לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
-
מבקש לדעת מהיכן להוריד, ואיך להתקין
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס רשת ISA ישן, נראה לי מסוג NE2000 יש לו יציאת BNC וגם RJ45 וג'מפרים גם ל IO וגם ל IRQ. אני מנסה להפעיל את הכרטיס ב Linux Mandrake אבל הוא לא מזהה אותו. הוא נותן לי אפשרות להכניס פרמטרים למודול שלו הוא מבקש כמה פרמטרים: irq(?)[0,] bad(?)[0,] probe_pci(i)[1] io(?)[0,] ה IRQ שכיוונתי לכרטיס הוא 3, וה IO הוא 300H-31FH אבל אין לי מושג באיזה פורמט להכניס את זה, ומה שאר הפרמטרים ... ניסיתי לשחק עם זה קצת ולא עזר. מישהו יודע ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב: Lenovo T61p עם מחיצת PRELOAD של XP. מחיצה אחת C - 142GB. בעיה: במהלך התקנת אובונטו 8.10, רציתי לפנות מקום מכונן C בשביל מחיצה חדשה. (צימצמתי את C ל100GB). ממש בתחילת החלוקה מחדש, ההתקנה נתנה ERROR כלשהו, וכל כונן C הפך לEXT3, ניסיון להשתמש בכפתור "ביטול שינויים", לא שינה כלום, עכשיו המידע אבוד בכונן ושאני מפעיל את המחשב מופיעה כמובן "ERROR LOADING OPEARTING SYSTEM". כמובן שקיימים הרבה דברים לא מגובים איך ניתן לשחזר / להציל כמה שיותר מידע?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין לינוקס וניסיתי כבר חמישה דיסקים שונים וכולם מראים לי את אותה הודעה "x server can't be started" ומיד אחר כך הוא מעביר אותי לדוס האם מישהו מכיר ת'תופעה ומה צריך לעשות ????????????????????? תודה מראש לירן
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
hi guys, i need your help i can read hebrew, i can write from right to left but only in english what should i do? how do i go from english to hebrew? thank, amir
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
תמיד ידעתי שהפורום הזה יהיה שימושי מתישהו :-) היי כולם, קבלתי היום מחשב מקינטוש Macintosh LC כשהפעלתי אותו אז הוא התחיל להעלות את המערכת ואז עשה באמצע המסך צורה של דיסקט קטן וסימן שאלה מהבהב עליו והוא פשוט ממשיך להבהב ככה כל הזמן... מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? :-( יש כזה דבר דיסקט אתחול למחשבים האלה? -תודה- הילה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי mandrake linux להתקנה בשלושה דיסקים. עשיתי boot עם הדיסק, כנדרש ואז עקבתי אחרי הכתוב בהתקנה עצמה, והסתבכתי מעט כאשר הגעתי לחק של ה-partitions בדיסק הקשיח. לפני כן היו לי שלוש partitions (C,D,E( וכעת נשארתי רק עם C (כאשר הוא נשאר בגודל שלו לפני זה) כלומר, הדיסק הקשיח שלי (בן 40 ג'יגה) היה מחולק לשלושה חלקים, כאשר כונן C הוא בן 12.2 ג'יגה, והוא נשאר כך. כונני D ו-E פשוט נעלמו להם, ביחד עם כל הקבצים שלי עליהם. מה לעשות??? איך אני מחזיר את המידע הזה? ??? בתודה, OrGAzmUs
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש דרך לתקן את זה? נניח להעתיק קבצי מערכת מהדיסק? שורת פקודה...(הקונסול כן מזהה את המקלדת)
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מק פרו ורכשתי לאחרונה ssd שע״פ הגדרות יצרן קריאה / כתיבה 550 לאחר התקנה ובדיקה בתוכנת Blackmagic Disk Speed Test אני עומד על מהירות כתיבה / קריאה של 250 לערך חיברתי את ה - ssd לחיבור יציאת כונן הדיסקים הנוסף שיש לי ( אחד בשימוש ) השאלה שלי האם יש מצב שהחיבור גורם לאיטיות? ואם אני אחבר אותה לחיבורים המיודעים לכוננים הקשיחים אני אראה שינוי? ( לא חובר בגלל שאין לי מגירה כרגע ) אשמח לעזרה, זה קצת מתסכל תודה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
-
פעלתי לפי המדריך ללינוקס-בוקס התקנתי והכל בסדר רק אני לא יודע איך מפעילים אותו (שרת) בתכלס ובנתיים אני לא מצליח להיכנס דרך מחשבי הרשת. אני צריך עזרה בבקשה ואם למישהו יש מספר ICQ כדי שהוא יוכל יעזור לי בפרוט יותר אז בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי לינוקס RH 7.3 אני ניוב, אז ככה : כל פעם שאני מתחיל את המחשב עם לינוקס בתפריט לפני שזה נענס זה רושם לי הודעה משהו כזה : Bring interface for Eth0 שזה הכרטיס רשת שלי ואני לא יודע איך להגדיר אותו מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. מישהו יודע אם פרויקט NOBOUNDS מתקדם והאם ניתן כבר להוריד את התוכנה? אני מעוניין במכשיר הנוקיה N810 אבל גם חשובה לי היציאת VGA . תודה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
לפני כמה שעות, יצא מאמר העוסק בדרך הנכונה לשאול שאלות בפורומים, דוא"ל וכו'(מתמקד במיוחד בלינוקס ודברים הקשורים לו, לכן מצאתי לנכון לפרסם אותו דווקא פה). שווה קריאה. Grab it while it's hot כיצד לשאול שאלות בדרך הנבונה והנכונה בנוסף לכך (נכתב ע"י macr0t) הודעה זו הושמה כסטיקי, למען זה שכולם יראו, וימנעו משאלות לא לענין. בהחלט כתבה מבורכת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להדקין את הגרסא red hat 9 במחשב שלי, אז הגדרתי את הביוס שיאתחל מהסידירום, והוא אכן מאתחל משם נגיד בהדקנת ווינדוס אבל שהכנסתי את הדיסק הראשון של רד האט ועשיתי ריסטרט הוא מתעלם לגמרי להבוט שלו ולא מעלה את התוכנית הדקנה! מה אני יכול לעשות??
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני אשמח אם תעשו תיקון לזיהוי מערכות הפעלה ותציגו את מערכת ההפעלה האמיתית של משתמשים מסוימים... אני גם משתמש בפיירפוקס ולא במוזילה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל X-Windows אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "Fatal Server Error: No screens found" מדובר במחשב נייד אשר מריץ Debian. תודה מראש, --Vega.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם.... סוף סוף הגיע אלינו לטובה אובונטו 8.10 Intrepid Ibex ואיתו גם הגיע דרייבר של nVidia מודל 177 שתומך היטב בכרטיס שלי EVGA 8800GT SC. אז החלטתי בכל זאת להתקין ווינדוס XP ב-VR כי תמיד צריך אקספלורר משום מה.... ניסיתי מס' מכונות וירטואליזציה, ולבסוף: VirtualBox OSE קנתה אותי, בעיקר בגלל שניתן להפוך לSeamless בקלות יתרה (Ctrl+L) אז... זה מה שיצא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לשאול האם ניתן להתקין לינוקס על פלייסטישן 2? אם כן, אשמח לקבל מדריך בעברית תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור חשבון חדש לאייפון שלי ללא פרטי כרטיס אשראי. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
טוב אז המערכת מאד נחמדה והכל אבל. הסמן של העכבר לא מופיע, העכבר עובד והכל כי הוא "מדגיש" את האיקונים שהוא עובר מעליהם. עברתי על כל מיני הגדרות של העכבר אבל לא הצלחתי. בקיצור אם למישהו יש רעיון או שמכיר את הבעיה אני אשמח לשמוע פתרון. כאמור הפצת SUSE 9.3 ב LIVE DVD.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
[root@linux-pc ~]# smbclient //splify/Movies/ Password: Anonymous login successful Domain=[WORKGROUP] OS=[Windows 5.1] Server=[Windows 2000 LAN Manager] tree connect failed: NT_STATUS_BAD_NETWORK_NAME Any ideas please? ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היום הפעלתי את לינוקס דרך הדיסק לניסוי עוד לא הקצתי לה מקום ולכן עוד לא התקנתי אותה לפני שאני עושה את זה יש לי מספר שאלות 1)הדיסק הקשיח שלי מחולק לשתי מחיצות שתופסות את כל הנפח של הדיסק ואני לא רוצה לפרמט אף אחת מהמחיצות אם אני אקטין את גודל אחת המחיצות על יד שיחרור זיכרון ממנה האם התוכן של המחיצה יפגע או שלא? 2)שהפעלתי את אובנטו מהדיסק החיבור אינרנט זוהה מיד ויחולתי לגלוש האם כאשר אני אתקין הוא גם יזהה את החיבור אוטומתי? 3)בהפעלה מהדיסק יכולתי לכתוב רק באנגלית אחרי ההתקנה של חבילת השפה אני אוכל לכתוב בעברית? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-