לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך אפל סטודיו דיספליי 17 אינץ'. כמו כל דבר אחר גם עליו מצתבר אבק. כמובן שאני לא אעביר מטלית רטובה.. אז מה כן? מצטער על השאלה הטיפשית אבל אם יש למישהו כאן מסך כזה או כל LCD אחר אני אשמח לתשובה... איל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רכשתי פוטושופ 7 עבור מקינטוש. ברגע שאני בא להתקין את התוכנה תחת OS 9.2 הוא פותח לי את חלון ההתקנה אני מריץ את ההתקנה. ולאחר כן נאמר לי להיכנס למקום שבו התקנתי תתוכנה ולהריץ אותה (לחיצה על האייקון של הפוטושופ) הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את התוכנה המחשב נתקע! ושום דבר לא משחרר אותו חוץ מאיזה ריסט עצבני. מה עליי לעשות על מנת שהתוכנה תעבוד לי כמו שצריך?? (אני כבר נואש) נ.ב. קיימת גירסא ישנה של PhotoShop על המחשב, האם UNINSTALL של הגירסא הקודמת יפתור לי ת'בעיה? אם כן אז איך מבצעים UNINSTALL במקינטוש... אנא עיזרו לי.תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי לינוקס RH 7.3 אני ניוב, אז ככה : כל פעם שאני מתחיל את המחשב עם לינוקס בתפריט לפני שזה נענס זה רושם לי הודעה משהו כזה : Bring interface for Eth0 שזה הכרטיס רשת שלי ואני לא יודע איך להגדיר אותו מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה מדריך מומלץ מאוד למי שחדש עם OSX ... אני רק מקווה שאתם מבינים אנגלית! n00b.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי red hat 8 הכל עבר בסדר עד אתמול אתמול פתאום אחרי שהלחתי לאכול הלכתי למחשב והיא מסך שחור חשבתי שזה שומר מסך אבל זה לא זה היה ריבע כחול ובתוכו ריבוע ירוק (dos) שהיה למתה שתי כפתורים שהיה כתוב גיבריש אז עשיתי ריסטרט והוא עובר אל הכל ואומר ok ושהוא מגיעה למצב שהוא צריך לאפוך לוירטואלי הוא מנשה יש איצודים וחוזר וזה כמה פעמים ואז הוא מתיעש והולך למצב שבואו יש חלון כחול ובטוחו חלון ירוק עכשיו אם אני לוחץ אל הלחצן למה במקלד כתוב שהיתה שגיע אם GLX שזה הדיוור של ניווידה שהתקנתי ובזמן ההתקנה הלחתי לאכול ואז אחרי שאני לוחץ אל הלחצנים בגיבריש אני מגיע למצב שהוא דורש אני user ואת הסיסמה שאני נותן לא אני מגיע למצב דוס אם אפשרויות מה לעשתו?????????????????????…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני תמיד שומע שתכנות עבודה של SGI (סיליקון גראפיקס) הן התכנות עבודה הכי טובות עבור עבודה בתלת מימד. אז מצאתי את עצמי שואל את השאלה יש לתכנות עבודה הלו מערכת הפעלה רשמתי במית היוצר ? כמו שלמשל לMAC יש את MAC OS חוץ מהעובדה שאפשר להריץ לינוקס על MAC, יש לו מערכת הפעלה רשמית. מה לגבי SGI? אני יודע שהם גם יכולים להרית גרסאות של LINUX אבל מערכת רשמתי יש להם ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי את הטפט הזה נקי (בזה לא אוכל להשתמש דחיסת ה JPG הגבוהה הרסה את התמונה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכול המשתמשים של האתר : התבקשתי על ידי משתמש בשם בני , לפרסם פה תרא'ד שעוסק בלינוקס והרד דיסקים : אז הנה השאלה : "שלום לכולם וערב טוב , ברצוני להתייעץ איתכם תותחי התמיכה של פורום תוכנה , אני רוצה לפתוח קובץ ISO שהורדתי מהאינטרנט להHD , (סתם לידיעה מדובר בISO של LINUX ) (הסיבה לכך היא שאני בעוונותי לא רכשתי צורב ) אך איני יודע כיצד ניתן לעשות זאת , אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי" השאלה היא : האם ניתן להתקין לינוקס מתוך ההרד דיסק ? מודה לכם על כול תשובה ועזרה ..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Remote Desktop Connection היא תוכנה המאפשרת להתחבר ממקינטוש לווינדואוס. כל שעליך לעשות הוא לכתוב את מספר האי פי של המחשב אליו תרצו להגיע, אח"כ לרשום סיסמאו - וואלה! ניתן לראות את המחשב השני במחשבך! אין צורך להתקין תוכנה מסוימת על הפיסי אליו מתקשרים אין אפשרות לעבוד על הפיסי ממנו ועל הפיסי מהמק בו זמנית התוכנה חינמית, קטנה וניתן להוריד אותה מכאן: http://macupdate.com/info.php/id/8431 תבלו! 8)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לפני יצירת FIREWALL של MNF היש דברים שאני צריך לדעת ? דבר שני הוא שלא מצאתי SNF אם מישהו יכול לתת לי לינק אם הוא יותר טוב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני לא חדש בלינוקס, אבל למרות זאת הייתי רוצה הנחייה בשביל חבר שלי (באמת) כיצד לקנפג חיבור אינטרנט של adsl דרך ראוטר (פרוטוקול pppoe) בדביאן 3.0 stable אם אפשר אשמח לקישורים למדריכים באנגלית ובעברית (וגם קישורים בפורום הזה). תודה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל X-Windows אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "Fatal Server Error: No screens found" מדובר במחשב נייד אשר מריץ Debian. תודה מראש, --Vega.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
יש לי RED HAT 8.0 שהורדתי את החמש דיסיקם מהאינטרנט עכשיו : לפני ההתקנה שאני אומר לא שאני רוצה התקנה דראפית והוא עודה מין הרצה של טקסט וניתקע לי בשורה : PARTITION CHECK HDC : ולא זז. יש לכם עצה אולי מה לעשות . אם זה אולי יעזור התקנתי את ראד האט גירסת 7.1 והיתה אותה בעיה אבל אחרי בערך 15 שניות זה רשם TIME OUT והמשיך הלאה להתקנה . תודה רבה! מקווה לתשובה .
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
שלום! כידוע sun החליטו שלא ליישם את smbmount הנפלאה שמגיעה עם חבילת samba ללינוקס ב kernel של סולריס, או במילים אחרות ה kernel של סולריס אינו תומך ב- smbfs. רציתי לדעת אם מישהו מכיר kernel source שמכיל את התמיכה ב-smbfs או שאולי מישהו יודע לכתוב אותו. ניסיתי קצת לשחק ולעשות פורטים של החלק הזה בקרנל בלינוקס לסולריס אבל זה לא היה רציני כי אני לא ממש ידעתי מה אני עושה. אולי למישהו יש קיצור דרך בשבילי ? ??? אסף ;D
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אם יש לכם מדריך או משהו יעזור לי מאוד תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
התקנתי RED HAT 9 ומשום מה אינטרנט זהב לא רוצים לתת תמיכה למשתמשי לינוקס :'( מישהו יכול להסביר איך להתחבר לADSL בלינוקס ???
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לדעת כיצד ניתן לחבר תחנת לינוקס (מנדרייק 9) המחוברת לאינטרנט מהיר בכבלים לרשת sbs server 2000 ולשתף עוד תחנות לגישה לאינטרנט (כלומר להפוך אץ תחנת הלינוקס לראוטר לכל הרשת כולה) תודה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
צריך את המדריך של Mandrake 7.2 linux ruoter דחוף!!!
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
ואיפו אפשר למצוא רשימת תאימות חומרה של לינוקס עם רכיבי OB? תודה לכל העונים ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
devstation הוא משחק fps שמיתבסס על המנוע של ut2003 וממוקד בהרס השמדה ואלימות חסרת פשרות בחורבות עולם עתידני. אני ממליץ לבדוק פרטים עליו כאן: האתר הרישמי http://www.devastationgame.com/ הורדת קליינט הבטא ללינוקס מ icculus http://icculus.org/news/news.php?id=1446 שימו לב שנכון לעכשיו צריך להעתיק קבצים מהתקנה של המשחק בווינדוס , אבל זה ישתנה בקרוב (אני מקווה) תהנו :AR15:
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אוקיי אז אני גיימר די כבד אני שוקל לעבור ללינוקס עכשיו אני ממש חושש מזה שאני לא יוכל לשחק במשחקים בלינוקס :AR15: אני לפחות מקווה שבמשחקים החדשים יש יותר מודעות למפתחים בקשר לפופולריות הלינוקס בקרב המשתמשים והם עשו משהו בנידון אבל האם לינוקס יכולה לעבוד עם מדל אוף הונור ניד פור ספיד וכל אלה ומה עם משחקים ברשת האם יש את גיים ספיי או תחליף אחר ממש תודה להתראות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי בעבר את Red Hat Linux 8 על המחשב שלי, בנוסף לWindows XP Professional. אני מעוניין לפרמט את הכונן הוירטואלי עליו התקנתי את Linux ולהתקין אותו מחדש, בגלל שמשום מה יש בו הרבה באגים.. אני חושב שזה בגלל כל מיני דברים שהורדתי וניסיתי להתקין בלי להבין יותר מדי בהתחלה... האם מישהו יכול להסביר לי את השלבים לביצוע משימה שכזאת? או אולי יש מדריך באינטרנט? (יש לי את שלושת הדיסקים של ההתקנה)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הקובץ lilo.conf שבתיקיה etc נראה אצלי, אחרי ששיניתי אותו, ככה: boot="/dev/hda" map=/boot/map keytable=/boot/il-8859_8.klt prompt nowarn timeout="50" message=/boot/message menu-scheme=wb:bw:wb:bw vga="????? ???" default=windows image="/boot/vmlinuz" label="linux" root="/dev/hda6" initdr="/boot/initdr.img" append="devfs=mount acpi=off quiet" vga=788 read-only image=/boot/vmlinuz label="linux-nonfb" root=/dev/hda6 initdr=/boot/initdr.img append="devfs=mount acpi=off" read-only image=/boot/vmlinuz label="failsafe" root=/dev/hda6 initdr=/b…
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-