עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. לכל מי שכבר ראה - האם בשביל להבין מה קורה בסרט החדש אני חייב לראות את הסרט הראשון?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. לפני מספר ימים שמענו על כך שמיקי חיימוביץ - מנחת החדשות מערוץ 2 מאז הקמתו - עורקת לטובת ערוץ 10 המתחרה. כמו כן הודלפו פרטי החוזה המסתכמים בכמיליון דולר (נדמה לי) לשנה. השאלה הגדולה הייתה (או אולי בעצם 2 שאלות): מדוע עזבה מיקי את ערוץ 2 ועברה לערוץ "נידח" יותר? והשאלה השניה: מי תחליף אותה? אני דווקא מעוניין לדון בשאלה השנייה. התברר לנו, לאחר כמה ימים, כי המחליפה תהיה יונית לוי (השווה) ואז התעוררו עוד שאלות ובעצם התחילו הסרטים (הטורקיים): האם יונית לוי, בת זוגו לחיים של יעקב אילון, תרוץ מולו במטרה לצבור יותר רייטינג? האם זה בריא? היום התבררה לי חלקית התשובה. מעיון באתר ynet התברר לי שיונית ויעקב כבר לא ביחד מזה חודש והדבר פתר לי הרבה שאלות. קישור לכתבה בקיצור, סרטים טורקיי…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. הבנתי שנהסיבות מופיעות כבר באינטרנט והם די מדויקות. מישהו ראה אולי איפה זה הופיע?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. http://iwomen.msn.co.il/show_article.asp?article_id=83570,msn=yes ישראלי שבילה את חופשתו על גבי יאכטה במימיו הירוקים והצלולים של הים באנטאליה, תורכיה, לא ציפה לגרוע מכל: הוא עשה את צרכיו לתוך מי הים, צולם ע"י משמר החופים, נעצר על ידם, נשפט, נקנס וגם גורש מהמדינה- כך מדווח הבוקר העיתון ידיעות אחרונות. השוטרים התורכיים הבחינו בישראלי שעמד על סיפון יאכטה, ועשה את צרכיו- זאת למרות שביאכטה שירותים לכל דבר. השוטרים צילמו את הישראלי, עלו ליאכטה ועצרו אותו. הישראלי בילה את הלילה במעצר ולמחרת הועמד לדין באשמת התערטלות פומבית ובזיהום מי הים. הישראלי נקנס- באלף דולר וגם גורש מהמדינה בבושת פנים.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. http://www.seret.co.il/actuality/index.asp?catCase=2&ID=2329&mon=11&yer=2003 באמת מחווה אצילית מצידה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by unknown,

טוב אני לא ירחיב, פשוט הייתי מעוניין לראות כל מיני המלצות וביקורות על ספרים שכל אחד מכם קרא. אני למשל מאוד מאוד אהבתי את הסדרה של מחזור כישור הזמן, זאת באמת סידרת הספרים היחידה שהצליחה להדביק אותי למיטה, הקריאה ממש מושכת אותכם לתוך העולם של הספר ומעוררת כל מיני שאלות.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2847936,00.html

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. היום פורסם כי החל מהראשון בדצמבר יאלצו וואלה שופס, נטאקשן, אולסייל, P1000 וסקאל להכליל את דמי המשלוח במחיר המוצר.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אני מעוניין לדעת למה אני צריך לשלם אגרה, אני לא צפיתי בערוץ 1 אפילו לא פעם אחת בשנתיים האחרונות, אני משלם תשלום חודשי דיי גבוה לחברת הכבלים, אז למה בדיוק אני צריך לשלם אגרה? והאם בכלל משלמים אגרה על כל טלויזיה שיש בבית?? כי אם כן לנו יש הרבה... ולמה לא קם מישהו שיבטל את האגרה הזאת??

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שרי האריסון הלו היא בתו של אייל ההון טד אריסון ,מבעלי המניות העיקריים של בנק הפועלים שפיטר לאחרונה 900 עובדי בנק. ציטוט מ- Ynet: "שרי אריסון לפרץ: של נעליך מעל רגליך " מסתבר שלמי שיש כסף , יש את האומץ להתנהג כמו אלוהים, או אולי האומץ לחשוב שהם אלוהים. (או שזה היה הקריין בסרט "עשרת הדיברות")

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Sunny Jim,

אולי תפסיק לפלוט שטויות...? כאילו, מה בדיוק צריך להתחיל לעשות?! לקחת מהם את המשכורות, שכל שקל מהן מגיע להם? נכון, יש שם כמה אנשים בשבגלל הטבות עבר מקבלים סכומי כסף מוגזמים ביותר למרות שהם מחסנאים, אבל מספר האנשים האלה כל כך נמוך, שלהילחם בזה זה בזבוז זמן לכולם. נכון, אולי תשיג את זה שתוריד לו את המשכורת פי 10, אבל לתרום למדינה-זה לא יתרום בגרוש. רק בשביל הרגשה טובה לך... לגבי ה"חשמל חינם", חוץ מזה שאני חושב שזה פשוט מגיע לעובדים, כהטבה מהיותם עובדי חברת ה-ח-ש-מ-ל, לאומת המשכורות של אלה שמקבלים את החשמל חינם(אלה רק אנשים בעלי קביעות וותק של 10 שנים+... כבר מזמן אף אחד לא מקבל יותר קביעות וחשמל חינם), זה פשוט מצחיק לדבר על זה אפילו. איך אני אוהב את ההמון הזועם הזה, שרק בגל…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Dark_Phantom,

באווירה של שלוש בבוקר החלטתי שמספיק כבר טחנו בפורום הזה כל הנושא של שמאל , ימין, שאהידים ושמאלנים מטורפים. לארוחת בוקר הפעם רומנטיקה וחסר למי שלא יגיב או יפעיל קצת תאי דימיון בודדים שנשארו בתוך הראש שלו ולא יגיד איך הוא היה רוצה להתחתן...וחבר'ה, באמת, תהיו יצירתיים.. במידה ותשתפו פעולה עם מוחי המעוות אני אגלה לכם את המזימה הנוראה שלי בקשר לחתונה(אם תהיה לי בכלל)...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. "משלחת ביטחונית תגיע לארץ כדי להיערך לפינוי 75 אלף האזרחים במקרה של החמרה במצב הביטחוני. המשלחת תקבע אם להקפיא הגעתם של עובדים חדשים" אתם רואים מחסלים אחד מראשי הטרור וכבר מתפנות משרות לעבודה עם קשישים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אחרי שסיים להתפלש ברפש הפוליטית בעקבות המערכה הכושלת למחצה בעירק, החליט הגנרגל האמריקני, לשעבר גם השליח המיוחד של פאוול למזה"ת, להתכסות בזוהמה גזענית ולהפנות אצבע מאשימה לעבר הבכירים היהודים בפנטגון. כידוע לכם, ארה"ב נחלה כשלונות קטנים וגדולים בעירק. הרושם שהפלישה התרחשה בגלל הנפט או/וסגירת חשבונות בין בוש האב לבין סדאם (נקמת הבן), מות חיילים, הרג אזרחים בהפצצות, התעללות באסירים שפגעה בתדמית של האמריקאים כעם מתורבת, רחום ואנושי, החשיבה המבצעית-אסטרטגית העלובה שהביאה לכך, כל אלו היו דיים כדי לגרום גם "לנאורה שבאומות" לפתוח את הפה לשד העדתי/גזעני ולעשות את מה שנעשה כבר הרבה פעמים לאורך ההיסטוריה, ע"י עמים שונים ובתקופות שונות: לקיחת היהודי כשעיר לעזזל והדבקת האשמה עליו. …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by orlupo,

תראו מה מצאתי ב-MSN בושה וחרפה: http://web.msn.co.il/msn/news/1E8E07988746427099AAEE453DD9D1C1.htm

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Fkl0ster,

אז שיחקתי עכשיו משחק רשת עם איזה פולני אחד ואמרתי לו שאני מישראל. אז הוא שאל אם אני יהודי - עניתי שכן. הוא הצהיר שהוא אנטישמי, התחיל לקלל, לגדף, אמר שהיהודים הם מחרחרי מלחמה, עושי צרות ועלוקה על העולם. הוא שאל אותי אם אני יודע מזה white power. מסתבר שהוא קרא את "מיין קאמפף" וקיבל את ההשראה שלו משם. הוא עוד הוסיף ואמר שהוא בן 18 והציע שאגיע למולדתו פולין כדי שהוא יהרוג אותי. איך לעזאזל ניתן להילחם בתופעה המזוויעה והגזענית הזו למען השם?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. ראשית אני רואה שיש פה כאלה שעדיין לא קלטו כי השטחים שהם קוראים להם "שטחים כבושים" הם בעצם נחלת אבותינו! ראשית תגובה לשמאלן המצויתגובה בהומור אז קחו את זה בקלות) השיר שכול שמאלן שר כשהוא מתעורר בבוקר בוקר טוב עולם, מה שלום כולם? אני יורד מן הפסים, אני כבר פלשתיני אמיתי כמו כל הפלשתינים (אואוייאיי) כמה טוב לחיות ולהיות שהיד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהב מכל הלב ........... תגובה רצינית יותר לפתיחת הדיון: יהודה והשומרון זו נחלה עליה התיישבו רוב שבטי ישראל בעת הקדומה. גם כיום השטחים "הכבושים" הללו ריקים ומאוכלסים על ידי יהודים,כאשר רוב הפלשתינים מרוכזים בערים,כאשר קרוב ל60 אחוז מן השטח ביהודה והשומרון כלל לא מיושב. לפי פר…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Symbore,

הרבה פעמים אני שומע את המושג שמאל הזוי,סהרורי. עד כה תמיד חילקתי את המפה הפוליטית: שמאל הזוי: מרצ, חד"ש, בל"ד, שלום עכשיו, תנועות לזכויות אדם וכל התנועות הערביות באוניברסיטאות שמאל: הליכוד, עבודה, צופים, הנוער העובד והלומד, אופק ושאר תנועות ילדים ונוער ומפלגות פוליטיות המגדירות את עצמן כ"מרכז" השאלה שלי האם יש עוד מפלגות (בעיקר מפלגות שהולכות לכנסת) בעלות אג'נדה פוליטית שנחשבת לשמאל הזוי?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by gabriel6,

---- אם לא מתאים לכאן נא להעביר לכללי - תודה --- שלום, מבלי להתייחס באופן ישיר לוויכוח המתלהט לגבי קיצור שעון הקיץ במחוזותינו – הייתי רוצה לחלוק את דעתי לגבי הנושא ולשמוע את דעתכם. 1. שינוי הזמן מבלבל וגורם ללא מעט בעיות בשינה\יקיצה – המדובר בהפרעה בקצב הסירקדי – גם אם ההפרעה היא קטנה היא עדיין מהווה הפרעה – אישית – במעבר לשעון קיץ וביציאה ממנו אני חווה לא מעט כאבי ראש – יקיצה בשעות מוזרות וכו'. קריאה טובה בנושא http://www.sciencedaily.com/releases/2007/10/071024123249.htm 2. אני לא מבין למה לא לקבוע זמן אחד – וזמן אחד בלבד לאורך כל השנה. 3. כאב לילדים קטנים – העברה לשעון חורף – אכן מקצרת באופן מהותי את הזמן הפנוי שיש לי עם הילדים. 4. ילדים מגיבים עוד יותר קשה ל…

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by הדוד משה,

היה איזה עניין שהוא נעלם לפני כמה זמן, מה נסגר עם זה, חזר?

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=966528 מישהו יכול להסביר לי מה הולך כאן?

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. פתחתי חשבון פייסבוק אחרי חודש פייסבוק דורש מספר טלפון שלי כדי לאשר חשבון אני לא מעוניין לתת טלפון שלי ברשת אך אני מאשר חשבון פייסבוק בלי לתת טלפון אישי שלי שפייסבוק רוצה לשלוח קוד ואני צריך לתקתק קוד לאתר ?

23. Started by digitalseeker,

אני לא מבין למה עדיין מונהג המנהג המגוחך הזה. חסכון בחשמל הוא לא חוסך (ברוב המקומות).... אם בחקלאים מדובר - אז שחקלאים ישנו את השעון המעורר שלהם לשעה קודם/אחרי. למה לא מבטלים את זה ? מי צריך את זה בכלל ? למה לא להישאר על שעון קיץ (ואז הזריחה בחורף תגיע באיחור קל) או אפילו באמצע בין שעון קיץ לחורף (חצי שעה) ? מה אנחנו צריכים את זה בכלל ?

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. לאחר התנגדות קשה מצד צפון קוריאה ופריצה לחברת סוני, החברה החליטה לבטל לעת עתה את הקרנת הבכורה של הסרט השנוי במחלוקת, ובכך מאפשרת להאקרים לנצח לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%9d-1-%d7%97%d7%95%d7%a4%d7%a9-%d7%91%d7%99%d7%98%d7%95%d7%99-0-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%9c%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%a0%d7%aa/

25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4278965,00.html הנהלת הפקולטה למדעי המדינה (המחלקה לפוליטיקה וממשל) באוניברסיטת בן גוריון הודיעה כי היא תצפצף על הקביעה של המועצה להשכלה גבוהה, והלימודים בפקולטה יפתחו כסדרם, וזאת במסגרת "הגנתם על החופש האקדמי" (ובמסגרתו, כך נראה, הזכות להדיר מהאקדמיה כל דעה שאינה נראית להם). מה אתם אומרים? היפנה אי פעם (בימינו) שמאלני עמדת כוח דיקטטורית כלשהי בדרכי נועם?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים