עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by 1_Nike_1,

[iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=44121[/iurl]

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by a1516a,

שלום, באילו פעולות באה לידי ביטוי המהירות 7200rpm לעומת 5400rpm? בהצגת תיקייה בעלת הרבה קבצים? בקצב העברת קבצים בין מחיצות? אשמח למידע בנושא, תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Boris_yo,

בדקתי לגבי אחריות וניתן לקבל כיסוי בארץ על ידי מרכז שירות ו-3 שנים של אחריות עבור SSD מקובל עליי. מחיר בחו"ל עומד על $90 ובארץ 490 ש"ח אבל אם נניח אצטרך לקנות בחו"ל מה אפסיד אם אני גם ככה מתכוון לעשות משלוח לארץ? כאילו מחיר משלוח יתחלק בין מוצרים ומקסימום יצא לי מחיר כמעט כמו בארץ. גם אם אקח הזגמנות לא אפסיד מה שנראה לי. זה בהתחשב ש-SSD יגיע תקין ובשלמותו... אולי מחיר בחו"ל גם עוד ירד... מי יודע.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  4. שלום, אני רוצה להחזיר לעבודה את המחשב הישן שלי ולכן אני צריך המלצה להארדיסק חדש, אני לא צריך שטח אכסון גדול בכלל (חשבתי על לא יותר מ80/100 אבל אם יש משהו יותר גדול במחיר דומה אז אפשר גם אותו). ההארדיסק צריך לתמוך בIDE ואני אעדיף שזה יהיה הארדיסק של WD כי יש לי ניסיון מאד טוב איתם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by Psibeast,

הרצתי SANDRA לבדיקת ההארד דיסק החדש שלי, Western Digital 160 GB 8 MB cache וקיבלתי את התוצאות הבאות (שעל פי התוכנה הם נמוכים יחסית לדיסק הזה): Buffered Read : 71 MB/s Sequential Read : 29 MB/s Random Read : 6 MB/s Buffered Write : 61 MB/s Sequential Write : 31 MB/s Random Write : 8 MB/s Average Access Time : 9 ms (estimated) זה נורמלי לדיסק הנ"ל? מישהו יכול להריץ benchmark על ההארד-דיסק שלו להשוואה? תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  6. במיוחד ל hriders

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. Started by JediMaster,

היי, אני לא יודע אם זה המקום המתאים, אבל מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מדיות לצריבה של DVD בגודל 8.5 (Dual Layer)? תודה!

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  8. שלום לכולם אני קונה דיסק קשיח למחשב חדש בעיקר למשחקים כבדים ויש לי שאלה בעניין. חשבתי לקנות את ה Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB. מה ההבדל בין ב16MB לבין ה32MB? מה זה בכלל, והאם יש הבדל משמעותי? האם שווה לי לקנות את הWestern Digital 500GB 7200RPM, 32MB ולהשקיע עוד 90 שקל? תודה רבה ושבוע טוב

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by OutRaGe,

היי לחבר שלי יש צורב DVD ועוד צורב רגיל שעד לפני כמה ימים פעלו מצוין שפתאום משום מה הם לא נמצאים אצלו ב"מחשב שלי", ב-Device manager הם היו עם סימן שאלה והוא ניסה למחוק ולהתקין מחדש הג'מפרים מסודרים אחד סלייב אחד מסטר, כל החיבורים נבדקו, הוא ניסה להחליף את הסדר של הכבל IDE כלומר את הקצה והאמצע להחליף בין הכוננים הוא ניסה לחבר כל אחד מהכוננים בנפרד, פשוט נגמרו הרעיונות כבר מה לעשות . בנוסף הוינדווס נותן הודעה שיש שגיאה כלשהיא בשני הצורבים עוד הצעות? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by JekylHyde,

היי אני רוצה כונן SSD למחשב נייח (למרות שהם בגודל 2.5 בלאו הכי לא?) הכי זול שיש בנפח הכי קטן להתקנה של מערכת הפעלה נטו. שיהיה יותר מהיר מהכונן הרגיל (WD BLACK WD1002FAEX-00Z3A0). מצאתי את סאןדיסק SDSSDA-120G-G25 ב190ש"ח מהירות קריאה מקסימלית 520MB/s מהירות כתיבה מקסימלית 180MB/sש לעומת קינגסטון דגם SV300S37A/120G ב199ש"ח מהירות קריאה מקסימלית 450MB/s מהירות כתיבה מקסימלית 450MB/s שניהם 120GB 1.75M hrs MTBF (כמעט 2 מליון שעות שימוש לסאןדיסק) לעומת מליון לקינגסטון מה עדיף לדעתם? האחד מהיר יותר בקריאה והאחר מהיר יותר בכתיבה אבל איטי יותר בקריאה... יש דגם אחר מומלץ? מהיר יותר ו…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. הלך לי דיסקשיח WD BLACK אחרי חמישה חודשי עבודה. יש עליו מידע שהייתי רוצה לשמור, אך לא במחיר של לשלם למשחזר מקצועי. ניסיתי להריץ שתי תוכנות, כולל זו של WD, אך תמיד הסריקה נתקעת אחרי זמן מה ומתקבלת הודעה שאי אפשר להמשיך. אני רק רוצה לוודא שאכן שום תוכנה שאני אמצא לא תעשה את העבודה שכן הוא ממש תקוע מכנית. האם אני צודק או שיש תקווה? אגב, המצב החמיר מרגע לרגע. בהתחלה עוד יכולתי להיכנס לכונן ולסייר בין התיקיות (עד שהוא היה נתקע) אך כעת כשאני מחבר אותו למחשב אחר, ומנסה להיכנס אליו, וינדוס אומר לי שאני צריך לפרמט את הכונן. כלומר, כאילו שהוא נמחק. שוב, האם אני צודק והמצב אבוד (ללא משחזר מקצועי)?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ishayw,

אז ככה הצורב המדובר הינו בן חודשיים שלושה לא משנה עם איזו תוכנה אני צורב אודיו ב90% מהצריבות יש קפיצות בשירים(וזה חשוב לי מאוד כי אני DJ) התוכנה BURRRRN שהייתי מאוד מרוצה ממנה החליטה שהיא נכשלת כמעט בכל צריבה (דיסק לפח) והNERO פשוט צורבת עם קפיצות גם במהירויות איטיות פעם זה לא היה ככה...(הצורב הנ"ל מחליף דגם ישן יותר של סמסונג אני לא זוכר איזה בדיוק אבל הוא נפטר בשיבה טובה...) מה אתם אומרים איפה במחשב הבעיה? מותר לציין שבזמן צריבות לא עובדות תוכנות במקביל למרות שכשהמחשב היה חדש(3שנים...) לא הייתה בעיה לצרוב על מהירות מירבית ולהפעיל תוכנות במקביל המחשב הוא P4 2.8 (1024mb(256*4 אם יש דרישה לעוד נתונים אנא ציינו בתודה מראש ישי

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  13. 1. האם לח האם הזה מאפשר לי לחבר רכיבי IDE ? GIGABYTE GA-MA78GM-S2H 2. אני רוכש מחשב חדש מבוסס על לוח האם הזה, אבל יש לי בבית צורב DVD וגם כונן DVD מהמחשב הישן, בחיבורי IDE, ולכן לא הוספתי כונן אופטי למפרט שאני ארכוש. האם אוכל פשוט לחבר את הצורב והכונן עם כבל IDE ללוח האם, והכל יעבוד תקין ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. איזה צורב DVD נחשב להכי טוב היום עד 400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. Started by Ran B,

היי! ברשותי מצלמת GO-PRO מהדור ה3 (החדשה). אני מעוניין לרכוש לה כרטיס זיכרון בנפח רחב ומתאים מבחינת ביצועים ומהירות. כרטיס הזיכרון הנתמך במצלמה הוא מסוג Micro SD. לאחר בדיקה בזאפ, שמתי לב כי הMicro SD של Sandisk מייצרת מתחלקים לקטגוריה בעבור Mobile ולא Mobile. נכנסתי לאתר היצרן ובדקתי את החלוקה הזו - וגם באתר היצרן של Sandisk יש את החלוקה הזו. ועל כן הדוגמא - כרטיס Mobile : http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/ultra-class10-for-android/?capacity=32GB כרטיס Camera : http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/ultra-class10-with-adapter/?capacity=32GB שניהם בעלי מאפיין דומה של קריאה/כתיבה לזיכרון ב30Mb/s. שניהם Class 10. …

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  16. Started by iyehuda,

קניתי DVD RECORDER מהדיוטי פרי ב 200$ מקליט ישירות מהטלויזיה או מהמצלמה או מוידיאו מכשיר מדליק לאלה יש שתי אפשרויות לצריבה DVD-VIDEO ו VR שיותר מתאים לעריכות אבל לא ניתן לצפיה ב DVD אחרים ב DVD-VIDEO אין בעיה בצפיה ב DVD אחרים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by danikos,

שלוo הזמנתי מפרט של מחשב חדש ועקב ניסיון עבר רע עם WD (שני 250 שהלכו) החלטתי ללכת על SEAGATE אבל אחרי שהזמנתי שמתי לב שהזמנתי את ה 7200.9 בחנות , טעות שלי וחוסר צומת לב לפרטים הקטנים , רמאות בשקל של החנות בוא לא נכנס לזה . בכל מקרה מה ההבדל בין ה 7200.9 ספציפית דגם : st3250624as ל 7200.10 ST3250620AS הבנתי שהאחרון משתמש בטכנולוגיה חדישה יותר אבל שהיא נהיית רלוונטית רק בנפחים יותר גדולים מ 500 ויש עדויות שהדיסקים האלו רועשים ביחס לקודמים בעוד של 7200.9 יש TRACKRECORD מוכח ? האם יש יתרון ל 7200.10 בנפחים האלו ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  18. Started by J.Dog-Christ,

אהלן. אני מחפש DOK שיהיה כמה שיותר עמיד, 1GB ומעלה (1GB מספק בעיקרון, אבל אם יש משהו יותר משתלם ועמיד, למה לא??) החנות שאני מעוניין לקנות דרכה, ורק דרכה(!) היא http://www.newegg.com תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  19. היה לי מחשב שנשרף והדבר היחיד שהצלחתי להציל ממנו היה ההרדיסק. מדובר בהרדיסק ישן של WD עם חיבור SATA. מאחר שהמחשב החדש שקניתי הוא מחשב נייד לא יכולתי לחבר אליו את ההרדיסק ישירות וקניתי כבל מתאם שמאפשר לחבר את ההרדיסק ל-USB. הכל עבד טוב ויפה, המחשב זיהה את ההרדיסק כמו דיסק און קי ונתן לי להעתיק את רוב הקבצים שבו. היתה רק בעיה אחת חמורה והיא שלא יכולתי להכנס למה שהיה ב-my documents שלי (כלומר הספריה c:\documents and settings\user). היתה לי בזמנו סיסמה של היוזר שלי ואני זוכר אותה, אבל אני לא מגיע בכלל לאפשרות להכניס סיסמה. בכל פעם שאני מנסה להכנס לספריה הזאת אני מקבל הודעת שגיאה "access denied". האם יש איזושהי דרך להציל את הקבצים האלו? אלו בדיוק הקבצים שרציתי להעתיק למחשב החד…

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by HoT-DoG,

שלום! דיי הרבה זמן כבר לא כתבתי פה... אז ככה יש לי כרגע BARRACUDA 40GB שאיך לומר לא ממש מספיק לי כרגע יש לי איפשהו DESKSTAR 30GB בן איזה 3-4 אולי יותר שנדפק בעבר ונשלח לתיקון הוא חזר אליי לאחר כחצי שנה... אז מן הסתם קניתי כבר את הברקודה השאלה שלי היא מה הסיכונים בחיבור ההארד-דיסק הישן, איך לחלק את התפקידים (כלומר איפה לשים מה...) וזהו בערך... תודות לכולכם!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shahar9261,

אני מנסה להמיר dvd לקובץ באמצעות hund brake אבל כל פעם זה יוצא מטושטש. ניסיתי גם באמצעות פורמט פקטורי אבל זה דורש כתוביות וערוץ ברירת מחדל. מישהו יכול לתת עצה לאיך זה יכול לעבוד?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by tomtal,

איגוד ה CompactFlash (מסתבר שיש דבר כזה) מעוניין לשדרג את כרטיסי הCF לטכנולוגיית SATA, ובכך להגדיל את קצב העברת הנתונים בצורה משמעותית. להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=40 [attachment deleted by admin]

23. הכירו את כונן ה-M.2 שמציע נפחים של עד חצי טרה-בייט באורך של פחות ממחצית מזה של רוב הדגמים המוכרים לנו לכתבה

24. לא יודע אם זה מתאים יותר לפורום תוכנה או לפורום זה . אז כמו שנאמר בכותרת אני צריך תוכנה שתבדוק לי את ההרדיסק (MAXTOR 40GB ) ותגיד לי אם יש סקטורים פגומים או אין . תודה מראש .

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי רק צורב וכונן קשיח במחשב, שמצריכים חיבור כבל IDE. כרגע כל אחד מהם מחובר על כבל אחר של IDE. אז כדי למנוע חסימת אוויר, או זרימת אוויר טוב אני מעוניין להיפטר מכבל IDE אחד ולחבר את הצורב והכונן קשיח רק על כבל IDE אחד. רציתי לדעת אם זה אפשרי? ואם כן אז אני צריך לג'מפר את הצורב והכונן קשיח? אני יודע איך לג'מפר אותם אני רק צריך לדעת איזה הגדרה לתת לכל אחד? הכוונה איזה צריך להיות MASTER ואיזה צריך להיות SLAVE? את הכונן הקשיח אני עומד לחבר אותו בכבל IDE באמצע שלו (לכבל IDE יש שלוש יציאות: אחת בהתחלה ללוח האם, אחת באמצע ואחת בסוף). אז אם אני מחבר אותו באמצע אני צריך להגדיר אותו כ-SLAVE? ואני לא יכול לחבר אותו במקום אחד חוץ מהאמצע של הכבל כי אז אני אצטרך לעקם את הכבל ואני לא מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.