עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Mooosa2005,

ההארד דיסק שלי מחולק ל-C ו D וזה ממש מעצבן. בגלל שהמעבר ממחיצה למחיצה ממש איטי איך אני מבטל את המחיצות? תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  2. היי, אני צריך עזרה לעשות אימג' מדיסק קטן לדיסק גדול. הדיסק הקטן הוא של מחשב נייד IBM, יש בו מחיצה נסתרת (לא רואים אותה ב XP) והיא מכילה את האימג' של מערכת ההפעלה שבאה עם המחשב (למטרת restore). כמובן קיימת גם המחיצה הראשית ©. אני רוצה לעשות העתק מדוייק של הדיסק הזה כדי לשדרג לדיסק של 160 ג"ב. איך אני עושה את זה? אם אפשר, נא לפרט את הצעדים שיש לבצע. אם יש מדריך, עוד יותר טוב. עוד שאלה שצצה לי, אם מבצעים אימג', איך אני קובע את גודל המחיצה הראשית ל 160 ולא 60 כמו בדיסק המקורי, שממנו עשיתי את האימג'? תודה, אופיר

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by barartzi,

קניתי דיסק נוסף של 1tb למחשב שלי ויש לי את הדיסק הראשי של 640gb שמחולק עכשיו לשתי מחיצות אחת הראשית שבה יש ווינדווס והיא 200 והשנייה השאר עכשיו אני רוצה להעביר מהשנייה לראשית 100gb בערך ויש לי מקום פנוי בשנייה אז זה לאא בעייה אבל אני לא מצליח לעשות את זה אני משתמש בפרגון והדבר היחיד שהוא מאפשר לי זה להקטין את המחיצה הראשית ואני רוצה להגדיל איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  4. שלום, יש לי דיסק קשיח של 160 ג'יגה שמחולק לשלוש מחיצות 40 40 ו-80 אני רוצה להוסיף למחיצה של הווינדוס את המחיצה הנוספת של ה40 כדי שיהיה לי 80 ג'יגה בc ...איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  5. יש לי לוח-אם ASUS M3N78-EMH HDMI ודיסק קשיח SATA II של סמסונג בנפח של 640GB. אני מנסה לעשות למחיצה של הSystem גיבוי באמצעות Acronis True Image 10, אבל הוא אומר לי שהוא לא מזהה במחשב דיסקים קשיחים. מישהו יודע האם יש אפשרות להגדיר בביוס שלי שהדיסק הקשיח יזוהה כPATA, ואיך עושים את זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום אין לי אופציה של פירמוט, איך אני יכול להגדיר את החלק שנשאר ? תמונה אחת שווה אלף מילים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Atlon-Xp,

אני הולך עוד מאט להחליף את הארד דיסק שלי (SATA) מכיוון שהוא נהרס,עכשיו רציתי לדעת איך אני מגדיר את הארד דיסק מסוג כזה. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני קניתי לא מזמן מחשב, ואני לא זוכר איזה כונן קשיח קניתי.. יש לי 500GB, ואני כמעט בטוח שזה WESTERN DIGITAL.. מישהו יכול לעזור לי לגלות מה יש לי?

• 4 תגובות
    • 24.2k צפיות
  9. זה כונן 20GB מהפנטיום שלוש שלי שקניתי בערך לפני 3-4 שנים.... הגיוני בכלל שהוא 7200 או בטוח שהוא 5400?? ואםלא בטוח איך אני מגלה??? תודה מראש, ניר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

1. יש אפשרות שכאשר אני מחבר את הדיסק און קיי זה יבקש ממני סיסמה שלא כל אחד יוכל להשתמש בו? 2. יש אפשרות להגן על הדיסק און קיי מפני וירוסים כאשר מחברים למחשב נגוע בוירוסים?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. יש לי שני דיסקים קשיחים שאני מעוניין למכור ביד2. שניהם אצלי כבר כמה שנים, כך שנצבר עליהם המון מידע (כולל תמונות אישיות, כל מיני שיחות עם חברים במסנג'ר וכו'). כבר עשיתי כמה שיחזורים בעצמי אחרי פירמוט, וראיתי שלשחזר דברים שחשבתי שנמחקו זאת לא בעיה בכלל. כדי למנוע מקרה כזה אחרי שאמכור את שניהם, יש איזה שהיא דרך למחוק לגמרי את כל המידע מבלי אפשרות לשחזור? דרך אגב, מה המחיר ההוגן לשניהם ביחד? הם מופיעים בפרופיל. שניהם אצלי כבר כמה שנים טובות, אבל אין איתם שום בעיות טכניות.

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  12. אוקי...כאשר אני מכניס את הדיסק יש כונן נקרא לו כונן F ויש כונן - E - אלא שכונן E מזוהה כאילו הוא סידירום ולא כאילו הוא עוד מחיצה.... אני כמובן רוצה לבטל את הכונן\ מחיצה הזאת.... דרך אגב - כל מחשב מזהה את זה כסידירום... ניסיתי את תוכנת - swissknife שאומנם זיהתה את הדיסק אבל לא היה לה ממש גישה לכונן סידירום... ניסיתי עם PartitionTableDr אבל היא לא מזהה בכלל דיסקאוןקי.... שדרך אגב היא אחלה תוכנה לשיחזור המחיצות אם במקרה נהרס לכם קובץ המחיצות בהרדדיסק ולא עשיתים גיבוי.... כמו כן ניסיתי עוד תוכנת דוס שגם לא זיהתה את הדיסק און קי..Partition Manager 2.44 שגם היא תוכנה טובה....רק יותר למי שמבין... בכל מקרה...איך אני מוריד את הסידי הזה ומאחד אותו ביחד עם המחיצה הראשית...…

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by KrustyTheKlown,

???

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  14. לאחרונה נהרס לי HD 80Gb והחלטתי לפתוח אותו ולהעביר את הפלטה שלו (יחידה אחת) לHD ישן שהיה לי 20Gb רק מה שקורה יש בישן 2 פלטות...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ZiX,

איך אני בודק אם הוא SATA \ SATA2 (הוא בטוח אחד מהם..) וכיצד אני בודק אם הלוח אם שלי תומך SATA2? אין לי מושג כרגע מה החלקים שיש לי במחשב.. ודבר נוסף אני יכול שיהיו לי שתי HDD (שונים) אחד SATA ואחד SATA2.. זה אפשרי נכון?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. אהלן, יש לי צורב DVD ואני לא יודע של איזה חברה, ואיזה דגם הוא... איך אני יכול לבדוק את הפרטים האילה? תודה...

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  17. Started by Zeper,

אוקיי הHDD הקודם שלי מחובר ל צורב וללוח אם. בלוח אם יש 2 חיבורים ושתיהם תפוסים אחד בא מצורב ואחד מהHDD האם את החדש אני אמור לחבר גם לצורב וגם ללוח אם באותה צורה? ואם כן אז איך? אני צריך מפצל? איך קוראים לזה איך אני מבקש את זה בחנות? תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 22:15:31 לא משנה הבנתי לבד חחחחתודה בכל מקרה למי שהיה רוצה לעזור=]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  18. הכותרת מסבירה הכל תודה מראש

19. רכשתי לוח אם חדש ולא היה לי מושג שחיבורי IDE כבר לא קיימים על לוחות בימינו. יש לי כונן 80GB ישן שמתחבר באמצעות IDE ורציתי לדעת אם קיים מתאם כלשהו שיוכל שיעזור לי לחבר אותו? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by pilgonico,

שלום אני מרכיב מחשב חדש....עם לוח אם של asus p5b deluxe ואני מתכוון לעשות raid 0 עם שני הארד דיסקים של 250 ג'יגה בייט + אחד של 80 ג'יגה בייט למערכת הפעלה... השאלה שלי איך אני מחבר את הכבלים ללוח האם ולאן? מצורפת תמונה.... תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  21. Started by Gnome,

שלום לכולם, אני כל כך מתרגש!!! :'( יושב פה מולי המחשב החדש (אומנם בלי כרטיס מסך אבל עדיין :-\...) עכשיו יש לי צורב ואני רוצה לחבר אותו למחשב. אשמח לקבל הסבר איך. יש לציין שהלוח הוא ASUS P4P800 DELUXE וההאר דיסבק הוא MAXTOR 80 GB SATA 8MB BUFFER. אני לא ממש מוצא את ההוראות להתקנה ב MENU :-\. אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי על לאן לחבר את הכבלים...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. קודם כל מה זה בדיוק אומר ? שהוא יעבוד יותר מהר (הכונן המשותף)? כמה יותר מהר והאם זה מורגש? דרך אגב יש לי שני MAXTOR 120G 8MB SATA.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  23. http://www.2send.us/uploads/8622691c38.JPG בהתחלה הפכתי את זה לNTFS ואז ניסיתי לעשות MARGE אבל זה לא הציג לי כונן אחד (L)... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by oran26,

טוב אז ככה כאשר אני נמצא במחשב שלי הוא מראה לי על כונן e שיש 61 ג"ב גודל כולל ופנוי 600 מ"ב (שאומר ש60 ג"ב תפוס) אבל אם אני נכנס לכונן עצמו ומסמן את התקיות הוא מראה לי שכל התקיות ביחד תופסות 47 ג"ב אז מכאן נעלמו לי 13 ג"ב מה אני עושה כדי להחזירן..?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by coil,

שלום קניתי היום דיסק קשיח של maxtor SATA ויש לי בעיה לחלק אותו אני רוצה לחלק אותו ל 35 גיגה ול 43 גיגה (סה"כ יש 78 גיגה או משהו כזה) הבעיה שלי היא שבזמן התקנת הווינדוס המחשב שואל על המחיצות ואני יוצר שתי מחציות אבל רק את המחיצה הראשונה (35 גיגה) הוא מפרמט ומתעלם מהמחיצה השנייה היא פשוט לא מופיעה. יש משהו שאני עושה לא נכון? או איך אני מפרמט את D?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים