עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. שלום, יש לי מערכת הפעלה Kubuntu 6.10 והתקנת עליו את Berly' לצערי אחרי מספר הפעלות סטנדרטיות וללא כל תקלה , כאשר מערכת ההפעלה עולה ונכנסת לחשבון הוא פשוט נתקע ונעצר ואי אפשר לעשות כלום, האם מישהו מכיר את התופעה ויש לו פתרון לבעיה? ובכל מיקרה, איך אני מצליח דרך שורת הפקודה לבטל כל פעם שעולה המערכת לעלות את Berly פעם אחת ולתמיד? במיקרה וזה לא יעזור האם יש פתרון בדמות ניסיון התקנה מחדש של המערכת שתזהה לבד את הבעיה ותדרוס את האופציות הקודמות? תודה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by gilad_kvr,

דרוש איש יוניקס לחברה בגבעתים קורות חיים נא לשלוח למייל, gilad_kvr@walla.com

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by orelzion,

שלום! יש לי מודם סלולארי, שאחרי שבוע סוך סוך הצלחתי להבין איך להפעיל אותו באובונטו. אבל אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: [tt] The PPPD daemon died unexpectedly! Exit status: 16 [/tt] אני לא ממש יודע מה זה אומר, ויותר חשוב - איך לפתור את זה. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני מודה לו מראש. אם אתם צריכים אז הנה הלוג kbuildsycoca running... Opener: received SetSecret Opener: received SetSecret Opener: received OpenLock Opener: received OpenDevice Opener: received ExecPPPDaemon In parent: pppd pid 17137 Kernel supports ppp alright. It was pppd that died pppd exited with return value 16 Sending 17104 a SIGUSR1 Opener: received RemoveSecret Opener: received RemoveSecret Opener: receive…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by fargoth,

wasteland 2פתחתי על זה כבר הודעה בפורום משחקים - ולכן אני פשוט אפנה אותכם אליה, תגיבו כבר שם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529211.0

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sheelonchik,

אני צריך הסבר על כמה הגדרות במערכות הפעלה ... ההגדרות: פיסקה מיסוך תקורה זמן סבב שגרות למס´ משימות טעינת תוכנית במען כלשהו בזיכרון אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולתת לי אתר(של מערכות הפעלה) שבו מוסברים מושגים אלה.רצוי מאד בעברית. תודה ענקית מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by lior51,

שלום אני מנסה להפעיל את התוכנה בעזרת WINE הכל עובד אבל יש בעיה .. הוא מבקש דירטיקס מאיפה אני יכול להיא דירטיקס זה בכלל אפשרי?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by Konst1988,

שלום לכולם. יש לי סורק HP 440C שעובד מצוין תחת חלונות, אבל בלינוקס כשאני מפעיל את XSANE אני מקבל את השגיאה הבאה: תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  8. שלום לכולם. היום התקנתי בדיוק ubuntu 7.10 החדש. ההתקנה הושלמה ההתקנה ללא כל בעיה, ואז כאשר אני ביצעתי ריסט ונכנסתי שוב ל ubuntu אז בדיוק אחרי שנגמרת הטעינה שלו, הוא מכבה לי את המסך(המוניטור מתכבה) וכך אני לא יכול להיכנס לubuntu. אני חוזר, המוניטור של המסך מתכבה, המחשב לא עושב ריסט, למרות שהמוניטור מכובה אני יכול לשמוע את הקול "תופים" הזא בכניסה לנתינת הסיסמא למשתמש. מה לעשות? תודה רבה , אני ממש נואש.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by avi k,

ובכן לא מזמן התקנתי על מחשב בעל מערכת הפעלה וינדוז גרסה וירטואלית של לינוקס. מותקן אצלי oracle vm virtualbox עם אובונטו 10.4. הכל עבד יפה עד אתמול שפתאום הפיירפוקס לא עובד לי והוא כותב ל שני הודעות שיצורפו לכאן בתור תמונת מסך. חוץ מזה צץ לי פתאום איקון בין האיקון של הרמקול לבין האיקון של השפה שאומר "מנהל הרשת מכובה", יכול להיות שזו הסיבה לכל הבעיה, אבל אין לי מושג איך להפעיל את זה בחזרה. הנה התמונה הראשונה שבה מופיעה השגיאה הראשונה שהוא אומר לי, יש אפשרות לראות גם את האיקון של מנהל הרשת למעלה. וזו עוד הודעה שהפיירפוקס כותב לי, נראה לי שכל זה בגלל מנהל הרשת הזה. תודה למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by bigfoot7375,

אני לא חדש בלינוקס....אבל: הורדתי והתקנתי מנדרייק 9.1 בהגדרות כרטיס המסך שלי הוא נופל (רואים מטושטש ולפעמים נתקע) יש לי: Diamond SpeedStar A90 הוא מבוסס על: S3 Savage4 Pro+ אני צריך לציין שבאותם הגדרות הפצות אחרות עובדות מצויין!! מה עושים? :-\ יש למישהו רעיונות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  11. ???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Elad Bublil,

לא מצליח להגיע לנקודה בא אני מתחיל לכתוב מייל מימין לשמאל באופן שוטף כברירית מחדל מתיד זה מסתבך ואני צריך שחק עם האייקונים של שמאל לימין והיישור לימין במייל הדיפולטיוי המותקן של מק ( אני עם הגרסה האחרונה מוחאבי לדעתי ?) ניסיתי גם כל מיני קיצורי דרך שהוצעו . ממש לא עובד חלק מה אתם ממליצים ? ודבר נוסף שיכול להקל האם ידוע על תוכנה חליפית ל הפוך על הפוך למק ? לא מצאתי כזו שאין צורך להעתיק ולצאת לתוכנה אחרת . תודה

13. חברים, קצת קשה לנו להסתדר עם תוכנת ניאו-אופיס שמזכירה את וורד 97 בעיצוב ובבאגים. אשמח אם תכנסו לקבוצה שפתחתי בפייסבוק בנושא, תודה! http://www.facebook.com/home.php?#!/?sk=2361831622

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by kalimero1234,

שלום. התחלתי לאחרונה עם אובנטו רציתי לשאול איזה סביבת עבודה מומלצת לתכנות בC++ ובJAVA? בנוסף אני גם לומד PHP ורציתי לשאול על איזה עורך טקסט אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכולם! רציתי לדעת עם יד דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי של אדימקס בלינוקס? אני לא חדש בלינוקס אבל לא מצאתי / הצלחתי להגדיר אותו בהרבה הפצות, למרות שבדיסק שלו יש דרייברים ל-RH9 אך הם לא עובדים...

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by matan100,

שלום אז אני רוצה בבקשה מדריך למק בו מותכנת תוכנת עריכה של סרטים . תודה לבנתים )

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם! רציתי לדעת עם יד דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי של אדימקס בלינוקס? אני לא חדש בלינוקס אבל לא מצאתי / הצלחתי להגדיר אותו בהרבה הפצות, למרות שבדיסק שלו יש דרייברים ל-RH9 אך הם לא עובדים... עריכה: בטעות פרסמתי פעמיים... אני לא רגיל ל-ENTER במקלדת החדשה עמכם הסליחה...

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by בזוקה,

אני מעוניין להתקין את EXPECT ע"ג סולאריס 10. לפי קובץ README, אני צריך לוודא לפני התתקנה שמותקן אצלי Tcl. הורדתי גם את קובץ tcl8.4.16 בכדי לקמפל את הקובץ, אני צריך (לפי מיטב הבנתי) מהדר gcc. 1. האם אני צריך להתקין מהדר gcc או שהוא כבר קיים ואני פשוט צריך להוסיף אותו ל-path שלי? 2. האם זאת הדרך להתקין EXPECT או שישנה דרך מומלצת אחרת? # ls expect-5.43 tcl8.4.16 # cd tcl8.4.16 # ls ChangeLog ChangeLog.2001 compat library macosx unix ChangeLog.1999 README doc license.terms tests win ChangeLog.2000 changes generic mac tools # cd unix # ls Makefile.in configure tcl.m4 tclLoadDl.c tclUnixChan.c tclUnixNotfy.c tclUnixThrd.h README configure.in tcl.spec tclLoadDld.c tclUnixCompa…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by ZXY1,

למה אין בארץ אתר מראה ל - SUSE ? מתי תצא גירסה SUSE 9.3 PRO ? היא בחינם ? אם לא כמה היא עולה ? ומה אתם אומרים על SUSE יש הפצה יותר טובה ? יש הפצות יותר טובות אבל בחינם ?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by ZXY1,

למה אין בארץ אתר מראה ל - SUSE ? מתי תצא גירסה SUSE 9.3 PRO ? היא בחינם ? אם כן איפה אפשר להוריד ? אם לא כמה היא עולה ? ומה אתם אומרים על SUSE יש הפצה יותר טובה ? יש הפצות יותר טובות אבל בחינם ? את האינטרנט קל להגדיר כמו ב - WINDOWS ?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by RAZIEL98,

שלום אני מתלבט מאוד האם לרכוש את הmacbook pro 15 retina http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-15-with-retina-display-2-3ghz-me294hb-a-7077 עכשיו רציתי לדעת האם יש הבדל בין המפרט של המחשב שיש לי כרגע לmacbook pro והאם יש היתרונות בשימוש עם הmacbook pro לבין הpc ואם יש למישהו את הדגם הזה אשמח לשמוע חוות דעה עליו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. יש לי UBUNTU, ואני רוצה שבעליית הלינוקס, יפעל לי הNDISWRAPPER וגם אני לא אאלץ לתת סיסמא כל פעם כשאני ניגש למערכות קבצים של הWIN. הבנתי שצריך להכניס פקודות לקרנל עם MODPROBE (?) מישהו יודע איך? תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by Red Sparowes,

how can i change keyboard language to hebrew like in windows shift+alt

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by roncohe4,

היי. אני מנסה להוריד תוכנה מהאייטונס לאייפאד. כאשר אני לוחץ על הורדה (דרך התוכנה במחשב, לא מוצא את התוכנה בכלל דרך האייפאד עצמו) מתקבלת לי הודעה שהתוכנה ניתנת להורדה רק דרך הערוץ האמריקאי של אייטונס, בעוד אני בישראלי ולא יכול להוריד את התוכנה כלל, כנראה. מישהו יודע אולי איך אני יכול לשנות את הפרטים כדי שאהיה שייך לאמריקאי? אני מוריד תוכנות חינמי ולא פורץ מכשיר (מה לעשות? כל מה שיש שם בהחלט מספיק לי) ככה שאין אשראי. ניסיתי כמה פעמים לשנות את הכתובת שלי אבל הוא דורש ממני כרטיס אשראי ואני לא רוצה להזין אחד. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yns lab,

מחשב מתעורר לאחר שניות ארוכות שיוצא ממצב שינה מישהו מכיר אולי את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.