עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by SmurFin,

התקנתי את הRED HAT ואז התקנתי את ה IP COP עכשיו שתי שאלות 1. המחשב הזה הולך להיות סרבר ובהתקנה של הIP COP בחרתי GREEN + RED (יש לי מודם של כבלים) , זה הבחירה הנכונה ? 2. אחרי שהתקנתי , סיים והכל עברתי להגדרות עשיתי RESET הוא מבקש ממני סיסמא , והסיסמא לא נכונה .. זה לא שאני לא יודע את הסיסמא שלי פשוט לא מובן לי... תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by -JobNick-,

שוב שלום לכולם, עם הICQ הסתדרתי הורדתי את SIM ICQ זה פשוט ניפלא לו נופל בכלום מהICQ של וינדוס העברית עובדת נהדר והכל ממש טוב בקיצור אני ממליץ בחום (אוהל את הLICQ בלי מלח). עכשיו נישאר לסדר את העברית בMOZILLA ואני יהיה מרוצה עד השמיים. אז ככה, התקנתי בעזרת הFONT INSTALL של KDE את הפונט של DAVID וMRIAM ועכשיו אני רוצה להגדיר אותפ במוזילה (MOZILLA). אני נכנס לEDIT->PREFERENCES שם אני הולך לAPPEARANCE ושם לFONTS,עכשיו ב"FONTS FOR" אני בוחר HEBREW ונחשו מה הפונטים היחידים שאני יכול לבחור הם SERINF וSANS SERIF (את הפונטים האלה אני יכול לבחור תחת קטגורייט הPROPORTIONAL) בשאר הקטגוריות של בחירת פונטים אני יכול לבחור רק את 3 פונטים שהם MISCFIXED ELFFIXED ועוד אחד. איך לעזעזעל א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. איך אני משחזר הקלטה שנמחקה באיפון? יש איזה תוכנה או משהו שאפשר להוציא מהקבצים זמניים של הפלאפון? להעביר לפורום תוכנות של אייפונים בבקשה, תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הורדתי סוזן אופן דרך החנות של מיקרוסופט (מערכת ווינדוס 10) ואני לא מליח להכניס סיסמה לחשבון למרות שהצלחתי להכניס שם משתשמש. בדקתי שהפיצ'ר שמאפשר לינוקס בווינדוס פועל. תודה רבה לכל העוזרים והעונים.

5. Started by ordan,

טיקאסט 119 עם עדי רביד ובעז אורדן. השבוע המשדר הוקלט מאוחר בערב ביום ראשון והקלטתו הסתיימה אחרי חצות, משדר עיף למדיי. אנחנו מתחילים עם ההתפחויות החדשות בנושא אויי-דיגיטל, ממשיכים עם ההתרשמות שלי אחרי יומיים עם גוגל וויב ומסיימים עם מבחר חדשות מהעולם. מכיוון שכל האימיילים שהגיעו השבוע היו בעניין אויי-דיגיטל אנחנו לא קוראים השבוע כלום, אין לכם משהו אחר בראש בזמן האחרון? בעז אורדן www.tcast.co.il boaz@tcast.co.il

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. למק כמובן, ועם תמיכה עברית.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by kknd,

שלום לכולם, האם יש מקבילה במק לפקודת Ipconfig /release ו-ipconfig /renew מעולם ה-PC? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. רציתי לשאול איך אני עובר מימין לשמאל ומשמאל לימין כשאני מקליד טקסט בתוכנות השונות של ה מק. כמו כן אשמח לאיזה אתר טוב שמפרט את כל שילובי המקשים והפעולות שאותם שילובים מבצעים. תודה.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by IlanaH,

רציתי לדעת האם מישהו יודע איך כותבים servlet בעברית. כלומר כיצד ניתן להציג כיתוב על גביי HTML אשר הופק בעזרת servlet, מידע בעברית?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  10. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יש לי דיסק רשת שמחובר ישיברות לראוטר, של חברת ונטק, בosx הייתי צריך להתקין איזה יישום שיתחבר לדיסק דרך הרשת. איך אני עושה את זה דרך הkubuntu?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by Ashand,

שלום יש לי שני מחשבי מק (Imac and mini) שניהם מחוברים לראוטר ושניהם מקבלים IP אין פיירוול בינהם ושום דבר לא חוסם כלום הבעייה היא שאני יכול לעשות פינג ממחשב אחד לשני ומהשני לראשון אני לא יכול קצת מוזר שיתפתי תיקייות ועשיין אני לא רואה אותם ברשת אני רואה רק את ה default יש לכם מושג?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by udicol,

גיסי שהיה צלם "קונבנציונלי" עם עדשות ומצלמות רפלקס יקרות נהג לומר שמהרגע שהגיע העידן הדיגיטלי במצלמות ועריכות וידיאו - "הלכה האומנות". עכשיו, בעיצומה של מהפכת המקינטוש ותוכנת העריכה המדהימה FCP וכמובן תוכנת Adobe After Effects המציאות אחרת לגמרי. FinalCutpro אכן אחת התוכנות המובילות בתחומה בעריכת פרוייקטים קטנים כגדולים, איסוף תיעוד ובניית הפרוייקט קלה ופשוטה ביותר. התוספת של Adobe After Effects מוסיפה אין ספור אפשרויות של אפקטים בתנועה לפרוייקטים הנמצאים ב-FCP. אפקטים שנמצאים בפוטושופ יכולים לעבוד בתוכנה הזו כאשר האפקט מתבצע במעבר מ-Keyframe אחד לאחר בעוד התוכנה מבצעת Render תמונה תמונה.... האמת היא שהאיטיות בנושא ה-Render היא זו שגורמת לביזבז זמן יקר, אך המשוואה ידועה :…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ChronoDog,

סרט שנקרא MacHeads, מראה עד כמה משועממים ומושפעים אנשים יכולים להיות. להלן הטריילר:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, התקנתי אתמול את הלינוקס הראשון שלי, SuSe 9.1. המערכת מותקנת על מחשב ישן, שמחובר להאב הביתי ללא צג, מקלדת או עכבר. אני רוצה שאיך שהמערכת עולה (עושה Boot ישר ל-KDE), יעלה שרת ה-VNC, כך שאוכל לשלוט במחשב מרחוק (המחשב השני), ולא אצטרך להוציא כסף על מתג KVM או להזיז את הצג, המקלדת והעכבר כל פעם. אין לי מושג ירוק בלינוקס, אני רק מתחיל ללמוד, והייתי שמח לקבל עזרה בנושא כמה שיותר מהר תודה מראש, שי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kfirbep,

תמחקו יצא לי בטעות פתיחת אשכול

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by urib,

מה שצריך לעשות, זה לגרום למערכת הפעלה Windows XP, לרוץ על המקים החדשים אשר מבוססים על מעבדי אינטל. קחו בחשבון שהמקטלים החדשים עובדים על EFI, ולא על BIOS, בהצלחה! http://winxponmac.com/The%20Contest.html

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by [ViT],

היי, אני מסתכל על החלוקה של ה-sections ב-man section 7 מוגדר אצלי (במקום שבה אני קורא על הנושא): MACROS and Conventions section 5 מוגדר כ: File Formats and Conventions מה ההבדל בעצם בין הקונבנציות בכל מקרה מקום? ויהיה נחמד גם אם תפרטו לי יותר גם למה הם מתכוונים כ- MACROS ו- FILE FORMATS. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by Nihility,

לכל אלו שהיו להם בעיות להפעיל את בריל על קנופיקס עם כרטיסי מסך חדשים של נוידיה, הנה הדרך לגרום לזה לעבוד. נלקח מפה: http://www.knoppix.net/forum/viewtopic.php?p=111972 אגב, ממש בקרוב תצא גרסת 5.2.1!

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  19. אני משתמש בווינדוס7, ובאמצעות VMWARE משתמש גם בלינוקס לצרכי לימודים. הכל עובד טוב ויפה, ובסה"כ אני דיי מרוצה מהסידור. 2 בעיות צצו שאני מנסה לפתור ועדיין לא הצלחתי. 1. אני משתמש במחשב נייד דל ווסטרו 3300, ולא מסוגל לבצע גלילה. חיפשתי ברשת ומצאתי שיש להתקין את GPointing, ובאמצעותו להפעיל את האפשרות. מרגע שאני מפעיל את האפשרות, סקרול אכן עובד - באמצעות לחיצה על הכפתור השמאלי + גלילה. אלא ש..לא ניתן לגרור חלונות על פני המסך. האם יש דרך לאפשר גם וגם? 2. ב VMWARE יש אפשרות של תיקיה משותפת, השתמשתי באופציה זו ונוצרה לי תיקיה ב /mnt/hgfs שבה אני יכול להעביר קבצים בין המערכות, אך לפתע התיקיה נעלמה לי בלינוקס וכעת אין לי אפשרות העברת קבצים כלל. ההגדרות כמו מקודם, וניסיתי אף להוסיף …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by [ViT],

http://eecourses.technion.ac.il/046209/Previous/Recitations/class7-8_inodes.ppt רשום פה שיש 5 סוגי data blocks : Free Data Level 1 Level 2 Level 3 3 האחרונים הם טבלאות, Level1 מכיל קישורים ל- 256 בלוקים של DATA. Level2 מכיל קישורים ל- 256 בלוקים של LEVEL1. וכך הלאה.... למה צריך בכלל את את הבלוקים של הקישורים? והאם כל ה-inode-ים הם בגודל קבוע? (אני שואל את זה בגלל הקטע שב-inode יש את רשימת הבלוקים שבהם שמור קובץ ויש קבצים שונים מאוד בגודלים.....) ומה בכלל הגודל של Data Block? הם זה גודל קבוע? תודה רבה חבר'ה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by puGs,

התקנתי xp בbootcamp הכל עובד מעולה חוץ מהאינטרנט שלא עולה,אני בעל המודם בחדר ובכל זאת אין לי שום מושג איך להתחבר לאינטרנט. תודה רבה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. כדי שאני אוכל להתקין עליו אפליקציות ולחבר USB ועוד אשמח לשמוע אם משהו יודע איך עושים את זה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. עיקרי החדשות השבוע מתרכזות באפל עם עוד קצת איפון וחדשות על ניידי מקינטוש, קצת מיקרוסופט עם החנויות שהיא מתעתדת לפתוח ואופיס 2010 ועוד חדשות ממרחבי מרחב הטכנולוגיה, ככול שהתיר הזמן. אני מזכיר לכולם את ארוע הטיקאסט ב 27/7 שיכלול פאנל מומחים בנושאי אודיו, וידאו, פיתוח תוכנה ומקינוטוש בכלל. הערב יכלול כמה מילים מכל חבר בפאנל ואחרכך שאלות ותשובות עד שיזרקו אותנו מהמקום. פרטים והרשמה ב: www.tcast.co.il/event נתראה שם. בעז אורדן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eranx,

היי, אני מנסה לעשות גיבוי של ESX 3 לתוך תקייה על המחשב, התקייה הזאת מופנית לתקייה שנמצאת על מחשב ברשת. ניסית לעשות VMBK.PL, אבל לפי מה שהבנתי, הוא לא תומך ב ESX 3. ניסיתי גם vcbMounter, אבל זה פשוט לא פועל. יש למישהו מושג על תוכנה אחרת או סקריפט אחר? תודה,

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by m1ke,

יש לי שתי שאלות קצרות שלא ממש הצלחתי למצוא להם תשובה ברורה ברשת, אולי מישהו פה יודע: 1) האם אפשר באמצעות smb להתחבר ל admin shares בוינדוס כדוגמת c$ ? 2) כשאני מתחבר לרשת כלשהי לפעמים אני רואה ב finder שהוא מגלה מחשבים אחרים ברשת ולפעמים לא. האם ניתן לשלוט על התדירות בו הוא מבצע סריקה? אפילו להכריח אותו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.