אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי דיון קודם, למרות שבטח היה פעם בנושא... יש לי SATA 200 גיגה ו-80 גיגה IDE רגיל. קיבלתי את המחשב עם OS על הסאטה ועשיתי גוסט ממנו ל-80 גיגה. ג'ימפרתיהו למאסטר, ה-DVD סלייב שלו, בביוס הגדרתי את העדיפות לדיסק IDE ולמרות שזה נראה כאילו שה-IDE הוא הראשי, עדיין המחשב עולה מה-OS שעל הסאטה. למה? יש הגדרה שפיספסתי בביוס? אני רוצה את ה-OS על ה-80 ואכסון ב-200. אגב, גם בניהול ה-IDE מופיע כדיסק 0 אבל הסאטה מופיע מתחתיו עם הכיתוב: "(מערכת)".
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממש כמו DISK ON KEY האם זה ה S-ATA או שזה משהו אחר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל להתעניין בקניית צורב DVD. רציתי לדעת האם כדאי לקנות צורב עכשיו (לדוגמא NEC 3500A שממליצים עליו) או שאולי כדאי לחכות לדגמים חדשים. האם יש למה לחכות? כלומר האם צפויות להגיע בזמן הקרוב (נניח חודש) טכנולוגיות חדשות או דגמים משופרים משמעותית? אני שואל מאחר ואני לא רוצה לקנות כרגע צורב ולגלות עוד חודשיים שהוא לא רלוונטי...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news-story/ocz-z-drive-6000-nvme-ssd.html כונן חדש בטכנולוגיה Memory Express (NVMe) technologies מביא שיאים חדשים לעולם המחשבים 2,900 MB/s קריאה 1,900 MB/s כתיבה בנפח 800GB, 1.6TB and 3.2TB up to 700K IOPS and random write ברבעון הנוכחי השקה ישנם שני סדרות Z-Drive 6000 SFF Series Z-Drive 6300 SFF Series( שיגיע עד 6.4 TB קיבולת )
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל החברים יש לי מחשב נייד של IBM דגם A20M וכרגע הוא עם הארד דיסק של 20 ג'יגה ואני רוצה להגדיל אותו ל 60-80 ג'יגה האם זה אפשרי או שיש בעיה של תאימות ובמידה ואפשרי אשמח לקבל המלצות על פירמות מומלצות . תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מאמין שהמקרה שלי מתאים לעוד הרבה בפורום ובכלל (לפי חיפוש שערכתי) אז החלטתי לרכז הרבה שאלות שפוזרו בכל מיני הזדמנויות, בתקווה שאולי כולן תענינה במקום אחד. רכשתי לי את SAMSUNG 850 EVO 250GB המהולל והוא ייכנס למחשב מיושן בעל המפרט הבא: י מעבד E5200 ["כפול ליבה"] י 4GB DDR2 [לוח מזהה כרגע 3.25] י לוח ASUS p5kpl-cm כרגע יש WIN XP SP2 32bit , על הSSD יותקן 7 או 8.1 נקיים (חבר עם מחשב דומה המליץ לי על 8.1 מעודכן מבחינת עומס על המחשב, ובכל מקרה אשים כנראה classic shell בממשק XP שאליו אני רגיל, אם יש לכם המלצה על 7/8.1 אשמח לשמוע, על 10 אני כל הזמן שומע דברים מדאיגים... ) טרם בדקתי בBIOS, אבל אחרים שבדקו ברשת ציינו [וכן האתר של הלוח] שכנראה אין לו ת…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://techreport.com/discussions.x/10116 גיגבייט הוציאה ב 2005 את הכרטיס PCI שאיפשר התקנה של עד 4 זיכרונות של 1 גיגה או 2 גיגה זיכרון וזה היה מעין כונן SSD אבל הזיכרון היה DDR 1 והמחירים שלו היום יקרים יחסית. עכשיו יצא דגם שני בתמיכה ב DDR 2 שהם משמעותית יותר זולים.גם בנפח הוא תומך פי 2.השאלה האם ניתן להשיג את זה בארץ והאם זה כדאי כל הסיפור הזה עם הכונני SSD שיש היום.?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מדובר בWDC WD5000AAKS-00YGA0 שהיה בעבר חיצוני אבל הקופסא החיצונית של הUSB הפסיקה לעבוד אז הכנסתי אותו למחשב בSATA בן 5-6 שנים בערך. לאחר סריקה לשגיאות בהארדיסק עם תוכנת יצרן , נמצא תקול ובוצע "תיקון" זה כרגע הנתונים בדיקות אחרות שאפשר לעשות בכדי לדעת אם הוא כבר גוסס?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי צורב Nec ND3540... ויש לו הגנת Region חומרתית. איך אני מוריד אותה ? ( אני יודע שתוכנתית אפשר להשתמש ב - AnyDVD, אני מדבר על החומרתית )
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח ואני רוצה שתעזרו לבחור אחד בבקשה אני יודע שיש כמה סוגים של חיבורים ויש לי אוורסט אני צריך שתגידו לי איפה באוורסט אני צריך לראות איזה סוג של כונן אני צריך או שפשוט להביא לכם צילום של הכונן שיש לי עכשיו? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד צורב DVD הכי טוב ולא נדפק ראיתי כמה אשכולות סמסונג אסוס ל'גי ועוד.. אין לי מושג איזה מומלץ צרוב? מהירות דיוידי כפול 20 ומעלה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי הבעיה היא ככה הצורב שלי התפקשש לא מזמן וככה גם כמה צריבות ואז הוא התחיל לצרוב לי על באפר של 30-40 % זאת אומרת במהירות של 16 הוא צורב על 94% המהירות המקסימלית של הצורב בקריאה ובכתיבה זה 52 ועשד עכשיו הוא צרב במהירות גבוה ובסדר עשיתי בדיקה של נרו על הצורב וגיליתי שיכולת הקריאה שלו היא במהירות 17X דבר זה מדאיג אותי שכן זה מעט לי את מהירות הצריבה עצמה בלי קשר לליזר הצריבה. לפי דעתי הבעיה היא בלייזר או במגעים של הקריאה. בצריבה איטית הוא צורב בסדר אבל במהירה לא מה עלי לעשות האם לקנות דיסק לניקוי או משהו כזה או שהבעיה יכולה להיות במחשב?
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
סליחה על השאלה המטרידה. http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=round
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, מהו הסיכוי ששני הרד-דיסקים, אחד רגיל ואחד חיצוני(שמחובר דרך USB ללא חיבור חשמל נוסף) ימותו בלילה אחד ולא יהיה ניתן להציל את המידע(אצל חברות שמתמחות בעניין כמובן) בעקבות הפסקת חשמל?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נפל לי הארד דיסק.פיזית. עכשיו כשאני מחבר אותו למחשב הוא שואל אותי אם אני רוצה לפרמט. מה האפשרויות שלי? אני מנסה כל מיני תוכנות אבל אני מאמין שאני אצטרך לפנות למישהו.. מישהו יכול להמליץ מניסיון על איזה חברה או משהו שמתעסקת בדברים כאלו? תודה
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת , אשמח לעזרה , סתם מתלבט
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם יש הבדלי ביצועים/הבדלים אחרים בין הדיסקים? מישהו הצליח למצוא את הכונן של סמסונג באתר שלהם (או שכל המידע עליו הוא מביקורות כאלו ואחרות)? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צרבתי 4 דיסקים אני מכניס את ה-5 שם קבצים ולוחץ BURN וזה נותן לי הודעת שגיאה:[ניסיתי כול מיני דיסקים וניסיתי קבצים אחרים...] [attachment deleted by admin]
-
שלום אני מחבר את הדיסק הקשיח החיצוני שלי למחשב והוא של חברת MAXTOR 500 GB הוא דורש ממני לפרמט אותו יש לי הרבה מידע חשוב עליו , בעבר קרה לי אותו הדבר רק אחרי כמה פעמים שחברתי מחדש זה הסתדר מה אפשר לעשות תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! כיצד אתם ממליצים לי חלק HD של 160 ג'יגה? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
מדובר ב- DVDRW LG GSA 4163B. התקנתי אותו היום, צרבתי כמה דיסקים של שירים, הכל הלך נהדר. ואז ניסיתי לצרוב VCD והוא נתקע תמיד אחרי 2 שניות בערך (בערך ב-40% של שלב ה-analysing). קראתי בפורומים פה על עדכון קושחה (FW?), מאיפה ניתן להוריד את זה? תודה רבה רבה רבה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי צורב של ARTECH מלפני שנה וחודשיים במהירות X48X12X48. הרגע סיימתי לצרוב (בהצלחה) קובץ וידאו. בסיום הצריבה ולפני תחילת בדיקה הוורפיקציה, הוא הודיעה לי שהתוכנה מנעה 10 פעמים UNDERBUFFER. יש לציין שבהמלך הצריבה, המדד הזה של איפה שמראים את מצב הבאפר ירד באמת 10 פעמים קרוב מאוד ל0%, אך פתאום קפץ מחדש ל95%... מה זה אומר? מה קרה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-