עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. נקנה לפני חודש מ KSP והדגם הוא 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS אני חווה קריסות מוזרות ממשחקים ושגיאות אחרות. החשד הועלה מהסיבה שבכל הפעלה מחדש של הווינדוס הכונן מתקתק בקצב קבוע שש פעמים עשיתי בדיקה ב HDTUNE ואין שגיאות אבל הזמני קריאה וכתיבה קצת מוזרים (תמונה) רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Gohan,

אני חושד שיש לי סקטורים פגומים בארדיסק איך אני יכול לבדוק? תודה.

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by amd@ati,

בדקות האחרונות עולמי חרב עליי. התחלתי להתקין אובונטו ופתאום הבנתי שהוריתי להתקנה להפוך את כל ההארד דיסק שלי (500 GB) ל- Swap. :'( אחרי שעברו 3% מהתהליך עשיתי ריסטרט בהול למחשב, כאשר ניסיתי להעלות את מערכת ההפעלה המחשב אמר כי הוא לא יכול להעלות את מערכת ההפעלה. על ההארד דיסק הזה היו לי (בנוסף למערכת ההפעלה) יותר מ-200 GB של קבצים , כל מה שאגרתי במשך שנים. האם 3 האחוזים הללו מחקו לי את כל המידע? העלתי את המחשב מכונן אחר שיש לי והוא לא מזהה את ההארד דיסק. האם יש דרך לגשת לקבצים?(אם הם עדיין קיימים) לא יודע מה לעשות, אני עומד לבכות :'(

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לא ממליץ לאף אחד שאוהב שקט לקנות אותו. יש מצב להחליף הרדיסק(באיבורי) ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני קונה מחר את הכונן SAMSUNG SH-203B ורציתי לדעת אם הלוח שלי שהוא INTELL 945GTP יתמוך בו כיוון שהוא כונן בחיבור SATA, אם כן, מישהו יוכל לתת לי הסברים כיצד להרכיב אותו בלי להביא טכנאי? תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by naamab,

ככה: אני עורכת סרט וקיבלתי דיסקים שהם mini dvd זה שהביא לי את זה אמר לי שהוא חיבר את המצלמה לטלויזיה ראו את מה שיש בפנים הוא לא הביא לי את המצלמה אלא רק את הדיסקים. שהכנסתי אותם למחשב כתוב לי שאין בהם כלום!! מה אני צריכה לעשות כדי להמיר שאני יוכל לעבוד עם זה? זה משהו שאני יכולה לעשות בבית או אצל מעבדת מחשבים? אני צריכה תשובה דחווף!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Iron~Chef,

מההבדל בין sata sata II ו sata 3G ?

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  8. באיחור "קל" ואופנתי החלטתי לקנות צורב DVD. לצערי בשנה וחצי האחרונים מאז העבודה + לימודים נטשתי קצת את זירת החומרה . בזמני היו ממליצים על LITEON בעיניים עצומות והיום ראיתי ש NEC כובש את הכותרת. אז ככה, התעדכנתי פה בכמה שאפשר, אבל עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה איזה לקנות. (יש פה תר'ד ענקי ורובו מיושן + מיני ת'רדים שקשה לעקוב..) התקציב הוא עד 350 ש"ח. התלהבתי מאופציית ה DVD RAM אז אני רוצה צורב שתומך בה. חשוב לי שיתמוך במירב הפורמטים/מדיות ויהיה אמין בקריאה וכתיבה, מהירויות פחות קריטי. צריך להיות שחור, אין זמן וכוח לצבוע עוד צורב. לא נראה לי ש הLS יהיה פרקטי בקרוב ככה שזה לא ממש משנה. כרגע המועמד שלי הוא: NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - 290 NIS מתחר…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מה הכי טוב? אל ג'י? לייט און? איסוס? או טיאק או אנאעארפ אולי צורב ברבון? טוב שמעו חבר שלי אמר לי שאל ג'י אמנם המהירות לא אמינה אבל יש כוננים שלא קוראים דיסקים שנצרבו בצריבה מהירה ושמוסיקה במילא צורבים במהירות 10 ולא יותר אפילו פחות למה זה ייקפוצ אז אני לא יודע אולי גם אל ג'י זה טוב? עזרה אני מבולבל.......................................

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  10. יש לי רק צורב וכונן קשיח במחשב, שמצריכים חיבור כבל IDE. כרגע כל אחד מהם מחובר על כבל אחר של IDE. אז כדי למנוע חסימת אוויר, או זרימת אוויר טוב אני מעוניין להיפטר מכבל IDE אחד ולחבר את הצורב והכונן קשיח רק על כבל IDE אחד. רציתי לדעת אם זה אפשרי? ואם כן אז אני צריך לג'מפר את הצורב והכונן קשיח? אני יודע איך לג'מפר אותם אני רק צריך לדעת איזה הגדרה לתת לכל אחד? הכוונה איזה צריך להיות MASTER ואיזה צריך להיות SLAVE? את הכונן הקשיח אני עומד לחבר אותו בכבל IDE באמצע שלו (לכבל IDE יש שלוש יציאות: אחת בהתחלה ללוח האם, אחת באמצע ואחת בסוף). אז אם אני מחבר אותו באמצע אני צריך להגדיר אותו כ-SLAVE? ואני לא יכול לחבר אותו במקום אחד חוץ מהאמצע של הכבל כי אז אני אצטרך לעקם את הכבל ואני לא מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני יכול להוציא ולהכניס כבל SATA כשהמחשב דולק?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מישהי שאני מכיר השיגה דיסק DVD די נדיר.... הבעיה היא שאין לה נגן DVD, לא רגיל ולא אחד במחשב. היא ניסתה להכניס את הדיסק לכונן הרגיל שיש לה, אבל תוכן הדיסק יצא ריק (הדיסק תקין דרך אגב). אז אני משער שהוא יצא רק בגלל שזה דיסק DVD שנכנס לתוך כונן CD. אז רציתי לדעת אם יש איזה שהיא אפשרות שהיא כן תוכל להפעיל את הדיסק DVD ב-כונן הרגיל?...

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  13. אני יכול לחבר כרטיס SD 40GB למחשב ולהתקין עליו WINDOWS ? ככה שהווינדוס וכל התוכנות המובנות בכונן C שעליו אני יתקין (אם אני יכול?) יעבוד הרבה יותר מהר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ROTEMan,

אני יודע בערך מה זה raid אבל אני לא יודע איך זה בידיוק מתבצע ומה דרוש.. קודם כל אני רוצה לדעת האם בכלל יש לי את האפשרות לבצע raid ואם כן נתקדם משם. אז יש לי שתי כוננים קשיחים של wd זהים של 120 ג'יגה במהירות 7200rpm בחיבור serial ata.

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אני יכולה ששני HD ישמשו לי ככונן אחד למשל כונן D יהיה משני HD?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  16. שלום משהו שממש מרגיז אותי .... קניתי מחשב עבודה בהרבה כסף, הלכתי עם המלצות לחנות וקניתי את הדיסק הנ"ל אני עובד עם וינדוס 7 64 ביט ו6 גיגה של זיכרון הדיסק כל הזמן קורא (בהפסקות של כמה שניות) כשאני רק גולש באינטרנט.... וזה עוד לפני שאני עובד או משחק . האם זה נורמאלי, מה אני יכול לעשות כדי לבדוק שהדיסק תקין תודה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  17. תוכלו לעזור לי לבחור למשל מכאן?: http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DiskOnKey אני לא יודע כ"כ אם הנפח משנה לי. אבל שיהיה לפחות GB אחד. ככה אם אני אצטרך להעביר קבצים גדולים אז אוכל איתו. אני יודע שהמחירים גם ככה לא יקרים במיוחד אבל בכל זאת חשבתי שזה טוב שממליצים על דברים שנחשבים יותר טובים מאחרים.

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  18. אם זה לא המקום לבקשות דרייברים אז תעבירו. אני מחפש דרייבר לצורב DVD של LG דגם GSA-2164D למערכת הפעלה Windows 98, תודה למי שמוצא!

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  19. מחשב נייד של GIGABYTE היה בתיקון בחברה השבוע, החליפו לי צורב שהיה עושה רעשים רק כשאני מכניס DVD אבל היה קורא אותם. עכשיו הם החליפו לי כונן והוא לא קורא DVD בכלל , CD הוא כן קורא וצורב. על הצורב רשום DVD MULTI RW . השאלה למה זה קרה? התקשרתי לחברה אבל הוא לא יכל לעזור לי מרחוק ואין לי כוח לשלוח את המחשב לעוד שבוע אליהם. חוץ מזה הוא אמר שהם לא מתעסקים עם תוכנה אלא רק עם חומרה . (זה שטויות כי זה יצא ככה מהם אז אם אני ישלח אליהם הם יתקנו בטוח). ניסיתי לעשות עדכון חומרה אבל הוא רושם שהוא מותקן כראוי . אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  20. יש לי רשת בין שני המחשבים והיא עובדת יש אינטרנט בשניהם אבל אני לא יכול להעביר קבצים והמדפסת מדפיסה רק במחשב אחד מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. שלום לכולם. היום נוכחתי לשים לב, כי מערכת ההפעלה והתוכנות מזהים כולם את קיבולת הדיסק הקשיח שלי כ-500 מגהבייט (בסייר החלונות, כל מחיצה הוצגה כ-232 גיגהבייט, כלומר 500 גיגהבייט), כאשר משום מה, זכור לי שהדיסק שהותקן במחשב שלי, הוא של 1 טרהבייט, ועל כן אינני יכול לדעת האם 500 מגהביט היא הקיבולת האמיתית של הדיסק שלי, או 1TB וחלונות 7 מזהה אותו כ-500 מגהביט. בתוכנת Aida64 שברשותי, דגם הדיסק הקשיח שבמחשב שלי מוצג כ: SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II). האם המצב תקין (שאכן הדיסק שברשותי הוא של 500 גיגהבייט)? או שהקיבולת המזוהה שגויה? עדכון: שאלתי את אבא שלי שקנה לי את המחשב שלי, והוא אמר לי שהדיסק הקשיח שמותקן הוא אכן 500 גיגהבייט. אתם יכולים למחוק או לנעול את …

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. כול דיסק שאני שם הוא לא מצליח לקרוא אותו. יש לי של CREATIVE X52 ואני לא מבין למה הוא מתנהג ככה יש פתרון?----> CD ROM תודה רבה לעוזרים. ועכשיו אני צריך להשתמש בצורב שלי וזה לא טוב שמתקינים דרכו.

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  23. מה זה משנה עם יש לי 2 או לו יש 16 העיקר צורב ושמשהו אחד יגיש לי שאין לו ביות עם 40 (הצורב לא נותן תמיכה של 40 לא מוצאים תוכנה טובה וכו')

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני לא מחפש גימיק יקר אני באמת צריך את זה! אבל אני בכלל לא מבין בזה אני צריך לדעת את המחירים של המכשיר ושל המדיות מה לקנות והאם לקנות עכשיו או לחכות לתכנולוגיו חדשות ששמעתי שיצאו עוד מעט! וכמובן תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  25. אני חייב לקנות כונן SSD עד 128GB בעלות בינונית! אני קראתי בפורום כאן על הרבה בעיות עם כוננים מסויימים ושלא רצוי להתעסק איתם! אני מבקש ממי שמבין ויכול לעזור לי מה הכונן הכי טוב שאפשר לקנות עד גודל 128GB שלא יעשה בעיות אחרי תקופה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים