עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מה ההבדל, בין אריזת הריטייל, לOEM/בולק? בתודה, גבריאל.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by bigfoot1,

שלום לכולם. יש לי צורב sony 52x32x52x עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לצרוב איתו על 52x!! ??? זה צורב לי רק על 40x מקסימום רשום על הקופסה שזה מין דרך להגנה על הדיסק (זתומרת שהדיסק לא ישרף או משהו על 52x...) :-\ עכשיו אני רוצה לשאול אתכם איך אני משנה את זה ל52x כי רשום על הקופסה שאפשר אבל לא רשום איך (חיפשתי גם בחוברות שהגיעו איתו ולא רשום שם). תודה לכל העוזרים!! ;D

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by eli01,

יש לי בכונן כל מיני משחקים סרטים תוכנות וזה תופס לי הרבה מקום רציתי לשאול אם יש דרך למחוק את הכל ואחרכך מתי שאני רוצה לשחזר את זה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  4. לאחרונה קניתי נגן ודאו ב HD של WD, לנגן יש כניסה של USB 2. מישהו ממליץ על אמצעי אחסון מתאים שיכול להתחבר לנגן ולהראות סרטים בצורה חלקה? אני מניח שהאמצעי צריך להיות - מהיר בקריאה ומסוגל לאחסן קובץ יחיד שגודלו 4.5 ג'יגה ואפילו יותר...

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. שלום רציתי לדעת בקשר לאמצעי אחסון שעובדים עם flash - האם הזיכרון הוא כרטיס שניתן להוציא ולהחליפו בכרטיס אחר בעל כמות זיכרון שונה? אם כן האם יש הגבלה בגודל הכרטיס שניתן להכניס? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by eyzo,

שלום ברצוני לדעת אם לאחר חיבור דיסק קשיח למחשב באופן חיצוני כדיסק אונקי למחשב או פנימי כדיסק קשיח של המחשב עצמו, הוא זוכר פרטים מזהים על המחשב אליו הוא חובר והאם אפשר למחוק את הפרטים המזהים האלה. אותה שאלה לגבי דיסק אונקי. האם פירמוט יעזור למחוק את כל המחשבים אליהם חובר הדיסק?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by cb,

אני רוצה לקנות בפסח אמצעי איחסון של 500 ג'יגה,יש בבאג אחד של LACIE תומך בUSB 2.0. המחיר הוא 430 ש"ח אין לי מושג בנושא ולכן אבקש את עצתכם,איך המכשיר,איך המותג LACIE?אמין? והם המחיר שווה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מהם אמצעי האיכסון המאפשרים שמירה של הרבה מידע? סוגים שונים של ווידאו בעיקר. נניח ואני זקוק למשהו לפחות של 300MB/S, אבל ממוצע לא קצב מקסימלי. הSSD שלי הוא אמור להיות 400MB/S אבל האם יש אמצעי איכסון אחרים שיותר עדיפים על פני SSD בשביל לשמור הרבה דקות בקצב של 300MB/S? לא מצאתי בחיפוש משהו שמדבר על שמירת ווידאו, למרות שיש פה מפרטים של מחשבים עם עריכת ווידאו.

9. Started by kobi_sion,

אפשר לקבל פירוט נוסף לאמצעי אכסון גדולים ברמה ביתית כמו ה- DROBO למשל שמפרר להחליף דיסקים קשיחים ודרך כך ליצור מקום גיבוי גדול ובלתי מוגבל (דרך החלפת דיסקים) איזה עוד פתרונות יצירתיים כאלו יש ברמה של משתמש ביתי דורבו http://www.drobo.com/products/drobo.php קובי

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by xTz,

אהלן לכם. יש לי כ500 סרטי DVDRip. עד עכשיו הייתי מאכסן אותם בדיסקים רגילים. לא מזמן עברתי לדיסקים של DVD, צמצמתי את מספר הדיסקים פי 6 בערך(: עדיין, משהו מפריע. תמיד יש הסיכוי שהדיסק יהרס [ועל הדיסקים שלי איכשהו תמיד יש לפחות שריטה או שתים כבר בהתחלה] חשבתי, אולי אתם מכירים איזה אמצעי אחסון אחר? כמו דיסק נייד או משהו? אני לא ממש בקיא בנושא אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אמצעי אכסון אחרים למדיות.

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  11. אשמח אם כל אחד יענה וישתף את הידע והניסיון שלו. איך אתם מגבים חומר? (כונן HDD פנימי\חיצוני) איזה סוג חומר? (מסמכים\קבצי וידאו\קבצי אודיו\תמונות) האם אתם דואגים כל טווח-זמן להחליף כונן HDD בחדש? (כמה זמן\כאשר קיימים סימני מעידים על גסיסה של הכונן)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by viper_sb,

מה שיטת ההצפנה הכי טובה במערכות גיבוי מבוססת UNIX (כמו PKI של מיקרוסופט ) ?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by Delux,

כל החברות אומרות שהארדיסקים באמת 7200 RPM שקר תורידו תוכנה לבדיקת מהירות הסיבובים ותגלו שבמקופ 7200 יהיה לכם 6000 RPM הוא משהו כזה אף פעם זה לא היה מדויק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני של WD ולאחרונה אף מחשב לא מצליח לקרוא אותו אני מחבר את הUSB והמחשב מוסיף את הכונן עם אייקו ןשל דף לבן שאני לוחץ כדי להיכנס הוא אומר לי שאין גישה יש לי שם דברים שאני חייב לגבות יש דרך בכל זאת לגבות את החומר? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מבין שלושת הצורבים הבאים מה הכי טוב?: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL אנא דרגו אותם אם אפשר (הכי טוב ראשון...) והסבר קצרצר למה, יהיה מעולה! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by מאור247,

רציתי לשאול אם אפשר לשים בכונן קשיח נייד איזשוהי תוכנה הגנה/אנטיוירוס????

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. הצורב Philips DVDRW885 עולה 600 ש"ח אבל ידידה שלי שקנתה אותו מוכרת אותו ב-350 ש"ח. (חדש כולל אחריות) והצורב השני NEC 3520A עולה 320 ש"ח אומרים שפליפס נחשב לצורב מעולה יותר מאשר NEC. הצורב NEC 3520A טוב רק בגלל מחירו הלא יקר והצורב נותן ביצוע טוב למחיר. אבל פליפס הוא טוב יותר מבחינת ביצועים לא? עדיף את פליפס או NEC ? אני לא יודע מה להחליט, עליי לתת תשובה לידידה שלי אם אני קונה או לא. תודה.

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. אמממ... לפני שאני קונה מחשב חדש אני רוצה את הצורב כדי לגבות כמה דברים... איזה צורבים מאלה שיש בKSP הוא הכי טוב? קראתי את ת'רד המומלצים אבל מופיע שם רק הLG... דעתכם? המון תודה! נ.ב אם אני משלם באשראי כמה זה עולה שם? כי כל המחירים זה בכסף מזומן...

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  19. שבמקום הפינים שאליהם מחברים את כבלי ה IDE , יהיה בכונן חורים (כמו שיש בחגורת ה IDE) ובחגורות יהיו הפינים . לפעמים יש מקרים שבהם הוצאת הכבל מהכונן לא עברה כראיו ואז נשבר או מתעקם פין - מצב לא נעים - אם אין אחריות חבל על המכשיר והפסדנו כסף וגם אם יש אחריות למה שהדיסק סתם יהיה בתיקון בעוד שאם הפינים בחגורה היו מתעקמים היה ניתן לקנות חגורה חדשה ... זה לא יקר ... ותודו שזה לא יקר כמו הארד דיסק חדש או כונן אופטי חדש.

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  20. אני זקוק למידע אודות היכן ניתן להחליף דיסק 40 GB 7200 RPM של WD ? הדיסק עדיין באחריות אבל החנות ממנה קניתי כבר לא ממש נותנת אחריות... ליתר דיוק - אין עם מי לדבר - כולם הלכו הביתה... מה עושים ? יש לאן לפנות ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אם כן.. אז קישורים לחנויות בארץ תודה רבה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by ilya83,

אני רוצה לצורב אחד משחק 820 מב יש לי דיסק צירב 900מב אבל תוכנה נירו לא תמוך 900מב צורב שלי LG 48*16*48 מה פתרון? תודה מראש ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני חושב לקנות צורב DVD עד 400 שקל בערך ומצאתי דגם של פיונר אבל אני לא בטוח אם הוא מספיק איכותי ולא עושה בעיות... הנה תמונה ופרטים: צורב DVDופנימי וDVR109וPioneerו16וXו שכבה כפולה: Dual Layer , יצרן: Pioneer , זכרון (Buffer): MBו 2, מהירות שכתוב DVD: 4 X, מהירות קריאת CD: 40 X, מהירות צריבת DVD: 16 X, מהירות צריבת CD: 40 X, מיקום הצורב: פנימי מה אתם אומרים? כדאי זה או למצוא אחר? אם אחר אז בבקשה תגידו איזה חברה טובה ...

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by asinnn,

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=574279 LG SATA GSA-H30N LG מה אתם אומרים לקנות ?????? אני פשוט חייב לקנות צורב היום תודההה אני צריך צורב אמין שחזיק להרבה זמן תודהה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  25. הוא ניקנה לפני כחצי שנה מFOXPC. תמונה: http://i25.tinypic.com/maktn9.jpg ERROR SCAN: הכל תקין HEALTH: הכל תקין מה עושים במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים