H22NK-B LG H22NK Bulk X18 BLACK ND7170A-B NEC 7170A X18 BLACK + DVD-RAM X12 ND5170A-S NEC 5170A X18 SILVER DW1620 BENQ DVDRW DW1620 x 16 bulk Q170ABK SONY AW-Q170ABK (+DVD-RAM X12) X18 BLACK S182M SAMSUNG S182M + SW + X18 Lightscribe black אנשים אני לא יוכל ל…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, LG דגם GH22NS40 SonyOptiarc דגם AD-7260S באותו מחיר.. איזה? ואם אפשר למה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
על ה111 שמעתי כאן כמה וכמה פעמים, בחנות שאני רוצה לקנות ממנה את הצורב הוצע לי דגם ה116 והייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינהם. תודה רבה לעוזרים במציאת המידע.
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב די וי די בסכום של לא יותר מ1300 שקל ואשמח גם פחות. אני מעוניין בצורב שהעיקר שיהיה אמין ושיחזיק להרבה זמן אם אני יחכה 5 דקות יותר או פחות לא מעניין אותי העיקר שלא יעשה לי תקלות יהרוס לי מדיות וייהרס אחרי יומיים אני רוצה צורב במהירויות האלו: 4x - DVD-R 2x - DVD-RW 16x - CD-R 8x - CD-RW 12x - Read DVD-Rom 32x - Read CD-Rom אבל לא מחייב אם יש משהוא יותר מהיר או פחות מהיר אבל ששוה נניח תוספת קטנה במחיר או משהוא בסגנון אז תגידו תודה מראש DEMULTI
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש צורב שקט שיהיה יותר נגן מאשר צורב כך שהמהירות ויכולות הצריבה פחות מענינות... זה חייב להיות אחד שחור מהדגמים האלה - LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk NEC AD-7170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk Sony AWG170AB2 Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem Samsung DVD-RW S182M x18 Lightscribe Black Pioneer DVD+-RW x18 DVR-112BK Black או אחד מהלבנים האלה: Sony AWG170A-B2 Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 18X Oem ASUS DRW-1608P3S Samsung DVD-RW S182M x18 Lightscribe TEAC DVDRW DV-W516GDM NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X White Bulk LG GSA-4167 x16 Multi DVD-Recorder Bulk מה הכי מתאים מבחינת ביצועים ושקט?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
kit\bulk\box מה ההבדלים בניהם ולמה המחיר שונה? ועל איזה צורב אתם ממליצים ? (כולם קוראים וכותבים 52, שיכתוב קצת שונה אבל לא מעניין אותי..) LG - KIT - 220 NIS LITE-ON - BULK - 220 NIS LITE-ON - BOX - 240 NIS TEAC - BULK - 260 NIS ASUS - BULK - 230 NIS ASUS - BOX - 250 NIS אני יודע ש LG הכי נמכרים וגם נחשבים לטובים ואמינים אז למה לי לשלם 250 שקל על צורב במקום 220? נכון כזה כולה 30 שקל מעאפנים.. אבל מה ההבדלים בין החברות, והחבילות תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב היום מת לי הדיסק הקשיח - IBM 7200, 60 GB. אני צריך חדש, וחשבתי על 80 ג'יגה (בטוח), עכשיו המתמודדים: מקסטור 80 ג'יגה 7200, 2 מגה קאש. 550 ש"ח ווסטרן 80 ג'יגה 7200, 2 מגה קאש. 560 ש"ח ווסטרן 80 ג'יגה 7200, 8 מגה קאש. 615 ש"ח עדיף כמה שיותר זול, אבל אני רוצה משהו שיחזיק מעמד.... אני יודע שכולכם תמליצו על ה 8 מגה ( הוא במבצע - 615 במקום 800 ש"ח), אבל בכל זאת, האם זה עד כדי כך משנה אם מצאתם משהו יותר טוב משלושת המתמודדים הנ"ל, אפשרי, אבל בפנדה כי הם מסדרים לי הנחות ..... תודה רבה מראש, שבוע טוב, אבנר
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש. אני בודק כמה דגמים, אבל אשמח לקבל כאן המלצות נוספות\אחרות\דעות בבקשה. יש את הדגם הזה של חברת LG: LG GSA-4165B - לפי הביקורות הוא נראה לי בסדר גמור. צורב טוב, אמין, עמיד, מהירות צריבה טובה. (תקנו אותי אם אני טועה). אשמח לשמוע את דעתכם על הצורב הזה, ואם יש לכם צורב אחר שאתם מכירים\יודעים עליו, שיותר טוב\ברמה הזאת - אשמח לשמוע. התקציב הוא עד 400 שקל. *חשוב שיכלול: את כל הפורמטים של היום. כולל DL. צורב אמין,עמיד וטוב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
הדגם ששמו לי במחשב החדש הוא Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ??? במקום Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS. מה מהם עדיף וטוב יותר או שזה לא משנה? תודה
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מטלבט בין שני אלה מה עדיף?? http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?ProductID=693 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?ProductID=1261
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, בעת התקנת וווינדוס על המחשב שלי היה מחובר למחשב disk on key, בטעות במסך ההתקנה בחרתי לפרמת את disk on key במקום את ההארדיסק בפועל מה שקרה הוא שההתקנה מחקה את ה MBR של ה disk on key ולא איפשרה לי לפרמט אותו משום מה משיהו מכיר כלי כלשהו שיאפשר לי לשחזר את ה mbr ולפרמט את disk on key (אין לי צורך בהצלת הנתונים שהיו עליו) תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני לא אסלח לעצמי לעולם! בטעות מחקתי את כ-ל הקבצים שיש לי בכונן החיצוני. האם יש דרך לשחזר את הקבצים? (המחיקה נעשתה בטעות עם פירמוט וינדוס קודם, כלומר במסך הבוט של התקנת הוינדוס). :-X
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בטעות מחקתי קובץ מהדיסקשיח החיצוני שלי. איך אני משחזר? עכשיו זה קרה! מהר, מישהו???
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. בניתי מחשב, הכנסתי את הכונן, Sata, כוח. נכנסתי לביוס - הכונן זוהה! נכנסתי להתקנה של ווינדוס - לא זוהה! הפעלתי את המחשב שוב לביוס - לא זוהה הפעם. מוזר. פעם כן, פעם לא. ניסיון פעם שלישית - לא זוהה על ידי הביוס. יש איזה המלצה? מדובר בכונן "רגיל", 3.5" של סיגייט (seagate). 160 גיגה. 7200. עצה? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכנסתי להגדרות של הביוס ושמתי לי שה-SSD שלי מזוהה כ-HDD בביוס. זה בסדר או שצריך לשנות את לSSD שם ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי דיסק און קי, ולאחר שאני מחבר אותו מתחילה לרוץ תכנית מוסיימת. כיצד ניתן לבטל אותה ? ניסיתי למחוק את הקובץ Autorun עצמו אבל הוא לקריאה בלבד. עזרה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין להתקין ווינדוס על כרטיס זיכרון CF אך מכיוון שהוא מוצג כמדיה (removable) אי אפשר. לינוקס וכו' אפשר. מה אפשר לעשות?איך אפשר לבטל את ה: removable?יש לי עוד כרטיס CF שהוא 2GB ושם ה removable מבוטל . איך אפשר לבטל גם בכרטיס השני? ניסיתי דרך gparted אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי כונן DVD מהדור החדש של הכוננים של LG הוא עובד במהירויות 16 לDVD ו 52 ל CD כאשר מנסים לעשות RIP ל DVD-R/+R אז המהירות יורדת ומתחילה מ 2.5 ומסתיימת ב5.5-6 האם יש איזשהיא דרך לבטל את ההגבלה הזאת? אני מאמין שאין בעיה חיפשתי FW שעושה את זה אבל לא יצא כלום. האם למישהו יש את הכונן הזה - אני רוצה לקבל חוות דעת עליו כי אני שוקל גם להחזיר אותו.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הבנתי ש - RAID מאפשר גישה יותר מהירה לכונן. אפשרי לבצע RAID על כונן אחד? מה זה בעצם? מה הסוגים השונים שיש? מה זה בעצם נותן?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מחשב עם 2 דיסקים IDE ו2 דיסקים SATA אני לא רוצה להעמיס על הספק כוח( 400W ) יותר מידי,וגם אני רוצה שתהיה זרימת אוויר יותר טובה במחשב אני רוצה להעיף את 2 דיסקים הIDE הXP שלי על אחד מדיסקים ה SATA אבל... יש בעיה כשניתקתי את אחד הדיסקים הIDE והפעלתי מחדש את המחשב- המחשב פשוט לא עולה ונשאר תקוע-בגלל שהדיסק הזה היה פעם כונן איתחול -והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה על דיסק SATA(לפני שנה) כאילו הדיסק קשיח הIDE הזה הוא דיסק איתחול ויש לו גם 3 בחירות איזה מערכת הפעלה תעבוד מה אני עושה כדי שהמחשב יתחיל לעבוד ישר על הדיסק SATA בלי לפרמט או להתקין XP חדש? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כונן חיצוני WD 1 טרה עד עכשיו היה מותקן בכל המחשבים בבית אקס פי והחלטנו לעבור ל7 . עכשיו כשאני מחבר את הכונן החיצוני הוא מבקש ממני לאתחלו. אני לא יכול לעשות זאת כי יש לי שם המון מידע כ- 800 ג'יגה. אודה לכם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי צורב של ימהה 40X20X10 וכאשר אני צורב איתו בתוכנת NERO הוא בודק לי את הדיסק הרק ומוריד לי את המהירות כתיבה ל 8X למרות שעל הדיסק כתוב 32X. יש אפשרות לבטל את שינוי המהירות האוטומטי של הצורב?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתתי פקודה למחשב לבצע המרה של מערכת הקבצים מ FAT 32 ל NTFS אך המחשב לא מצליח לבצע את ההמרה (כנראה בעיה בדיסק) בדקתי שהפקודה לבצע את ההמרה מתחבאת בקובץ רג'יסטרי שאפשר לגשת אליו רק כשווינדוס עלה ולמצב כזה אני לא מצליח להגיע, האם יש פיתרון לגשת לרג'יסטרי דרך דוס ולשנות את הערך המבוקש?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בלפטופ SSD שמשמש את מערכת ההפעלה, כל התוכנות וכל המשחקים. בנוסף, יש לי HDD שמשמש להורדות ואחסון של תמונות וסרטים ולמעשה לא נמצא בשימוש יומיומי. במצב הנוכחי ה-HDD נכבה אחרי 5 דקות של חוסר שימוש. נשאלת השאלה: האם אפשר שה-HDD לא יידלק בכלל כאשר אני מדליק את המחשב אלא יידלק רק כאשר אני ניגש אליו?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-