עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ראיתי בלמיר כרטיס PCI במוסיף עוד 2 חיבורים של IDE ב-230 ש"ח אבל יש כמה סוגים ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם ואיזה לקנות. אנא עיזרו לי לבחור ואימרו לי מהם ההבדלים ביניהם. תודה. אגב, הכרטיס נמצא תחת "חומרה -> כרטיסי בקר -> IDE-RAID"

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by MadEddy,

אני רוצה לקנות כונן (או כרטיס,מה שזה לא יהיה) IRAM,ואני לא מצליח למצוא. איפה בארץ אפשר להשיג,או לפחות דרך מי להזמין? ???

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  3. היי. באיזו חנות בארץ אפשר לקנות דיסקטים חדשים תומכי IBM??? אולי בתל אביב יש? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מישהו יכול להגיד לי איפה קונים דיסקים של 8 ס"מ בארץ ? תודה מראש :-*

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. עד עכשיו הייתי קונה באופיס דיפו במבצע של השני בחצי מחיר, היה יוצא 145 ל50 דיסקים. המבצע נגמר בנתיים, יש מחיר כזה עדיין באיזה מקום? חייב להיות photo pritable

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  6. היי, אני מחפש כבל sata2 כדי לחבר הארדיסק חדש שקניתי (ושחכתי להזמין כבל :-[), איפה אפשר לקנות אחד? עמרי

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. אני מחפש לקנות כונן ד.ו.ד למחשב נייד ואם אתם מכירים חנויות זה יהיה אחלה... עדיפות לאיזור הצפון תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  8. הזמנתי 12 חבילות מאייבורי, והם חזרו אלי ואמרו שיש להם רק 3. אני רוצה לקנות 200 או 300 דיסקים. מישהו מכיר מקום זול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ראיתי באחת הביקורות שעשו השוואה בין שני מגירות קירור להארד דיסק איזה מגירה שמצאה חן בעיני אבל אני לא יודע מאיפה לקנות אותה זו מגירה עם 3 מאווררים של חברת EnerMax אם מישהו יודע מאיפה לקנות אותה איזה אתר או משהו אז בבקשה שיביא לי.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ms.kei,

באיזה חנות אני יכול לקנות NEC 3500A שיהיה בגרסת BOX?

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  11. היי, השאלה בכותרת. בבקשה לצרף קישור לחנויות אינטרנטיות אילו. תודה רבה מאוד מראש .

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. החלטתי שאני הולך לקנות את ה NEC ND3500A ורציתי לדעת איפה בארץ באזור השרון\מרכז אני יכול לקנות אותו? (לא באינטרנט) תודה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  13. השאלה די ברורה אני מניח. הכוונה לדגם עם 7200.8 200GB 7200RPM SATA NCQ כמו זה: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=22-148-066&DEPA=1 בכל חנות שחיפשתי פשוט אין אותו...

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by TheSlider,

כתבתי הודעה שבה המלצתי על חברת השחזור מידע שעשתה על את השחזור אבל משום מה ההודעה פתאום אינה קיימת. מישהו מחק אותה בלי לעדכן שהוא מחק אותה?!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  15. אז קניתי מחשב חדש, יש לי שני כונני SSD NVME 1TB של סמסונג, אחד 980 רגיל ואחד 980 PRO. אני מתכנן בעיקר לערוך וידאו ולשחק במחשב, הבנתי שהתוכנות עריכה צריכות כונן ללא מערכת הפעלה למשוך ממנו את הקבצי וידאו כדי לפעול הכי מהר? זה נכון? אני רוצה לדעת איך הכי טוב להשתמש בשני הכוננים, להתקין על אחד מערכת הפעלה ועל השני את התוכנות והמשחקים? להתקין את כל התוכנות ומערכת ההפעלה על אחד ולשמור קבצים רגילים בשני? מה הכי טוב לעשות ובאיזה מהכוננים? תודה.

16. היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני של 2 TB עוד חודשיים אני בארה"ב ואני לא יודע איפה יותר זול לקנות בארץ או לחכות חודשיים לארה"ב ושם לקנות מישהו שמכיר אולי את המחירים בארה"ב!! תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by lol_minbet,

להזמין בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. שלום כולם, איפה אפשר להשיג מדית LABELFLASH לארץ?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by NoamOpp,

איפה כדאי יותר לאחסן קבצים משחקים וכו, על הSSD או הכונן הקשיח הפשוט (לא יודע איך קוראים לו). הכוננים של פעם המוכרים.. והאם יש הבדל באופן שבו המשחק ירוץ אם מאחסנים אותו על הSSD או הכונן הקשיח?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי המון גבצים שתופסים המון מקום (יותר מ 2TB). לא חשבתי שאני אוכל לעשות עם זה משהו, אבל ההופעה של ה unlimited - חיבור באמצעות סיב אופטי - שינתה את דעתי... בחבילה הכי זולה ופשוטה, אוכל לגבות 2TB בתוך יומיים. לאיפה? איפה כדאי לי לשים אותם? נניח בזק - אמנם טוענים שהם בחינם בכמות בלתי מוגבלת, אבל אם מעלים יותר מדי הם יכולים לחסום אותך ולמחוק הכל. גם בחברות אחרות - אמנם טוענים שהנפח בלתי מוגבל, אבל זה נתון לשיקול דעתם הבלעדי (fair use) אם חרגת או לא (ואז תהיה חייב לעבור לתוכנית עסקית שתעלה המון...). מה טוב? עדיף הכי זול אם אפשר... צריך גם לוודא ש unlimited זה באמת בלתי מוגבל, ושלא יעבירו אותך באמצע אם תחרוג... סתם לדעת - רק כי אני מתכנת שיכול לעשות דברים משונים - אולי כדאי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by oDot,

שלום. קניתי מחשב חדש עם 3200AAKS שבו גם יכנס הHD הישן שלי בגודל 200GB (גם כן של WD) שעובד עם IDE. רציתי לדעת איפה הכי כדאי להתקין את מערכת ההפעלה, למה דווקא שם, ואם לחלק למחיצות אז לאיזה גודל ולמה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  22. אז המחשב החדש שלי - http://i.imgur.com/wyNB50I.jpg , אמור להגיע עוד יומיים. אני מתלבט איפה להתקין את המערכת הפעלה , על הכונן SSD שהמקום איכסון בו דיי מוגבל , התקנה עליו תקח לי בערך 50 gb ( ? ) שזה עוד מקום למשחקים או על הכונן SSHD ככה שהמערכת הפעלה תעלה כמעט כמו SSD, אולי מעט איטי יותר שזה לא משנה לי באמת ואני לא אצטרך לוותר על המקום בSSD , האם כל שאר השימוש במחשב / explorer יהיה מהיר יותר משימוש ב HDD רגיל או שרק האיתחול ? מה ההמלצות שלכם בנידון ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by chenc,

ברשותי הכונן הקשיח שהמדבקה עליו מצורפת כתמונה - אמנם לא כל כך ברורה. הכונן אינו עובד, והוא בן שנה וחצי - שנתיים, ואני רוצה לקבל עליו אחריות. השאלה היא - אם המשווק ממנו קניתי את הכונן הקשיח פשט רגל - למי לפנות בנוגע לאחריות? חלק אמרו לי היטאצ'י, חלק IBM... ו... בכלל - פיסית, לאן ללכת? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי, זה נושא כאוב, כמו שאפשר לתאר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. Started by MaoR_KilleR,

אני חייב שהוא יהיה בשחור. מצאתי בזיגזג אבל מדובר בשנה אחריות לכן הסקתי שזהו לא היבואן הרשמי. איפה אני יכול למצוא בשחור + שנתיים אחריות? תודה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים