אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול האם הכונן עמיד בזעזועים של להיות בתוך תיק, אם הוא מפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים של ניידות, ואם הכבל מתנתק בקלות כמו שהרבה אומרים. תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש הבדלים בביצועים ביו דיסק קשיח בעל 16MB באפר לבין דיסק קשיח בעל 32MB? הביצועים הכוונה לביצועים במשחקים כבדים. תודה מראש לכולם!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות RAID1 עם שני דיסקים, אחד של 40 ג'יגה ואחד של 30. שניהם 7200. לא אכפת לי לוותר על ה10 ג'יגה של ה40. איך הSoftware RAID של XP? שווה משהו או שללכת על בקר רגיל? אם אין בעייה עם הסידור הזה, הייתי שמח לשמוע על בקר פשוט בשביל זה, וכמה הוא צריך לעלות. בלמיר אני רואה: כ.בקר ST-LAB IDE ATA133 PCI CARD WITH IDE CABLE 155 שקלים + 19 למשלוח בדואר נשמע לי שווה לכל נפש. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי hd לפני כמה זמן של maxtor - diamondmax plus 9 120gb 8mb cache uata/133.. הוא הפסיק לעבוד (בקטע זה אני רוצה להזכיר שפרסמתי על זה גם ב-off topic לפני כמה שבועות).. הפסקתי ללכת לחנות שאני בדר"כ הולך אליה ( גם הייתי רוצה לקבל המלצות על מאיפה לקנות ואיזה חנות - אני גר ביבנה, אז משהו באיזור) בכל מקרה, בדקתי באתר שלהם ונאמר לי שיש עדיין אחריות אני זקוק למס' הטלפון של הייבואן של maxtor (שמעתי שזה CRG או משהו בסגנון), ואם יש למישהו איזה חנות שהוא יכול להמליץ לי ללכת אליה אני אשמח.
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 4 או 8 GB. הבנתי שעבור 4GB כדאי לקנות את הSANDISK CRUZER TITANIUM רציתי לדעת האם יש המלצה מסויימת עבור DOK של 8GB. חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7348 איך הוא? האם למישהו יש היכרות איתו? האם הוא תומך בU3?(באתר רשום שהוא מכיל תוכנות לאימייל וכאלה, אך לא רשום אם הוא U3). תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי DOK של SnaDisk דגם Cruzer micro בנפח 8GB. בכל פעם שאני מכניס אותו לחיבור USB מופיעה לי הודעה : "עליך לאתחל את הדיסק בכונן X בטרם תוכל להשתמש בו" פעם ראשונה, זה היה הגיוני. זרמתי. פרמטתי אותו והכל אחלה.. אבל זה לא עוזב אותי. כל פעם שאני מכניס מחדש את הדיסק זה רושם את זה !! כבר חודשים. ניסיתי לפרמט אותו מאז לא פעם אחת וזה פשוט לא עוזר. הוא בשלו עם ההודעה הזו.. המערכת שלי היא VISTA 64. מצורפת תמונה של ההודעה.. מקווה שלמישהו יש רעיון איך לסיים את הדראק הזה.. תודה, שחר [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
השאלה שלי היא, האם כונני פלאש, (DOK) עלולים לאבד חלק מהמידע השמור בהם? כלומר, אפילו חלק מזערי מהמידע - 1 בייט? ואני לא מדבר על מקרים קיצוניים של להנחית עליו מסוק או לזרוק אותו מעזריאלי.. אני מדבר על שימוש רגיל וזהיר בDOK.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמתכנן על הצורב DVD נק,אז כבר עדיף שייקח את ה 3520 במקום 3500 (מהירויות צריבה יותר גבוהות),תריצו חיפוש בזאפ ותמצאו (שנתיים אחריות).
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם P35C-DS3R של GIGABYTE ו- HDD Barracuda 7200.10 250G ה-SATA מזוהה כ-IDE גם ב-BIOS ב-CHANNEL 0 האם זה תקין? אני מתקין כעת 'WIN XP ולא היתה בעיה בזיהוי אך כאמור הוא מזוהה כ-IDE האם זה תקין? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איזה SSD מתאים, בגודל 1TB ומהיר יכול להתאים למחשב נייד Dell Latitude E7490? וכן איזה של 500GB תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, יצא לי לראות היום את המדריך להפעלת dma שבנעוץ (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=43303.0), וראיתי שכונן 1 מתוך ה-2 שיש לי היה pio, והכונן השני היה ultra dma mode 5 (יש לי צורב dvd וכונן cd רגיל, שניהם ide, ההארדיסק הוא sata). פעלתי לפי המדריך, הכל טוב ויפה ועכשיו המצב הוא ששני הכוננים הם ultra dma mode 2. עכשיו 2 שאלות: 1. האם ultra dma mode 2 היא המהירות המקסימילית לצורב dvd? 2. למה הכונן שהיה 5 פתאום נהיה 2? והאם זה ישפיע על הביצועים? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז הבעיה שלי כפולה. מאחר ולא מצאתי פתרונות בחיפוש של הפורום (או קישורים ישנים מדי...), אני מעדיף לרשום פה. מה גם שהמחשב יחסית חדש (חצי שנה סה"כ) אז אני מעדיף עזרה קצת רלוונטית יותר. 1) הכונן (WD5000AAKS) התחיל לעשות לאחרונה נקישות קטנות כאילו, לא משהו חזק, בעת הפעלת ווינדוס או תוכנות ממש כבדות (ע"ע משחקים/העברת קבצים/פתיחת HD וכו'). שמתי לב שזה התחיל לי רק כאשר ניסיתי לעשות OC לזיכרון (מ800 ל1066). 2) בעיה שניה היא שניסיתי לעשות עכשיו ANALYZE דרך הווינדוס לכונן, אבל הוא נותן לי שגיאה "Disk Defragmanter could not start". לא עשיתי איחוי מאז דצמבר בערך, וגם זה היה עם DISK KEEPER. מה יכולה להיות הבעיה? דיסקיפר התחיל לעשות לי בעיות אז מחקתי אותו והתכוונתי להשתמש בבילט-אין…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני צורבים (פיוניר ו-Asus) ובשניהם יש בעיות שונות ולא עקביות. אני מעוניין לבדוק את התקינות שלהם. האם יש משהו כמו SMART לכוננים אופטיים, או תוכנה שמריצה סט בדיקות ומדווחת על בעיות בכוננים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. ניסיתי לצרוב DATA DVD ומשום מה הוא נתקע על 1%, ואז מוציא את הדיסק החוצה, שגיאת MEMORY. יש לציין שכבר צרבתי על סוג הדיסקים הללו כבר (קופסא כבר חצי ריקה...), ודיסק CD רגיל הוא צרב לי בסדר. הדיסק מסוג DVD-R של VERBATIM. ניסיתי כמה דברים : 1. לצרוב על דיסק DVD אחר. 2. הורדתי את מהירות הצריבה. 3. עשיתי UNINSTALL לדרייבר של הצורב (הדגם רשום במפרט שלי) 4. ניסיתי על תוכנת צריבה אחרת. יש פתרון אחר ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו אנשים. דוד שלי קנה לא מזמן צורב DVD של LG דגם GSA-4165B בסך הכל הוא מבסוט ממנו ואין לו טענות. עד שהוא נתקל בתופעה הבאה. הוא צרב מספר דיסקים CD רגילים לעבודה. אצלו הם עובדים מצויין אבל שהוא עובר עם הדיסקים האלה ממקום למקום חלק לא מבוטל בכלל של כונני CD לא מצליחים לקרוא את הדיסק. אחר כך הוא עשה נסיון וצרב את הדיסקים האלה מאותו דיסק שהיה בעייתי כביכול בעזרת צורב CD רגיל והכל הסתדר יש למישהו פה הסבר לנושא הזה?
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין בHD חיצוני הפועל רק על (USB (USB3 בעל קיבולת של 2T אני מתלבט בין שני הדגמים האלו 1. Seagate Backup Plus STDR2000201 2TB USB 2. Western Digital My Passport Ultra http://ksp.co.il/?list_compare=.22692..20405. אשמח לעצה
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה, אשמח אם תוכלו לעזור.. מידע טכני רלוונטי : הותקן wxp sp2 חדש , הבעיה מתרחשת לא רק בהארדיסק אחד , הראשון הבעייתי הוא 80GB W.D 7200RPM והשני דומה - 160 גיגה. ההארדיסק של ה 160 בן שנה ומשהו שחשוב לדעת הוא שעד עתה הוא היה במחשב שלי ולא זכורה לי בעיה איתו כמו שאני הולך לתאר (אבל יכול להיות שכן היה ולא שמתי לב? - אם יש ספק שזו הבעיה, אני אנסה שוב, אנא המשיכו לקרוא) הבעיה קיימת גם לאחר שפירמטתי את המחשב. והתקנתי הכל מחדש. התסמינים : כאשר עושים משהו שמערב קבצים בהארדיסק - ההארדיסק כל הזמן חושב וגם -הנורית של הארדיסק נדלקת ונכבית (כאשר רוב הזמן היא דולקת ומדיה פעם מפסיקה - משהו כמו 90% דולק מהזמן 10% לא דולק) יש לציין שכאשר המחשב לא צריך את ההארדיסק, הוא שקט ולא …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
W.D WD2500AAKS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 375.00 ש''ח או W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 375.00 ש''ח מה הסיפור עם ה AA האלה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אלה הנתונים של המחשב שלי - Intel Core 2 Quad Q8400 2.666GHz 2.67 GHz RAM 4.00 GB Mainboard: Gigabyte G41M-ES2L Hard Disk: Hitachi HDS721050DLE630 ATA Device 500GB כרטיס מסך: GeForce 9500 GT 1GB אציין שאני מחבר 2 מסכים לצורך מסחר במניות, השימוש היחיד שלי בו זה אינטרנט ואותה תוכנת מסחר במניות. כשאני לא מפעיל את התוכנה המחשב רץ בסדר גמור אבל כשאני מפעיל אותה היא עובדת באיטיות (חלונות נתקעים, זמן תגובה ארוך, כשאני ממזער אותה ומחזיר לוקח לה כמה שניות כדי לעלות על המסכים וכו'). העניין הוא שבדרישות המומלצות להפעלת התוכנה כתוב שצריך 2GB ומעבד יותר חלש משלי. אצל חבר שלי עם מחשב יותר חלש (2GB ומעבד Core 2 Duo) התוכנה רצה יותר טוב מאצלי. חשוב לציין שגם עשיתי פרמוט לפני כמה ימים…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז זהו. השליטה של LG בתחום הסתיימה וכל החברות מכירות בחשיבות ובפופולריות העולה של הפורמט: http://www.cdfreaks.com/article/230/5 http://www.cdfreaks.com/news/12453 http://www.cdfreaks.com/news/12472 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15018 (דגמים 110 ו 110BK)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי שתי ssd corsair 120gb הגדרתי בביוס(לווח אם ud3h) את הרייד אבל אני לא מצליח להפעיל את הווינדוס הנוכחי שלי שיושב על הארד דיסק רגיל האם אני חייב להתקין וינדוס מחדש על ה רייד או שאני יכול להשתמש בהארד דיסק הקודם שלי בשביל ווינדוס ו לעשות רייד לצורך המשחקים וכו תוגה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה - יש לי HD של WESTERN DIGITAL של 120 גיגה - מחולק ל 3 PARTITIONS. לפני מספר ימים שמתי לב לכך שהכתיבה לאחד ה - PARTITIONS מאוד איטית...אבל לאחר REBOOT או שניים המצב היסתדר. מיותר לציין - שזה היה זמני בלבד - אח"כ כל הערכת נפלה ו WINDOWS XP סירב לעלות לאחר REBOOT (ה - WINDOWS מותקן על HD אחר) - עלה עד לפני ה - WELCOME ונשאר עם מסך שחור.... לאחר נסיונות מיותרים - לאחר שחשבתי שהמערכת עצמה נפלה וניסיתי לתקן אותה - גילתי שכאשר אני מנתק את ה - HD העליון - המערכת עולה - במידה ו ה- HD מותקן - אני מקבל שגיאות לפני העלאת WINDOWS כגון MISSING NTLDR . מאחר ואני לא יכול להעלות את המערכת כאשר הדיסק מותקן - החלטתי להריץ את SPINRITE - יקח איזה 6 שעות. בנתיים יש למישהו הצעות?
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר את הכונן OCZ Vector 150 240GB? איך הוא ביחס לCrucial m100 [h=3][/h]
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקי...כאשר אני מכניס את הדיסק יש כונן נקרא לו כונן F ויש כונן - E - אלא שכונן E מזוהה כאילו הוא סידירום ולא כאילו הוא עוד מחיצה.... אני כמובן רוצה לבטל את הכונן\ מחיצה הזאת.... דרך אגב - כל מחשב מזהה את זה כסידירום... ניסיתי את תוכנת - swissknife שאומנם זיהתה את הדיסק אבל לא היה לה ממש גישה לכונן סידירום... ניסיתי עם PartitionTableDr אבל היא לא מזהה בכלל דיסקאוןקי.... שדרך אגב היא אחלה תוכנה לשיחזור המחיצות אם במקרה נהרס לכם קובץ המחיצות בהרדדיסק ולא עשיתים גיבוי.... כמו כן ניסיתי עוד תוכנת דוס שגם לא זיהתה את הדיסק און קי..Partition Manager 2.44 שגם היא תוכנה טובה....רק יותר למי שמבין... בכל מקרה...איך אני מוריד את הסידי הזה ומאחד אותו ביחד עם המחיצה הראשית...…
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, הגיע ה-NEC3540 החדש שלי, ולאחר התקנה וקריאה בפורום הבנתי שיש המון גירסאות של קושחות לא רשמיות שמוסיפות כל מיני אופציות. רציתי לדעת אם למישהו יש המלצה בשבילי על קושחה מסוימת. כמו כן קניתי 25 דיסקים של Philips DVD+R 1-8X ב-80 ש"ח, איך המדיות\המחיר ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-