אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום הגדרתי בביוס מערך רייד 0, והכנתי דיסק עם דריברים לרייד 0 - דרך תכנת NLITE. התקנתי WIN XP עם חבילת SP3 וכמובן הדריברים של הלוח אם לרייד 0. כיצד אפשר לדעת שRAID 0 נקלט בWIN XP ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
עכשיו פשוט חיברתי כל אחד לIDE שונה ושניהם PRIMERY אבל ההארדיסק השני לא עובד משום מה.. הWINDOWS מזהה אותו ונתן לו אות חדשה, אבל שאני לוחץ עליו הוא נתקע.. מישהו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? האם אפשר דרך Disk Management של ווינדוס ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי את הצורב YAMAHA F1 שהוא צורב במהירות כפול 44 עכשיו הדבר היחידי שהבאסה אצלו זה שהמהירויות שהוא מסוגל לצרוב הם 8 16 וישר 44 יש איזו שהיא דרך לסדר את זה שיהיה אפשר לצרוב גם על 24 32 ו40? כי כמעט ואין דיסקים כפול 44.... ???
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
^ אני רוצה להוסיף מחיצה כדי לגבות כמה דברים. מהי הדרך הכי בטוחה לעשות זאת? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? האם אפשר דרך Disk Management של ווינדוס ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי שני הרד דיסקים , אחד של 10 GB , השני של 4 GB. כרגע כשאני נכנס למחשב אני נכנס לוינדוס של ה 4GB, ובביוס הוא מראה שה4GB זה ה MASTER. איך אני מחליף את זה? אני ניסיתי עם הג'אמפר, שמתי אותו בכל מקום אפשרי בהרד דיסק של ה10 GB (התכוונתי לשני הדוקרנים האלה,שהולכים בזוגות מאחורי הHDD) אבל זה לא עבד.... יותר מזה, עכשיו כשאני שם דיסק וינדוס בסידירום (אגב יש לי גם שתיים, אחד ישן רגיל,השני צורב DVD,אבל גם ישן) ולא משנה איפה אני שם את הדיסק לא מופיע לי כלום, הוא פשוט נכנס לי לוינדוס שלי ,בלי להיכנס לפני זה להתקנה של הוינדוס או למסך הכחול הזה איפה שמפרמטים. תודה . יום טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שאני בפורום הנכון(: אני מחפש דרך להמיר סרטים שנמצאים על קלטות וידאו לקבצים שאוכל לשים אותם על CD\DVD. איזה תוכנה צריך? איזה כבלים\מתאמים? וכו' וכו'.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעביר 20-30GB מהכונן D שבו לא מותקנת המערכת הפעלה אל כונן C שבו כן מותקנת המערכת הפעלה. יש לי כבר די הרבה מידע בשני הכוננים (יושבים על אותו hard drive) באיזו תוכנה להשתמש? איך לעשות זאת בצורה נכונה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
C יש לי 90 גיגה ,ובD יש לי 370 גיגה. איך אני מעביר איזה 50 גיגה מC לD ? כך שיהיה בC40 גיגה ובD יהיה 420? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני Seagate FreeAgent Desk 500GB ST305004FDD2E1-RK ואני רוצה להעביר אליו קבצים כמו שמעבירים לדיסק או קי- בלי תוכנה אלא פשוט שיהיה ב"מחשב שלי" כונן חדש (נגיד H) ואליו אני פשוט אעתיק את הקבצים.איך אני עושה את זה? יש לי ב"מחשב שלי" כונן חדש FreeAgent Drive אבל כשאני לוחץ עליו פעמיים נפתחת התקנה של seagate manager ואני לא רוצה להשתמש בתוכנה כדי להעביר קבצים. כשאני עושה על הכונן הזה מקש ימני בעכבר ובוחר ב"פתח" יש לי שם תיקיה בשם "Seagate" ותיקיה בשם "Seagate Backup". בתוך התיקיה "Seagate Backup" יש תיקיה עם השם של המחשב שלי והיא ריקה. האם לשם להעביר את הקבצים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן דיסק קשיח חיצוני של 500 ג'יגה my book הבעיה שלי שאני לא יכול להעביר אליו קובץ שגדול מ 4 ג'יגה הוא אומר לי שהקובץ גדול מדי יש מה לעשות בנידון ? ולא אי אפשר לקבץ אותו עם winrar אוו משהו כזה אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, יש דיסק יש של 60 גיגה ואני רוצה להפוך אותו לכונן USB2 נייד, איך? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מספר דברים: 1)לא קניתי את את הארד דיסק מזיגזאג אלא מלפני כמה שנים אצל חברת קבר במודיעין 2)אין לי שום קוונה לממש את האחריות על המוצר (עם היא קיימת, קיבלתי אותו, כמו את כל המחשב, oem, בלי אפילו חוברת הוראות ללוח אם ובטח שלא שום דבר להארד דיסק) 3) מה שאני כן רוצה לעשות זה איך שהוא להרוס את הארד דיסק כי אני רוצה לקנות לקנות חדש ואין לי קבל IDE ספייר וההורים שלי לא מרשים לי להחליף הארד דיסק שעובד :asthanos: 4)מצד שני גם אם באמת הייתי רוצה להשתמש באחריות זה מה שהייתי כותב 5)סתם 6)לא יפה לנעול תר'ד כי יכולת להיות שאולי זה יעלה למישהו בטעות רעיונות בראש :saint: 7)ואם כבר לנעול, לא ממש יראו וירעו, זה יותר בסגנון אל תפתחו תר'דים בסגנון הריסה של דברים כי נסגור אותם
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
נמאס יש!!! יש לי HD ערבי של cgate 20 giga ערבי ממש ודפוק לגמרי, אבל כדי שאני יצטרך להחליף הוא צריך פיזית לא לעבוד... מה השיטה הכי טובה לדפוק hd כבר חיברתי לו איזה שישה מאווררים במארז שלי... יש עוד דברים שאני יכול לעשות?
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע 250 ג'יגה sata 2 של מקסטור ביום שני הקרוב צריך להגיע לי 320 ג'גה של wd גם sata 2 אני מתכוון לעשות פורמט ולהתקין מחדש תווינדוס במחיצה נפרדת, עכשיו מה שראיתי בsata יש תקטע של הדרייברים באמצע ההתקנה לוחצים f6 ואז הוא מראה על 4 אפשרויות היה כתוב משו כמו raid בשביל xp או win2000 מה כל אחד מהם אומר, ועל מה מהם להתקין את הווינדווס? סתם ליידע הכללי איך אני מכין תקליטון sata בשביל להתקין תוונדוס?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה הדיוידי: איך אני יכול לחבר דיוידי כזה לחיבור IDE כדיוידי רגיל במקום סידירום? אני יודע שהתמונות באיכות ששווה לאיזורים מסוימים בגוף שאני לא אזכיר אותם כרגע, אבל הסידירום שלי שבק חיים אז אין ברירה! (זה מה שקורה כששכן שלא מבין בגרוש במחשבים מחליט לקנות מצלמה דיגיטלית...)
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 40GB, IDE, ומופיע אצלי שני כוננים שכל אחד 20 ג'יגה. איך אני מחבר את שתיהם שיהיה לי כונן אחד של 40 במקום 2 של 20? ושוב, זה כונן IDE.
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, חבר קנה דיסק קשיח עם ממשק SCSI, כאשר החיבור נראה כך: http://www.ivoryegg.com/imagesNew/150000/154608--659238-7378.jpg מישהו יודע כיצד ניתן לחבר דיסק קשיח כזה למחשב רגיל עם חיבור SATA? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אם אני קונה דיסק קשיח מסוג IDE שזה( לא יקרה ) רק לדעת ... איך אני מחבר את הדיסק קשיח ? איך אני מכון את קשיח זאת אומרת שאיפה אני שם את הגומפר כשיש לי דיסק קשיח S-ATA אבל אני רוצה עוד אחד מסוג ה IDE ויש לי CD-ROM ? אז אני מחבר ליד ה ?CD-ROM נכון ? ושם את הגומפר שיהיה ב SLAVE וה CD-ROM MASTER או שלהפך ....ה CDROM SLAVE עם הגומפר וה IDE HARD DISK ל MASTER עם הגומפר .. ואם אני קונה SATA הארד דיסק אז יהיה לי שתי SATA צריך לגמפר אחד ל MASTER GO עם הגימפור וגם השני ל SLAVE עם הגמפר ? או שלא צריך בכלל ? אם צריך אז איפה ואיזה מהם ? בקיצור ... אם יש לי SATA הארד דיסק השני אני אביא אותו SATA אבל כדי שיעבוד צריך לשים אותו על SLAVE כדי שהוינדוס יעלה או שלא צריך...לא צריך לגמפר ....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול קניתי דיסק קשיח של טרה ואני רוצה להרכיב אותו במחשב. מה אני צריך לעשות, מבחינת הרכבה וחיבורים? הבנתי שאמורים לחבר כבל אחד לספק ואחד ללוח אם.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש כל מיני מתאמים זולים כאלו בעיקר ב DX/ האם למישהו יש נסיון עם מתאמים כאלו. אני מתכוון לחבר דיסק אחד בלבד עם מערכת ההפעלה כך שזה חייב להיות אמין ב100 אחוז.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! כיצד אתם ממליצים לי חלק HD של 160 ג'יגה? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 160 GB של WD. רציתי לשאול באיזה יחס הייתם ממליצים לחלק אותו למחיצות, בהנחה שב - C צריך להשאיר מקום גם לגרסת הווינדוז החדשה שתצא בקרוב ובטח תהיה די כבדה, לכל מיני תוכנות (שאני אוהבת להוריד ולהתנסות), ועדיין להשאיר מרחב עבודה טוב. חשבתי על 25 GB ל - C, והשאר ל - D (My Documents ישב כמובן על D). מה דעתכם ? יספיק ?
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-