אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אחי נוסע לארה"ב ואני רוצה שיביא איתו מדיות. זה מה שמצאתי בAmazon לגבי DVD-RAM: http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-form/104-2860487-4256721 איזה מדיות DL מומלצות? תודה [;
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב לצורב צפיה בטלויזיה... איזו חברת מדיות הכי ממולצת?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מחפש דיסק קשיח בנפח של 160GB חשוב לי מאוד שיהיה: א. יתמוך ב SATA II . ב. שיהיה מאוד שקט וקריר . ג. לא פחות חשוב שיהיה אמין. מתלבט בין כמה סוגים: 1. Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 2. Seagate 120GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 3. Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 4. Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מבחינת מהירות ואמינות: WD 320GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD3200KS Maxtor 300GB SATA2 MaXLine III RoHS 7200RPM 16MB Buffer SEAGATE Barracuda 300GB ST3300622AS SATA2 NCQ 7200RPM 16MB - עד כמה ה-NCQ משמעותי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איזה מההגדרות הבאות צריכות להיות מכוונות AHCI כדי שהSSD שלי יעבוד בצורה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~3200AAKS~7~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~3201ABYS~7~0.htm מה ההבדל ביניהם והאם יש אופציות יותר טובות בטווח הזה? (450 ש"ח, 320GB)
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
צורב LG GSA-4167B X 16 צורב LG GSA-4165B X 16 איזה מהם טוב יותר? וגם איזה דיסקים DVD לא יקרים אך טובים אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
העדפות צורב DVD וגם CD מהירות לא ממש משנה מה שחשוב שיהיה אמין לתקופה ארוכה מחיר עד 250 תודה רבה לכולם :-)
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
שלום אני מתלבט האם לעבוד עם בקר SATA II המובנה בלוח עם דיסק קשיח תואם SATA I \II או לרכוש דיסק ובקר בממשק SCSI הישן יותר.. שניהם עובדים בנפח 36 על מהירות 10000 סל"ד. שאלתי היא מה ההבדל בתעבורת נתונים ??? אני יודע שזה הרצף הכרונולוגי ATA 100 ATA 133 SATA 150 SATA 300 אני יודע שהסקזי בא איפה שהוא באמצע.והוא בשימוש בשרתים בעיקר. תודה על היעוץ.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, איזה מערך רייד מעמיס יותר על הכוננים המשותפים באותו מערך, אני מדבר מבחינת עומס עבודה, קריאה וכתיבה, מבחינת ביצועים העניין ברור.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
תודה למצביעים. נא הסבירו את השיקולים שלכם?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הברירת מחדל היא FAT לפחות בשלי שהוא SANDISK MICRO CRUZER TITANIUM U3 2GB כדי להמיר את זה ל FAT32? או NTFS? אפשרי בכלל?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן DVD למחשב ואנ ייודע שכולם עולים בסביבות 200 עד 250 אז אני רוצה לדעת של איזו חברה הכי טוב ?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אחד כזה שלא עושה בעיות. לא נתקע, לא מרעיש, פשוט עובד יעיל וטוב?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
בנוסף יהיה בנחשב גם hd של 500 גיגה לתוכנות ורציתי לשאול משהמינימום המומלץ בשביל מערכת הפעלה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. תכונות כמו ה AS SSD Benchmarks, ודומותיה, מציגות 4 נתונים: Sequential Read + Write 4K 4K-6Thrd Access Times השאלה שלי היא זאת: כצרכן מן השורה (פה אני מתכוון לאדם ששימושו העיקרי במחשב הוא שימוש של גלישה, עיבוד תמלילים, צפייה בווידאו, ושאר ירקות), איזה מן הנתונים הללו צריך לעניין אותי יותר, ואיזה פחות? זאת אני שואל משום שנהגתי להסתכל על נתוני ה Sequential Read/Write, אך חבר זרק לי באוויר שנתונים אלה פחות חשובים מה 4K למשתמש הביתי. אשמח לשמוע את דעתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Intel 965WH, ושני דיסקים זהים WD3200KS. אני רוצה ליצור RAID0, ולרכוש דיסק נוסף לגיבוי (ואולי גם ליצור RAID10). האם לקחת דיסק נוסף זהה? או אולי WD3200YS? יש גם דיסקים שיש בהם NCQ? האם הם עדיפים ל-RAID? מה הייתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
מדובר ב NEC 4550 האם יש עדיפות ל DVD+R או ל DVD-R ? האם יש עדיפות ל DVD+RW או DVD-RW ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש ברשותי: Western Digital WD1200JS 120GB, 8MB האם הוא SATA1 או SATA2 ? שאר הנתונים הם: הלוח אם שלי הוא MSI K8N Neo4 Platinum שנראה לי שתומך בSATA2... חיברתי את הדיסק הקשיח לחיבור מס' 1 מתוך ה- 8 האפשריים.. חיבורים 1-4 פועלים ב- 300MB לשנייה חיבורים 5-8 פועלים ב- 150MB לשנייה
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי אז ככה.. יש לי צורב תומך Lightscribe (המפרט בצד) למען הסר ספק, אני התקנתי את הדרייברים הכי אחרונים של Lightscribe מהאתר שלהם והצורב שלי חדש אז אין לי בינתיים גרסאות חדשות. יש לי חבילת דיסקים של Verbatim שקניתי מזמן וממש נדמה לי שהיה כתוב על האריזה שהם תומכים בתכונה החדשה הזו.. : ואין לי את העטיפה של ה-spindle של חבילת הדיסקים ככה שאני לא יכול לזהות אותם במראית עין. הדיסק הוא DVD-R במהירות X16 עם ציפוי לבן לגמרי ומחוספס (אמור להיות עליו את הסמל של Lightscribe בקטן איפשהו?) והשאלה היא כמובן אם הם תומכים? ניסיתי להדפיס על אחד מהם תמונה (כמובן שהפכתי אותו והכנסתי אותו הפוך לכונן) אבל הכונן הוציא אותו ואמר שהוא לא נתמך. אולי קניתי דיסקים שהם Printable ולא תומכי Li…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. רציני לשאול... איזה סוג חיבור טוב יותר - USB2.0 480Mbps או 1394 400MBps... (לפי הנתון היבש ה- USB יותר מהיר אבל ראיתי כאן שממליצים מאוד על FW). אני מתעניין כי מחפש מארז חיצוני לכונן שלי, וחשבתי על זה - http://www.snt.com.tw/product.php?mode=show&pid=27. זה דגם הקומבו, אם לא צריך FW אני אלך על הרגיל בפחות כסף. עוד דבר. יש לי שני הארדיסקים זהים לחלוטין של 320GB מחברת WD בחיבור SATA. במקום להעתיק כל פעם להארדיסק אחד ואז שוב לשני, חשבתי לעשות מערך RAID1 - אבל בשום פנים ואופן לא בתוך המחשב, אני רוצה אותם חיצוניים ובתום השימוש להרחיק אותם למקום בטוח (יש מידע חשוב שם). תודה רבה....
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
DVD-R או DVD+R אני בטוח שתגידו עכשיו להריץ חיפוש אבל לא עולה לי שום מילת חיפוש שתתאים לכך, ואיזה חברות טובות ולא ממש יקרות ? כמו כן, רציתי לדעת איזה CD-R נחשב לאיכותי ומשתלם? SILVER LIVE איכותיים ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-