עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by vladk,

על הלוח שלי (+Epox 8k5a2 ) יש בקר RAID HighPoint 372 התומך בעד 4 כוננים דרך 2 יציאות IDE (IDE3, IDE4) ב UDMA ATA100/133 כל אחת. אני רוצה לחבר אליה HD כדי שיעבוד ב ATA100 -- ללא RAID. הבעיה היא שכאשר הדיסק מחובר ליציאת ה IDE3 המחשב נתקע בזמן ה BOOT במסך של Scanning Drives שבקר ה RAID עושה. הבקר מזהה את הדיסק נכון אבל המחשב לא ממשיך הלאה ואני גם לא יכול להיכנס למסך ההגדרות של הבקר (Ctrl+H). האם צריך לעשות משהו מיוחד כדי לגרום לזה לעבוד? מה אפשר לנסות? ועוד שאלה -- האם אני יכול ליצור RAID0 עם שני דיסקים שונים (מבחינת דגם ויצרן) אבל בעלי קיבולת זהה (20GB). תודה!

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by manbot,

אני צריך המלצה לצורב DVD עד 450ש"ח מקסימום הצורב הכי טוב שאפשר להשיג בכסף הזה! ראיתי את הצורב של סוני DWD-23A-שווה?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  3. שלום, אני קונה מחשב חדש, ומעוניין להעביר מידע שיש לי על הכונן הקשיח שהיה במחשב הישן אל המחשב החדש. אז אני רוצה לחבר את הכונן הקשיח הישן אל המחשב החדש וככה להעביר ממנו מידע אל הכונן הקשיח החדש. הכונן הקשיח הישן הוא SATA 1. האם יהיה אפשר לחבר אותו אל הלוח אם החדש שתומך בחיבור SATA 3? וככה אוכל לראות את המחיצות שעליו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by jara14,

שלום, קניתי כונן חיצוני חדש של סיגייט. כעקרון אני מעוניין להוריד אליו קבצים גדולים, מה שאומר שהוא צריך להיות דלוק לפעמים כמה ימים ברציפות. האם קיימת בעיה כלשהי עם זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by SuperBanana,

היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח של שני טרה בעלות של 600 ש"ח מקסימום. נתקלתי ברשת בינתיים בשלושה שנשמעים אחלה, אבל אשמח לדעות נוספות: Seagate STBV2000200 Seagate STCA2000200 Western Digital WDBACW0020HBK חשוב לי שהכונן יתמוך בUSB 3, יהיה במהירות של 7200 RPM ואם יש תמיכה בחיבור ESATA זה יהיה נחמד אך לא חובה. בנוסף אין לי העדפה למידות הגודל או לדרך בה הכונן יקבל חשמל. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by snirf,

ראשית-כונן קשיח חיצוני ודיסק נייד זה אותו הדבר,לא? אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לשימוש תדיר(כי נגמר לי המקום במחשב...),נפח בסביבות ה200-500 GB,שיהיה במחיר לא יקר ממש (נגיד 200-300 ש"ח). קיים כונן כזה שהוא טוב אבל לא יקר כפי שציינתי? זו לא בעיה להתקין אותו,נכון? זה ע"י חיבור USB? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  7. למה ה WD2500KS מגיע במארז כסוף כשבאתר של היצרן הוא שחור? מדובר באותו הדגם בדיוק וזאת לא פעם ראשונה שני נתקל בדיסקים קשיחים שחלקם כסופים וחלקם שחורים.. שניהם לא מחבילות RETAIL...

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by kalda01,

יש לי מחשב בין שנתיים עם WIN7 גירסת 32 ביט. אני רוצה להעביר את דיסק C לכונן SSD חדש. איזה כלי מומלץ לביצוע העברת התוכן של C אל כונן הSSD ? אני מנסה להימנע מהתקה חדשה של מערכת ההפעלה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני מחפש להחליף את מערך ה RAID המתיישן שלי שמכיל שלושה הארדיסקים מסוג samsung HD103SJ https://www.amazon.com/Samsung-Spinpoint-3-5-Inch-Internal-HD103SJ/dp/B002MQC0P8 הדיסקים כבר מיושנים ומתחילים להראות סימני עייפות. אני מחפש המלצה לדיסקים חדשים וגם השאלה האם לקנות שני דיסקים נפרדים של 2TB ולחברם במערך RAID0 לשיפור הביצועים או עדיף לקנות כבר דיסק אחד של 4/6 TB ? המחשב הוא די ישן מכיל I7 860 עם 16GB RAM לוח אם Gigabyte P55A-UD5 תודה מראש

10. Started by ranran,

מה אתם אומרים עליהם מצאתי תדגם הזה WD3200AACS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=339 ולפי מה שרשום בSPECS של האתר הוא יותר טוב מה- 3200AAKS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=299 במהירות,הוא שקט יותר, קר יותר,וצורך פחות חשמל (זה כאילו דגם "ידידותי לסביבה" - HYBRID משהו כזה) מה אתם אומרים כדאי לחכות לו שיגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. אני שוקל לקנות דיסק 1.5TB או 2TB, בודק מחירים, מחפש משהו בפחות מ 600 ש"ח ולא איטי. מצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743387 המחיר שלו נמוך יחסית לחבריו באותו מפרט. מה הקאצ' ? יש משהו לא בסדר בסדרה הזאת ? בחברה הזאת ? בדגם ?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by idoleff,

שלום, אני משתמש במחשב ישן בXP, ועד היום השתמשתי בכונן אחד בלבד. בשל שינוי במחשב הראשי, הוצאתי ממני שני דיסקים קשיחים, וחיברתי אותם למחשב המדובר, אחד על הצמה של הכונן הישן, ואחד על הצמה של הCD. הבעיה היא, שבמחשב שלי מופיע רק כונן אחד, זה שחובר באותה צמה עם הכונן הישן. הכונן השני לא מזוהה, למרות שההתקן עובד בצורה תקינה (לפי מנהל ההתקנים) יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by Dan1989,

קניתי לאחרונה צורב DVD ב-300 ש"ח, ולפני שאני פותח אותו, רציתי לשאול אותכם מה דעתכם עליו. הצורב: Philips DVDR1625K internal DVD ReWriter 16xDVD+R\-R (פשוט העתקתי מה שכתוב על הקופסא 8)) דרך אגב בשתי מקומות על הקופסא כתוב את מספר הדגם.. פעם ככה: DVDR1625K ופעם DVDR1625K \ 30 (ככה כתוב על המדבקה) אז סתם רציתי לומר למקרה שזה משנה משהו. אם אתם חושבים שהצורב הזה ישן מידי ולא כדאי להשתמש בו, זה יהיה אחלה אם תמליצו על סוגים אחרים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by Q-PiXeL,

אז ככה, לפני שנה וחצי קניתי את הצורב של TEAC מדגם W540E, בחודשים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות בצריבה וכל הדיסקים יצאו עם שגיאות C2... לפני שבועיים נסעתי לחנות ממנה קניתי את הצורב ומסרתי אותו לתיקון דיי שכחתי מהצורב ורק לפני יומיים התקשרתי כדי לשאול לשלומו (בחנות כמובן לא טרחו להתקשר אליי ולהגיד לי שהוא מוכן) היום לקחתי את הצורב וגיליתי שנתנו לי צורב חדש של TEAC מדגם W552E x52x24x52 חיברתו אותו בתור MASTER ואת כונן הDVD בתור SLAVE את הדיסק הראשון ניסיתי לצרוב ב52 ודיסק נצרב כ5 וחצי דקות (!!!) בדיסק השני והשלישי הורדתי כל פעם את המהירות עד 32 ועדיין הזמן לא ירד מ5 דקות (בצורב הישן במהירות המקסימלי הוא צרב יותר זמן מאשר במהירות יותר נמוכה...) ניסיתי בנרו CD SPEED…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by arkadur,

רכשתי היום מתקן מאוד מאוד שימושי, DOCK שולחני לקשיחים, עם חיבור USB וגם עם חיבור ESATA שיש לי כמעט בכל מחשב, לכן אני פוסל את השימוש בUSB הבעיה היא שאני צריך להפעיל את המחשב מחדש כל פעם כדי לחבר דיסק אחר, איך בדיוק אני מפעיל את הHOT SWAP כדי למנוע את הטרטורים הללו? מדובר בViPower SmartDock SD1 לכל מי שתוהה. בכל מקרה - אני רק ממליץ למי שיש בבית ערימות של קשיחים.. ----- עריכה: האם הפעלת ACHI בביוס תפתור לי את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  16. Started by House M.D.,

שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני LaCie 500GB . יש לי אותו ממזמן אבל רק היום בדקתי לו פעם ראשונה טמפרטורה, ונדהמתי: הוא מגיע בלי בעיה ל58-61 מעלות ! ואם אני עושה לו איחוי זה אפילו יותר. האם אלו באמת מעלות גבוהות? ומה עלי לעשות בנידון? תמונה של הדיסק אם צריך:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by thebenjamin,

1. מה מידת הרעש שלו לעומת WD500AAKS של WD מן הסתם. 2.בESTOOL של סמסונג, מה בודקת בדיקת הRANDOM SURFACE READ או משהו בסגנון

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  18. אני צריך אותו דיי דחוף לגיבויים מתלבט בין שלושת הדגמים : WD My Passport Essential 500GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0 3 שנים אחריות 480 ש"ח Seagate FreeAgent Go 500GB 2.5'' External Portable HDD USB 2.0 5שנים אחריות 545 ש"ח Samsung S2 Portable 500GB 2.5'' External Hard Drive USB 2.0 3 שנים אחריות 570 ש"ח בנתיים אני חושב ללכת עם ה Seagate בגלל האחריות.. אבל לא מצאת מבחני ביצועים אז אני ישמח לשמוע עם מישהו יודע מה יותר טוב או לקבל איזה קישור .. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by Fede,

שלום אני חדש ואני לא כל כך יודע אם זה המקום אבל אני אשאל בכל מקרה, מקסימום תעבירו. ממ אני מעוניין לקנות צורב דיוידי. עכשיו יש לי 3 שאלות. 1. זה צורך תוכנה מיוחדת או שאפשר גם לצרוב דיוידי דרך הNero 6 2. אם הCDROM שלי הוא מאסטר וה CD-R שלי הוא סלייב אז מה אמור להיות כונן הדיוידי 3. גם הכונן קשיח משתלב פה עם המאסטר והסלייב שלו או שכוננים קשיחים הם סלייב ומאסטר בפני עצמם.! ?! מקווה שהבנתם ושוב תודה רבה.!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 6847761,

שלום, ברשותי הארד דיסק (3 שנים) SAMSUNG_HD502HJ 500 GB 7200 RPM על הארד דיסק רצה מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT (לא מחולק למחיצות) יום אחד פתאום הארד דיסק לא עולה ורשום בBIOS את זה: Ultra DMA mode-5 S.M.A.R.T. Capable but Command failed ניסיתי להחליף כבל SATA ולא עזר ואז ניסיתי לחבר את הארד דיסק למחשב אחר, כאשר הארד דיסק פועל ככונן משני (מערכת ההפעלה רצה מכונן אחר) והמחשב קלט ורשם את אותה שורה שרשומה למעלה, אך כאשר זה נכנס למערכת הפעלה הארד דיסק כן פעל והיה אפשר לעבוד עם הקבצים שבתוכו. נ.ב. אני מציין שהאר דיסק כבר קרס פעם אחת לפני כ3 חודשים (פירמטתי אותו והוא עבד עד עכשיו) מה אתם אומרים, יש אפשרות לתקן אותו?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by SHAY951,

שלום לכולם, התקנתי היום במחשב צורב DVDR1660K של PHILIPS . חיברתי אותו במקום כונן הדיסקים הישן , ונראה כי המחשב זיהה אותו והכל בסדר (הכונן זיהה דיסקים שהכנסתי, וגם הצלחתי לצרוב בעזרתו על דיסק רגיל של 700 מגה). אבל, כשניסתי לצרוב DATA על דיסק רגיל של DVD , הצריבה הופסקה בערך ב 85% בשל WRITE ERROR לטענת הנרו (גרסה 6.6) . ליתר ביטחון ניסיתי פעם נוספת, והשגיאה חזרה על עצמה שנית, בערך באותו הזמן. אז מה הבעיה פה? מה אני עושה לא נכון? הדיסקים פגומים? הצורב פגום? צירפתי LOG של הנרו , אולי זה יעזור. תודה מראש וערב טוב [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  22. אני רוצה לרכוש הארדיסק נייד בעיקר לשימוש ביתי אבל אני משתמש בו כל הזמן ומעביר דרכו הרבה דברים. חשוב לי רק שיהיה טוב ושמה שאני אקבל יהיה משתלם מבחינת עלות מול ביצוע. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by shahar07,

הוספתי הארד דיסק ללוח ASUS שלי המחשב זיהה אותו והתקין לי את הדרייבר אבל משום איני מזהה אותו במחשב שלי ואין לי גישה אליו גם במנהל ההתקנין אני רואה אותו

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. Started by User,

זה משחק ל XBOX 360 בשם CALL OF DUTY 3 וב LOADING של ההתחלה הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק וכותב DISK IS UNREADABLE או משהו כזה . זה עם דיסק של LG וניסיתי כבר עם דיסק של TEAC ובשנייהם יש את אותה הבעיה . אז יש מצב שה IMAGE של המשחק דפוק ?... לפי הבדיקה זה נראה לי בסדר, אבל אולי אני טועה... מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by bnayal89,

מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.