אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני בד"כ צורבת דיסקים של מוזיקה רגילה או MP3. רציתי לשאול איך אני צורבת קובץ AVI לדיסק? צריך פורמט של DVD או משהו כזה? וגם המחשב שבו הדיסק יתנגן, צריך שיהיה בו משהו מיוחד, כמו כונן DVD או משהו? אפשר פשוט לצרוב את הקובץ כ-AVI ושמי שייראה את הווידאויים שבדיסק ייראה אותם עם קול והכול כמו שצריך כווידאו רגיל ב-WMP או בווינאמפ? אשמח לקבל קצת יותר הסבר על צריבת פרקים של סדרות מסוג AVI וב-HDTV .. אמרו לי שצקיך דיסק של 4.5 ג'יגה כדי לצרוב עליו בערך 12 פרקים.. איפה אפשר להשיג כאלו, בכל חנות מחשבים? וכמה הם עולים בערך? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות צורב של Asus http://www.pch.co.il/docs/pd46820497.htm או צורב של Lite On http://www.pch.co.il/docs/pd1037481781.htm את שניהם אני יכול לקנת ב 250 ש"ח ומשלוח חינם הביתה. מה כדי לקחת? :
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם זה נכון או שזו עוד סתם קלישאה? אצלי העדפתי לקנות בשם הקלישאה הזו שני דיסקים של 80 ושמתי אותם ב RAID -0 ,מבדיקות זה באמת מהיר מאוד וגם שקט מאוד יחסית לדיסקים גדולים אבל מה ההסבר מאחורי זה?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! בעמוד של ZAP אני רואה 2 כוננים של WESTERN עם ביקורת אחת גרועה לכל אחד, וכונן של TRANSCEND עם 7 ביקורות מהללות. שאלתי: זה באמת כך, או שהיבואן הפעיל מבקרי דמה שהכניסו סתם ציונים גבוהים עם ביקורות מהללות (מקווה שהלוביסטים לכאורה האלה לא יענו גם כאן... הביקורות שם של הTRANSCEND שם נראות מאוד מלאכותיות) תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כונן HDD במחשב שמשמש אותי להתקנת תוכנות, משחקים, גיבוי וכדומה. רכשתי SSD חדש ואני מעוניין להעביר את כל התוכן של ה- HDD אל ה-SSD. מה הדרך הכי נכונה לעשות את זה? חשבתי לעשות העתק הדבק ואז לשנות את האות של הכונן, אבל אני מפחד שזה יצור בעיות. דעתכם?
-
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
קיים ברשותי DOK עם נפח של 32GB של החברה Kingstone, ה-DOK במערכת הקבצים FAT32 ולכן אני לא יכול לאחסן בו קובץ שעובר את ה-4GB. ניסיתי כמה פעמים ובדרכים שונות לשנות את מערכת הקבצים ל-NFTS אך ללא הצלחה בסוף אני מקבל שגיאה שהפעולה לא הצליחה. עזרה בבקשה
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק של מקסטור מהסדרה D740X מדגם 6L080J4 (זה ה- 80 ג'יגה). הרד דיסק מאוד מהיר ושקט, הבעיה היא שלא מזמן המחשב שלי חטף מכת חשמל והכל ניצלה!! אני יודע שכנראה נשרפו רק הצ'יפים שעל הדיסק, כלומר הבקר. כל שאר המידע, המנוע והפלטות שלמים. שאלתי פה ושם ואמרו לי שאפשר לפרק את הבקר ולשים אחר - זה אפילו לא כרוך בלפתוח את ההרד-דיסק ככה שעדין יש עליו אחריות. השאלה היא אם מישהו עשה את זה כבר ואם למישהו יש מושג איפה אני משיג בקר חדש כדי להציל את המידע שיש לי על הדיסק הזה... אם למישהו יש הרדדיסק מיותר כזה או יודע אולי איפה משיגים חדש (אין בשום חנות במלאי - בדקתי) או אפילו מישהו שמעוניין למכור לי את שלו בתור פתרון אני אשמח. אני מוכן לשלם מחיר של דיסק חדש.... שלח הודעה בפרטי ונד…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כונן היטאצ'י שכנראה החליט להפסיק לתפקד לא עולה במחשב וגם מחשב חיצוני לא מזהה אותו. יש איזושהי אפשרות לגבות את המידע שעליו איכשהו? שמעתי משהו עם בקר חיצוני...? אשמח לעזרה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שמי נמרוד, יש לי מחשב ישן ובו מחיצה לכונן C ו-E. ב-C מותקנים כל התוכנות וכל השטויות אך קיימת מחיצה [אם אני לא טועה] ובמחיצה אין שום דבר חוץ מכמה מסמכי וורד ישנים, אני רוצה לחבר בין המחיצות על מנת לחסוך את הבעיה שיש כרגע, האפשרות של להסביר למשתמשת במחשב איך לשמור בE זה כמו להגיד לה לחנות רכב מבלי לפגוע במכונית מקדימה או מאחורה. איך מבטלים את המחיצה הזאת??
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. חיברתי דיסק 160 למחשב, ג'ימפרתי כ"סלייב", וחיברתי ללוח ולספק (לספק דרך כמה מאווררים). כשהדלקתי את המחשב הוא נעצר על המסך השחור של xp (נעצר, לא נתקע. הסרגל הכחול רץ כרגיל) ואז הרחתי ריח שרוף. כיביתי מיד את המחשב, ניתקתי את ההרדיסק, וכשנגעתי בו הוא היה חם מאוד. מה עשיתי לא נכון? {הכי בעסה בסיפור הזה זה שזה לא הרדיסק שלי, של שכן שנתן לי לגבות אותו }
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מתי כבר לכל הרוחות דיסקים של 8 ג'יגה יהיו דבר רגיל שקונים באיזה שקל ?? ויותר חשוב מזה מתי כונני בלו ריי יכנסו יותר לשוק במחירים לכל נפש?? נדמה שהעסק הזה תקוע כבר כמה שנים ולא ממש משתפר...
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש חוות דעתכם על שרת ביתי מתלבט בין 2 דגמים QNAP TS-231P 2-bay NAS Western Digital MY CLOUD EXPERT SERIES EX2 ULTRA 2-Bay ישנו הבדל של 200 ש'ח ביניהם ניסיתי לבדוק השוואות של המוצרים אבל לא קיבלתי תשובות חד משמעיות יש לי 3 מחשבים ועוד 5 מכשירי אנדרואיד, אני רוצה להיות מסוגל לגשת לסרטים ולמוסיקה בכל אחד מהמכשירים, בנוסף יש לי 2 אתרים שמאוחסנים כרגע בחברת איחסון, וכן מצלמת אבטחה שמעלה את ההקלטות דרך כתובת אפ טי פי הייתי מעוניין לקבל פתרון כולל לכל הדרישות האלו, יש לי נתב של הוט במהירות 200 מגה בנוסף האם חובה לרכוש הארד דיסק יחד עם המארז כדי שיפעל,? האם אפשר לחבר לו הארד דיסק חיצוני והוא יוכל לעבוד בלי פנימי אשמח אם למישהו יש שרת ויכול …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח אם כל אחד יענה וישתף את הידע והניסיון שלו. איך אתם מגבים חומר? (כונן HDD פנימי\חיצוני) איזה סוג חומר? (מסמכים\קבצי וידאו\קבצי אודיו\תמונות) האם אתם דואגים כל טווח-זמן להחליף כונן HDD בחדש? (כמה זמן\כאשר קיימים סימני מעידים על גסיסה של הכונן)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר כמעט שלוש שנים שלא היתה אפילו תקלה אחת פתאום הוא פשוט קרס והביוס לא קורה אותו לאחר בדיקות באינטרנט הבנתי שיש סדרה פגומה שסיגייט ייצרו ולמזלי הרע רכשתי אחד המצב הוא כזה ההארד דיסק נעול החברה שמייצגת את סיגייט בארץ CRG( אני חושב )ניסו לשחררו מהנעילה ללא הצלחה ההארד דיסק נקנה באייבורי . יש לי שם מידע מאוד מאוד מאוד חשוב . אייבורי מצידם נתנו לי הארד דיסק חדש בעל אותו נפח (500) אך אני לא מסופק כלל אני חייב לשחזר את המידע חברים יקרים מה עליי לעשות ? על מי נופלת האשמה על אייבורי כי הם ידעו שהסדרה פגומה ועדיין מכרו ? (בתירוץ זול הם אמרו שאין אחריות על מידע והיתי אמור לגבות , כן בטח כאילו שזה כתוב על האחריות ממש ) האם עליי לדרוש מאייבורי שישחזרו לי את המידע על חשבונם? כל …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של מקסטור 40GB 7200 ובזמן האחרון שמתי לב שהוא טוען כמו ברגע זה ממש הוא עושה רעשים כאלה מרגיזים כמו מאוורר שלא מחוזק טוב. זה הראד דיסק בטוח. מה אני עושה איתו?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בלפטופ SSD שמשמש את מערכת ההפעלה, כל התוכנות וכל המשחקים. בנוסף, יש לי HDD שמשמש להורדות ואחסון של תמונות וסרטים ולמעשה לא נמצא בשימוש יומיומי. במצב הנוכחי ה-HDD נכבה אחרי 5 דקות של חוסר שימוש. נשאלת השאלה: האם אפשר שה-HDD לא יידלק בכלל כאשר אני מדליק את המחשב אלא יידלק רק כאשר אני ניגש אליו?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה הדיסק הקשיח החיצוני: My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0 אני מחבר למחשב והמחשב פשוט לא מגיב... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה אותו? עריכה: החלפתי את הכבל usb ועכשיו הוא מזהה. כנראה שהוא היה פגום. אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.sandisk.com/products/wireless/flash-drive/ נתקלתי בזה ממש עכשיו והתלהבתי מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי LCD של סמסונג C530, היא מגיעה עם חיבור USB ותומכת בפורט MVK אני מחפש לרכוש דיסק קשיח נייד שיחובר לLCD וישמש לצפיית סרטי FHD, 500-1000GB, בזאפ ראיתי שמחירי ה1T הם בסביבות 700~. יש המלצות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבדיקה ב CDM קריסטל דיסק מארק שאני שם ב TEST DATA 0FILL אני מקבל תוצאה יחסית טובה לכונן של 120GB . אבל אני שם ב TEST DATA ברירת מחדל RANDOM אני מקבל תוצאה גרועה : למה התוצאה כל כך גרועה בכתיבה ? יש לכונן 27% חיים אבל אני לא בטוח שזה קשור בכלל לזה כי הכונן עובד תקין הכול עובד טוב לא מרגיש תקיעות או פריזים , אין מסכים כחולים כלום למישהו יש רעיון ?!?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, דיסק קשיח של סמסונג 1 טרה, בן 3 וחצי שנים, האם הוא הלך סופית? הוינדוס מתריע לי כל הזמן על דיסק קשיח לא תקין ומציע לי לגבות...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 1000GB ושמתי לב שסי-גייט ממש זולים יחסית לשאר החברות וגם מספקים 5 שנות אחריות (יחסית הרבה לשאר החברות). מדובר על כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS איך הדיסק קשיח הזה ? פשוט נראה לי מוזר שיש כזה הבדל משמעותי בין המחיר של סי-גייט לשאר החברות בזמן שסי-גייט נותנים 5 שנות אחריות (שזה הרבה יחסית לשאר החברות) אם אין באמת הבדל בין סיגייט לWD או לכל חברה אחרת אז אני אקח את זה (את סי-גייט) גם בגלל המחיר וגם בגלל האחריות.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה על דיסק קשיח חיצוני, 2TB בחיבור USB, בדגש על אמינות ושרידות. לא מתכוון להתנייד איתו כמעט, שיישאר מחובר למחשב או לראוטר. מחיר רצוי: סביבות 700-800 ש"ח. יש גם אפשרות לקניה בארה"ב דרך חבר, אם המחיר משתלם ושווה את הקושי במימוש האחריות במידת הצורך. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב במצב נתון, אני רוצה להחליף לו כונן קשיח. אני רוצה לדעת אם ישנה דרך פשוטה ומהירה ליצור IMAGE של המחשב ופשוט לפרוס אותו על הכונן קשיח החדש. עם איזו תוכנה מומלץ לבצע זאת? והאם צפויי להיות בעיות כלשהן? מדובר באותו מחשב, אך כונן קשיח חדש. כי אם כן, עדיף להתקין את המערכת מחדש. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-