אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב שתומך בזה ככל הנראה ויש לי דיסקים של 4.7GB יש דיסקים מיוחדים לזה שאני יוכל לצרוב 8GB ומשהו..? ואיך אני צורב רגיל?.. או שיש הגדרות או משהו.. תודה אני חייב לדעת.. כי זה ממש חשוב לדעת איך צורבים עם השיכבה כפולה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש כונן חיצוני בגודל 500גב USB3 , אני מתלבט בין ה IOMEGA (עם הרצועת הגנה) לבין הסמסונג וה TRANSCEND , מה הייתם ממליצים מבחינת אמינות וביצועים ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי DVD-ROM מדגם PIONEER S06 וצורב Yamaha CRW2100 - קורא 40 כותב 16 משכתב 10 אני משתמש בתוכנה נירו הגירסה המעודכנת ביותר (5.9.0.0) כל דיסק שאני צורב ואני מכניס לכונן הדי וי די הוא פשוט מתקשה לזהה אותו לדוגמא בהתקנה של משהו ההתקנה זזה מאוד מאוד לאט אבל כשאני מריץ את זה בצורב הכל מצוין זה מהיר וטוב. יש לציין שדיסקים אורגינלים הוא קורא כמו שצריך וצריבות מחברים שלי הוא גם קורא
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
הקונסולה החדשה של הענקית היפנית ממשיכה ליהנות מביקוש שובר שיאים למרות המחסור - וכעת יש לחלק מהמשתמשים יכולת להרחיב את האחסון הזמין להתקנה של משחקי הדור החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
- 1 follower
-
-
יש סיבה למה לא להשתמש בצורב במקום CDROM? זה יכול לפגוע ביכולת הצריבה?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
האם הספק שלי (יחד עם המפרט שמפורט בפרופיל שלי), יוכל לתמוך בתוספת של ההארדיסק הזה http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=st31000340as-barracuda-7200-11-sata-1t-hd&vgnextoid=0732f141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=47f281f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model ובאופן כללי, האם הוא מומלץ? הבנתי שיש איתו כל מני בעיות של קפיאות והתחממות? ואני מתכוון לקנות אותו בKSP, האחריות עליו היא שלהם או של היבואן? כי אם היא שלהם אני יכול לקנות בקצת יותר מזיגזג ולהיות רגוע יותר.
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הנ"ל של ימאהה ולפני כמה ימים נוצרה בעיה שלא היתה לי לפני זה כאשר אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה אם זה מההארד דיסק או מדיסק לדיסק אני מקבל או מסך כחול עם הודעת שגיאה לא מובנת או שהמחשב פשוט מאתחל את עצמו מה יכולה להיות הבעיה? הצורב? הספק כוח? מערכת ההפעלה?(דרך אגב יש לי win 98 enabled) :-\
-
יש לי דיסק קשיח של סיגייט מהסידרה ברקודה 11 ולאחרונה הכונן לא מזוהה לא בביוס ולא במערכת ההפעלה אני צריך עדכון קשוחה חפשתי באתר של סיגייט ולא מצאתי ואיך אי מתקין אותו?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב אז ככה ההורים שלי טסים למזרח , ואני רוצה המלצה לצורב DVD .. חשוב שהיה דואל לייר וכמובן מהירות כתיבה שלו X16 (ואם לא קשה לתת מחירים (בערך) .. ובבקשה לא צורבים שעולים 400 דולר .. ;D תודה מראש ..
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מישהו פעם ממש ניתק/חיבר פיזית כונן SATA (דיסק קשיח) פנימי רגיל במהלך שהמחשב עובד?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מחיר מצויין איכות על הפנים. ניתן לצרוב במקרה הטוב 2-3 GB (מתוך 4.7)
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של asus p5wdh כרגע ישנם 2 כונניםברצוני להוסיף כונן ולהמוף אותו לראשי ועחיו להוסיף מערכת חלונות, איזה פעולות אני אמור לעשות ? האם מספיק רק לחבר אותו ב sata 1 או שצריך גם לשנות עוד משהו מעבר לזה ?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
התוכנה המובנת בווינדוס מוגבלת באפשרויות שלה לכן היא אינה מתאימה לצרכים שלי. מבקש המלצה לתוכנה ידידותית לחלוקה למחיצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
כרגע אני עם הישן שמריץ את ה-OS, הכונן החדש SATA-II ומחובר על קונטרולר SATA-I ב--ICH5 של אינטל יש בעיית זיהוי של כ-6G, הכונן החדש הוא של סמסונג SP2504C 250G שווה ערך ל-244G בפועל אבל ווינדוס מזהה 238G הציעו לנסות PM אבל זה עוזר, יש רעיונות? התרד' התחיל למעשה פה תודה, המרטש.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי לוח אם ASROCK H67M-GE , ואני מעוניין להוסיף לו SSD. מהו ה SSD 120G המומלץ ביותר ? תודה, TOM
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז השאלה בכותרת: קניתי מחשב חדש ואני רוצה לפצל את הכונן לשני כוננים כמו שיש לי במחשב הנוכחי. רציתי לדעת אם אפשר קודם להתקין את הוינדוס ולעשות את זה אחר כשיהיה זמן, ואם כן האם זה מומלץ? מקווה שאני כותב בפורום המתאים ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי צורב HP 32X12X8 די ישן משהו כמו שנתיים אני תמיד השתמשתי בדיסק רב פעמי של סילבר ליין... לא מזמן קניתי דיסק חדש של סילברליין גם רב פעמי...שניסיתי לצרוב עליו לא הצלחתי היה מין אירור כזה.... אז הלכתי לחבר שלי גם לו יש צורב של HP (אגב לשנינו יש את תוכנת נרו אותה גירסה)הוא הצליח למחוק ולצרוב עכשיו שאני מנסה למחוק את הדיסק הזה הנרו מתחיל למחוק ואז מסיים ... כשאני מנסה לצרוב עליו הוא שואל אם למחוק אני אומר לו כן ואז הוא מוחק ואומר הדיסק מלא האם למחוק אני שוב אומר כן וכו...... הורדתי את הגירסה הכי חדשה מהאתר של נרו גם לא עזר... ואפילו השתמשתי בתוכנה אחרת ..... יש לי XP .......אם זה משנה עכשיו הדיסק רב פעמי הישן של סילברליין עובד לי! הם שניהם של סילברלין אבל הישן הוא משנת 200…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
עלה לי קצת פחות מ 400 שקלים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589656 אני הירווחתי עליו קצת ... השאלה עם זה בזבוז של כסף ...כי אני באמת לא צריך כזה .. והאם הוא בכלל טוב .. לא חשבתי שאני יזכה ... בטח האורך חיים שלו זה אולי חצי שנה ...כי כבר אז היה גודלים הרבה יותר ...
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי דיסק קשיח של WD 160GB SATA אז הוא עושה לי רעשים של חריקות בזמן טעינה! אז רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה?! וגם בקשר לSATA אולי מישהו יכול לומר לי איך להתקין את הSATA אני יודע אישהו עם דיסקט אבל בזמן התקנת וינדוס הוא לא מקבל לי את הדיסקט עם ההתקנה! יכול להיו תזה מתקין לי פשוט אני לא ממש רואה שזה ממש מהיר כפי שזה אמור להיות! שמישהו יצור איתי קשר באיי סי בבקשה 311586506 תודה!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש ב-KSP את הכונן הזה ב-565 ש"ח ל1.5TB. למישהו יש ניסיון איתו? ראיתי בגוגל שלחלק מהאנשים הוא עושה פריזים או מהירויות כתיבה איטיות מאד אחרי שהכונן מתמלא (מעל 80%). אני מעוניין בכונן לאכסון תמונות וסרטים. לא ממש קריטי בשבילי שהוא לא הכי מהיר, אבל נפילות למהירות של 1MB/SEC זה לא משהו שאני מוכן להתעלם ממנו.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חג שמח ושבת שלום... דוד שלי הביא לי מתנה לחג נגן MP3/MP4 4GB הנגן הוא מסין ויש לי בעיה להעביר אליו שירים. כשאני מעביר אליו שירים בצורה ישירה, כלומר מעתיק מתקיה מסויימת ומעביר אל הנגן, הוא קורא רק חלק מהשירים והתיקיות ואת שאר השירים והתיקיות הוא מחליף לקבצים אחרים שהם לא ברורים (לא קבצי מוזיקה). בנוסף לפעמים הוא גם מעתיק שירים מתיקיה מסויימת שהוא כן קורא מימנה את השירם לתקיה אחרת שממנה הוא לא קורא את השירים והוא מחליף בין הקבצים. אשמח אם תעזרו לי למצוא תוכנה שמעבירה קבצים לנגן. בתודה מראש אלדד כהן (אח של אסף)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה שכבר ראיתי שנשאלה פה אבל הפתרון שניתן לא עוזר לי. אני מנסה לצרוב בנרו דיסק data על דיסק dvd. אני מסמן multisession אבל כשאני רוצה לשוב ולצרוב על הדיסק האפשרות של continue multisession היא disabled. חשבתי שאולי הבעיה בסוג הדיסק שאני משתמש אבל ניסיתי עם סוג אחר ונתקלתי באותה תופעה (סוג אחד שהשתמשתי בו הוא silver line). יש למישהו רעיון מה יוכלה להיות הבעיה? חיפשתי כבר בכמה אתרים ולא מצאתי הסבר ללמה שה יכול לקרות. בתודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הנתונים נראים אותו הדבר...שמעתי שהבבלו יותר שקט? זה אומר שפחות בביצועים??
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול כמה חלקים חדשים למחשב: 1GB Samsung DDR II - 533 GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 חומרה שהייתה לי לפני: LG GSA-4167B DVDRW Western Digital 160GB 7200RPM 8MB Western Digital 80GB 7200RPM 8MB במחשב הישן, הצורב עבד בצורה תקינה, הצליח לקרוא ולצרוב לי דיסקים בלי בעיות. אבל במחשב החדש שציינתי כאן, הצורב לא מצליח לקרוא שום דיסק, ואני מדבר על דיסקים של החומרה שקניתי וגם דיסקים אחרים בבית (אז אני מאמין שהבעיה היא לא בדיסקים). את שני הכוננים הקשיחים, חיברתי ביחד לערוץ IDE1 על לוח האם, ה-80GB כמסטר וה-160GB כסלייב. את הצורב חיברתי לבד לערוץ IDE2 על לוח האם, כמסטר, כמובן שכבל ה-IDE מחובר א…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אני משתגע כבר מהנושא הזה, אני עומד בפני הקניה הגדולה ביותר של נפח אחסון ואני לא מצליח להחליט עד הסוף עם ראש שקט מה לקחת מצד אחד יש את הסייגיט 1.5T ST31500341AS שעולה "רק" 675ש"ח כלומר 0.45אג' לגיגה אבל יש לו היסטוריה בעייתית בגלל הFW המקורי שלו שעשה בעיות מצד שני יש לנו את כל הכונני טרה למיניהם כמו WD10EACS, ST31000340AS, HD103UJ שעולים בערך 550 ש"ח כלומר 0.55אג' לגיגה ובשביל להשיג נפח דומה צריך יותר כוננים 1.5T x 4 = 675 x 4 = 2700nis = 4.5T (raid 5) 1T x 5 = 2750nis = 4T (raid 5) ההתלבטות בנושא כבר דפקה לי את המוח
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-