אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
חיברתי למחשב החדש שלי , בכניסת USB דיסק קשיח חיצוני של 160GB. נסיתי לפרמט אותו ב- NTFS וקבלתי הודעת שגיאה "the format did not comlete successfully" במחשב אחר זה הצליח אבל המחשב שלי לא מזהה את הדיסק עם הפורמט של NTFS. לעומת זאת ניתן לפרמט את הדיסק ל- FAT 32 ולעבוד איתו. היכן הבעיה שלא מצליח לפרמט ל NTFS ואיך ניתן לתקן זאת ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לפורס כוננים קשחים יש לי בעיה בלוח ASUS MAXIMUS IV EXTEME בביוס אני רואה את שניי הכוננים אבל כאשר אני מעלה את הוונדוס מופיע לי רק ארד דיסק אחד אני חושב שאולי זה החיבור או אפילו הגדרות בביוס שאני אמור לעשות אבל אין לי מושג איפה לשנות את זה. HELP
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח חיצוני 1T או 1.5T, גודל 3.5 לגיבוי המחשב שיישב ליד המחשב. חשוב לי שיהיה אמין ככל האפשר, גם חשוב לי שתהיה תוכנת גיבוי, ועדיף שתהיה אפשרות לגיבוי אוטומטי (אני לא יודע האם אפשר להשיג את זה באמצעות תוכנה חינמית) יש לי התלבטות בין 4 דגמים: 1. רציתי בהתחלה את Western Digital My Book Essential Edition 1000GB WDBAAF0010HBK http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741952 וכשבאתי לקנות אותו, המוכר אמר לי שהוא חוזר אליו הרבה עם בעיות שהחיבור של כבל ה-USB זז ומתנתק, אתם יודעים על זה משהו? 2. והוא הציע את Samsung 1000GB HXDU010EB 1000GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731757 וטען ש-WD עושים בעיות ו-Samsung יותר טובים ואיכותיים. 3. והציעו לי גם את Seagate Free…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייד חדש ואני מעוניין לחליף לSSD קבלתי אופציות כאלה 1. SAMSUNG EVO 850 250GB 2. SAMSUNG PRO 840 256GB מה אתם ממליצים לי לקחת תודה רבה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי 3 שנות עבודה לא מאומצות במיוחד כונן CD של LG 523252 שוב לא קורא ברצף מה דעתכם על LITEON או ASUS ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולאתחל אותו באמצעות תוכנית ההתקנה של Windows XP חשוב אם תבצע צעדים אלה בדיסק קשיח המכיל נתונים, יימחקו הנתונים לצמיתות. מומלץ לגבות את הדיסק הקשיח לפני ביצוע צעדים אלה. כדי לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולאתחל אותו באמצעות תוכנית ההתקנה של Windows XP: 1. הכנס את תקליטור ההתקנה של Windows XP לכונן התקליטורים או לכונן ה-DVD, או הכנס את תקליטון ההתקנה הראשון של Windows XP לכונן התקליטונים ולאחר מכן הפעל את המחשב מחדש. הערה כדי להפעיל את המחשב מהתקליטור של Windows XP (או מתקליטון ההפעלה), המחשב חייב להיות מוגדר לאתחול מכונן התקליטורים או מכונן ה-DVD או מכונן התקליטונים. במקרים מסוימים ייתכן שיהיה עליך לשנות את הגדרות ה-BIOS במחשב כדי לקבוע תצורה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות צורב חיצוני למחשב, אך לפני כן יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. קודם כל רציתי לדעת אם יש הבדלים באמינות, איכות וכו'... בין צורב חיצוני לפנימי - כי אמרו לי שצורב חיצוני פחות אמין מפנימי ושיש לו לפעמים בעיות בצריבה בגלל החיבור usb ממנו למחשב שבו העברת הנתונים לא תמיד רציפה (מה שאין לפנימי - IDE) - האם זה נכון? או סתם שטויות... 2. אם סעיף 1 נכון, האם לא עדיף לקנות צורב פנימי רגיל ו"להוסיף" לו מארז לכונן dvd וכך להפוך אותו בעצם לצורב חיצוני? (זה יוצא בערך אותו מחיר כמו צורב חיצוני). 3. אם אין בעיה בצורב חיצוני - מה מומלץ לקנות? אני שמעתי שצורב חיצוני של lg דגם 2166D הוא טוב....אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע. מתנצל על ריבוי השאלות....אני פשוט לא רוצה להוצי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אנסח את השאלה אחרת, כי היא טיפה יותר מסובכת - אני רוצה להשאיר את ההארד דיסק הנוכחי, 500GB בנייד. ואת הSSD אני מכניס בנוסף, לאחר שאת ה HDD אני מעביר לCADDY. מה סדר הפעולות? קודם להחליף, ואז להתקין וינדוס? ואז לפרמט את הכונן הנוכחי? לפרמט קודם את הנוכחי, ואז להתקין וינדוס על החדש? בנוסף - מתי אני מגדיר AHCI בBIOS? לאחר התקנת וינדוס? לפני? לפני פירמוט ההארד דיסק הנוכחי? והאם הגדרת ה AHCI עובדת על ההארד דיסק? קצת סדר בבלגאן.. תודה רבה חחח
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר עושים Cloning לכונן אחד מכונן שני, הרי שלמעשה העתקנו את חלונות לכונן החדש. זה לא העתקה פיראטית?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחי הקטן יש מחשב עם 380GB SSD פנימי סה"כ. עומד להגמר לו, והוא צריך להוריד את הCOD החדש ששוקל כמעט 200 ג'יגה. בהיותי צלם וידאו, חשבתי לעשות "קומבינה" ולקנות לו כונן חיצוני שיוכל להתקין עליו את המשחק וגם אני אוכל לנצל אותו פה ושם כארכיון. השאלה היא - בלי קשר למחשב שלו שהוא סה"כ חזק ויריץ את המשחק בהגדרות בינוניות/גבוהות, האם פחות כדאי להריץ משחקים כבדים כל כך מתוך כונן חיצוני? חיצוני SSD כן יריץ סבבה? פחות יציב? כדאי ללכת על פנימי וזהו? פחות אכפת לי כמה אשלם וכמה נפח אקבל - אני חייב לוודא קודם שהכונן עצמו לא יהווה צוואר בקבוק מבחינת ביצועים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD מהדגם WD5000H1CS המחובר למחשב באמצעות כבל USB 2. לכונן הזה יש קיבולת של 500GB אבל למרות שיש עליו קבצים במשקל כולל של 40 GB בכל פעם שאני מנסה להוסיף קובץ נוסף אני מקבל את ההודעה הבאה: "אין אפשרות להעתיק את X: אין די מקום פנוי בדיסק. מחק קובץ אחד או יותר כדי לפנות מקום בדיסק ולאחר מכן נסה שוב. כדי לפנות מקום בכונן זה על ידי מחיקת קבצים ישנים או קבצים שאינם נחוצים, לחץ על לחצן ניקוי הדיסק". גם הסרה של קבצים כלשהם (אפילו במשקל של הקובץ שאני רוצה להוסיף לכונן זה) לא מאפשרת לי להעביר אליו את הקובץ הרצוי. איך ניתן לפתור בעייה מציקה ומעיקה זו? תודה רבה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בשווווווק!! היום הטענתי סרט HD ובאמצע הסרט הוא נתקע לי עכשיו כאשר אני מכניס את הדיסקאונקי הוא לא פותח לי את החלון האוטומטי (לבחור איך לפתוח את הקבצים) אני בכלל לא מצליח לפתוח אותו... המחשב מזהה שנכנס הדיסקונקי - וגם הנורות שעל הדיסקונקי נדלקות ניסיתי גם במחשב אחר וגם שם לא הצלחתי לפתוח אותו האם יש דרך לפרמט אותו או לאתחל אותו- לא אכפת לי שימחק מה שנמצא בפנים הדיסקונקי של חברת SANDISC דגם: Cruzer Slice 32GB USB מה עושים??? תודה רבה על העזרה... דותן
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לפני 4 חודשים כונן חיצוני של seagate 1TB דגם STBX1000201 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834897 זה הדגם המדויק. השתמשתי בו ממש מעט כיוון שאני בצבא. שימוש פעם בשבוע לפעמים פעם בשבועיים, רק לצפייה בסרטים שאני מעביר מהמחשב ומחבר לטלוויזיה. הכונן אפילו לא יצא מהחדר, לא נפל, לא שום דבר. פתאום הוא הפסיק לעבוד, כשהוא מתחבר לטלוויזיה היא לא קולטת אותו והנורה לא נדלקת, וכשנאי מחבר למחשב הנורה לא נדלקת ומופיע שגיאה של windows שאי אפשר להפעיל את התקן USB זה. יש לי כ500 ג"ב של וידאו בכונן. מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את זה??? והאם יש משהו לעשות כדי להחיות את הכונן. חשוב לציין שכאשר הוא מתחבר להתקן הוא פועל כלומר שומעים אותו כמו שתמיד שומעים אותו ומרגישים שהוא עוב…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/item/Hard-disk-USB-3-0-hdd-External-2TB-2-5-Portable-External-Hard-Drive-2TB-Mobile/2052678817.html http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wholesale-seagate-BACKUP-PLUS-slim-USB-3-0-hdd-500GB-2-5-Portable-External/1884246261.html http://www.aliexpress.com/item/NEW-M3-2TB-Portable-2-0-USB-3-0-2-TB-External-Hard-Drive-Disk/32214925355.html http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-original-hdd-USB2-0-2TB-Mobile-Hard-Disk-Drive-mobileHard-Drive-2-5-2tb/32218246660.html
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב של ריקו דגם MP7200A עם טכנולוגיית justspeed שתפקידה למצוא את המהירות האופטימלית של הדיסק בדרך כלל אני לא משתמש בה כי בדרך כלל היא מורידה את מהירות הצריבה ל-12 בכל מקרה אני צורב בעיקר דיסקים של מוזיקה data וסרטיי VCD ורציתי לדעת כמה באמת משפיעה הטכנולוגייה הזו על איכות הדיסק כי אני אישית לא הרגשתי בהבדל
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב החלטתי שאני קונה צורב DVD במקוםה-LG 8525B המעפאן שלי ואני מתלבט בין ה-NEC 3500A ל-LG 4120B אז ככה: אם יש לי DVD פשוט בסלון הוא יצליח לקרוא את ה DVD-RAM כי אם כן אני כמעט סגור על ה-LG כי אני די זקוק לזה... בתודה מראש לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רכשתי היום כונן SSD (ה-EVO של סמסונג) אשר מיועד להתקנה במחשב הנייד שלי. כיום יש לי HDD רגיל. קניתי גם HDD Caddy והמטרה הנה לשים את הדיסק הקיים ב-HDD Caddy ואת ה-SSD במקום הכונן הקיים. השאלה הנה כיצד להעביר את העבודה מהכונן הקודם ל-SSD. המטרה הנה לשמור את מע' ההפעלה הקיימת (למקרה של אחריות), ולשכפל אותה ל-SSD. האם יש צורך/טעם להתקין מחדש את מע' ההפעלה, או שמא מספיק לשכפל באמצעות התוכנה של סמסונג. בקיצור, אשמח אם מישהו יוכל לזרוק כמה טיפים כיצד לבצע את המעבר.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק קשיח אשר מפוצל לשתי כוננים. בכונן אחד ישנם גיבויים ובכונן אחר את מערכת ההפעלה. החלטתי שברצוני לפרמט את כל מידע שעל הדיסקים הקשיחים ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. מה עדיף, להעתיק המידע בכונן הגיבוי אל כונן מערכת ההפעלה. לאחר מכן, לפרמט את כונן הגיבוי ולעתיק את הגיבויים לדיסק המפורמט. לפרמט את כונן מערכת ההפעלה ולתקין מדש . או לחילופין, לגבות את כל המידע לדיסקים. להשתמש בFDISK, לפצל את הכוננים שוב ואז להתקין את מערכת ההפעלה. אישית, אני מעדיף את האפשרות הראשונה כי היא יותר מהירה. השאלה, איזו אפשרות תעניק ביצויים אופטימלים ( אני גיימר רציני, כל האטה הכי קטנה במחשב משגעת אותי)? אודה לכם על עזרתכם. צחי שלו,
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב- Western Digital מה ההבדל בין WD3200AAKS לבין WD3200KS? האם משמעותי ההבדל ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההארדיסק שלי מחולק לD וC האם יש דרך לאחד אותו בלי לאבד נתונים???
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נגן נייד MP3 512 העניין הוא כזה מאז הפעם האחרונה ששמתי בו שירים הוא פשוט נתקע!כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו אך בלתי אפשרי להכנס אל ההתקן כי הוא פשוט נתקע!גם בקליק ימני הוא נתקע המכשיר נדלק כראוי אך בכניסה לשירים היא נתקע ואני נאלץ לכבות אותו יאמר שהרדיו במכשיר פועל תקין! מה אפשר לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי HD שהמחיצה C היא עם פורמט NTFS ושאר המחיצות ב- FAT32. שאלתי היא איך ניתן לשנות את מחיצה C ל- FAT32 (בידיעה שאאבד את הנתונים ב-C) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכונן SSD והזכרונות ראם נמצאים בצד השני של המחשב. יצא לי כבר להתקין SSD וראם במחשב נייד ASUS N550JV שההתקנה הייתה פשוטה למדי . השאלה שלי האם במחשב של MSI שהרכיבים מצריכים ניתוק הלוח ,האם זה תהליך יותר מורכב ומצריך ניסיון וידע? או שצילום בוידאו וסטילס את כל מה שאני מפרק יעשה את העבודה גם אם אין לי ידע תכני ? יש דגם מחשב אחר של MSI שאני מעוניין בו, שהבננתי שהבנייה שלו זהה לזה שבסרטון, והקונגפציה שהוא מגיע איתה היא 265 גיגה ו16 ראם , לכן הייתי רוצה להוסיף במקרה הצורך . תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשוב שיהיה מהיר!! יש לי sandisk 16GB והוא מאוד איטי כאשר כותבים עליו 4 mbs בקושי! כמו כן אני רוצה התקן בלי מכסה. קבלתי המלצה ל: Transcend JetFlash 760 32GB
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-