אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני כמה ימים היו לי קפיצות מתח בבית, והלכו לי הספק, והאחד מהHD שלי. את הספק החלפתי, אבל הצלחתי להפעיל את המחשב רק אחרי שהוצאתי את הHD הבעייתי. נתתי למישהו לבדוק את הHD שלי והוא אמר שחלק כלשהו בו ( נדמה לי שהוא התכוון ללוח האלקטרוני בתחתית ההארד דיסק) מקצר את הHD בהתחלה היתה תוכנית לבקש בחנות שקניתי ממנה שיקמבנו לי את הרכיב הזה מHD מדגם זהה, אבל מסתבר שהם כבר לא מוכרים כזה... אני לא רוצה להתחיל לחפש HD חדש מהדגם הזה רק בשביל לפרק אותו... האם יש סיכוי שיהיה אפשר לקנות איפשהו רכיבים במקרה כזה? הדגם הוא seagate barracuda st3808110as האמת שאני דיי סקפטי... ואני שואל פה כתקווה אחרונה לפני שאני מחליף את הHD במסגרת האחריות, ומאבד את כל המידע שהיה לי בו. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר לקבל פירוט נוסף לאמצעי אכסון גדולים ברמה ביתית כמו ה- DROBO למשל שמפרר להחליף דיסקים קשיחים ודרך כך ליצור מקום גיבוי גדול ובלתי מוגבל (דרך החלפת דיסקים) איזה עוד פתרונות יצירתיים כאלו יש ברמה של משתמש ביתי דורבו http://www.drobo.com/products/drobo.php קובי
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי NEC3500 חדש והוא תומך בצריבת DVD עד 8.5GB, אני יודע שדיסק רגיל מגיע ל4.5GB... האם יש דיסקים מיוחדים לצריבה דו שכבתית ? והאם צריכים כונני DVD מיוחדים בשביל לקרוא אותם ? הנושא של צורבי DVD וכל מה שמסביב דיי חדש לי תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.sandisk.com/products/wireless/flash-drive/ נתקלתי בזה ממש עכשיו והתלהבתי מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! בעמוד של ZAP אני רואה 2 כוננים של WESTERN עם ביקורת אחת גרועה לכל אחד, וכונן של TRANSCEND עם 7 ביקורות מהללות. שאלתי: זה באמת כך, או שהיבואן הפעיל מבקרי דמה שהכניסו סתם ציונים גבוהים עם ביקורות מהללות (מקווה שהלוביסטים לכאורה האלה לא יענו גם כאן... הביקורות שם של הTRANSCEND שם נראות מאוד מלאכותיות) תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כונן היטאצ'י שכנראה החליט להפסיק לתפקד לא עולה במחשב וגם מחשב חיצוני לא מזהה אותו. יש איזושהי אפשרות לגבות את המידע שעליו איכשהו? שמעתי משהו עם בקר חיצוני...? אשמח לעזרה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש הבדיל משמעותי בין כונן קשיח במהירות 7200 סל"ד לבין 10000 סל"ד במשחקים?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שהכי טובים זה samsung ו- hitachi. אני רואה גם שיש את iomega. כמובן שאני מעדיף קצת לחסוך, אבל שהדבר לא יפגע באיכות. כמו כן, האם אתם ממליצים לקנות בארצות הברית, או שאין הבדל גדול במחיר. אם אין, אז אני מעדיף בארץ. בזאפ ראיתי שיש רק שניים של היטאצ'י: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=656089&db187326=187334 סמסונג רק אחד: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=656089&db187326=187338 תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כונן ה-8 טרה-בייט הראשון של חברת סיגייט נהנה מתהילה קצרה במיוחד, עכשיו כשהיטאצ\'י מכריזה על כונן 10 טרה-בייט ראשון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-10-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%98%d7%90%d7%a6%d7%99/
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 1000GB ושמתי לב שסי-גייט ממש זולים יחסית לשאר החברות וגם מספקים 5 שנות אחריות (יחסית הרבה לשאר החברות). מדובר על כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS איך הדיסק קשיח הזה ? פשוט נראה לי מוזר שיש כזה הבדל משמעותי בין המחיר של סי-גייט לשאר החברות בזמן שסי-גייט נותנים 5 שנות אחריות (שזה הרבה יחסית לשאר החברות) אם אין באמת הבדל בין סיגייט לWD או לכל חברה אחרת אז אני אקח את זה (את סי-גייט) גם בגלל המחיר וגם בגלל האחריות.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בד"כ צורבת דיסקים של מוזיקה רגילה או MP3. רציתי לשאול איך אני צורבת קובץ AVI לדיסק? צריך פורמט של DVD או משהו כזה? וגם המחשב שבו הדיסק יתנגן, צריך שיהיה בו משהו מיוחד, כמו כונן DVD או משהו? אפשר פשוט לצרוב את הקובץ כ-AVI ושמי שייראה את הווידאויים שבדיסק ייראה אותם עם קול והכול כמו שצריך כווידאו רגיל ב-WMP או בווינאמפ? אשמח לקבל קצת יותר הסבר על צריבת פרקים של סדרות מסוג AVI וב-HDTV .. אמרו לי שצקיך דיסק של 4.5 ג'יגה כדי לצרוב עליו בערך 12 פרקים.. איפה אפשר להשיג כאלו, בכל חנות מחשבים? וכמה הם עולים בערך? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ספריית סרטים גדולה בבית על דיסקים DVD. אני רוצה להעביר אותם למחשב, ככה שבלחיצת כפתור אני אוכל לנגן את הסרט. התחלתי להעביר לכונן הפנימי, אבל מתחיל להיגמר המקום וחשבתי לקנות כונן חיצוני (להתחיל לצבור כוננים עם סרטים... יש לי בערך 1000 סרטים ב- DVD). בדקתי בזאפ, ומבחינת נפח בייחס למחיר ו- כונן קשיח חיצוני ST310005FDD2E1GB 1000 FreeAgent Desk Seagate יצא הכי זול (500 ש"ח). איך סיגייט? יש בהם בעיות? איזו חברה הכי מומלצת? זה נורא אם אין גיבוי לסרטים שעל הכונן? בקשר למחיר- אני פשוט מחפש את הכונן הכי טוב לצרכים שלי במחיר הכי נמוך... אז תגידו מה כדאי, ומה המחיר. תודה! גיא
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי, בעקבות הבעיה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477043.0) שרשמתי עליה לא מזמן, החלטתי להריץ בדיקה של הדיסקים הקשיחים ב-HD Tune. ביצעתי בדיקת שגיאות ובאחד הכוננים (samsung sp2504c) התגלה בלוק פגום, בנצ'מרק לא הצלחתי לבצע (read error). כנראה זה מה שגרם לבעיה, אחד מהמחיצות הבעייתיות נמצאות על הכונן הזה. מה המשמעות של זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם נכון הדבר שדיסק קשיח 5400 סל"ד בגודל 2.5 מהיר יותר מדיסק קשיח 5400 סל"ד בגודל 3.5? אם כן, האם בצועיו של כונן 2.5 5400 סל"ד מתקרבים לביצועיו של כונן 7200 סל"ד בגודל 3.5?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש שיריץ גם משחקים . אני מתלבט בין כמה כונני SSD .250 SAMSUNG 750 EVO SAMSUNG 850 EVO 250 CRUCIAL MX300 275GB איזה עדיף ? ושאלה בנוגע לדיסק קשיח מכני. ישנו הבדל מורגש במהירות בין דיסק של 1TB ל2TB? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיים ברשותי DOK עם נפח של 32GB של החברה Kingstone, ה-DOK במערכת הקבצים FAT32 ולכן אני לא יכול לאחסן בו קובץ שעובר את ה-4GB. ניסיתי כמה פעמים ובדרכים שונות לשנות את מערכת הקבצים ל-NFTS אך ללא הצלחה בסוף אני מקבל שגיאה שהפעולה לא הצליחה. עזרה בבקשה
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק של מקסטור מהסדרה D740X מדגם 6L080J4 (זה ה- 80 ג'יגה). הרד דיסק מאוד מהיר ושקט, הבעיה היא שלא מזמן המחשב שלי חטף מכת חשמל והכל ניצלה!! אני יודע שכנראה נשרפו רק הצ'יפים שעל הדיסק, כלומר הבקר. כל שאר המידע, המנוע והפלטות שלמים. שאלתי פה ושם ואמרו לי שאפשר לפרק את הבקר ולשים אחר - זה אפילו לא כרוך בלפתוח את ההרד-דיסק ככה שעדין יש עליו אחריות. השאלה היא אם מישהו עשה את זה כבר ואם למישהו יש מושג איפה אני משיג בקר חדש כדי להציל את המידע שיש לי על הדיסק הזה... אם למישהו יש הרדדיסק מיותר כזה או יודע אולי איפה משיגים חדש (אין בשום חנות במלאי - בדקתי) או אפילו מישהו שמעוניין למכור לי את שלו בתור פתרון אני אשמח. אני מוכן לשלם מחיר של דיסק חדש.... שלח הודעה בפרטי ונד…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההבדל בין CAVIAR GREEN, BLUE ו-BLACK ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אודה להמלצה, בכמה טווחי מחירים עד 500, עד 1000 אני רוצה לבצע גיבוי למשרד בתמונה של הדיסק עם מערכת ההפעלה בתוכו בצורה אוטומטית (לשרת) רוצה לקשר בUSB3 דיסק חיצוני שיבצע
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
של איזו חברה הכי מומלץ בגודל של 160 ג'יגה? והאם אפשר לחבר דיסק SATA2 לחיבור של SATA1? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתי כבר לכל הרוחות דיסקים של 8 ג'יגה יהיו דבר רגיל שקונים באיזה שקל ?? ויותר חשוב מזה מתי כונני בלו ריי יכנסו יותר לשוק במחירים לכל נפש?? נדמה שהעסק הזה תקוע כבר כמה שנים ולא ממש משתפר...
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום. חיברתי דיסק 160 למחשב, ג'ימפרתי כ"סלייב", וחיברתי ללוח ולספק (לספק דרך כמה מאווררים). כשהדלקתי את המחשב הוא נעצר על המסך השחור של xp (נעצר, לא נתקע. הסרגל הכחול רץ כרגיל) ואז הרחתי ריח שרוף. כיביתי מיד את המחשב, ניתקתי את ההרדיסק, וכשנגעתי בו הוא היה חם מאוד. מה עשיתי לא נכון? {הכי בעסה בסיפור הזה זה שזה לא הרדיסק שלי, של שכן שנתן לי לגבות אותו }
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, דיסק קשיח של סמסונג 1 טרה, בן 3 וחצי שנים, האם הוא הלך סופית? הוינדוס מתריע לי כל הזמן על דיסק קשיח לא תקין ומציע לי לגבות...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-