עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by erangarubi,

הקובץ הגיע בפורמט RAR אז פתחתי אותו ואז הוא נפתח למלא קבצי RAR אז אני לא יודע אם אני צריך לצרוב אותו ככה או שאני צריך לפתוח עוד או מה ....

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by mzlbat,

היי קיצור מישהו הציע לי אייפוד קלאסיק בנפח 120GB במאה שקל ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בזה כמו בדיסק און קיי ? (יענו אני מכניס את הUSB ואני ישר רואה עוד כונן במחשב שלי ? )

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by asdasdasd,

אין לי כוח עכשיו להרדיסק שימות לי אחרי שנה...... איזה הכי טוב ? MAXTOR....WD....? כי המחירים זהים לגבי סדרת ה - 8MB

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  4. שלום לאחרונה רכשתי צורב די וי די ורציתי לדעת כיצד אפשר לצרוב סרטים של divx bin cue.....וכו עם איכות סאונד טובה (ac3) איזה תוכנת צריבה תוכל להביא לי את התוצאות הכי טובות עם הכי מעט כאב ראש???? תודה adi

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by GlooK,

שלום לכולם. כבר יומיים שאני מנסה ללא הצלחה להעתיק דיסק שהו bootable ל usb-key בכדי שהמחשב יעלה דרכו. ניסיתי כמעת ה כ ו ל , איך לעזאזל עושים את זה. יש לי sandisk 2gb ודיסק של Hiren`s. עשיתי קובץ ISO לדיסק אך אין באפשרותי "לצרוב" את הקובץ לusb-key בגלל שתוכנות כגון nero מאפשרות לצרוב קבצי מראה רק לדיסקים, ותוכנות כגון ghost לא יודעות לעבוד עם קבצי ISO. האים ישנה דרך לשכפל דיסק CD ל USB-KEY או לחלופין להמיר קבצי ISO ל GHO ? בבקשה תעזרו לי לפני שאני אם שינה דרך לעשות זאת דרך מערכת linux אין שום בעיה יש לי שתי מערכות linux suse 10 debian 4

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הכוונה היא שלדיסק הצרוב יהיה מראה של דיסק מקורי. אני יודע שיש מכשיר מיוחד (+תוכנה כמובן) שיודע לעשות את זה. איך נקרא המכשיר הזה?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by bears,

רועש?אמין? http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=1cd981f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US WD 500 ג'יגה עדיף?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by iyehuda,

הם של רייטק G05 הם עדיפים על סילבר ליין

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by headg,

איך Hitachi/IBM 2000GB HDS723020BLA642 ? האם Hitachi/IBM אמינים? האם למרות החסרונות של הירוקים הקשיח הזה עדיף?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by aofer,

כלומר אני מבין שזה קרן לייזר וכל זה.. אבל למדפסת לייזר למשל צריך טונר, כדי שללייזר יהיה חומר לחמם אותו אם ככה בדיסק שתומך בLS יש סוג של טונר built in שאותו הלייזר מחממת? ואם כן אז זה בטח תומך כרגע רק בשחור נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by King Of Action,

אני שואל זאת בגלל שראיתי צורב שלהם 52X24X52 ב-350 שקל , שזה מחיר זול לכל הדעות (לפחות לפי דעתי) .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Armageddon1,

כלומר האם זהו צורב איכותי לדיסקים רגילים בנוסף לזה שהוא צורב DVD

13. ישש לי מחשב נייד וזה הדגם של ה צורב Optiarc DVD rw ad-7530B איך אוכל לדעת אם הוא מהסוג שעושה את ההדפסות על הדיסקים ...באיזה תוכנה עושים את זה כי אולי אפשר להכנס לנרו ולבדוק אם האופצייה פעילה..! תודה רן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. במחשב של אחותי יש 2 כונני SATA של 80GB. אני מביא לה את ה160 שלי שהוא יותר מהיר. אני רוצה להוציא את הHD הכי איטי שלה מהמערכת אך איזה מהם הוא האיטי יותר? בדקתי ומצאתי ששניהם 7200. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. הגדרתי raid 1 עם שני דיסקים 120 גיגה בדקתי אם זה עובד ע"י ניתוק כל דיסק והפעלת המחשב ובאמת הכל עולה יפה. האם זה בסדר מה שעשיתי ? לא קלקלתי כלום? איזה בדיקה מקצועית יש שאני ידע שהכל עובד חלק?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by dodoboy,

הסיפור הוא שהיה לי צורב של NAC הוא היתקלקל לי והלכתי לחנות להחליף אותו היה לי אחריות עכשיו קיבלתי צורב אחר רשום על המדבקה שדבקוה על הצורב sony nac optiarc שחיברתי את הצורב למחשב רשום בנתונים שלו optiarc מה זה החברה הזאת מה ניסגר הוא עבד עליי בחנות הוא הביא לי צורב אחר עם חברה לו מוכרת???????

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. נדמה לי שמשהו קרה להארד דיסק שלי, ובאשמתו המחשב קצת איטי. אני רוצה להיות בטוח שזה ממנו (לפני שאני שולח אותו לתיקון במסגרת האחריות), אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את הביצועים של ההארד דיסק? ורציתי לדעת גם, איזה תוצאות אמורים לצאת לי אם יש לי הארד דיסק: WD 80GB 2MB BUFFER 7200 RPM?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  18. יש לי דיסק של מקסטור 40GB 133ATA לוח אם של גיגהביט GA - 7VRXP איך אני בודק באיזה ATA הלוח והדיסק עובדים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בביוס שלי הכוננים הקשיחים מוגדרים כ AUTO אבל אני רוצה לדעת באיזה מוד המערכת בחרה mode 4? 5 ? המערכת שלי WIN XP תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by N.S,

איך אני בודק כמה סל"ד יש לי ...אם איזה תוכנה...העיקר בלי לראות מה כתוב על הארד דיסק...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. איזה שיטות קיימות לבדוק ולדעת בוודאות עם הדיסק הקשיח תקין וטוב.....? ??? פשוט אני קונה הרד דיסק יד שניייה ואני רוצה לבדוק.... תודה מראש לכל העונים !~!~!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by NEO...,

אנשים עזרה דחוף מה צריך להיות כתוב אם קניתי W.D 80G 8 Buffer מספר או סיראל משהו שאני ידע אם יש תוכנה זה גם יעזור

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  23. איך אני בוחר איזה כונן יקבל את האות C ואיזה D ? לפי החיבור IDE בלוח אם עצמו ? לפי שינוי הגדרות בביוס ? הכונן שעליו אני מתקין ווינדוז ? איך אני בוחר ??? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם.. אני ממש לא מבין בRAID 0,איך מקבלים אותו,איך צריך לחבר וכו...המעט שאני כן יודע זה שצריך 2 הארדיסקים באותו נפח מאותו יצרן(לא יודע גם אם מאותו דגם) יש לי WD 250G wd2500ks זה ההארדיסק החדש יותר שרכשתי..ויש לי ישן יותר Maxtor 120G 6y12060 מה שאני שואל או יותר נכון מבקש שתסבירו לי מה אני צריך לקנות/לשדרג כדי להגיע למצב של מקסימום ביצועים(הבנתי שרק עם RAID 0) מבחינת מערכת ההפעלה(אני מתכנן להתקין VISTA 64BIT ULTIMATE) ומאד חשובים לי ביצועי המחשב והיכולת שלו לשלוף נתונים במהירות מקסימלית מההארדיסק וגם מהירות העתקת/העברת קבצים.האם אני צריך 3 הארדיסקים(אחד נפח קטן אבל 10000 RPM ושניים זהים לדוגמא WD 250G יש לי כבר אחד אז להוסיף עוד אחד),אין לי מושג אני זורק נתונים מהמיד…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.