אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
קניתי אותם בבאג הם מין דיסקים ורודים כאלו http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000508&categoryId=CTG1000506&parentId=CTG1000439&modelPrefix=400000&globalCode=DRG408V1-25C&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING ככה זה הגיע רק חבילה של 25 הקוד שלהם הוא של LG כתוב מין LGE קניתי אותם בבאג עכשיו לפי מה שהבנתי אני עדין יכול להחליף אותם כדי? או שהם לא אסון גדול והם דיסקים טובים ? עוד משהו הצורב שיש לי הוא של LG לא יודע אם זה חשוב או לא.
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי שאלה כזו: כל איזו שהיא תקופה אני מגבה את כל החומר על ההארדיסק הפנימי שלי על הארדיסק אחר (גם פנימי). מה שאני עושה זה פשוט מעתיק כל פעם את הכל מחדש. השאלה היא האם יש איזו שהיא תוכנה או משהו כזה, שתסמן איזה קבצים חדשים הוספתי למחשב שלי מזמן הבאק-אפ האחרון ככה שאני אצטרך להוסיף רק אותם, ולא להעתיק כל פעם מחדש את הכל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תוכנת נורטון גוסט 9 גרסה הכי מעודכנת התוכנה היא בוט מהתקליטור אך יש לה בעיה היא לא מזהה את הדיוידי שלי ולכן כל הגיבויים לא עולים בתוכנה אין פונקציה לעשות בוט מתקליטור שיכיל את המידע החשוב כדי לעשות בוט . האם יש למשהו פיתרון איך אני גורם להכין לי דיסקט העלה וזיהוי כונן הדיוידי ושגם יהיהקובץ הגוסט האחרון שתואם לשלי. תודה לכל המיקצוענים
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
LOL חזק ביותר (כן, זה אמיתי). http://www.youtube.com/watch?v=_oZGYb92isE
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם ברצוני לרכוש צורב חדש ניגשתי להרבה חנויות וכול אחד אומר לי משהו אחר LG/YAMAHA 44*24*44/פלקסטור 48*24*48שמגיע החודש/TEACH 40*12*40/LITE ON 40*12*48 אני צריך עזרה בבחירה אני צורב די הרבה גם מוזיקה וגם קבצים אני מחפש את הצורב האמין והמהיר ביותר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה האם אפשר להשתמש בזה גם כשהמחשב כבר דלוק? כאילו פשוט לחבר את הדיסק קשיח אחרי שהמחשב עובד האם אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת אלו מדיות איכותיות, DVDRW, מתאימות לצורב LG4163, עד25 שקלים למדיה אם אפשר... תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן SSD בנוסף לכונן HDD והבנתי שיש כמה פעיליות לעשות על מנת להגן על הכונן, עכשיו במידה ואני קונה מחשב בהרכבה אישית, אז זה אומר שהחנות תבצע את כל הפעיליות הדרושות לכונן כדי שהוא יעבוד בצורה האופטימלית ויחזיק מעמד כמה שיותר? בנוסף אני לא יודע אם זה המקום אבל אפשר הסבר איך לבחור כונן SSD וגם מה מומלץ? תודה הדר
-
שלום, יש לי מחשב ישן (pentium 2 ) ורציתי לדעת איך אפשר להעביר מידע למחשב החדש . למחשב הישן יש מודם 33k ופועל בעזרת מערכת ההפעלה win95. אני מעדיף לחבר את שני המחשבים ישירות ע"י כבל, זה אפשרי? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום רב. לאחר התלבטויות מרובות החלטתי לקנות את הכונן עליו הייתה כאן ביקורת של Seagate FreeAgent GoFlex. בכל מקרה, הכונן מגיע עם חיבור USB3, שאין לי במחשב. לעומת זאת, יש לי במחשב חיבור של USB2/eSata, ותהיתי האם כאשר אני אחבר את הכונן עם חיבור USB3 דרך החיבור הזה אני אקבל מהירות גבוהה יותר? כי יש לי אפשרות לקנות את המתאם שלהם לeSATA (שמגיע איכשהו עם טכנולוגיה בה הוא גם מקבל חשמל מהחיבור), ואני לא יודע אם יש צורך... ז"א אני בכלל לא בטוח שיש לי את הeSATA עם חיבור SATA3 סביר שזה בכלל SATA2, אני לא יודע איפה למצוא את המידע הזה, בנוסף, גם אפ יש לי SATA3, וההבדל הרשמי בינו לבין הUSB3 לא כזה גדול, אז אני לא לחוץ, השאלה רק אם הUSB3 ייתן לי מהירות גבוהה יותר דרכו... תודה רבה לעוני…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכשיו הארד דיסק 80gb 8mb, ואני רוצה להוסיף עוד 120gb 8mb או להחליף את מה שיש לי לאחד 200gb 8mb s-ata, השאלה מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועים? (ויש עוד משהו שרציתי לשאול אבל שחכתי אז אני ישאל אחר כך ).
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מתעניין בצורב של Aopen במהירות כתיבה 32 כתיבה מחדש 12 קריאה 48 וטכנולוגיות Just link , Justspeed מה אתם חושבים על הצורב והחברה במחיר 800 כולל משלוח???
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה זה DMA,ULTRA DMA,PIO....וכול מה שיש באזור של זה אני מאמין שהבנתם אותי.... וגם איך אני משנה מצבים ואיך אני יכול לדעת באיזה מצב הכונן עכשיו....? תודה רבה ......
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש בארץ ואם כן אז איפה אפשר להשיג ממיר מכבל SATA לחיבור IDE (כלומר לחבר כוננן IDE עם SATA )??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש תקווה להפעיל את הכונן קשיח הזה על מחשב 600Mhz עם לוח S2440BX ? אני מחפש כונן בעל נפח גדול שיעבוד על מחשב ישן.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לתוכנה אמינה שתבדוק לי את ההארדיסק .. אני קיבלתי שגיאה מנורטון גו-באק שיש לי סקטורים פגומים... יש למשהו המלצה על תוכנה טובה לביצוע המשימה ? רצוי שלא אזדקק לפלופי דיסקט כי אין לי כזה ..
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום :// יש לי דיסק קשיח של Seagate ברקודה....500GB. מהסדרה הדפוקה. עכשיו גלשתי לי בגוגל. פתאום המחשב קרס. ו...אני לא מצליח להפעיל את הדיסק קשיח, בביוס הוא מזהה (הוא רושם UNKNOWN HARD DRIVE) וניסיתי מלא דברים אבל מלא. ניסיתי גל להחליף את הלוח שיש עליו, הירוק הזה. ושום דבר. הדיסק קשיח מקבל מתח אבל לא מוציא מידע. אני חייב את עזרתכם זה דבר שמאוד מאוד מאוד חשוב לי , יש שם מליון דברים שאני צריך. אלה יעזרו ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408839.0
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=735506 כנראה שההארדיסק שלו נדפק. כי כשהמחשב עולה מקבלים הודעה על כך שיש בעיות עם ההארדיסק וכדאי לגבות את המידע. (כנראה ההודעה מתקבלת באמצעות טכנולוגיית SMART, מה שזה לא יהיה). בכל אופן, אני מניח שצריך להחליף את הארדיסק, למרות שהוא רק בן שנה. אין לי הרבה ניסיון עם לפטופים. האם אני יכול לבחור איזה הארדיסק שאני רוצה ולשים אותו במקום ? או שזה חייב להיות של lenovo ? כי ממה שאני רואה ב- http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db187326=2165139 המחיר של זה ממש יקר. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי הרגע כונן ssd , הסמונג 840 evo . חיברתי את כבל הsata לכונן ,הדלקתי את המחשב נכנסתי לביוס ואני פשוט לא מוצא אפשרות להעביר את מצב הsata לahci הלוח אם שלי זה dfi x38-t2rb , יש מצב הוא לא תומך באפשרות כזאת או שכולם חייבים לתמוך בזה?
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש של 250GB ועכשיו הוא כונן H במחשב, אני רוצה להתקין מחדש תווינדוס ולעשות את ההארד דיסק הזה כונן C ולהתקין עליו תווינדוס איך עושים את זה?
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן, לפני שנה קניתי את הצורב הזה: http://www.pioneer.es/eur/products/archive/DVR-111DBK/index.html שהוא סבבה בסך הכל. אני צורב איתו סרטים, משחקים לאקס בוקס 360, שירים וכל מיני. עכשיו בכלל העובדה שהוא עובד עם מחבר PATA חשבתי על להחליף אותו לצורב הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DRW-2014L1T בגלל המחיר המצחיק שאני יכול להשיג אותו (144 ש"ח) עכשיו השאלה שלי היא כזאתי, האם זה כדאי? או שעדיף לחכות עוד קצת זמן וכבר להחליף לצורב HD-DVD/Blu-Ray? האם הצורב הזה יותר טוב ממה שיש לי כרגע? האם מבחינת צריבה של דיסקים DL הוא יהיה יותר יעיל? (משחקי xbox 360) מבחינת שיגאות וכל מיני כאלה איך הוא? תודה מראש, שרון.
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק של 640G. מתוך זה מחיצה של 70 גיגה לוינדוס. לקחתי ממחיצה אחרת 50 גיגה וניסיתי לחבר בינה לבין המחיצה של הוינדוס וזה לא נתן לי(אין לי פשוט את האופציה הזאת) שמתי לב שהמחיצה של הוינדוס היא Primary והמחיצה השנייה היא Logical. איך אני יכול לחבר בין שני המחיצות?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תודה לכל העוזר, ובבקשה אל תפנו אותי לחיפוש משום שחיפשתי ולא מצאתי :-\
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה קבל אני צריך שינצל את מלוא היכול שלו...? אני ממש מבולבל ואיזה קבל אני צריך בשביל הבקר רייד?
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
במסגרת האחריות החליפו לי את ה-M4 המיתולוגי באיזה SSD של sandisk. בכל מקרה, קיבלתי תוצאה גרועה. יש לציין שאני עם לפטופ, ממשק SATA2 והתקנה נקייה של windows 8.1 עם כל הדרייברים מעודכנים. תמונה:
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-