עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by crovei,

שלום.. לא מזמן התקנתי את FC2.. אבל מסיבה לא ברורה אני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. כבר עבדתי עם FC1 (לפני שנה בערך) ושם כן הצלחתי להגדיר את המודם.. למרות שאני לא זוכר בדיוק באיזה תוכנה השתמשתי.. ניסתי כבר מלא תוכנות והגדרות אבל אני עדיין לא מצליח! (את הכרטיס רשת הוא מזהה.. וגם פינגים אם אני מנסה..) המודם הוא Alcatel Speed Touch Home בחיבור את'רנט.. שאמור להיות אחד מהפשוטים להפעלה.. אבל בכל זאת אני כבר די מיואש.. אם מישהו יכול לשלוח לינק לאיזה RPM או מדריך שיכולים לעזור לי.. אני אודה לו מאוד!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  2. שלום , לאחר חודשיים חכיתי לקבל את ההארדיסק חדש ,עד שקיבלתי ופירקתי את הנייד והחלפתי את ההארדיסק החדש . והכל סבבה עולה יפה. אך המחשב לא מזהה את ההארדיסק ? מדוע ? פספסתי משהו ? מיניב . יש משהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  3. שלום. אני חובבן. יש לי Raspberry עם RaspXBMC. זה נהדר. אבל איטי. חיפשתי לשדרג. מצאתי את Cubieboard. האם מדובר על אותה ארכיטקטורה? ז"א - אוכל פשוט להתקין RasbXBMC על מכשיר זה והכל יעבוד זהה? אני לא רוצה להזמין ולהיכנס לכאבי ראש מיותרים. המון תודה!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Menuval,

היי, ברשותי מקבוק בלאק שרכשתי לפני חצי שנה, המחשב מתוחזק ברמה גבווה ואני יכול לספור על יד אחת את כמות הפעמיים שהשתמשתי בכונן התקליטורים שלו. הכונן פולט לי החוצה המון דיסקים , גם את הדיסק המקורי של ההתקנה של חברת אפל. פשוט לא מצליח לקרוא אותם. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  5. הי, התחלתי לעבוד עם OS X (10.9.4 ויש לי 2 בעיות. הבעיה הראשונה - אני לא מצליח לגרום ל flash player לעבוד. ניסיתי להתקין את ה flash player גם דרך האתר של adobe וגם בעזרת המדריך הזה: https://forums.adobe.com/thread/1267823 ה flash player עצמו מותקן במערכת אבל הוא לא פעיל (אי אפשר לראות סרטונים ביוטיוב\פייס או כל דבר מבוסס פלאש גם ב FF וגם בSAFARI) *עם כרום אין בעיה והפלאש עובד (הכרום כבר כולל את הפלאש). הבעיה השנייה: ספק האינטרנט או התשתית חוסמים לי את הגישה לאתרי גוגול בדפדפן safari. כולל את כל האפליקציות של גוגל כמו DRIVE ל OSX. ב windows אין את הבעיה הזו. ברגע שאני מחליף את חיבור האינטרנט בזה של הפלאפון - הבעיה נעלמת והכל בסדר. באיזו דרך הספק מגביל אותי? ומה אני צריך …

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by BiMbA,

הורדתי Linux SuSE-8.1-LiveEval-i386 איך אני מתקין אותו??? עשיתי דיסקט בוט ולא הצלחתי להפעיל אותו למה???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם. יש אפשרות להעביר את ההגדרות של פיירפוקס (סיסמאות שמורות,סרגלי כלים,מועדפים וכו'..) מהווינדוס ללינוקס? עוד שאלה. הבנתי איך אני מוריד תוכנות אבל בשביל זה אני צריך לדעת את שם התוכנה. יש אפשרות לראות את הרשימת תוכנות שאני יכול להוריד מסודרים לפי קטגוריות? אני משתמש בפדורה 12 עם KDE

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  8. שלום אני רוצה להחליף חברת אינטרנט \ לאיים להחליף חברת אינטרנט כדי להשיג מחיר יותר טוב ואינטרנט יותר מהיר, אבל יש ברשת הביתית מאחורי הראוטר גם מחשב מקינטוש G4 שעובד על OS 9 \ OS X . בשביל הרצון שהבעתי בהתחלה אני צריך לדעת האם ואיך אפשר להתחבר בVPN במחשב מקינטוש. וגם לאיזו חברות אינטרנט מהיר אפשר\כדאי להתחבר במצב הנוכחי של מחשבי PC ברשת עם מחשב מקינטוש. בתודה מראש!, דניאל.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  9. שלום האם מישהו פה הצליח להתקין FC4 על מחשב חדיש כלומר כונן קשיח SATA 2 כרטיס מסך PCI EXP וכו אני מנסה כבר כמה ימים ונתקל בריסט אשמח לקבל תגובות בתודה מתי.ש

10. Started by SugarFreeBoy,

היי, אני מריץ את XP על MACBOOK באמצעות BOOT CAMP. המחשב עבר קריסה די רצינית, ועכשיו אחרי ששיקמתי אותו וניסיתי להתקין מחדש את APPLEK PRO כדי שאוכל להשתמש בHOTKEYS (כל הF1 F2 המיוחדים) אני מקבל הודעה שאומרת לי 'לחבר את המקלדת כעת', כשברור שאין מה לחבר - זו מקלדת של מחשב נייד. כשאני מנסה להריץ את הEXE עצמו, אני מקבל שגיאה שאומרת שאי אפשר להריץ את התכנה באופן ידני. האם אתם מכירים פתרון לבעיה/דרך להריץ את התכנה ידנית? תודה מראש!

11. Started by ken,

בעת הורדת עדכונים מהאינטרנט, בין היתר אני נתקלת קבוע בהודעה הבאה: An unexpected error occurred (4:190). Your firmware could not be updated, please try again. המחשב מעלה את אותה הודעה גם לאחר שהתנתקתי מכל התוכנות וחיברתי אותו לחשמל. מה נסגר עם העדכון הזה והאם הוא בכלל רלוונטי (מדובר במק בוק פרו) תודה..[br]פורסם בתאריך: 11.01.2010 בשעה 10:14:32 :kopfpatsch: :kopfpatsch: הסתדרתי תודה..

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. צירפתי צילום מסך כדי שהבעיה תועבר בצורה ברורה יותר כמו שאתם רואים כשאני מעבירה את ה neooffice למצב מלא אין לי האפשרויות המוצאות במצב רגיל אשמח מאוד לעזרתכם, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by avinim8,

אין לי מושג מה אני הולך לקבל מול העיניים. ז"א שאין לי מושג קלוש בלינוקס ואיך לעבוד איתה. בווינדוס אני די מבין (כמו כולם ואולי גם טיפה מעבר) אבל לא יותר. יש למישהו המלצות...? הערות...? תודה בכל אופן. אני די אודה לכם אם תענו לי לתיבה הפרטית כי אני לא אהיה כאן כמה זמן ואני רוצה לקרוא את התגובות שלכם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כותרת אומרת הכל. יש לי בראוטר תמיכה ב wps. דרך הטלפון עובד סבבה לגמרי. אבל לא מצאתי אפשרות כזאת בairport. יש למישהו מושג האם הדבר אפשרי? או שבכלל צריכה להיות תמיכה של כרטיס רשת ואי אפשר להוסיף את זה תוכנתית?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by studia,

נערך ע"י Decktor: קנייה ומכירה על גבי הפורום אסורות בהחלט בשביל זה יש את ה TZ.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by THE FORMATTER,

שלום לכולם אני חדש כאן וכן בלינוקס, הורדתי את DVD למחשב 64 BIT וניסיתי להתקין אבל הכי רחוק שהגעתי זה למסך האופציות הראשוני . לא משנה איזה אופציה בחרתי המחשב עשה ריסט . המחשב הוא מחשב דיי חדש(פנטיום 4 .3 תמיכה ב 64 BIT לוח ASUS P5LD2 וכרטיס מסך PCI EXP אם משהו יכול לעזור אני אשמח ICQ 38644508 מייל:matti_s@zahav.net.il בתודה מראש מתי

17. Started by fux,

איך אני משנה את הרזולציה? KDE תודה|

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. זה קשור לבריל ? (בubuntu)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ראיתי שפקודת vmstat יש לה עמודת page ולה תתי עמודות pi וגם po. אלו 2 מדדים שאני מעוניין בהם אצלי במחשב אני מריץ vmstat אבל אין לי את העמודה הזו. (יש לי עמודות אחרות) למה זה?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by SUBX2,

אני מחובר לאינטרנט באמצעות הכבלים יש לי מודם מחברת Ambit אפשר לקבל DRIVER ללינוקס וכיצד אני מגדיר את כל העסק הזה תודה לעוזרים............

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by Gold shark,

אוקיי אז ככה אני רוצה להשתמש ב NO IP ואני התקנתי אותו דרך המנהל חבילות וכשאני ניגש לפתוח אותו אז הוא לא מגיב לא כלום וחהר שלי אומר לי שאני צריך להגדיר אותו להפצה שלי מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by Snickers Taka,

אני רוצה ללמוד אסמבלי בסביבת לינוקס . איך הולך להתחיל

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yan,

קבצי .o.out ו.irv זה קבצי לינוקס? אם כן איך אני יכול לערוך אותם?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by omrik10,

האם יש איזה שהוא כלי או כל דרך לראות הודעות מהסוג הנ"ל נשלחו, התקבלו, נזרקו וכדומה (חוץ מ netstat שלא נותן מספיק אינפורמציה).

• 0 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.