עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח. יש לי מחשב בן 4, וזה הרכיב היחידי שיש היגיון להחליף. יש לי כרגע דיסק של WD בגודל 160GB, ואני מאמין שעם זיכרון של 8MB. ההתלבטות שלי היא בין wd caviar green לבין wd caviar blue לבין wd caviar black. את ההבדלים ביניהם ברמה התיאורטית אני פחות או יותר יודע. שאלותיי הן כאלה: 1. האם רמת הביצועים ה - "ירודה" של ה - green פחות טובה מהכונן הישן שברשותי (יש לו זיכרון 32MB בניגוד ל - blue לדוגמא שבא עם 16 בלבד) ? 2. שאלת המחץ, על איזה כונן מבין השלושה הייתם הולכים ? (הכונן ישמש כונן ראשי עליו תהיה מערכת ההפעלה)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by pure perfection,

מה קורה ?? התקנתי במחשב שלי דיסק קשיח משומש שהיה לחבר שלי , אבל אני רואה שהוא איטי מאוד העברת המידע אליו מהכונן הראשי מאוד איטית , עשיתי בדיקה עם HD TUNE ומצא הרבה סקטורים פגומים : HD Tune Pro: WDC WD5000AAKS-00V1A0 Error Scan Scanned data : 461 gB Damaged Blocks : 8.0 % Elapsed Time : 1:30:25 1 Error at 21823 MB (LBA 44695094) 2 Error at 21823 MB (LBA 44695222) 3 Error at 21823 MB (LBA 44695350) 4 Error at 21823 MB (LBA 44695478) 5 Error at 21824 MB (LBA 44695606) 6 Error at 21824 MB (LBA 44695862) 7 Error at 21824 MB (LBA 44695990) 8 Error at 21824 MB (LBA 44696118) 9 Error at 21824 MB (LBA 44696246) 10 Error at 21824 MB (LBA 44696374) 11 Error at 21824 MB (LBA 446965…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Asspen,

שלום! יש לי דיסק של מקסטור מהסדרה D740X מדגם 6L080J4 (זה ה- 80 ג'יגה). הרד דיסק מאוד מהיר ושקט, הבעיה היא שלא מזמן המחשב שלי חטף מכת חשמל והכל ניצלה!! אני יודע שכנראה נשרפו רק הצ'יפים שעל הדיסק, כלומר הבקר. כל שאר המידע, המנוע והפלטות שלמים. שאלתי פה ושם ואמרו לי שאפשר לפרק את הבקר ולשים אחר - זה אפילו לא כרוך בלפתוח את ההרד-דיסק ככה שעדין יש עליו אחריות. השאלה היא אם מישהו עשה את זה כבר ואם למישהו יש מושג איפה אני משיג בקר חדש כדי להציל את המידע שיש לי על הדיסק הזה... אם למישהו יש הרדדיסק מיותר כזה או יודע אולי איפה משיגים חדש (אין בשום חנות במלאי - בדקתי) או אפילו מישהו שמעוניין למכור לי את שלו בתור פתרון אני אשמח. אני מוכן לשלם מחיר של דיסק חדש.... שלח הודעה בפרטי ונד…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Biatch,

קניתי HD חיצוני 2.5" אצלי במחשב הוא לא עולה ובמחשב אחר הוא עובד זה נראה שאצלי במחשב הוא לא מקבל מספיק מתח וניסיתי בכל 6 היציאות שיש לי + USB HUB disk mangment לא מזהה גם

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מתי כבר לכל הרוחות דיסקים של 8 ג'יגה יהיו דבר רגיל שקונים באיזה שקל ?? ויותר חשוב מזה מתי כונני בלו ריי יכנסו יותר לשוק במחירים לכל נפש?? נדמה שהעסק הזה תקוע כבר כמה שנים ולא ממש משתפר...

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by AmitDanan,

החלטתי להוסיף דיסק פנימי נוסף למערכת שלי רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר? אני חושב להוסיף דיסק קשיח של WD 2TB, כרגע יש לי WD 500GB שעליו מותקנת מערכת הפעלה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. קיבלתי היום את המחשב חדש, הגיע הזמן. רציתי לדעת בכל אופן לגבי התוצאה, קודם כל בביוס זה היה מותקן על IDE שינתי את זה וזה עלה מאוד, מה שהצלחתי להשיג האם התוצאה סבירה? בכל אופן שאלות נוספות, ששינתי ל AHCI כמו שקראתי פה הווינדוס לא עלה, החזרתי ל IDE בביוס והווינדוס שוב עלה וקראתי מדריך לשינוי משהו ברגיסטרי שאיפשר לי להפעיל על AHCI, השאלה שלי היא האם לא עדיף להתקין את כל הווינדוס מחדש בלי להתעסק עם שטויות ברג'יסטרי? שאלה נוספת היא מה בדיוק ההגדרות שצריך לעשות, אני בGIGABYTE GA-H77-D3H, מה בדיוק לעשות בביוס? למשל אינטל ראפיד סטארט להפעיל? איך בדיוק להגדיר שם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by baraksaar,

מה ההבדל ביניהם מה יותר כדי??

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום שמי נמרוד, יש לי מחשב ישן ובו מחיצה לכונן C ו-E. ב-C מותקנים כל התוכנות וכל השטויות אך קיימת מחיצה [אם אני לא טועה] ובמחיצה אין שום דבר חוץ מכמה מסמכי וורד ישנים, אני רוצה לחבר בין המחיצות על מנת לחסוך את הבעיה שיש כרגע, האפשרות של להסביר למשתמשת במחשב איך לשמור בE זה כמו להגיד לה לחנות רכב מבלי לפגוע במכונית מקדימה או מאחורה. איך מבטלים את המחיצה הזאת??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Oranl,

היי, כונן היטאצ'י שכנראה החליט להפסיק לתפקד לא עולה במחשב וגם מחשב חיצוני לא מזהה אותו. יש איזושהי אפשרות לגבות את המידע שעליו איכשהו? שמעתי משהו עם בקר חיצוני...? אשמח לעזרה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Cahiml,

מתעניין בכונן SSD בנפח 500GB/512GB. ראיתי 2 כונני סמסונג דגם MZ7TE500BW ודגם MZ7TD500BW. יש הבדלי מחירים ביניהם, מה ההבדלים ביניהם בפועל מבחינת ביצועים ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אורח טל
    Started by אורח טל,

שלום. אני קונה מחשב חדש שיריץ גם משחקים . אני מתלבט בין כמה כונני SSD .250 SAMSUNG 750 EVO SAMSUNG 850 EVO 250 CRUCIAL MX300 275GB איזה עדיף ? ושאלה בנוגע לדיסק קשיח מכני. ישנו הבדל מורגש במהירות בין דיסק של 1TB ל2TB? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. איזה כרטיס זיכרון לקחת?? המצלמה FujiFilm F60 FD תומכת בכרטיסים , SD ,SDHC. יש לי כבר : - 16MB + 512MB microSD 1GB עם מתאם לSD. נכנסתי לBIG BOX והוא הציע לי כרטיס SDHC של פוג'י ב74 ש"ח CLASS 6. כדאי לקנות אותו / יש משהו עדיף או שמה שיש לי מספיק (ואם כן עם איזה כרטיס לעבוד מהשניים - SD או ) ? ומה ההבדלים בין SD ל לSDHC ואם כדאי לקנות מה ההבדלים בין המהירויות? איזה כרטיס יהיה מספיק ביותר למצלמה שלי ספציפית??

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by blue wings,

קיים ברשותי DOK עם נפח של 32GB של החברה Kingstone, ה-DOK במערכת הקבצים FAT32 ולכן אני לא יכול לאחסן בו קובץ שעובר את ה-4GB. ניסיתי כמה פעמים ובדרכים שונות לשנות את מערכת הקבצים ל-NFTS אך ללא הצלחה בסוף אני מקבל שגיאה שהפעולה לא הצליחה. עזרה בבקשה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by thebenjamin,

שלום.. קיבלתי את המחשב החדש ואיתו SAMSUNG 103UJ עכשיו מידי פעם יש מן כזה רשרוש.. בעיקר בדקות הראשונות אחרי שהמחשב נדלק ואחרי זה זה מפסיק.. מה זה? זה משהו עם הפלטות או משהו? זה נורמאלי?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by barbone,

היום לאחר שהרצתי משחק,פתאום הוא קרס לשולחן העבודה. אמרתי אם כבר נעשה בדיקת שגיאות לכונן D. (הכונן שלי מחולק ל3 כאשר D זה כונן ששם אני מאחסן את רוב הנתונים) . אחר כמה דקות המחשב נתקע והבדיקה נעלמה פתאום. המחשב התחיל להיות מאוד איטי עד כדי אי יכולת לפתוח תוכנית כלשהי. ריסטרט-ווידוס לא עולה. ריסטרט נוסף המערכת עולה מאוד מאוד איטית ,ניסיתי לקבוע בדיקת דיסק נוספת לכונן מערכת (Cׂ ללא הצלחה הבדיקה יוצאת לבד אחרי כמה דקות מבלי לבדוק. שוב ריסטרט-ווידוס לא עולה שוב ריסטרט בSAFEMODE לא עולה. עשיתי REPAIR . הוא עשה סריקה אוטומטית לבדיקת שגיאות ואז נתן הודעה שהשגיאות תוקנו. עשיתי ריסטרט ועכשיו הכל בינתיים רץ חלק. עשייתי ERROR SCAN מלא ולא מהיר בHD TUNE PRO ולא גילה שום שגיאה. הרציתי …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם בעיה שנתקלתי בה בזמן האחרון בעקבות התחלת צריבת דיסקים צרובים של די וי די כל דיסק של די וי די צרוב ששמתי עליו סרטים או כל מידע אחר (צרבתי עם נרו ובסוף הצריבה סגרתי את הדיסק) פשוט המערכת הפעלה שלי שהיא XP PRO עם שפה מותקנת עליו עברית... פשוט המערכת הפעלה לא מצליחה לראות את הדיסק כאילו הוא ריק. יש לציין שהדיסק תקין ו ה די וי די בסלון קורא אותו ללא כל בעיות וכן אצל הלפטופ של חברה שלי ששם יש לה גם מערכת הפעלה XP היא רואה את תכולת הדיסק כרגיל מה אני עושה?? למה אצלי המערכת לא מזהה את הדיסק ומה שיש בו ואיך אני מתקן זאת בתודה אסף

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום! אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 40 כשאצלי עומד 80. שניהם על 7200 RPM... איך אני עושה את זה? לאן אני מחבר את החוטים ובאיזה חוטים אני משתמש? יש לי 2 כוננים בתוספת להארד דיסק שיש לי (DVD וצורב DVD) תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. האם זה נכון או שזו עוד סתם קלישאה? אצלי העדפתי לקנות בשם הקלישאה הזו שני דיסקים של 80 ושמתי אותם ב RAID -0 ,מבדיקות זה באמת מהיר מאוד וגם שקט מאוד יחסית לדיסקים גדולים אבל מה ההסבר מאחורי זה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. האם נכון הדבר שדיסק קשיח 5400 סל"ד בגודל 2.5 מהיר יותר מדיסק קשיח 5400 סל"ד בגודל 3.5? אם כן, האם בצועיו של כונן 2.5 5400 סל"ד מתקרבים לביצועיו של כונן 7200 סל"ד בגודל 3.5?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by gshani,

שלום, ברשותי מחשב נייד דל XPS13 עם אחסון SSD של 128. אני טס לארה"ב ורציתי לנצל את ההזדמנות לקנות כונן 256. אני מבין שזה לא פשוט לקנות כונן SSDמישהו יודע מה עלי לקנות ? ראיתי את העמוד הזה באתר של cruicial - האם זה יתאים ? האם מדובר בדגם מומלץ ? http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Dell/xps-13-ultrabook תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by gkman,

שלום לכולם. אני צריך לקנות דיסק קשיח חדש כי האחד שיש לי כרגע עושה לי בעיות..אבל אני קצת שוקל אם לקנות שני דיסקים או אחד ולעשות מחיצה ( אחד למערכת הפעלה והשני למידע ותוכנות) רציתי לדעת מה לעשות? כמה מחיצה מאיטה את המחשב? כשאני חושב על זה, זה נראה לי ישגע את הדיסק ויקצר לו מהחיים.. זה נכון? תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ofir123,

יש לי הארד דיסק של מקסטור 40GB 7200 ובזמן האחרון שמתי לב שהוא טוען כמו ברגע זה ממש הוא עושה רעשים כאלה מרגיזים כמו מאוורר שלא מחוזק טוב. זה הראד דיסק בטוח. מה אני עושה איתו?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הסתבכתי ... ברשותי לוח אם של אינטל מדגם - d915pgn , התקנתי היום HD חדש שעליו אני אתקין את WIN7 אך יש הודעה "Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. See the Setup log files for more information" - יש לציין שלמרות ההודעה ניתן לראות בהתקנה את 2 המחיצות!, חיפשתי באתר של אינטל דרייברים של הלוח אם שלי (חשבתי כנראה צריך דריברים לSATA) ומשום מה ראיתי הודעה שבזמן הקרוב הם לא מתכוונים להוציא (או גם לא יוציאו) דרייבר ללוח אם שיתאים ל WIN 7 , מה זה אומר ? נדפקתי ? זה ההארדיסק : WD3200AAKS אשמח לעיצות אגב ניסיתי לשנות בלוח אם ב ata/ide configuration והאפשרויות שיש לי הן : disabled , legacy , enhanced ברגיל זה היה על enhanced וש…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי NEC3500 חדש והוא תומך בצריבת DVD עד 8.5GB, אני יודע שדיסק רגיל מגיע ל4.5GB... האם יש דיסקים מיוחדים לצריבה דו שכבתית ? והאם צריכים כונני DVD מיוחדים בשביל לקרוא אותם ? הנושא של צורבי DVD וכל מה שמסביב דיי חדש לי תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים