אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת אם יש לפרמט מלא, או מהיר דיסק חדש?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בד"כ צורבת דיסקים של מוזיקה רגילה או MP3. רציתי לשאול איך אני צורבת קובץ AVI לדיסק? צריך פורמט של DVD או משהו כזה? וגם המחשב שבו הדיסק יתנגן, צריך שיהיה בו משהו מיוחד, כמו כונן DVD או משהו? אפשר פשוט לצרוב את הקובץ כ-AVI ושמי שייראה את הווידאויים שבדיסק ייראה אותם עם קול והכול כמו שצריך כווידאו רגיל ב-WMP או בווינאמפ? אשמח לקבל קצת יותר הסבר על צריבת פרקים של סדרות מסוג AVI וב-HDTV .. אמרו לי שצקיך דיסק של 4.5 ג'יגה כדי לצרוב עליו בערך 12 פרקים.. איפה אפשר להשיג כאלו, בכל חנות מחשבים? וכמה הם עולים בערך? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההבדל בין CAVIAR GREEN, BLUE ו-BLACK ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מתי כבר לכל הרוחות דיסקים של 8 ג'יגה יהיו דבר רגיל שקונים באיזה שקל ?? ויותר חשוב מזה מתי כונני בלו ריי יכנסו יותר לשוק במחירים לכל נפש?? נדמה שהעסק הזה תקוע כבר כמה שנים ולא ממש משתפר...
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רכשתי ASUS Zenbook UX303L 13 אינצ' (מתאילנד) ואני מעוניין לשדרג לssd . האם זה אפשרי? איזה סוג כונן צריך ? ובנוסף אני מחפש משטח קירור טוב למחשב יש המלצות ? (עדיף מEBAY / אליאקספרס). בנוסף מה בנוגע לאחריות ? זה פוגע אם אני נותן למישהו להחליף לי או שצריך אצל חברות מורשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי את הצורב הנ"ל של ימאהה ולפני כמה ימים נוצרה בעיה שלא היתה לי לפני זה כאשר אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה אם זה מההארד דיסק או מדיסק לדיסק אני מקבל או מסך כחול עם הודעת שגיאה לא מובנת או שהמחשב פשוט מאתחל את עצמו מה יכולה להיות הבעיה? הצורב? הספק כוח? מערכת ההפעלה?(דרך אגב יש לי win 98 enabled) :-\
-
טוב הכותרת די ברורה ... אני מחפש לקנות הארד דיסק חיצוני כזה בעיקר השימוש הוא לגיבוי חומרים ככה שחשוב לי שלא יהיה מצב שפתאום ההארד דיסק יעלים את הקבצים או משהו רוב השימוש שלי איתו יהיה בeSATA. אין כרגע תקציב ... כמה שיעלה זה מה יהיה (כמובן שעדיף כמה שיותר זול ;D) תודה מראש, איתמר
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארד-דיסק נוסף לזה שיש לי כעת. השימוש שלו יהיה בעיקר על המחשב, אבל אני כן מעוניין להעביר אותו בין מחשבים מדי פעם (נגיד פעם בחודש). שאלה נוספת היא אם יש הבדלי מהירות ביניהם... עזרה בבקשה ???
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי להוסיף דיסק פנימי נוסף למערכת שלי רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר? אני חושב להוסיף דיסק קשיח של WD 2TB, כרגע יש לי WD 500GB שעליו מותקנת מערכת הפעלה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. במחשב בחדר הילדים יש 2 דיסקים קשיחים, אחד שעליו יושבת מערכת ההפעלה והתוכנות ועוד דיסק של סיגייט בנפח של טרה שעד היום ישבו עליו כל התוכן של הבנות. משום מה היום כשהדלקתי את המחשב אין גישה לכונן. הוא מזוהה בביוס, נמצא ב"מחשב שלי" אבל רואים רק את אות הכונן ללא המידע (הקו מתחת שמראה נפח כללי, מקום פנוי וכו) וכשאני מנסה לגשת אליו אני מקבל הודעת "you need to format the disk in drive d: before you can use it". ב computer management תחת storage הוא מופיע אך ככונן בנפח של 32 מגה עם מערכת קבצים מסוג RAW. יש איזושהי דרך לגשת אל המידע שעל הכונן? לפרמט את הכונן אני יודע, אני מנסה להבין אם אפשר איכשהו להציל את המידע.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי עם מחשב נייד צריך להוסיף קצת מקום אכסון כי כרגע מה שיש זה רק SSD 128GB. אין צורך בהמון מקום נוסף אלא משהו כמו 128-256 נוספים (אם המחירים לא גבוהים מאוד אז אולי יותר). הדגם של המחשב הנייד שלו זה: http://www.apple.com/macbook-pro/specs-retina/ עכשיו אין צורך או שאיפה לביצועים של SSD, אלא שיתפקד כמו במערכת טיפוסית רגילה להיום שמכילה SSD למ"ה וקשיח לאכסון. מה שאני צריך זה כרטיס מתאים שיספק ביצועים כמו של קשיח נורמאלי ולא איזה קשיח חסכוני בחשמל ואיטי. אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם משתלם יותר (עם משלוח כמובן). ואם למישהו יש כוח להסביר בקצרה על הנתונים שחברות הכרטיסים מפרסמות כדי שאוכל להבין קצת יותר טוב על מה מסתכלים כשבוחרים כרטיס זה יתקבל בברכה. תודה מראש. …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח אם כל אחד יענה וישתף את הידע והניסיון שלו. איך אתם מגבים חומר? (כונן HDD פנימי\חיצוני) איזה סוג חומר? (מסמכים\קבצי וידאו\קבצי אודיו\תמונות) האם אתם דואגים כל טווח-זמן להחליף כונן HDD בחדש? (כמה זמן\כאשר קיימים סימני מעידים על גסיסה של הכונן)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיצר ככה הצורב קורא דיסקים של DVD בלי שום בעיה , כאשר אני מכניס דיסק ריק לכונן הוא פשוט לא מוצא אותו ,או לא מצליח לקרוא אותו ,הכנסתי הרבה דיסקים שונים ןכלום,גם בתוכנה הוא לא מזהה ב NERO הכוונה . כתוצאה מכך לא ניתן לצרוב כלום . יש למישהו עצה מה לעשות ?תודה .
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אתמול קניתי את הצורב 3500a פלוס הדיסקים של פורטיס - x8 בדקתי בdvdinfo ורשום שהם Taiyo Yuden , כמובן שאחרי זה ביררתי וראיתי שהם לא באמת Taiyo Yuden הם פייק. בכל מקרה קראתי שלאנשים היו התנסויות מעורבות עם הדיסקים , חלק היו טובות חלק רעות , למזלי ההתנסות שלי הייתה מצויינת (לטעמי) כי ה3500a צורב אותם על 12 , וכל "המידע" שצרבתי עליהם על 12 היה קריא והותקן בהצלחה יש לעוד מישהו ניסיון איתם? אם כן מה אתם אומרים עליהם?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מקליט משחקי מחשב כבדים יחסית, באיכות גבוהה: 1920x1080 30fps, אבל יש לי בעיה, קודם כל זה תוקע לי את המחשב כך שאני לא יכול לשחק טוב תוך כדי, וגם לפעמים זה מקליט בפחות fps- 20~25, כנראה בגלל עומס. כשאני מקליט ב- 1280x720 גם ב- 60fps זה עובד חלק ועושה את זה בקלות. (אני משתמש בתכנות Fraps או Bandicam) המפרט שלי הוא: AMD Phenom II x4 955 Nvidia Gefore GTX460 1GB 4GB RAM DDR3-1333MHz (Samsung Spinpoint F3 500GB (HD502HJ אם אני רוצה להקליט בקלות יותר, אולי אפילו עם 60fps 1920x1080, אני צריך לשדרג את הדיסק הקשיח או שזה לא יעזור? כדאי לי לקנות SSD? איזה מומלץ? אני יכול לקנות ב-Amazon, תקציב באזור ה-400-500 שקל עדיף כמה שפחות. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה הדיסק הקשיח החיצוני: My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0 אני מחבר למחשב והמחשב פשוט לא מגיב... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה אותו? עריכה: החלפתי את הכבל usb ועכשיו הוא מזהה. כנראה שהוא היה פגום. אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי LCD של סמסונג C530, היא מגיעה עם חיבור USB ותומכת בפורט MVK אני מחפש לרכוש דיסק קשיח נייד שיחובר לLCD וישמש לצפיית סרטי FHD, 500-1000GB, בזאפ ראיתי שמחירי ה1T הם בסביבות 700~. יש המלצות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שהכי טובים זה samsung ו- hitachi. אני רואה גם שיש את iomega. כמובן שאני מעדיף קצת לחסוך, אבל שהדבר לא יפגע באיכות. כמו כן, האם אתם ממליצים לקנות בארצות הברית, או שאין הבדל גדול במחיר. אם אין, אז אני מעדיף בארץ. בזאפ ראיתי שיש רק שניים של היטאצ'י: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=656089&db187326=187334 סמסונג רק אחד: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=656089&db187326=187338 תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב הארד-דיסק של 160GIGA בתצורת SATA. אני מעוניין להוסיף כונן SATA 2 למחשב זה, בשביל מטרת שדרוגיות והוספת מקום. (אני מתכנן על כונן נוסף בגודל 250 או 320 ג'יגה). האם אפשר להוסיף לכונן הקיים? זאת אומרת אם יש לי עכשיו 160, אז אם אני אוסיף את הכונן החדש יהיה לי 160+320=480. כאילו בהארד-דיסק אחד גדול? האם בתהליך כזה יש סכנה לחומר בהארד-דיסק הישן? תודה לעוזרים מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיים ברשותי DOK עם נפח של 32GB של החברה Kingstone, ה-DOK במערכת הקבצים FAT32 ולכן אני לא יכול לאחסן בו קובץ שעובר את ה-4GB. ניסיתי כמה פעמים ובדרכים שונות לשנות את מערכת הקבצים ל-NFTS אך ללא הצלחה בסוף אני מקבל שגיאה שהפעולה לא הצליחה. עזרה בבקשה
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מנסה להעתיק לדיסק און-קי קובץ הוא מראה לי שגיאה מספר 0x8007045d מה יכולה להיות הסיבה??
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ספריית סרטים גדולה בבית על דיסקים DVD. אני רוצה להעביר אותם למחשב, ככה שבלחיצת כפתור אני אוכל לנגן את הסרט. התחלתי להעביר לכונן הפנימי, אבל מתחיל להיגמר המקום וחשבתי לקנות כונן חיצוני (להתחיל לצבור כוננים עם סרטים... יש לי בערך 1000 סרטים ב- DVD). בדקתי בזאפ, ומבחינת נפח בייחס למחיר ו- כונן קשיח חיצוני ST310005FDD2E1GB 1000 FreeAgent Desk Seagate יצא הכי זול (500 ש"ח). איך סיגייט? יש בהם בעיות? איזו חברה הכי מומלצת? זה נורא אם אין גיבוי לסרטים שעל הכונן? בקשר למחיר- אני פשוט מחפש את הכונן הכי טוב לצרכים שלי במחיר הכי נמוך... אז תגידו מה כדאי, ומה המחיר. תודה! גיא
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי צורך בד.קשיח בנפח 1TB. אני רוב הסיכויים קונה מKSP ואלה שני הדגמים הכי זולים שיש להם. לא הצלחתי למצוא יותר מידי מידע על שניהם, אז חשבתי אולי אני אתעניין פה ואולי למישהו יש מידע או ניסיון עם השניים. והאם הם פחות טובים מהמוצרים המתחרים מבית WD או SAMSUNG? מידע שכן עליתי עליו הוא המון ביקורות בNEWEGG על ההיטאצ'י שהוא מגיע תקול או מתקלקל לאחר תקופה ממש קצרה. עדיף להמנע ממנו?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מיתלבט בין פנימי לחיצוני מחשב ישן בן -5 שנים, אני רוצה כונן של טרה בייט שימשיך למחשב הבא מיתלבט בין ההצעות הבאות, ??? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3809&CatCode=405 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3449 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3556&CatCode=405 אודה לכם על העזרה,גולן
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-