עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by pure perfection,

מה קורה ?? התקנתי במחשב שלי דיסק קשיח משומש שהיה לחבר שלי , אבל אני רואה שהוא איטי מאוד העברת המידע אליו מהכונן הראשי מאוד איטית , עשיתי בדיקה עם HD TUNE ומצא הרבה סקטורים פגומים : HD Tune Pro: WDC WD5000AAKS-00V1A0 Error Scan Scanned data : 461 gB Damaged Blocks : 8.0 % Elapsed Time : 1:30:25 1 Error at 21823 MB (LBA 44695094) 2 Error at 21823 MB (LBA 44695222) 3 Error at 21823 MB (LBA 44695350) 4 Error at 21823 MB (LBA 44695478) 5 Error at 21824 MB (LBA 44695606) 6 Error at 21824 MB (LBA 44695862) 7 Error at 21824 MB (LBA 44695990) 8 Error at 21824 MB (LBA 44696118) 9 Error at 21824 MB (LBA 44696246) 10 Error at 21824 MB (LBA 44696374) 11 Error at 21824 MB (LBA 446965…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי לוח אם Acer WG43M עם כרטיס חיצוני USB3 ומשתמש HD usb3,תיהיה לי תמיכה מלאה? Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by baraksaar,

מה ההבדל ביניהם מה יותר כדי??

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מתי כבר לכל הרוחות דיסקים של 8 ג'יגה יהיו דבר רגיל שקונים באיזה שקל ?? ויותר חשוב מזה מתי כונני בלו ריי יכנסו יותר לשוק במחירים לכל נפש?? נדמה שהעסק הזה תקוע כבר כמה שנים ולא ממש משתפר...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אחד ההארד דיסקים שלי פתאום התקלקל התופעה היא ה DATA BASE שלו פשוט נראה מחוק ! כלומר בהפעלה של ווינדוס הוא דורש SCANDISK וכותב משהו על MDB או משהו כזה שהמחשב עולה בהארד דיסק שהווינדוס מותקן עליו הכל תקין ובהארד דיסק השני הוא מראה כי הוא אפילו לא פורמט ודורש ממני לפרמט אותו בכניסה אליו ב DISK MANEGMENT להארד אין FILE SYSTEM כגון NTFS או FAT לכן כנראה הוא דורש פירמוט אני לא מבין איך זה פתאום קרה אבל אני יודע שהמידע על ההארד דיסק עדיין שם איפשהו איך אפשר להציל אותו ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, החודש אמי נמצאת בארה"ב וחשבתי לנצל עובדה זו כדי לשדרג את המחשב בכונן SSD. אני מעוניין בכונן בסדר גודל תקציבי של בין 100 ל - 200 דולר.. אם כי אני עלול להתפתות לחריגה קלה מהתקציב אם אשתכנע שזה ממש כדאי. עם מסגרת תקציב כזו ברור לי שהשימוש יהיה בעיקר למערכת ההפעלה + מספר תוכנות כבדות ולא יותר. (לא רואה איך אפשר להכניס לתקציב יותר מ - 80 GB גג גג). אז מה שחשוב לי בעיקר זה אמינות, בקר אמין, תאימות גבוהה ללא בעיות, זמני העברה טובים => בעצם מה שכולם רוצים לא? את הרכישה ארצה לעשות דרך Newegg או אמזון. אשמח להצעות והמלצות. תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by eido300,

יש לי dok שבור ואני רוצה להוציא ממנו תמונות, הוא שבור בחלק שמחבר בין הזיכרון לחיבור usb, כמו שהבנתי חיבור הusb הזכר בנוי מ-4 גידים, האם אפשר פשוט לחבר את הגידים האלה לusb הנקבה בעזרת חוטים, פשוט להעביר כבל מגיד בזכר לגיד בנקבה? אלה הם תמונות של הdok

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ykrupik,

היי, בגלל בעיה עם המחשב הנוכחי שלי, החברה שנותנת את השירות הציעה לי מחשב חדש בעלות של התיקון - Lenovo Flex 2 15 59425646. הוא טוב מהמחשב הנוכחי שלי בכל הפרמטרים, חוץ מאחד - נפח ההארד דיסק. המחשב המוצע מגיע אמנם עם SSD, אבל הוא רק בנפח של 256GB לעומת ה-700GB שיש לי היום. חיפשתי ברשת פרטים על המחשב הזה, אבל כנראה שזו גרסה לוקלית לישראל ולכן יש מעט מאוד. השאלה שלי היא האם אוכל אחרי שאקנה אותו להוסיף לו גם HDD במקביל. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. קיצר ככה הצורב קורא דיסקים של DVD בלי שום בעיה , כאשר אני מכניס דיסק ריק לכונן הוא פשוט לא מוצא אותו ,או לא מצליח לקרוא אותו ,הכנסתי הרבה דיסקים שונים ןכלום,גם בתוכנה הוא לא מזהה ב NERO הכוונה . כתוצאה מכך לא ניתן לצרוב כלום . יש למישהו עצה מה לעשות ?תודה .

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ItachiSan,

היי, אני מעוניין לרכוש SSD למערכת שלמטה בנפח של 120-250 ובתקציב של 500-600 ש"ח בערך. כרגע שמתי עין על ה Samsung 840 Pro 128GB שראיתי שממליצים עליו הרבה כאן בפורומים. הצלחתי למצוא את הכונן הנ"ל במחיר של 609 ש"ח. מה דעתכם? האם זה עדיין נחשב יקר מדי מבחינת עלות-תועלת? יש צפי לירידת מחירים קרובה? http://www.tms.co.il/product/11100 (לא יודע אם זו גרסת פרו, שלחתי להם מייל בנושא). http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/samsung-128gb-ssd-830-series-sata3-p-12855?language=he יש דגם אחר מומלץ שיעשה את העבודה לא פחות טוב/טוב יותר? אם כן אני פתוח להצעות. תודה רבה. CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray CPU Cooler: Scythe Ninja 2 Motherboard: Gigabyte…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי NEC3500 חדש והוא תומך בצריבת DVD עד 8.5GB, אני יודע שדיסק רגיל מגיע ל4.5GB... האם יש דיסקים מיוחדים לצריבה דו שכבתית ? והאם צריכים כונני DVD מיוחדים בשביל לקרוא אותם ? הנושא של צורבי DVD וכל מה שמסביב דיי חדש לי תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by elad_nisim,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק SSD כדי להריץ עליו את מערכת ההפעלה שלי זה המפרט של המחשב שלי האם הדבר אפשרי אצלי והאם יהיה שיפור ביצועים ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. נראה לי שהשגיאה מגיעה מהתוכנה SPEEDFAN ... והרי ההודעה: WTF?! :AR15:

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. במחיר שפוי ועם שרידות סבירה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. כמי שיש לו 2 כוננים חיצוניים USB 2.0 אחד בנפח 1TB של VERBATIM (דיסק של WD) והשני בנפח 2TB של SEAGATE FREEAGENT - הראשון לגיבוי מעה"פ והשני לגיבוי קבצי MULTIMEDIA. אני צופה בדאגה כיצד נפח הדיסק הולך ומצטמצם ולכן נראה לי שהכוון הנכון והמשתלם הוא רכישת מארז חיצוני + דיסק קשיח. החיסרון של הכוננים שברשותי הוא החום הגבוה בעיקר ה FREEAGENT ולכן נראה לי שמארז חיצוני מאורר יהיה פיתרון טוב יותר בשילוב דיסק קשיח (שיתחלף כל פרק זמן). לכן, הייתי מעוניין שוקל רכישת מארז יעודי רצוי שיתמוך בממשקים מתקדמים כגון USB 3.0 ו/או Esata + דיסק קשיח 2TB לפחות יש למישהו המלצות לשילוב מוצלח בתקציב עד 1000 ש"ח ??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Polk-2,

יש לי דיסק SSD למערכת הפעלה ושני דיסקים נוספים רגילים. המחשב חדש יחסית. הבעיה היא שהמון פעמים שאני פותח תיקיה זה לוקח המון זמן, בכל שלושת הדיסקים! ולאו דווקא תיקיות גדולות. זה מגיע לרמה מגוכחת שלפעמים אני פותח קובץ טקסט וזה לוקח זמן. מדי פעם אני סתם מנסה להזיז איזשהו איקון על ה-desktop, וזה קופא באמצע. מה קורה פה? זה נראה לי מאוד מוזר. כל הבדיקות שהרצתי היו בסדר, אבל ה-OCZ TOOLBOX (של ה-SSD) מראה לי את זה. זה בסדר או לא?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by thebenjamin,

שלום.. קיבלתי את המחשב החדש ואיתו SAMSUNG 103UJ עכשיו מידי פעם יש מן כזה רשרוש.. בעיקר בדקות הראשונות אחרי שהמחשב נדלק ואחרי זה זה מפסיק.. מה זה? זה משהו עם הפלטות או משהו? זה נורמאלי?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by tomer_et,

רציתי לשאול האם ניתן ליצרוב שני סרטים בפורמט XVID על DVD. הכוונה שלי היא לא להשאיר את הסרטים בפורמט של XVID ופשוט לצרוב אותם כ-DATA אלא להפוך את שניהם לפורמט המתאים ל-DVD ואז לצרוב אותם על דיסק אחד. אני משער שאם אני אחבר את שניהם ואז יבצע המרה לא תיהיה בעיה - אבל אינ רוצה להשאיר כל אחד בפני עצמו. במידה והדבר אפשרי - איך עושים את זה? האם מאבדים מאיכות הסרטים אם צורבים את שניהם על אותו הדיסק? אני יודע שבאופן עקרוני הנפח שלהם רק עולה - אבל אני לא כל כך מבין בתהליך הקידוד של סרט מפורמט XVID ל-DVD. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. תמיד ישנה את התופעה שמשתמשים מתלוננים על דיסקים קשיחים כאלה או אחרים, היום מופיעה כתבה ב Hwzone, "סוףסוף מתחרה ראוי ל-WD בשוק ההארדיסקים ?" ושם כתוב שהסידרה של WD SE עם ה 8Mb buffer, היא אמינה?! אבל שוב....תמיד יש יוצאי דופן....לי יש בשרת שני דיסקים WD 80JB 8Mb שעובדים ב RAID-1, וכבר פעמיים התרסק לי אחד מהם, דבר שדרש החלפה!!! (הדיסק משמיע רעש של פולס התחלתי או משהו כזה ואומר שלום יפה!) זה מבלי להתייחס ל - 3 דיסקים של WD בנפח של 60 שהייתי צריך לטפל בהם השבוע......(קריסה בלתי מובנת?! שיחזור וכדומה...) רציתי לשאול משתמשים שיש להם דיסקים של Seagate בנפחים של 40,60,80 ויותר לפרק זמן ארוך יותר משנה, שהדיסק אצלהם עבד שעות נוספות וחווה עבודה אינטנסיבית.....תקלות? בעיות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אורח טל
    Started by אורח טל,

שלום. אני קונה מחשב חדש שיריץ גם משחקים . אני מתלבט בין כמה כונני SSD .250 SAMSUNG 750 EVO SAMSUNG 850 EVO 250 CRUCIAL MX300 275GB איזה עדיף ? ושאלה בנוגע לדיסק קשיח מכני. ישנו הבדל מורגש במהירות בין דיסק של 1TB ל2TB? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by eyal00,

שלום, רכשתי מחשב חדש. יש לי חיבור בלוח לUSB 3 (לוח ASUS P8Z68-V) ואני מעוניין לקנות פאנל קדמי של שני חיבורי USB3 משום מה לא מצאתי חנות שמוכרת...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by blue wings,

קיים ברשותי DOK עם נפח של 32GB של החברה Kingstone, ה-DOK במערכת הקבצים FAT32 ולכן אני לא יכול לאחסן בו קובץ שעובר את ה-4GB. ניסיתי כמה פעמים ובדרכים שונות לשנות את מערכת הקבצים ל-NFTS אך ללא הצלחה בסוף אני מקבל שגיאה שהפעולה לא הצליחה. עזרה בבקשה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ברשותי הארדיסק של Hitachi 160GB sataII לפי הנתונים הוא 160 גיגה. אבל כשהתקנתי את המחשב הוא אפשר לי רק 130 גיגה בערך. איפה נעלמו עוד שלושים? עזרו לי בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום! לפני כמה זמן (אולי חודשיים) אני עם 150GB (היה לי 238GB סה"כ מ2 כוננים, C 150, D 83) כשיש לי דיסק קשיח 250AAKS, היה לי ויסטה, רציתי לעבור לXP מבחינת הביצועים שלו מעל ויסטה, בהתקנה נאמר לי אם אני רוצה למזג את הכוננים שיהיה לי 238GB בכונן אחד, רציתי לעשות זאת, אבל ללא היסוס לא ידעתי מה עשיתי, כנראה מחקתי את כונן D ללא מחיקת הGBים, בדקתי אם יש לי אחד עם 238GB, לבסוף נהיה 150 GB, החזרתי את הויסטה למסכים, מה לעשות כעת? עצות,? אפשרויות להחזרת 83GB לD ולמזג אותו עם C וסוף סוף יהיה לי 238GB? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by AmitDanan,

החלטתי להוסיף דיסק פנימי נוסף למערכת שלי רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר? אני חושב להוסיף דיסק קשיח של WD 2TB, כרגע יש לי WD 500GB שעליו מותקנת מערכת הפעלה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.