לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
מחפש שותף לפיתוח ותחזוקה של MailTabs for Mail.app קישור... לתוכנה כבר קיימים משתמשים רבים ומרוצים, בשלב זה צריך לסיים להתאים אותה ל-OS X Lion. ניסיון מעל 3 שנים בפיתוח ל-OS X חובה רצוי ניסיון בפיתוח תוכנות שמרחיבות יישומי OS X info@simplicity.fm
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://code.google.com/p/google-gadgets-for-linux גאדג'טים דיי נחמדים דורשים ספריות של + GTK או QT כדי לעבוד תדאגו קודם להתקין את הספריות שחסר לכם פי הרשימה אח"כ אפשר לעשות את זה בדרך הקלה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Linux.Slapper.Worm uses an OpenSSL buffer overflow exploit to run a shell on a remote system. The worm targets vulnerable installations of the Apache Web server on Linux operating systems which includes versions of SuSe, Mandrake, RedHat, Slackware and Debian. The worm also contains code for a Distributed Denial of Service attack. At this time over 3500 computers have been observed performing this activity, according to Symantec DeepSight Threat Management System data. This includes computers located in Portugal and Romania, where initial reports of the worm originated. Also Known As: Apache/mod_ssl Worm Type: Worm Systems Affected: Linux Systems Not Affected: Windows …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מפתח משחקים לכל מיני פלטפורומות. לאחרונה החלטתי לפתח את המשחק שלי למאק. השאלה שלי איזה אתרים וקישורים יש לכם לאתרים שסוקרים משחקי מאק? בין אם אינדי או לא אינדי. מכירים כל מיני יו טיוברים? כל מיני אנשים אחרים ברשתות חברתיות שמדברים על משחקי מאק? אודה לכם אם תשתפו (וגם אם לא תשתפו אודה לכם ).
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
משום מה ALT+SHIFT לא מחליף לי שפה עריכה : קליק ימני על פאנל עליון , להוסיף KEYBOARD PANEL ולהגדיר ב OPTION אלט+שיפט
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כשאני ניכנס לתוכנה אני לא רואה את רשימת השרתים או כל דבר אחד שכתוב נגיד אני עושה חיפוש הוא מראה שיש תוצאות אבל זה כיאלו אין פונטים לא רשום שום דבר.. אני חושב שיש בעיה בפונטים למישהוא יש רעיון תודה ליאור
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי ל SAPPHIRE 3850HD AGP אף הפצת UBUNTU (אובונטו,קובנטו וקסובונטו) לא מוכנות לטעון את הדסקטופ, לא ההפצות שאני מנסה להתקין ולא LIVECD. הם מגיעים לשלב של הטעינה של הDESKTOP ונותנות לי מסך לבן או שחור וזהו. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי הרבה התייחסויות לבעיה הזו ואף פתרון לא עזר. LIVECD של מנדריבה, לעומת זאת, עולה בלי בעיה. אגב, גם מצב FAILSAFE לא עובד. למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P3 1000 עם קובנטו 6.10, ו Xp, הלוח אם שלי הוא Intel® Desktop Board D815EEA בביוס יש אפשרות לאפשר Usb Legacy וגם כל דבר אחר שקשור לUsb מאופשר שם, המקלדת עובדת אחלה ב XP וגם ב Linux אבל לא פועלת בכלל בGrub אין צורך לומר שזה מציק... [ הביוס מעודכן לקובץ העידכון האחרון ביותר שיש P11 ,לפי האתר של אינטל] האם מישהו נתקל בבעיה דומה או מכיר אפשרות לפתור אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום כולם! איך מגלים סיסמאות של ג'ימייל וכו' על מערכת הפעלה של מקינטוש? יש לי מקינטוש ואני רוצה לחשוף סיסמא בג'ימייל (כזו שמוסתרת בכוכביות/עיגולים). איך עושים את זה? חייבים להתקין תוכנה מסוימת על המחשב עצמו? כל עזרה תתקבל בברכה, העניין דחוף וחשוב!! תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התקנתי Debian באמצעות CD (גירסה אחרונה) ורציתי לדעת: 1. איך מעדכנים אותה באמצעות האינטרנט מכיוון שההתקנה הייתה בסיסית למדי? 2.בגלל ההתקנה הבסיסית נסיתי כמה מאמרים ולא הצלחתי להפעיל את הממשק ה GUI ..אולי בגלל העדכונים?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני די חדש בעניין linux. אז הבעיה היא כזאת: אני מנסה להתקין את fedora 6 על המחשב שלי. יש לי שני דיסקים קשיחים שאחד שייך להתקנת windows XP שכבר מותקן על המחשב. הוספתי דיסק קשיח שני כדי להתקין fedora. ההתקנה בממשק הגרפי נתקעת לי ולא משנה באיזה רזולוציה אני משתמש, אז עברתי להתקנה בממשק טקסט. ההתקנה עוברת בסדר גמור, אבל לאחר שאני מסיים את ההתקנה ומפעיל מחדש את המחשב עולה windows xp. למרות שאני סימנתי את האפשרות של boot loader וניסיתי להתקין בשני הדרכים שבאחת אני מסמן MBR ובשניה את האפשרות השניה שהboot ימצא על הדיסק הקשיח. שום דבר לא עוזר ה-fedora כאילו לא קיימת. אני ניסיתי להחליף את העדיפות של הדיסקים הקשיחים. פשוט כלום. כשאני מנסה מנסה להעלות רק את הדיסק …
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לעבור ללינוקס, אבל כבר בעיה (אני מקווה שזה לא ימשיך ככה). יש לי את ההפצה של מנדריבה ONE 2007, אני מנסה להתקין אותה, הוא טוען לי בהתחלה ואז כאשר הוא עובר מסך המסך LGF700P שמחובר על כרטיס המסך READON 9700 נכבה. אבל מה, בטלויזיה שמחוברת אל ה TVOUT בכרטיס המסך ממשיכים לראות את ההתקנה, זה קורה לפני המסך של בחירת שפה. מה יכולה להיות הבעיה? לפי חיפושים פה ושם הבנתי שיכול להיות שהרזולוציה שהמסך מקבל לא מתאימה ולכן צריך להגדיר על איזה רזולוציה לעבוד, איך עושים את זה? אני נוב בלינוקס. הלוח אם שלי הוא של ASROCK עם צ'יפסט של SIS ועם כרטיס מסך מובנה (יכול להיות שהבעיה נעוצה שמה למרות שאיני משתמש בו?) המעבד הוא AMD 2500, זיכרון של קורסאייר 512 מגה, וכרטיס מסך כפי שציי…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. יש אצלי לינוקס מותקן כבר חצי שנה אבל למען האמת לא נכנסתי אילו יותר מכמה חודשים רציתי לדעת איך אני בודק טמפרטורה וכדומה בתוך הלינוקס כמו שניתן לעשת עם ה eversnt מישהו יכול להסביר לי קצת איך אני עושה זאת כאן? תודה מראש רועי.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הבעייה היא שהrhgb פשוט לא עולה חחח... אני התקנתי את הדרייברים לפי המדריך הזה: http://stanton-finley.net/fedora_core_4_installation_notes.html עשיתי את כל מה שרשום בהוראות בשביל להחזיר את הrhgb. אחרי אז כשאני עושה ריסט, כשהמחשב אמור להעלות את הrhgb, הוא עושה מסך שחור כזה כאילו הוא מנסה לעלות את הrhgb, אבל הוא לא מצליח. את כל השירותים שהוא אמור לעלות דרך הrhgb, הוא לא מעלה דרך הrhgb, אלא דרך המסך שבא לפני זה (המסך השחור הזה, שאחרי כל פעולה שהוא מסיים הוא רושם OK בירוק חחח...), וכשהוא מגיע למסך של הlogin) login טקסטואלי), הוא מעלה את המסך פלאש של nvidia, ועולה כרגיל (הוא עולה ישירות למשתמש שלי), כולל הX!!!... כלומר הבעייה היחידה היא בrhgb... חיפשתי הרבה באינטרנט ובגוגל, ולא …
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
אוקיי סורי על הנושא הארוך אבל זה פשוט דחוף אוקיי יש לי ROTAL,אסקי,globalspen ALE 130 חיחחחח אני ב adsl 750 של נטויז'יון עכשיו אני פשוט לא יודע איך להתקין אותו בסלאק וואר ו kde להתקין דרך ה kde דרך שורת פקודה רק להתקין! בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
נוידיה איקס סרבר סאטינג. בצד הימני רק לאפשרות של איקס סרבר דיספליי כונפיגאראיישן יש אפשרות של ריסט. באחרים אני לא מוצא, אז איך אפשר לאפס גם את ההגדרות של שאר האפשרויות שבצד ימין. אני מתכוון לאפשרויות שבתוכנית הזאת
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים מחפש מידע על HP UX ו-SUN SOLARIS היסטוריה הווה ועתיד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום היום בבוקר שבאתי להדליק את הimac הוא עשה מן קול כזה של ביפ ואחרי זה הוא עשה רעשים שנשמעו של המאווררים , במקום המנגינה שהוא משמיע עם ההדלקה. הכול עובד חוץ מזה , אבל גם שכיביתי ואחרי כמה דקות הדלקתי הוא שוב עשה את הקולות. אז השאלה שלי היא למה זה קורה ? והאם כדי להביא את זה למעבדות של אפל בארץ ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
רשמתי את זה לבנדאם פרטי והוא לא ידע איך לעזור לי אולי אתם תוכלו לעזור לי בבקשה .. יש לי לוח DP55WG כל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב בלינוקס אני מקבל את ההודעה הבאה כל פעם שהמחשב עולה: http://img392.imageshack.us/my.php?image=senzatitolo1copiaee3.jpg זה קורה רק שעושים הפעלה מחשב , אם אני עושה כיבוי אני לא מקבל את ההודעה הזאת אגב זה רק בלינוקס בווינדוס אין את זה . ניסתי המון סוגי לינוקס ( Kubuntu , Ubuntu , Mandriva , openSUSE ) בכולם בדיוק אותה בעייה , ניסתי להחליף ל 2 ספקי כוח שונים . עשיתי חיפוש על זה בגוגל ואמרו למישהו לבטל את אופציית "Failsafe Watchdog" בביוס . ניסתי לבטל את זה ואז שעשיתי הפעלה מחדש המחשב פשוט לא רצה לעשות לי הפעלה מחדש . שהאופציה מופעלת - המחשב עושה הפעל…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני לא מכיר את מערכת נובל אבל אני בטוח שהבעייה שלי פשוטה וניתן לפתור אותה בקלות. מה שקורה זה שאני מנסה להעתיק קובץ ואני לא מצליח כי הקובץ "תפוס" ע"י מישהו אחר. המחשב מחובר ברשת נובל והיתי רוצה לדעת איך ניתן לראות מי "נועל" את הקובץ ואיך ניתן לשחרר אותו. תודה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
למי שמכיר את הפונקציה וגם למי שלא, לרוב אתרי הטורנטים הגדולים יש תמיכה בשירות rss (עדכונים לגבי שינויים אחרונים), קליינטים תומכים יכולים להשתמש בשירות הנ"ל בכדי להוריד אוטומטית סדרות ע"פ חוקים הנקבעו מראש (לדוגמא שם הסדרה, מקור ההקלטה וכו'). להורדת גרסאת הבטא כנסו לאתר uTorrent, בחרו בגרסאות נוספות, מק, ובגרסת הבטא. תהנו (:
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אז היום אני הולך להתקין לינוקס בפעם הראשונה הורדתי את האובונטו החדש אני מניח שעם ההתקנה אני אסתדר למרות שזו הפעם הראשונה. רציתי לדעת איך אני יוצר מערך רייד 0 אני עם שלושה דיסקים זהים של 80 ג'יגה סאטה 2 והלוח הוא ASUS P5WD2E-PRIMIUM עם בקר רייד של אינטלIC7R כל המפרט בופיע בצד תודה מראש שחר משתמש לינוקס מתחיל
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
אני מתנצל מראש אם הודעה זו נחשבת לפרסום לא נאות אך אין כאן כל מטרות רווח והמידע נוגע לכלל הציבור לו ההודעה נוגעת נפתח אגף חדש בפורום אובונטו ישראל פורום מתרגמי אובונטו כל המעוניין להתחיל לתרגם או שהוא כבר מתרגם ותיק ומעוניין להתייעץ או לתת עצות נשמח לראותכם בפורום כתובת פורום אובונטו ישראל: www.ubuntu-il.com קטגוריית "שונות" תירגום אובונטו לעברית בברכה, ירון
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-