עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Frequency,

הי, מעוניין לקנות כונן חיצוני 2TB על מנת לחבר בחיבור USB 3.0 לנתב שלי (D-Link 6850). צריך לעמוד על השולחן ליד הנתב. גודל סביר. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829399 וראיתי שהמלצתם על זה: Transcend StoreJet 35T3 מה דעתכם? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by DeVieDeXP,

די נשרף לי ההרד דיסק, מישהו מכיר איזה חברה שמתעסקת בשיחזור מידע מההרדיסקים דפוקים? אני אסמח לקבל פרטים, תודה.

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by esharone,

איזה מערכת קבצים יותר טובה 32 fat או ntfs? ועוד שאלה: עכשיו יש לי ntfs איך אני יכול לפרמט את המחשב?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by dalitraz,

יש לי הרד דיסק נייד עם יציאת USB האם ניתן לחברו לטלויזיה/dvd כדי לצפות בסרטים? אם כן כיצד? תודה

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. האם לוח זה תומך בטכנולוגית ncq בהתחשב בעובדה שהוא sata 1

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  7. יש לי צורב Lite-on LTR-52327S כמו שאפשר לראות בתמונה כאן התוכנת צריבה מזהה את הצורב כמקס X40 Y?

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by כפיר,

מצורף NVMe SSD חדש https://www.guru3d.com/news-story/phison-e18-to-be-fastest-pcie-gen-4x4-nvme-ssd-controller-going-for-7400-mbs.html שיהיה מהיר במיוחד אבל לא מובן מכל הדור החדש , האם מתחרים בסמסונג 980 PRO ? מבחינה כתיבה רציפה Intelligent TurboWrite שמגיע בסמסונג 108GB ואף יצרן אחר לא מציין מונח זה אצלו ?

9. איזה דיסק און קי או כונן קשיח נייד [חיצוני] בנפח הכי גדול שיש אני יכול לקנות עד 300 ש"ח? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by oFiR 22,

אוקיי, אז קניתי את זה וזה בא רק הכונן, היה אמור להגיע עם זה עוד משהו? עוד שאלה, איך אני מחבר את הכונן? :s05: ועל איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש? (חינמית) תודה רבה, אופיר

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by parsi1,

אני רוצה לקנות צורב 22X חשבתי על חברת LG, איך הוא ? ואיך החברה בעינייני צורבים ? יש את הדגם GH22NP20 ויש את הGSA-GH11L שזה עם הlight scribe נראה לי ששוה להשקיע 20-30 שקל בlight scribe בשביל זה למרות שלא יודע מתי אני יעשה בו שימש, אבל האם יש הבדל במפרט ? שמעתי שהשכלול הזה של הlight scribe יכול לעשות סתם בעיות... יש עוד דגמים טובים מומלצים ? ואיזה חיבור עדיף ? SATA או IDE ?

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by fireskill,

שלום לפני איזה שלושה שבועות קניתי מחשב חדש ועברתי את הישן שלי לחדר אחר, עככשיו במחשב הישן שלי ה-HD עם המון דברים שלי, אז ניסתי לחבר אותו למחשב החדש אבל החיבורים לא היו זהים WTF? איך אני יכול לחבר את ה-HD של המחשב הישן למחשב החדש? המפרט בצד (מתחת לפרופיל) תודה רבה

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by H.I.V,

שלום יש לי קובץ של 730 ואני לא מצליח לצרוב אותו סימנתי בנרו שזה יתמוך ב90 MIN וזה עדיין אומר לי שאין לי מספיק מקום מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  14. אני רוצה צורב עמיד ואיכותי שיהיה גם דו שכבתי, צורב + - ו 16X והכי חשוב שיהיה איכותי תודה מראש בברכה, שי

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  15. http://www.winnerdeal.co.il/deals/%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%90%D7%95%D7%9F_%D7%A7%D7%99?aff_id=134 נראה חשוד, לא ראיתי בKSP שום דבר שמשתווה לזה. סביר שזה לגיטימי? אפילו אם קצב ההעברה הוא לא להיט, זה נראה די אטרקטיבי.

• 9 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. היי, רציתי לדעת אם עדיין חודשיים אחרי (העידכון האחרון של הסטיקי) הוא הארד דיסק הכי משתלם? בגדול אני צריך את הארד דיסק לצורכי איכסון של סדרות וסרטים. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by shayh,

שלום, לפני 3/4 שנים קניתי הארדיסק של WD בעל 160GB (הדגם שלו, עד כמה שידוע לי הוא: WD1600JB, והוא בעל חיבור IDE) עד לפני כמה חודשים הוא היה ההארדיסק היחיד, אבל היום הוא משני ושמורים עליו רק שירים, סרטים תמונות וקובצי אופיס (ההארדיסק מלא לגמרי). אחרי שהמחשב היה כבוי כשבוע הדלקתי אותו אתמול והוא עבד (במשך כל הלילה), היום בבוקר אחרי שלא נגעו במחשב כמה שעות כל קובצי הMP3 נעלמו (סה"כ 6.66GB), התיקייה שהם היו בה הראתה שהיא מכילה רק 20MB אבל בתפוסה הכללית של ההארדיסק לא היה כל שינוי. בנוסף - המחשב היה איטי מאד (דבר שמאד לא מאפיין אותו, מדובר במחשב חזק וחדש שמשמש בעיקר לאופיס, שמיעת שירים ואינטרנט) חיפשתי את הקבצים בסייר ולא מצאתי אותם, המחשב מציג את הקבצים המוסתרים. במדיה פלייר א…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by AboveBeyond,

שלום , ברשותי DOK של סנדיסק 8 גיגה מחובר למחשב usb 2.0 המהירות שאני מקבל היא 4.5-6 מגה מצורף תמונה .. Uploaded with ImageShack.us מה יכולה להיות הבעיה?זה לא אמור להיות יותר מהיר? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Mike_Shinoda,

שלום, חברה שלי הולכת לקנות היום מחשב נייד (Dell Inspirion 3147 אם זה רלוונטי) והצעתי לה לקנות לו גם SSD. התקציב שלה הוא עד 500 ש"ח והיא באילת. רציתי לשאול איזה מבין הדגמים הללו הוא המומלץ ביותר??: Crucial MX100 256GB Crosair Force LX 256GB Transcend SSD370 256GB לפי הפרטים הטכנים האמת שהדגם האחרון נראה הכי טוב מבחינת זמני כתיבה וקריאה אבל אולי אחד מהאחרים דווקא יותר מומלץ מסיבות אחרות? בתודה מראש על כל תשובה שתינתן. בברכה, ליאור.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי שני הארדיסקים, אחד של 40 ג'יגה שיש עליו את הוינדוס ואחד של 80 ג'יגה שהוא כונן נוסף איך אני מחבר אותם למחשב?

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  21. 1. ל Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 SATA 2 , 16 MB , 7200 RPM , 250 GB יש NCQ ו?? 2. חוץ מההבדל בזמן האחריות יש הבדל נוסף בין Maxtor Diamondmax 10 ל Maxtor MaXLine III 3. ל Maxtor MaXLine III יש NCQ ו? 4. לאחר שרכישת Maxtor עלי די Seagate תסתיים Seagate תייצר את הכוננים של Maxtor רק שפשוט יהיה כתוב עליהם Seagate במקום Maxtor או שדגמי הכוננים של Maxtor יכחדו ? 5. מה Seagate מייצרת ??

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לקנות SSD של 480-500 גיגה אני קונה באילת, אחבר את הכונן למחשב (פנימי) אני מתכוון לקנות בKSP אם מישהו מכיר מקום זול יותר אשמח לשמוע 1) Corsair Force GS CSSD-F480GBGS-BK 480GB SSD Sata III MLC Retail 2) Corsair Force LS CSSD-F480GBLSB-BK 480GB SSD Sata III MLC Retail 3) Kingston SSDNow V300 SV300S37A/480G 480GB SSD SATA III 4) Samsung 840 EVO Series MZ-7TE500BW 500GB SSD SATA III התקציב שלי זה עד 1000 שקל הכל למען הרצה של מערכות וירטואליות VM יעבדו 2-3 במקביל אז חשוב המהירות

23. הכונן הקשיח שלי מרעיש לכן אני מעדיף לנתק אותו מהחשמל. האם אני יכול לחבר אותו לחשמל של הספק מבלי לכבות את המחשב, ולהמשיך לעשות מה שאני עושה כשאר הכונן הזה עובד? החיבור שלו sata.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by BlackBird71,

יש לי לוח אם מדגם ASUS P7P55D-E DELUXE ויש לו יציאה של SATA 3 ויש לי גם כונן של SATA 3 WD הוא מחובר על הSATA 3 של מרבל אבל המהירות שלו על הפנים יותר גרוע מIDE! יש איזה דריבר שצריך להתקין ואני לא יודע עליו? יש לי win 7 enterprise 64 BIT חוקי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dominic16,

שלום אני צריך המלצה ל HD חיצוני 3.5 עד 400 שקל מנועה חיבור USB2 לניגון FHD עם XTREMER

• 9 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.