עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. תקראו את התגובות לכתבה הזו. 100 תגובות של וויכוח (בשפה עילגת) על איך מחשבים את הסיכוי לזכייה בהגרלת הלוטו... :lol: המסקנה המתבקשת היא שצריך לבדוק מה לכל הרוחות עושים התלמידים בשיעורי מתמטיקה... כי הם בטח לא לומדים.

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by R0ck,

LMAO

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לכל מי שכבר ראה - האם בשביל להבין מה קורה בסרט החדש אני חייב לראות את הסרט הראשון?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. להעיף ספאמרים! זה טוב לעניים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MishaK,

w00t!! היום, בידיוק לפני 20 שנה עברה סוכנות ARPANET מפרוטוקול NCP לפרוטוקול TCP/IP ובכך באופן רשמי החלה את האינטרנט! שיחיה לנצח!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by izikd,

אז למי שלא ראה את תשדירי הפרסומת של כולבוטק אקוונט סוף סוף הגיעו למסכי הטלויזיה אך לתוכנית כולבוטק... מגיד להם........על המהירות הגרועה שלהם לאינטרנט מהיר..... היום בערב נראה מה יהיה... ;D מוגש כשירות לציבור מטעם Izikd ( )

• 39 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. אני רואה בחדשות ידיעה על ישראלי בן 72, שנרצח לאחר שביקר ביישובי צפון הביקעה. אותו אדם היה מוכר בגדים ישנים לבדואים באזור. אני אומר, ריבונו של עולם, למה אתם מסכנים את חייכם והולכים למקומות שלא ידוע אם תחזרו משם בחיים או לא. הבעיה היא שלא לומדים לקח והישראלים שנרצחו בשטחים לא הדליקו נורה אדומה אצל כולם והם עדיין ממשיכים לפקוד מקומות מסוכנים כאלו. זה ממש לא ברור לי. ynet

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. חזרתי הביתה מהבית ספר, פתחתי גלגלצ ושמעתי חדשות, בין כל השטויות שהיו שם, שמעתי משהו שדי הדאיג אותי, שמעתי שהכלכלה בישראל נמצאת בדאון הכי גדול מאז 1953... נכנסתי כרגע ל-YNET וזאת הייתה הכתבה הראשית. הכתבה מביאה בעיקר נתונים סטטיסטיים על המצב שלנו, ומי שרוצה מוזמן לקרוא אותה. מה שאני מעוניין לעלות לדיון, זה את השאלה איך הגענו למצב הזה, ואיך יוצאים ממנו.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by The Grey Matter,

רק עכשיו שמתי לב שכבר שבועיים משתוללת פרשת השחיתויות בליכוד ואף אחד לא פתח תראד... (מצטער, הייתי עסוק ונרדמתי על המשמר) ולכן באיחור קל... מה אתם חושבים? מה יקרה מכאן? מה צריך לקרות מכאן (שבטח לא יקרה)? האם צריך לבעוט את מפלגת המושחתים (הזו.. והאחורת) במכל המדרגות? האם זה בכלל אפשרי? והשאלה המרכזית - לאן נעלמה הבושה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by maverick,

מי שראה את רצועת השידור "יומטוב" שבמסגרתה הותרמו כספים לילדים במצוקה סביר להניח שראה את "יוני" - ילד עני אשר גולל את סיפורו קורע הלב. יוני תיאר איך אין לו כסף בבית ומרוב שאין לו כסף, אמא שלו באה לאכול איתו בגן. כל הזמן רצה ברקע הכתובית "יוני. סיפור אמיתי". סיפור זה, כמו רבים אחרים, הזילה דימעה אצל צופי הטלוויזיה אשר מיהרו לשפוך כסף ליום ההתרמה המיוחד. רק מה שאנשי "שידורי קשת" שכחו לומר לנו - הצופים - הוא ש"יוני" הוא בכלל לא ילד עני אלא שחקן שהובא במיוחד להקרנת הסירטון. הילד החביב הזה גר בצפון ת"א ורחוק כרחוק מזרח ממערב מהעוני. הוא הופיע לצילומים נעול בנעלי דולצ'ה וגבאנה שלא היו מביישות אף אחד ואף קיבל 500$ על השתתפותו בפירסומת. חבל מאוד שבשידורי קשת חוסכים מאיתנו פרטים כל…

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. ובכן, גרסתה של פורשה, לרכב כשיב-שטח המודרני.. זהו צפוי להיות הג'יפ המהיר ביותר עלי אדמות.. והמראה שלו בהחלט מעורר יראת כבוד, ... אך קצת רך לטעמי. הרכב פותח בשיתוף פולקסווגן.. השאלה היא אם פורשה הצליחו להעביר את נוסחת הקסם שלהם אל ה-Cayenne.

• 184 תגובות
    • 20.5k צפיות
  12. Started by udicol,

אולי שמעתם עליו פעם פעמיים, ברדיו או בטלויזיה. היועץ האישי ומקורבו של נשיא מצריים אוסאמה אל באז... הוא - בכבודו ובעצמו שיחרר בשבועות האחרונים מס' מאמרים באחד העיתונים החשובים בעולם בנוגע להתייחסות העם הערבי ליהודים בכלל ולציונים בפרט. כבר צפיתי בטלויזיה, וראיתי את עודד גרנות יוצא מגדרו במשמע בשורות גדולות אילו. חלקים מהמאמר מפורסם בעיתון מעריב. הכותרת הראשית : "אני מתנגד לגזענות נגד יהודים וישראלים". ועוד הוא מדבר על : האמת היא אוסאמה אל באז הוא לא בדיוק מטיף רוחני שנמצא באחד מהמסגדים של "האחים המוסלמים" ומטיף נגד היהודים. מדובר ביועץ בכיר - אקדמאי שיודע את עבודתו ואכן לא נכשל בא. האם ניתן להסיק ממשפט זה, כי ישנם כאילו ו/או אחרים מ"בני דודנו" הערבים החיים כאן המזדהים ע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היא נרצחה בעקבות סכסוך חמולות בכפר שבו היא גרה. אני לא מבין איך בני אדם שפויים מסוגלים לרצוח ילדים ככה (אני מדבר על שני המקרים). פשוט מזעזע אם היו צריכים "לסגור שם חשבון" אני לא מבין איך הילדה קשורה לכל העניין הרי היא לא עשתה כלום. וואלה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אותי מעניינת הדעה שלכם עלי (בגבול הטעם הטוב ) בלי קללות וגידופים תעשו את זה באופן בוגר ואז תאמינו לי תגיעו רחוק . וגם מעניין אותי מה אתם חושבים הפורום מבחינת התוכן שלו -מעניין או משעמם ,תפרטו בבקשה. אפשר גם להוסיף הערות\הצעות לשיפור . אני מדגיש ! לשמור על רמת דיון נאותה כי כל התרד הזה הוא בשבילכם !! כדי שאני ידע אם אתם מרוצים ממה שאני מנסה לעשות בשבילכם. אנסה ליישם את כל ההערות וההארות (בתנאי שהן הגיוניות וניתנות לישום) ביו המשתתפים תוגרל המכונית הבאה: תודה לעופר (maphisto) על הרעיון. אורי שפיר, אחראי פורום אקטואליה ותרבות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by blueboy,

חבר'ה אני מקווה שראיתם את כלבוטק בשמונה וחצי! התפוצצתי מצחוק לא תיארתי לעצמי שהמשתמשים מורידים במהירות של מודם 56k ולגרום למשתמשים לחשוב שהבעיה נמצאת במחשב שלהם, כמה נמוך אפשר לרדת?!. :AR15: אני באמת מרחם על האנשים שמחוברים אליהם, אתם חושבים שזה יגרור לתביעות מצד המשתמשים?.

16. Started by rosesr,

אני לא מבין איך מישהו יכול לבוא למדינה שלא משםיעה אליו ו"למרוד" נגדה? מאיפו יש לה זכות לבוא לפה ולהפגין על סמך מה שהיא רואה בחדשות בלבד? (למי שלא ידע השבוע גיין פונדה ביקרה בארץ והפגינה נגד כל הפעילויות של ישראל נגד הפלישטינאים ומניעת הטרור)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by OmerMan,

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=325197&path=22 מעניין אם הן באירגון או הסתדרות.. :

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MishaK,

אני רואה שאין ל-BBspot על מה לכתוב כבר.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by frenzy,

בדיוק ברגעים אלו, יורד ברד ברחבי ראשון לציון... ;D

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. קיבלתי את הדבר הבא בדוא"ל

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by maverick,

יצא לי לראות היום את הגרלת הפיס "הללויה" שאותה הינחתה בקי גריפין (השווה) ונורא התאכזבתי. כל ההקדמות שלפני ההגרלה היו שיטחיות ומבויימות בצורה מחפירה. אפשר היה לראות את בקי גריפין פוזלת לימין בכדי לקרוא את מה שכתוב לה בכרטיסיות בכזו חוסר מקצועיות. מה הבחורה לא מסוגלת לזכור 3 משפטים בעל פה??? בקיצור היא הייתה נראית כאילו היא לא שייכת להפקה, אלא נקלעה לשם במקרה. בכל מקרה, מפעל הפיס היו יכולים להשקיע את כספם על פחות פנים יפות ויותר חן ומקצועיות. הללויה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by udicol,

הודיה - ז"ל. הודיה, פעוטה בית שנתיים, נרצחה באכזריות ונמצאה ליד אחד המושבים הסמוכים לירושלים. החשוד העיקרי אביה של הילדה. חשוב להזכיר כי מדובר בחשדות בלבד, אך מה לעשות אמוציות גוברות על הגיון ורציונל. אחרי שהוריי (גם האם נחקרת במשטרה) הפעוטה עשו את "ההצגה" הגדולה הזו אני שואל את עצמי: האם מדובר במחלת נפש ? פסיכוזה ? האמת שכל הפרשה העלתה תהיות רבות אצל חוקרי המשטרה והם לא "ירדו" מאביה של הילדה , וכנראה בעזרתו מצאו את גופתה. האם צריכים לבצע בדיקה פסיכאטרית לכל אדם שרוצה להביא ילדים לעולם ? אני מביע סלידה עמוקה וגועל נפש מייצורי אדם שרוצחים תנוקות.

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by OmerMan,

לא חשבתי שזה יגיע כל-כך מהר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המצע של עלה ירוק- שווה קריאה לפני שאתם שוללים בטיעונים צפויים- האנשים האלה פועלים למען המטרות האלה גם מחוץ לכנסת.

• 49 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. אני בטוח שחלק מכם שמע שעד אתמול בבוקר איש השנה של המגזין טיים היה יאסר ערפאת(!). זאת משום שמספר גדול מאד של ערבים נכנס והצביע לטובתו. לא עוד, תוך יום המספר השתנה וכעת איש השנה הוא אריאל שרון בהפרש דיי גדול. מה שאני מבקש מכם זה כישראלים, לא חשוב ימנים או שמאלנים אלא כאנשים שלא רוצים לראות בתור איש השנה בעולם טרוריסט, להצביע לאריאל שרון לינק

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים