אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסכים כחולים ואני רוצה לוודא שזה לא הכנון, יש תוכנת בדיקה מומלצת ?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!! נגיד ואני רוצה במחשב חדש לשים צורב sata אך לאחר הפירמוט כאשר אני עושה בוט להתקנת המערכת אני צריך לעדכן את הDriver של הsata על הלוח ואם לא הוא לא מזהה שום התקן Sata את הדבר הזה אני עושה על ידי לחיצה על f6 ואז שם את הדיסק של הדרייבר אבל אם בכלל הכונן דיסקים הוא sata אז איך הוא יזהה אותו(הלוח אם). כל זה בתנאי שאין לי floppy תודה כל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
יש לי צורב DVD של סמסונג TSH552B וקראתי באתר על הדבר הזה ביטסטינג שזה נשמע לי דבר נהדר כי כבר היו לי בעיות של קפיצות סרט בנגן הביתי. אז איך עושים את זה בתוכנת צריבה והאם זה אפשרי בצורב שלי?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
איך אפשר לצרוב על דיסק ולמנוע העתקה של הקבצים האישיים שלי .
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD 750 GB עם שתי מחיצות כנראה שאחת מהם שייכת לWD ואני רוצה למחוק אותה ולעשות מהכל מחיצה אחת ושהכל יהיה NTFS איך עושים את זה? מה שחשוב לי זה מחיצה אחת (בלי מחיצות בכלל!) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מוזיקה של MP3 אבל אני רוצה מוסיקה *.CBA איך עושים צורב מחליף MP3 לCBA
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ווינדוס הפסיק לעבוד, בניסיון לתקן אותו דפקתי את הpartition table של ההארד דיסק. אני יודע על איזה סקטורים ישבו המחיצות הפגועות. 320GB בחלוקה הבאה: 1. Fat32 30GB -סיסטם 2. NTFS 130GB 3. NTFS 130GB מישהו יודע איך לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
דבר ראשון אל תגידו תחפש אני לא מתכוון איך צורבים סרט DVD כי אי לא מעוניין לדעת איך אני סתם רוצה לגבות מידע יש לי מדיות של סמסונג X8 DVD+R צורב Lite-On SOHW-1653S 16/16/4/16//48/24/48 DVD±RW נרו אקפרס 6 (שקיבלתי עם הצורב) כשאני צורב קבצים קטנים הם נצרבים ולא עושים בעיות אבל כאשר אני צורב קבצים גדולים של כמה ג'יגות הקבצים נדפקים ואי אפשר לעשות איתם כלום אני צורב את הקבצים כ-DATA בנרו למה זה? מה אני עושה לא טוב? האם יש שיטה מיוחדת לצרוב? האם יש תוכנה אחרת, עדיפה? ושוב; נא לא לרשום תחפש
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לצרוב משחק למשל , הבנוי מכמה דיסקים של 700 מגה בערך בקובץ ISO/BIN וכדומה על דיסק DVD אחד ?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חיפשתי אבל אין לנירו את האפשרות הזאת בכלל אני מכניס דיסק DVD לצורב DVD והוא משום מה חושב שמדובר בכלל בסידי כשאני אומר לו שמדובר בDVD אז אין לו בכלל את האופציה של תמונות
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי סרט DVD שאני רוצה לגבות והעברתי אותו להארד דיסק עם SMART RIPPER (יש לי צורב DVD ואין לי עוד כונן DVD),איך אני צורב את כל קבצי ה-VOB (וגם קובץ IFO אחד)? יש לי נרו.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי מחשב חדש, צורב תומך ב- LightScribe (LG) התקנתי את הדיסק המצורף. עכשיו מה עושים? איך מגיעים להגדרות של תמונה לצריבה ואיך צורבים אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני יש לי נרו ואני רוצה לצרוב דיסק של 90 דקות אבל בתוכנה זה שם לי את הקו האדום אל 80 דקות מה אני צריך לעשות בשביל לצרוב 90 דקות? יש לי נרו 6
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי יש לי צורב חדש יחסית, של סוני 52x24x52. אני עובד עם תוכנת nero.צרבתי דיסק של 900 מגה אבל לא יצא טוב. אני יודע שיש צורבים שלא מסוגלים. איך צורבים כך שיעבוד? האם צריך לקנפג משהו? תודה A
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ניסיתי בנרו וגם בוינדוס לצרוב DATA רגיל (כמו שאני עושה לדיסק DVD חד פעמי) אבל יש לי שגיאה... בנרו זה אומר שהדיסק לא ריק, למרות שהוא חדש! ניסיתי לעשות פורמט לדיסק, גם "מהיר" וגם "מלא", וזה לא עזר. מה לעשות? יכול להיות שיש הגדרה מיוחדת בנרו לצריבת דיסקים רב פעמיים? תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך שתתאפשר צפיה בכל dvd
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
האם דרך DATA או האם דרך VIDEO CD? (כאשר ניסיתי דרך DATA אז נדפק לי הדיסק. כאשר ניסיתי דרך VIDEO CD אז סרט בנפח של 690-700 MB בכלל לא נכנס לי בדיסק) אולי דרך אחרת? (מדובר על סרטים בנפח של 690MB-720MB בממוצע)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה היא אם עושים את זה בתור דיסק DATA כרגיל ב NERO או משהו מיוחד כמו נגיד דיסק MP3 שמראש מגדירים לו שזה הולך להיות מוזיקה בפורמט MP3 כי צרבתי לחבר שלי כמה סרטים ב DATA רגיל והקבצים היו AVI ב XVID וכו' וכל ה 3 לא עובדים לו דיסקים אחרים כן עובדים לו, משום מה... DVD של יונדאי 3899 מהדיו טי פרי רעיונות? שמתי עוד טרד בפורום על העדכון של הכתוביות שלו אם משהו ניסה את זה בקשר לשפה העברית יצא עדכון FW חדש יניב
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קניתי סרט dvd ואני רוצה להעתיק אותו כדי שיהיה לי גיבוי למקרה שהדיסק המקורי יתקלקל יש לי צורב nec במחשב שלי ותוכנת nero 6 ודיסקים של dvd בנפח 4.7GB. אני מבקש הדרכה כיצד לעשות צריבה נקייה שאפשר לצפות בדיסק הצרוב במכשיר dvd הביתי?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי צורב טושיבה 5112 ואת התוכנות הבאות : NERO 6 AOB Instand 6.5 pinnacle 8 אנא עיזרו לי ???
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-