אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
1.) ובכן ההתלבטות היא בין 250 ג'יגה ל-320 ג'יגה 2.) האם לקחת KS או YS אני מבין ש-KS מומלץ למשתמש ביתי כיוון ש-YS עברו התאמה מיוחדת לרייד שמונע מהם לבדוק שגיאות או משהו כזה מעבר ל-7 שניות, נכון? ולפיכך שעבור מחשב ביתי שמיועד למשחקים מומלץ ה-KS? מישהו יכול להסביר על ההבדל לעומק, האם בדיקת שגיאות ל-7 שניות בלבד תפגע במציאת תקלות בכונן ביתי או מה? מבחינת גודל, על פי חישוב עושה רושם שפר ג'יגה ה-320 יותר משתלם, עשיתי טעות בחישוב או שאני צודק, כי אני רואה שאנשים עדיין קונים 250 ותהיתי למה? אשמח להארות והצעות בעניין
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 ישן 450 מג"ה אני יכול להוסים לו ארד דיסק 80 גיגה או יותר בSata או בide Sata אני מתכוון להוסיף עם Convertor כל שהוא העם זה יעבוד העם צריך עידכון ביוס לפני זה תודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי 2 הארדסיקים של סמסונג HD502HJ בנפח 500GB ואני מעוניין לעשות להם רייד ולהפוך אותם להארדיסק 1 . מישהו יודע כמה פלטות יש להארדיסקים האלה? והאם כדאי לי להתעקש להחליף ל SEAGATE או שההבדל הוא לא כזה נורא? איך הם מבחינת ביצועים וכו'? כרגע יש לי WD ואני מאוד לא מרוצה מהם! פעם שנייה שהלך לי ההארדיסק של WD ב 3 שנים... בכל אופן מישהו התנסה עם הדגם הזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב היום משהו, נכנסתי לNERO התחלתי את הצריבה וקיבלתי הודעת שגיאה : Burn Process Faild At 16X משהו ... אחרי זה שמרתי את הלוג שהוא יצר והנה הוא לפניכם: BneXtaZi BneXt 1A23-0809-4030-2363-5695-2304 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Ahead\nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 26/10/2004 18:35:34 Nero Version: 6.6.0.16 Internal Version: 6, 6, 0, 16b (Nero Express) Recorder: <ATAPI CD-RW 52X32> Version: M.GD - HA 1 TA 1 - 6.6.0.16 Adapter driver: <atapi> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default (0) -> ATAPI, detected: ATAPI CD-ROM: <ATAPI CD-RW 52…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני הרדיסקים שנמצאים על Primary ושני סידירומים אחד דיוידי ואחד צורב ושניהם נמצאים על Secondary האם זה מיקום נכון? ואיך אני צריך למקם אותם כדי שיהיהו ביצועים יותר טובים? אשמח לשמוע הצעות
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לשרשור בקודם (בנושא: הארדיסק 3.5 חיצוני Maxtor VS W.D (נפח 500GB-1TB לגיבויים)) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368880.msg3184089#msg3184089 החלטתי ללכת על 500GB בכונן חיצוני מוכן. (השיקולים אין לי חיבור של SATA וזה לא הולך להשתנות בשנה הקרובה, 500GB מספיק לגיבויים שזה השימוש העיקרי, עם הפרש עוד שנה או שנה וחצי בטח אוכל לקנות משהו יותר מתקדם וכמובן המחיר הנמוך 300ש"ח של ה-MAXTOR) משום מה ה- MAXTOR שרציתי כבר לא נמכר (האזל המלאי תוך פחות משבוע?) לפחות לא במחיר של 300 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6539 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687383 יש סיבה מיוחדת? (זה בכלל שהוא היא טוב וזול או בגלל שהורידו אותו ממכירה מסיבה …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הכונן הנ"ל Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS וברצוני לקנות את הכונן הבא: Western Digital 320GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD3200YS לכוננים אלו יש אפשרות של RAID (מערך כוננים משהו אין לי מושג) השאלה היא האם אני צריך לעשות בינהם איזשהו מערך או סתם לחבר ישר למחשב ולהתחיל לעבוד אם אפשר הסבר מעמיק מה זה מערך כוננים ומה זה נותן אני אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה בשני ה HD........ כאשר אני מתקין קבצים מה HD הוא נעצר באמצע ורושם לי בעית I/O ERROR או CRC ERROR, להערכתי אין בעיה עם הHD אלה עם הגדרות מאחר וניקלתי בבעיה דומה בפורומים בינלאומיים אך ללא פתרון קןנקרטי הרב רק רשמו שזו בעיה של מתח להרדיסק..... למישהו יכול להיות מושג מה יכולה להיות הבעיה?? דרך אגב שמתי לב לפונקציה על הHD לג'מפר שרשום עליו : LIMIT TO 1.5 GB/S OPERATION ו, 3GB/S OPERATION יכול להיות שזו הבעיה? על מה זה צריך להיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש השוואות ולא מצאתי איזה מהם עדיף? ואם הסמסונג עדיף אז הוא שווה גם כמעט 150 שקל יותר? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מזה כמה ימים בזמן עבודה עלו לי כמה שגיאות לגבי איזה DLL - לא זוכר מה. לא ממש הפריע לעבודה. היום עשיתי RESTART למערכת ההפעלה (XP PRO 32BIT) ובעליה הוא התחיל לעשות CHKDISK ל-DISK1 משום מה. לאחר הודעה של שניה וחצי שהוא תיקן משהו XP עלה אבל ללא הדיסק (דיסק E - נפרד ממערכת ההפעלה). לחצן ימני על MyComuter==>Manage העלה לי את הדיאלוג המצורף למטה, בבקשה לאתחל את הדיסק. לפני שאני מאשר: 1. מה הנזק האפשרי? אמור להיות מגובה הכל, אבל לא בא לי להתעסק עם זה אם לא צריך. 2. מה יכול להיות הגורם? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בואו לחטוף את הדגמים הפופולריים של מיקרון ו-Western Digital במחירי מציאה של מתחת ל-200 שקליםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, מצאתי ב KSP את זה: (עולה 90 ש"ח) http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=451# השאלה האם זה תומך SATA ובכלל האם המוצר מומלץ. לפי התמונה באתר של SPIRE אין שם חיבור SATA אלא רק IDE. אפשר לחבר IDE ל SATA? זה יעבוד בכלל? יש לכם המלצה אחרת? אני מעדיף ללא מאורר. עוד שאלה, מה ההבדל בין זה: http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=675# לזה: http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=646 תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אם מישהו יודע? כי במחיר יש ביניהם הבדל של איזה 100 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי טלויזיית LG עם חיבור USB אקטיבי, תומך DIVX. בעזרת דיסק און קי אני צופה בסרטים ותמונות ושומע מוזיקה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול ולשים עליו את כל התמונות, השירים והסרטים. ולהשתמש בו (במקום הדיסק און קי) דרך חיבור ה USB. אך אני חושש להשקיע כמה מאות שקלים ואז לגלות שהכונן לא נתמך מסיבה כלשהי... האם מישהו חיבר כונן קשיח לטלויזיה כזו? האם זה יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שזה המקום הנכון לדבר על זה ... יש לי שני הראדיסקים 1 מחולק לשניים שבו מותקנת הוינדוס ויסטה באות C והמחיצה השניה באות D שיש פה חומר שאני מוריד היא המחיצה שנפגעה .. ההרדיסק השני הוא הגיבוי שלי של רוב החומר והוא תקין... עכשיו ניסתי לעשות Ghost 8.2 לכונן C וכנראה שטעיתי איפה שהוא וישר הפסקתי ומאז אני לא יכול להכנס לכונן D הוא אומר לי לפרמט את הכונן ... חשוב לציין שניסתי לתקן בעזרת התוכנות של אקרוניקס ופרטישן מאג'יק לא עזר העם מישהו פה יכול לעזור לי ??
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לצורב Blu-Ray. כדאי שיהיה זול באופן יחסי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כרגע אני מצוייד עם דיסק קשיח בעל נפח של 250 ג'יגה, כמובן שזה לא מספיק ואחרי 5+ שנים הגיע הזמן להישתדרג. הדיסק קשיח בחיבור SATA והחדש גם יהיה בחיבור SATA, אפשר לראות את הדגם/חברה שלו במפרט צד ימין. ולשאלה: אני עומד לפני קניה של דיסק קשיח 1T או 1.5T עדיין לא החלטתי אבל זו לא הדילמה, יש מספר חברות ומספר דגמים בעלי מחירים נמוכים אני רוצה בבקשה שתעזרו לי להחליט איזה לקחת. Hitachi eskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II Warranty 3 Years Model HDS721010CLA332 Size 3.5 inches Capacity 1000 GB Speed 7,200 RPM Data Buffer 32MB Interfaces Serial-ATA 300 מחיר 420 ש"ח Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ Warranty 3 Years MODEL Spinpoint F3 HD103SJ Capacity 1 T…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מבחינת הכבלים שצריך, כמו בדיסק קשיח רגיל? SATA Data cable & SATA Power cable? והאם כבל Power אמור לשנות בין SATA 2.0 לבין SATA 3.0? כלומר האם לכל טכנולוגיה אמור להיות כבל power שונה?
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם אפשר למסור אותו ליבואן בארץ או משהו בסגנון יש לי אחריות בחו"ל אבל משלוח וכל זה יוצא יקר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי ocz agility 3, ביצעתי הגדרות לדיסק לפי מה שמצאתי בפורמים http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?63273-*-Windows-7-Ultimate-Tweaks-Utilities-*&p=442158&viewfull=1#post442158 והדיסק מקבל ציון נמוך (יחסית) 6.9, שבכל מחשב אחר שראיתי מקבלים 7.5. בלי קשר לציון, המחשב לא עובד מהר יותר פתיחת חלונות ודברים כאלה. מישהו ניתקל בזה אולי? תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהעתקה לכל התקן חיצוני, DOK , פלאפון , או אפילו הארדיסק נייד שבעבר העתקתי ממנו / אליו בקצב של 40~ מגה לשניה, הבעיה רק בהעתקה אל ההתקנים ולא מהם, שללתי בעיה של התקן מסויים שלא תקין, כולם עם אותה הבעיה... רעיונות מישהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כלשהי עם הצורב Lite On שלי, וחשבתי שאולי עידכון קושחה יעזור. אני יודע שהצורב הוא 52X32X52, אבל אין לי מושג מה הדגם המדויק. איך אני יכול למצוא את זה? חיפשתי באתר שלהם ומצאתי קושחות למלא דגמים שונים.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש איזושהי הערכה? והאם יש חברה שלא ניזוקה מהשטפונות שמחיריה עדיין שפויים? או שכולם מיוצרים באותו איזור ובאותה מדינה תודה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להוסיף כונן SSD למחשב הנייד שלי במקום הצורב באמצעות CADDY. המחשב משמש אותי לעריכת וידאו, ולדעתי הוספת SSD והעתקת הוינדוס ותוכנות העריכה יעשו פלאים למהירות שלו (לא שיש לי עליה תלונות, אבל אני רוצה לשפר את הביצועים בעריכה וברינדור). דעתכם? אני לא בטוח לאיזה נפח עליי לכוון, האם כדי לנצל את הכונן כמו שצריך אני צריך לשים את כל קבצי העריכה על הכונן עצמו? אני משער שבאזור ה250 יספיק לי... התקציב הוא כ-500, אין לי בעיה לחרוג אם שווה את זה. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-