עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום רב לכל חברי הפורום, יש לי בבית נגן DVD מבית SONY מדגם DAV-DZ230, אני מנסה למצוא דרך לבצע לו עידכון קושחה על מנת שיתמוך בפורמטים בהם הוא לא תומך כיום, האם מישהו מכיר דרך בה אני יכול לבצע לו עידכון קושחה שכזה? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by rosesr,

וכמה מגה הם מכילים? תודה לכל העונים!

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by moris1977,

היי! יצרתי מחיצות NTFS בפרטישיין מג'יק היתה הגדרה של CLUSTER SIZE בפתיחה שלה הייתי צריך לבחור ב-512 או 1K או 2K וכן הלאה עד ל-64K מה היה עליי לבחור? הקשיח בקיבולת של 160 ג'יגה. תודה!

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. אחת מסדרות כונני ה-USB הזריזות ביותר בשוק כולו זוכה לשלושה דגמים חדשים, בנפחים נדיבים של עד 512 גיגה-בייט הנוכחות שלהם בשוק האחסון בארץ היא זערורית עד בלתי קיימת, אנחנו יודעים, אבל כונני ה-USB של VisionTek האמריקאית הם עדיין מהמסקרנים ביותר שאפשר לפגוש בשוק הזה, ועכשיו יש גם שלושה דגמים מעודכנים ומהירים. החברה הכריזה על השקה של כוננים חדשים תחת המותג Pocket SSD, אשר בדיוק כמו שהוא נשמע – מבטיח לספק יכולות וביצועים דומים לאלו של כונן SSD שלם, בתוך מוצר בגודל של חפיסת מסטיקים. הדגמים החדשים, שמוצעים בנפחים של 256GB, 128GB וגם 512GB, מוצהרים כבעלי מהירויות קריאה וכתיבה רציפות של עד 450 מגה-בייט לשנייה ועד 155 מגה-בייט לשנייה בהתאמה, וגם כבעלי ביצועי קריא…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה מה ההבדל בין ה3520A ל3540A?? לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10133

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by zebra,

כשאני מנסה להעתיק לדיסק און-קי קובץ הוא מראה לי שגיאה מספר 0x8007045d מה יכולה להיות הסיבה??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ברזל,

ברשותי מחשב בן 4 שנים עם לוח אם מחברת אסוס שם הדגם המדוייק הוא P5KPL-CM ברצוני לדעת האם ניתן לחבר אליו דיסק קשיח עם נפח של 2 טרהבייט במהירות sata3 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  9. אז ככה,בטיפשות גדולה ומיותרת להחריד,איחדתי בין שני כוננים D ו-E.חשבתי שהתוכנה עצמה לא תמחק דברים אלא פשוט תיצור לי כינון אחד ותאחד את כל החומר בשני הכוננים לכונן אחד.מה שהתוכנה עשתה זה לא רק שהיא העלימה לי לגמרי כונן אחד,אלא גם את 70 אחוז מהכונן השני.נשאר לי שם בקושי 3 תיקיות.הדבר היותר מוזר הוא כשאני עושה מאפיינים על אותו כונן מאוחד,הוא אומר לי שיש 115 ג'יגה בשימוש כאשר בפועל יש שם רק 15 ג'יגה בשימוש(ולא,אין קבצים מוסתרים). אפשר לעשות עם זה משהו?או שזה אבוד? :-\ תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  10. נראה לי שהצורב דפוק שאני צורב דרך הנרו לא IMG קופי דיסק הוא דופק דיסקים על ימין ועל שמאל יש לו מצבי רוח נראה לי שהוא גוסס מחפש משו יציב לצריבה לדיסקים 8.5 במהירות 4 מינמום

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  11. Started by TomeK,

בהמשך לנושא שפתחתי החלטתי לקנות דיסק קשיח בנפרד ומארז בנפרד. הדיסק קשיח שאני הולך לקנות הוא: SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB בקשר למארז אני בהתלבטות קשה בגלל שיש המון סוגים וצורות, ואני לא מבין בנושא בכלל. בנוסף להמלצות אני מעוניין לשואל כמה שאלות. האם המארז משפיע על הדיסק קשיח בדרך כזאת או אחרת? איזה נתונים של מארז אני צריך בשביל לנצל את מלאו המהירות של דיסק קשיח? האם אחריות נפגעת כתוצאה של הכנסה דיסק קשיח למארז חיצוני במקום מחשב? עד כמה יש צורך לחפש מארז עם קירור טוב, בנוסף לצלעות קירור אשר רוב המארזים באים איתם? אשמח לשמוע המלצות וכל הערה שתעזור לי להתאים מארז לדיסק קשיח בצורה הטובה ביותר. למנהלים: במידה והנושא לא מתאים לתת פורום הנ"ל, מבקש להעביר תודה

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  12. Started by Boris_yo,

http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/f5fb8728-4f73-4fab-9db4-748fff7c0c5d?utm_source=mahayom&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_f5fb8728-4f73-4fab-9db4-748fff7c0c5d אם שווה בכלל את 36 שײח ומה המוניטין של חברה? אני צריך להפוך את הדיסק און קי לדיסק שעולה כלים לתיקון חרום שלהמחשב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gilsna,

ברשותי דיסק חיצוני 1.5 טרה של טושיבה, כשאני מחבר אותו ל HTPC עם מערכת הפעלה 7, 64 ביט, אני רואה שהדיסק מלא, אבל התיקיות לא מופיעות., כשאני מחבר את אותו דיסק ללפטופ של עם מערכת הפעלה XP הכל תקין, מה עושים?

14. שלום, אני נוטה לקנות את הדגם הזה כי א. הוא זול יחסית ב. מהיר מהשאר. שמעת כי היו הבעיות עם seagate וכולי תקווה שהבעיות נפתרו, אך בכל זאת מה עליי לדעת לפני רכישה ? (מבחינת מס' סידורי וכ"ו) תודה. נ.ב אני מתכן לרכוש ב KSP. המלצות אחרות ?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by ITSIK86,

יש לי דיסק דיוידי רגיל של 4.7 אבל בנרו רשום שזה רק 4.4 בקיצור אני רוצה לדחוס בו 4.8 זה אפשרי בדרך כלשהי? כי בנרו תמיד רשום שאין מספיק מקום בדיסק אולי יש איזה שיטה? ניסיתי את מה שיש במדריכים פה בפורום וזה לא עזר

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. Started by duzapz,

היי, יצא לי במקרה לשמוע שקיים דבר כזה SSD שמתחבר בחיבור PCI-E 3.0 ויכול להגיע למהירות קריאה של עד 2150MB/s ו-1500MB/s מהירות כתיבה. הבנתי שזה מתאים ללוחות שתומכים בסוקט M.2. אני לא מכיר את הסוקט הזה ולא מבין אם זה מתאים למחשבים פרטיים. האם זה בכלל מיועד לשרתים? ומה עוד כדאי לדעת על זה?

17. Started by shtung,

שלום לא מזמן היה לי וירוס במחשב פירמטתי והתקנתי את ווינדוס מחדש על שלושת הכוננים הקשיחים שלי כבר הספקתי לשים מידע חדש יום למחרת אני מפעיל את המחשב ויש רק כונן אחד שני כוננים נעלמו עם המידע שהיה עליהם ניסיתי הכל אבל המחשב פשוט לא מזהה אותם מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש yam2

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  18. אהלן! האם כאשר אני מחבר הארד דיסק IDE במקביל להארד דיסק SATA2, זה יכול להאיט את פעולת המחשב\פעולת הארדיסק הSATA2? יש לציין כי על הIDE יאוחסנו מסמכים בלבד, ועל הSATA2 כל המשחקים והיישומים הכבדים. ההארדיסקים לא יפעלו במקביל(ז"א שאם אני משחק משחק מהSATA2 אני לא אקרא מסמך מהIDE). הלוח אם שלי הוא Abit IP35P.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  19. שלום, לפני שבוע קניתי את הכונן הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5472 מאז היו לי כמה בעיות ואני דיי בטוח שמדובר בבעיות בהארדיסק החדש, דבר ראשון כאשר ניסיתי להתקין חלונות 7 RC, נתקלתי במסכים כחולים בהתקנה (בקשר לזה אני לא בטוח שזה קשור לדיסק אבל אני מציין את העניין בכל זאת) לאחר מכן התקנתי XP, והכל היה נראה כשורה, אבל בימים האחרונים המחשב עשה ריבוט מספר פעמים, והיום כאשר חזרתי הבייתה אפילו נתקלתי במסך כחול שלאחריו התבצע הריסט. לאחר בדיקה ב- EVENT VIEWER אני רואה את השגיאות הבאות: The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. The ESET Service service hung on starting. איזה בדיקות עלי לעשות לדעת בדיוק מה הבעיה, אני מניח שאני יוכל להחליף את הכונן ר…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shloosh,

חשבתי לפנק את המקבוק שלי ב-ocz vertex 120gb מארה"ב במחיר 400$. כרגע יש לי 250 ג'יגה 5400 מסכן. השאלה אם הביצועים מצדיקים את המחיר? כי וואו זה עולה כמו xbox 360. בארץ אותו דיסק עולה איזה 3 אלף.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. Started by slgold,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי צורב חיצוני LG GSA2164D. האם זהו צורב טוב ואמין וכדאי לי לקנות אותו? בנוסף רציתי לשאול איפה כדאי לקנות אותו? מישהו מכיר חנות טובה וזולה?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. אפשר לכבות\לעשות הפעלה מחדש לווינדוס כאשר כונן חיצוני 2.5 מחובר דרך הUSB?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני 320\500 ג'יגה שייתמוך גם ב- USB 3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777195 מצאתי את זה, מה אתם אומרים עליו? יש הסגות על הפירמה? שווה 350 ש"ח? יש משהו חם בשוק ששווה במקומו בהתאם לצרכים שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  24. היה לי כבל מעוגל שעשיתי (ויצא פרפקט בלי סטיות) כבל רגיל זה עם ההרבה גידים.. תוצאה בPCMARK להארד דיסק: 1100 החלפתי לכבל לא מעוגל רגיל, ובום, 1270 PCMARK . מסקנה, או תשקנו כבל מוכן כמו שצריך, או שאל תעגלו כבלים להארד דיסק

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by TPack,

שלום לכולם, קניתי חבילת דיסקים DVD-R X16 של SilverLine ומשום מה כל דיסק שניסיתי לצרוב נתן לי מקסימום מהירות של X2 (ניסיתי מס' תוכנות..) הצורב עצמו של LG מסוגל עד מהירות X8, האם זו הסיבה שהוא מזהה אותו כX2 בלבד? אם לא מה יכולה להיות הסיבה? זה הופך לי כל צריבה תמימה של 10 דק' לחצי שעה.. עריכה: ועוד שאלה, מהו בדיוק ה-DMA במדריך שבנעוץ? האם נחוץ להפעיל את האפשרות הזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.