עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rosesr,

חבר שלי רוצה לקנות צורב חדש והוא מתלבט בין SAMSUNG 40X10X40 ל-LITEON 40X12X48 הסמסונג עולה 600 ולייטאון 500 מבחינת איכות מה טוב יותר? 10X

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by shaynet,

איזה צורב עדיף ? NEC 3550A או LG GSA-H10AB ובבקשה תגידו לי שמה הצורבים האלה לא תומכים שצורבים יקרים יותר כן תומכים

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by halo,

קראתי את הדביק שלמעלה על צורבי DVD ועכשיו אני מתלבט בין 2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418204 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424733 ה PIONEER עולה בערך 50 שקל יותר מה LG אז השאלה מה ההבדל ביניהם והאם זה משמעותי וכדאי ללכת על ה PIONEER? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  4. אהלן הצורב שלי עשה את שלו (NEC ND3500AG) כונן בן 3 שנים שצרב כבר אלפי דיסקים ומתחיל לזייף קצת (חלק מהדיסקים שהוא צורב הוא כבר לא קורא) כנראה אלצהיימר של צורבים... אני מתוכנן לרכוש צורב חדש אך מתלבט בין 2 צורבים : LiteOn DH-20A3S Samsung SH-S203B איזה צורב עדיף? (בד"כ אני משתמש במדיות של VERBATIM מסוג +R) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by bigdady,

מה עדיף צורב של teac או של liteon ? אקבל בחום המלצות על צורבים אחרים במחרים זולים. אשמח גם אם תוסיפו ביקורת על החברה aopen והצורב שלה. והאם כדאי לקנות צורב וdvd ביחד כלומר combo . אם כן אז איזו חברה?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by x-niko,

שלום איזה דגם הוא האחרון והכי טוב בחיבור סאטה LG-H80 GSA-H66N או אחר? תוכלו לפרט תודה רבה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  7. שלום 1 H-80 2 GSA-H66N איזה דגם מבין שניהם אמין יותר? תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  8. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=13227&PageId=0 שימו לב רק שלגבי מדיות DVD, מדיה אמינה מוגדרת כמדיה עם אחוז הצלחה גבוה בצריבות. עמידות לאורך זמן אינה נמדדת בשום צורה.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  9. איזה צורב הכי מומלץ מבין השלושה האלה?! 250# LG GSA-4167B D Dual Layer NEC ND-4550 Dual Layer 16X 250# 200# LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW אשמח לכמה דעות..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. נתחיל בזה שחיפשתי פה קצת ולא מצאתי.. חבר שלי שוקל לקנות עוד HD....המלצתי לו על HD באותו נפח שיש לו כיום (WD 120 JB) בשביל שיהיה אפשרות לרייד... מה זה RAID 1 ומה זה RAID 0? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מן השיטות? ומה עם עבודה עם 2 דיסקים נפרדים?? (אם זה עבודה עם 2 דיסקים נפרדים אז כנראה שהוא יקנה 160 או 200)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by kip,

יש לי דיסק מנייד ששבק ( הלך ה GPU) ואני רוצה קופסא. הזולות ב 8$ או משהו טוב יותר? על מה להקפיד? תודה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  12. איזה קושחה הכי טובה ל-Nec 4550 שתתמוך גם ב-bitsetting? (לא רשמית כמובן) לינק יעזור גם תודה

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Western Digital Elements 1TB Desktop External Hard Driveאו Western Digital My Book Essential 1TB USB 2.0 External Hard Drive WDBAAF0010HBK בהנחה שאני יכול לקבל אותם באותו מחיר (כ-75 דולר)

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by ראדון,

של איזה חברה הכוננים קשיחים הכי מומלצים וטובים Western Digital או Seagate ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by sahargt,

חבר שלי רוצה לקנות את אחד הקשחים הבאים דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 16MB 160GB WD Raid 160GB SATA 7200 RPM 16MB Buffer WD1600YD יש הבדל בין שתי הדגמים ? ביצועים Hitachi/IBM Deskstar T7K250 160GB 8MB איזה חברה כדי לא לקחת מי יותר טוב ??

16. שלום לכולם יש לי כרגע מערך רייד 0 (אם אני לא טועה 128K) שעליו מותקן הווינדוס (רייד מכאני כמובן) קניתי דיסק SSD ואני הולך להתקין עליו את הווינדוס את הרייד אני רוצה לנצל להתקנת משחקים רגילים ומשחקים דרך סטים. השאלה שלי היא איזה סוג של רייד 0 עדיף לשימוש כזה? (לא מפריע לי פירמוט ואיבוד כל הנתונים ברייד הקיים) תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי חבר'ה. בסוף קניתי לחברה את הצורב - LG GSA-H22N. באתי והרכבתי לה אותו אתמול, והמחשב זיהה אותו ללא בעיות מיוחדות. כשהכנסתי דיסק(כל דיסק), האייקון בכונן השתנה למצב שכאילו קיים דיסק - אך שם הדיסק לא צויין, וגם לא נפתח חלון פתיחה אוטומטית. כשמנסים להפעיל את הכונן עם הדיסק הוא לא עולה - ונתקע לכמה דקות. רק אחרי בערך 2-3 דקות הכונן 'נפתח' ולא מראה אף קובץ בפנים. במילים אחרות - הכונן לא מפעיל שום דיסק. האם הכונן דפוק? או שיש עוד פתרון הגיוני לדעתכם? חשבתי אולי דרייברים מהאתר... אבל בתכלס לא עושה רושם שיש בעייה בדרייברים. איזה בעסה זה..קונים מתנה ובסוף היא לא עובדת.

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  18. קניתי הארדיסק חדש: Maxtor DiamondMax 9 80GB 7200RPM 8MB CACHE S-ATA איזה שיטת קבצים עדיפה להשתמש בה NTFS או FAT32?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. השאלה בכותרת זאת הרשימה של התוכנות ששיכות ל HDD שלי זאת תמונה מהאתר של WD: http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  20. יש כמה תוכנות רציתי לדעת איזו הכי מומלצת כי ה DEFRAG של XP פשוט איטי מדי ומעצבן מאוד.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אני רוצה לאחד\לשנות גודל של מחיצות בדיסק. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מחליף הארד דיסק ורציתי תוכנה שעושה אימג' של כל המחשב כדי שאני יוכל לשים אותו בהארד דיסק החדש כי אני לא רוצה לעבד את כל המידע שצברתי

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  23. איזה תוצאות נקבל אם נעשה RAID של SSD ו HDD ? השערות ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by din264,

איזו חברה הכי אמינה אחרי סמסונג בSSD NVME? מתלבט בין הדגמים : xpg sx8200 pro M2 NVME xpg s11 m2 nvme xpg s40 m2 nvme Crucial SSD P1 m2 nvme ? XPG SX XPG SX8200 Pro8200 Pro

25. אני צריך איחסון נייד, וה USB FLASH מתאים, מתאים לי ה 128MB אבל הבעייה שיש הרבה חברות, איזו מהם לקנות : Pockidrive M-Systems Easy Disk UrTrend Leadtek תנו לי אתרים עם REVIEW או שתיתנו את דעתכם וכמה פרטים עליו תודה :

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים