אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, איזה מדיות DVD הכי איכותיות אתם ממליצים לי לקנות שהולכות טוב עם צורב LG ? אני מתכוון למדיות מסוג DVD+/-R ביצעתי חיפוש לפני וקראתי דברים טובים על וורבטים וTY ומקסל... אבל, איזה דגמים ספציפיים מהם הכי איכותיים?.. הבנתי בחיפוש שזה הולך לפי קוד המדיה, איפה הוא כתוב על הדיסק עצמו או על הקופסא? ואיזה חנויות בארץ מוכרות אותם במחירים סבירים ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, היום לקראת חג פסח והסדר מצאתי בארון HDD ישן של כ 30GB, Seagate כנראה מהתקופה ללא הבאגים שהיו בה בכל מקרה, אני רציתי לדעת האם אני יוכל לחבר ולנתק אותו למחשב בצורה ישירה, כלומר INSTANT כמו הארד דיסק נייד כדי שאוכל להכניס אליו כמה דברים ולהעביר לחברים.. אפשרי? או שמא עלי להזהר עם הנושא.. מדובר על 5400rpm.
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התלבטות בין 2 זכרונות ניידים שאני מעונין לקנות, והם USB SanDisk Cruzer Micro U3 8GB אשר נראה כך: לבין USB SanDisk Cruzer Contour 8GB אשר נראה כך: המיקרו הרגיל עולה 199 שקל ואילו האחר עולה 279 שקל. בהתחלה רציתי לקנות את הזול(ורציתי להשתמש בחצי מהזכרון בשביל הוויסטה בוסט) אבל אחרי זה אחי (אשר יודע בפורום בכינוי "אור כהן") אומר לי שזה עובד רק בדגם Contour המעוצב והיקר. האם מה שהוא אמר זה נכון ובאמת זה עובד רק בדגם המעוצב? כמו כן האם יש נתונים יותר טובים (חוץ מהמראה) למשל מהירות תעבורה יותר גבוהה וכו'? בברכה Play
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
האם אפשר ליצור RAID 0+1, כלומר stripping+mirroring בעזרת תוכנה ב - XP SP2? ראיתי מאמר על RAID5 אבל שם נחוצים לדעתי יותר משני כוננים. ברצוני ליצור את ה - RAID על 2 כוננים (IDE) שאהפוך אותם לדינמיים. מערכת ההפעלה תשב על כונן בייסיק (SATA) מחוץ ל - RAID. ושאלה אחרונה - האם לשים את הדיסקים על אותו channel ב - IDE?
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי היום דיסק קשיח של סמסונג F3 בנפח טרה ואני מעוניינת להריץ עליו בדיקה ולוודא שמצבו תקין לחלוטין. יש אתר או תוכנה מוכרת שיעשו זאת? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני כשנה, עד שפתאום אתמול המחשב לא מציג אותו. ב-Device Manager הוא מכיר אותו (מציג חיבור USB תחת Disk Drives כל פעם שאני מחבר אותו) ואפילו משמיע צליל שאני מחבר ומנתק אותו, אבל בחלק של ה-Storage הוא מתעלם מקיומו - לא מופיע כלום תחת Disk Management וגם לא תחת Removable Storage. הכונן הקבוע שלו מופיע כפנוי. כמובן, יש שם דברים מאד חשובים, ואודה מאד לעזרתכם, כי חפרתי באינטרנט וגם בפורום הזה ולא מצאתי פיתרון. (ניסיתי לחבר משקעים אחרים, כיביתי והדלקתי כמה פעמים, ואפילו ניתקתי אותו לגמרי מהחשמל והחזרתי). תודה רבה, ערן
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש השבוע ומחר אני הולך להרכיב אותו ולהתקין ווינדוס שמעתי שהאחרי ההרכבה אני יצטרך להגדיר את הדיסק הקשיח בביוס, קניתי הארד דיסק אחד Westren Digital 500GB 16MB WD5000AAKS ואני ישתמש בו בינתיים ככה שאת הווינדוס ואת הכול אני יתקין עליו . בנוסף אני מוסיף צורב , איך אני יצטרך להגדיר את שניהם בביוס ? הבנתי שאת הארד דיסק צריך להגדיר כPrimary יש עוד משהו שצריך להגדיר? אפשרויות נוספות? ורק אם משהו יוכל לתת לי הסבר קצר על הג'אמפר מה הוא עושה ולמה אני אשמח אני יצטרך לפרמט את ההארד דיסק החדש ? חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות :
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ל צורב NEC חדש 3550 והוא לא מקבל דיסקים של DVD של חברה מעפנה אבל עדיין... למה הוא לא מקבל?!?!?!?! עשיתי לו firmware מ1.04 ל1.05 וזה עדיין לא עזר... דרך אגב החברה של הדיסקים היא TAROKO .. משהו כזה... בקיצור אני מעוצבן רצח כי אני יודע שצורב של LG היה מקבל את הדיסקים האלו
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח ולפטופ. איך אני מעביר ביניהם קבצים? הלפטופ חדש, והייתי רוצה להעביר את כל המדיה שלי מהמחשב הקודם אליו. דרך איזה חיבור\כבל\whatever זה מתבצע?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב נייד מדגם Dell E6430 עם מעבד i7-3740QM וכונן 180GB Intel Solid State Drive 520 Series. במחשב הנייח (core i7 2700k) אני משתמש גם ב Intel 520 180GB SSD והביצועים משמעותית טובים יותר, גם בתחושה וגם בבנצ'מרקים. תוצאות AS SSD של המחשב הנייד (עובד לאט): תוצאות AS SSD של המחשב הנייח (עובד טוב): שימו לב שה Access Time וה- 4K משמעותית פחות טובים במחשב הנייד. התקנתי את Intel SSD Toolbox ואת Intell Rapid Storage Technology, לפי הכלים הגרסאת firmware הכי עדכנית. זה הכונן הקשיח היחיד שמותקן במחשב הנייד. אם אני מבין נכון אין בעיה של alignment. בהגדרות BIOS מוגדר AHCI. עשיתי 3 התקנות נקיות של מערכת ההפעלה, פעם עם וינדוס 7, פעם עם וינדוס 8.1 ופעם עם וינדוס…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מצאתי בין הדברים הישנים של אחי דיסק קשיח חדש של Fujitsu דגם - MAP3147NP 146-GB U320 SCSI NHP 10K רציתי לדעת איך הביצועים שלו היום האם כדי לי להשתמש בו כי בכל זאת הוא עובד במהירות 10K? קישור לפרטים שלו - http://harddrivesdirect.com/product_info.php?products_id=456488
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי בזמן האחרון יש לי בעיות בהרד דיסק 30 גיגה שלי של סאמסונג הורדתי תוכנה ששמה SPEEDFAN והיא בודקת את ה SMART של ההרדיסקים בתוכנה יש מד למטה שמראה על PERFORMENCE ו FITNESS בקיצור ה 80 גיגה החדש שלי קיבל בשניהם 100 אחוז ואילו הסאמסונג לא הגיע לחצי בשניהם מה לעשות? האם אפשר לפתור את הבעיה הזאת? או שזה משהו פיזי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מופיע כאן: http://www.ebay.com/itm/Samsung-850-EVO-500GB-2-5-inch-SATA-III-Internal-SSD-MZ-75E500B-/261994586199?hash=item3d00182057 האם לדעתכם מדובר בתרמית? (או אולי SSD גנוז) לא שמעתי על SSDs מזוייפים של סמסונג. מדובר במוכר מתחיל ונראה כי הוא מוכר גם את ה500GB וגם את ה250GB. ה-500GB במחיר של 279 ש"ח~ ה-250GB במחיר של 177 ש"ח~ חשוד.
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח SATA של מקסטור 200GB, אני חשבתי לקנות WD 250GB ב480 רק SATA 2 (יעבוד אם אני אחבר לחיבור SATA 1 כSATA 1, נכון?)ו אני רוצה לחבר אותם בראייד שאני לא ממש מבין בזה אז תסבירו לי מה כדאי לקנות..אני הבנתי שהשני יהפוך לגודל של הדיסק הקטן 200 ג'"ב אבל זה לא מפריע לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את הכבל הנ"ל בשביל לחבר 2 צורבים הנ"ל Nec 3540A x16 Dual x8 LITEON CDRW 52x32x52 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_630_1346&products_id=7909 האם הכבל יתאים לחיבור הכוננים אלה ? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה, ראשית, רציתי לדעת אם זה מעשי שאני אתקין בעצמי צורב dvd שאני אקנה, והאם תוכלו לסייע לי? שתיים, הציעו לי צורב sata, מה זה ה sata, ואיך אני יכול לדעת שזה יתאים למחשב שלי (המוכר אמר שבגלל שהמחשב שלי ישן לא מומלץ sata) ? תודה רבה לקוראים moshe
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
למחשב של חבר שלי יש בעיה רצינית עם צריבה (CD) במהירות גבוהה - בכל מהירות שגבוה מx8 (ולפעמים אפילו בx8) יש בעיה, לפעמים הדיסקים נהרסים, לפעמים הצריבה נכשלת עשינו את הבדיקת מהירות של נרו (לסמן רק determine maximum speed) והוא החזיר תוצאות בין x8-x16 אני כבר התייאשתי ואין לי רעיונות לגבי הבעיה, בין הדברים שבדקנו - - הדיסק הקשיח על UDMA-5, הצורב על UDMA-2 - הוא פירמט את המחשב לפני מספר חודשים, אז אין בעיה של הצטברות של זבל שמכביד על המחשב - אין וירוסים, אין spyware - דרייברים של הצ'יפסט מעודכנים יש לו מעבד P4 2.66B, לוח Gigabyte 8SQ800,? 512MB RAM הדיסק הקשיח שממנו מתבצעות הצריבות הוא 120GB מסדרת הBB של WD הצורב הוא 4521B של LG (זה קומבו) - 52x32x52
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש HDD פנימי בגודל שך 2T לצורך של גיבוי קבצי תמונות. לכן החשיבות הגבוה ביותר היא אמינות ואחר כך מהירות. התקציב הוא עד 500 ש"ח תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפי ההארדיסק יש לי 44 גיגה פנויים אבל אם אני בודק כמה תופסים הקבצים על האארדיסק אמור להיות לי 80 גיגה פנוי עשיתי דיפרג מלא פעמים - עשיתי ניקוי דיסק עם שלל תוכנות משהו פה מוזר... אומנם ההארדיסק מפוצל אבל לא אמור להיות חסר יותר מ3-5 גיגה לא 40
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הי, יש לי פנטיום 4 ישן ללא SATA ו2 דיסקים שכבר מלאים , חשבתי להחליף את אחד הדיסקים בגדול יותר, חשוב שיהיה זול אך בעל נפח גדול, נראה שאין לי ברירה אלא לקנות PATA כי אני לא אשקיע כסף בבקר SATA . חשבתי לקנות WD1600JB Western Digital שהוא PATA של 160 גיגה ועולה באזור 515 בזאפ . האם יש למשהו הצעה אחרת? האם יש כונן שיש בו גם SATA+PATA והוא זול ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע כונן המסטר שלי הוא ה EXCELSTOR 80 GB 2 MB BUFFER והוא עובד ב UDMA 133 האם יהיה שיפור משמעותי בביצועים אם אני אחליף אותו בהארדיסק של ווסטרן דיגיטל - WD 800JB עם ה 8 מגה זיכרון? שעובד ב UDMA 100 או שלא יהיה הבדל?
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
המדובר על wd גרין חצי טרה. מכיל את כל המוזיקה שלי ועוד הרבה תמונות משפחתיות וכו'. הוא מסתובב תקין, מתחמם די הרבה. רציתי לדעת: 1. איך להציל את הקבצים 2. מה עם הכונן עצמו (פחות קריטי)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך מחלקים את ה דיסק כאלו אני תמיד עושה ב fdisk אבל מה עושים כשהדיסק הוא sata ואני רוצה להתקין xp ????
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני ללא מקור מתח חיצוני, 1T usb3. בעמוד של KSP http://ksp.co.il/?select=.1033..146..147..371..691.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= יש מבחר של קשיחים במחירים דומים, בשבילי זה קצת בלאגן לעיניים. האם תוכלו להמליץ לי על דיסק קשיח בהתייחס לאמינות, תקלות וכו'.... אודה לכם על כל עזרה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
והדבר עדיין f*cking עובד!!! איך?!?!?!?!?! בגלל חוסר זהירות דחפתי בכוח את הכונן מהמארז והוא יצא בבת אחת, עף מהשולחן ונחבט 3 פעמים ברצפה (לא שטיח). אין לי מושג אם נשבר שם משהו אבל כרגע הכונן עובד
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-