לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/mac_pro?mco=MTE3MDU המחשב שאני רוצה עולה 3299 דולר ועם תוספות 4150 דולר 1. השאלה איך מביאים דבר כזה לארץ(יש חבר בארה"ב אם זה עוזר) 2. האם יש על היבוא מיסים ואם כן אז כמה 3. ראיתי באתר של אפל שאפשר לשלם בתשלומים, האם זה אפשרי ועד כמה הם פורסים 4. מה היא עלות המשלוח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hey guys sorry im writing in english got no hebrew on this computer, my imac can´t turn on somehow ynd im wondering if its the fuse. where is it acctualy`? anyone here got a picture or some details on where it should be exactly on Imac tiger? THANX
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברצוני לדעת מהיא הפקודה המגבילה ל IPCONFIG / RELEASE ו IPCONFIG /RENEW לפי מה שמצאתי עד כה אני אמור להשתמש ב PUMP אולם עושה רושם שהפקודה לא קיימת ב7.3 נוסף על כך רציתי לדעת איך אפשר ל"הגדיר" למערכת שלכרטיס רשת מסוים יש MAC ADDRESS שונה ממה שיש לו באמת , הסיבה שאני צריך את זה היא שיש מפעילי אינטרנט בעולם שבודקים את הMAC לפני שהם נותנים כתובת IP ואני רוצה להשתמש בLINUX שלי במקום בWINDOWS.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי מספר תוכנות עריכה .לייטרום -aperture .שמרתי ואחר כך צירפתי את התמונה לemail ששלחתי. אדי
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איזה תוכנה יודעת לצלם בוידאו את מה שהולך על המסך במאק?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם הגלגלת של העכבר. היא פשוט רגישה מידי אני רק מגלגל טיפה ודף זז כבר לסוף העמוד. ניסיתי לשחק עם ההגדרות והגדרתי את האפשרות הכי איטית וזה עדיין מהיר מאוד. יש לי עכבר של Microsoft Wireless optical 2.0A ואני עובד עם Fedora 12 ו-KDE. תודה מראש וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיצד מתקינים דרייבר לכרטיס רשת 3COM905B על שרת נובל גרסה 3.12
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
זה אמור לגרום למחשב לעלות יותר מהר בגלל שהוא לא מחכה שכל שלב יסיים לעלות לפני שהוא עובר לבא. אני רוצה לדעת אם זה שיפר למישהו את הביצועים ובכמה והאם זה גרם לבעיות. במיוחד מעניינים אותי הביצועים על מחשב עם ליבה אחת.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
DivX 5.0.1 is now available for Linux. Version 5.0.1 also includes the DivX 5.x encoder on Linux for the first time. לאתר: http://www.divx.com/divx/maclinux.php
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה הפצות... http://kde-files.org/CONTENT/content-files/44218-linuxdistrotimeline-7.2.png (כמובן שיש הרבה יותר שלא מופיעות, כמו הישראליות וכו')... ומי שלא מכיר, מיקרוסופט נגד קוד פתוח http://mshiltonj.com/software_wars/current/
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, כאן, כמו שמרמזת הכותרת, אני ארכז לינקים לדיונים חשובים ואתן תשובות לשאלות נפוצות שנשאלות בפורום. לינקים חשובים קצת על לינוקס ומדריך לניסוח הודעות בפורום - בדיוק מה שכתוב בכותרת. הפצות וסביבות עבודה מה כדאי ולמי - בדיון הזה ינתן לכם מידע על הפצות וסביבות העבודה השונות. הפצות וסביבות עבודה - דיון - בדיון הזה תוכלו לתת פידבקים, הצעות וגם לתרום ביקורת על הפצות וסביבות עבודה. ת'רד התוכנות השלם - בדיון הזה תוכלו למצוא תוכנות המקבילות לאלו שאתם מכירים מעולם הוינדוס. Linux VS others - הדיון הזה הוא המקום היחיד שבו תוכלו להתווכח על היתרונות והחסרונות של לינוקס מול שאר מערכות ההפעלה. אתרי עזר הקשורים ללינוקס - הורדות , חדשות , טיפים ועוד. - יתעדכן בעתיד הקרוב. FAQ …
-
- 0 תגובות
- 18k צפיות
-
-
איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם פיתוח אפליקציות לאייפון מחייב עבודה במק, או שאפשר לעבוד דרך מכונה וירטואלית על PC, או שקיים פתרון טכנולוגי כזה או אחר, שיאפשר לפתח על PC במקום לרכוש מק? (לפחות בהתחלה, עד שאבין שפיתוח אפליקציות לאייפון זו כיוון שאני מעניין להמשיך בו). כלומר, אני רוצה לפתח אפליקציה או שניים על הפיסי (מחשב חזק) שלי, ולא לרכוש מק, האם אפשרי וכיצד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב PowerMac G5 עם מעבד PowerPC G5 כפול, 1.8MHz . על המכשיר יש מערכת OS X TIGER 10.4.14 מחפש אל-פסק מתאים. מצאתי כמה אפשרויות, האחת יקרה מקודמתה. השאלות: 1. האם באמת נדרשת אספקת גל סינוס? 2. האם חיוניות תוכנת הורדה מסודרת לסגירת מערכת כאשר המחשב נשאר דולק בבית? מה מידת רגישות מערכת הפעלה והקבצים לכיבוי לא מסודר? זאת במיוחד לאור החשיבות לכך במערכות הפעלה חלונות של מיקרוזיפט. 3. מידת חיוניות לכיבוי מחשב מסודר מבחינת חומרה, ספק הכוח במחשב, בעת נפילה גמר ובעת חזרת מתח חשמל. זאת במיוחד לאור רגישות מחשבי PC עם ספקי כוח גנריים שהגדרת ביוס שלהם לא הוגדרה להשאר מכובים כאשר חוזר החשמל. יש הגדרה כזו במק?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מחפש פונט טוב לתכנות ועד כה, הפונט הכי טוב שנתקלתי בו הוא אותו Monospace פונט בסיסי של לינוקס! שום פונט שמצאתי בשביל וינדוס לא מגיע לרמה שלו. אז אם מישהו יודע מהיכן אפשר להוריד גרסת fon/ttf/pcf שלו, אני אהיה שמח ביותר אם יתנו אותה בקישור. תודה, מתכנת משועמם. ;D
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חוקי הפורום ברוכים הבאים לפורום 'מקינטוש'! פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור למערכת ההפעלה Mac OS בגרסאותיה השונות. אם נתקלת בבעיה במקינטוש, לא מצאת איך להשתמש בפונקציות של המערכת הפעלה, או סתם תהית בקשר לעדכון מסויים למערכת זהו הפורום המתאים לשאלתך. בפורום זה ניתן לשאול שאלות רק על נושאים הקשורים במקינטוש. במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלטו מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. לחצו כאן לקריאת חוקי הפורום נא לשים לב שחוקי הפורום השתנו וכעת מותר להקפיץ אם עברו 24 שעות מההודעה המקורית. שימו לב: ישנה תופעה בפורום מקינטוש של פתיחת ת'רדים בסגנון של "Mac VS PC". כל ת'רד שייפתח עם שאלה מן…
-
- 0 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3608444,00.html
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ניסתי להמיר bgl ל dict במערכת הפעלה ווינדוס וניסיתי בעזרת מדריכים שונים לעשות זאת ומשום מה לא הצלחתי ובחלקם לא הבנתי מה לעשות כי הכול ללינוקס לכן, אני מבקש שאם מישהו יכול לעזור לי ליצור את הקובץ או להסביר לי איכשהו אני אודה לו מאוד בברכה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג מודם usb לטלפון שיעבוד עם לינוקס? הדלת בבית אצלי נפתחת עם הקשת מספר מסויים בטלפון וכתבתי סקריפט שעושה זאת אבל המודם שברשותי (מאליאקספרס) עובד רק על ווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, התקנתי את ההפצה לפני חצי שנה על הלפ טופ (HPDV6000 ומשהו) ולא הצלחתי לעבוד איתה, לכן היא נזנחה עד עתה, כשהייתי צריך את המקום על הדיסק.. כאן נכנסת עצלנות לתמונה- מחקתי את המחיצות של לינוקס באמצעות יישום של ווינדוס ויסטה, נדמה לי שקראו לו "ניהול דיסק קשיח". בחור חשוד..אבל הייתי עצלן פרמטתי את שתי המחיצות שהיו שייכות ללינוקס כ NTFS ואחרי ריבוט המחשב נדלק וכותב GRUB..אחרי בירור הבנתי שזו תוכנת של מולטי בוטינג, ובגלל שמחקתי אוותה המחשב לא מצליח להעלות אף מערכת הפעלה..ולכן יש לי גישה רק לDVD... אני לא אהיה חייב לפרמט..נכון? יש גם פתרון יותר שפוי? תודה מראש, שחר __________________________________________________________________________________________________ עריכה: http://w…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
פורסמו התוצאות של הרבעון הקודם וזה נראה טוב לחברת אפל קודם כל היא היצרן ה 4 בגודלו של מחשבים בארה"ב עם נתח שוק של 6.1% אחרי DELL, HP ו Gateway שנית נמכרו ברבעון האחרון 1.6 מליון מאקים שזה יותר מאי פעם (מאקים חזרו להיות רוב הרווח של החברה לאחר שבמשך כמה זמן חטיבת המוזיקה הרוויחה יותר) לאפטופים אחראים לכמעט שני שליש ממחירות החברה ולכן בשוק הלאפטופים יש לה נתח שוק של 12% כל זה אחראי לעובדה שאפל סיימה את הרבעון עם 10 מיליארד דולר במזומן עוד כמה דברים חוץ מזה: למי שלא יודע אריק שמידט ה CEO של גוגל הצטרף לא מזמן למועצת המנהלים של אפל ונראה כאילו נוצרת ברית אפל-גוגל אפל גם הגישו בקשה רשמית לרשום את iPhone בתור סימן רשום ולבסוף אפל גם הצליחו לשחרר לשוק מספר לא ידוע אך ככל הנראה מ…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום יש לי מקינטוש וברגע שאני רוצה לעשות שיחק וידאו עם מישהו בתוכנת המסנג'ר אני מצליח לראות את הבן אדם השני שיש לו מייקרוסופט אקס פי אבל הוא רואה מסך שחור במקום לראות אותי.. יש לזה פיתרון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הי התקנתי דואל בוט בין וינדוס 7 לopen suse הכול עובד תקין חוץ מזה שאני לא מוצא את הרשת האלחוטית שלי אולי חסר לי דרייבר או שאני לא עושה את זה נכון עוד שאלה קטנה בנוסף איך אני בודק אם חסר לי דרייבר בopen suse ואם כן מאיפה אני מוריד ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הקצבתי מחיצה של 15 ג'יגה ללינוקס. האם זה בסדר? (בכל מקרה אין כבר מה לעשות, כי הווינדוס מותקן) איילו סוגי דחיסות קבצים צריך ללינוקס? (מנדרייק) אני עושה מחיצה אחת ללינוקס עצמו (וכל מה שמגיע עם ההתקנה שלה) ומחיצה אחרת לשאר השטויות (7.5/7.5). כמה הלינוקס שוקל? בהתקנה של מנדרייק כתוב "Office", האם זה אופן-אופיס? אילו סוגי דחיסה עדיפים למחיצה שבה אני אשים תשטויות (כמו תמונות, מוסיקה וכו')? האם אפשר להשתמש במוסיקה ששומרה על מחיצה עם דחיסה של ווינדוס (FAT32)? תמונות? האם יש צורך בלהפוך את הקבצים לקבצים שונים? (למשל מ-WMA לסוג אחר) תודה.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז ככה אני ניגש כרגע להקמת כיתת לימוד ממוחשבת עבור לקוחה שלי שהיא בעלת בית ספר לנהיגה. עכשיו המטרה עקרונית היא כזאת: 6 עמדות מחשב עבור תלמידים 1 עמדת מחשב למורה מחשבי התלמידים אמורים להריץ רק תוכנה ללימוד תיאוריה שמגיעה עם ערכת הלימוד (בדקתי כבר והצלחתי לה]עיל בצורה חלקה עם WINE בגרסה 1.0). עמדת המורה אמורה להיות עם התוכנה גם כן ובעלת אפשרות השתלטות מרחוק על מסכים עמדות התלמידים על מנת שהמורה יוכל להציג את הדוגמה הרצויה מעמדת המורה לתלמידים. עקרונית חשבתי לבסס את כל הפרוייקט על אובונטו 8.04 עובד גם לא רע כל נושא התוכנות עכשיו להתייעצות... על מנת לחסוך בעלויות חשבתי לתכנן את הכיתה בצורה של שרת ראשי (עמדה אחת חזקה) ששאר העמדות יבצעו את הבוט ממנה. בעת תהליך הבוט באופן מיידי …
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-