לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
משהו שיהיה בו מקום לספרים וגם תא מרופד למקבוק.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני רוצה לעשות Multi Boot USB (ולשים עליו מספר תוכנות - HBCD, ERD Commander, ועוד). נתקעתי בשלב יצירת התפריט של הבחירה בין מערכות ההפעלה. ראיתי ביוטיוב סרטון שמסביר איך עושים מולטי בוט - אבל בקבצים שהורדתי (וגם בפורומים שחיפשתי) ראיתי שהקובץ של התפריט שקיים אצלי (וגם בסרטון) כבר לא רלוונטי, כי משהו השתנה.מישהו יכול לעזור לי ליצור קובץ כזה? חיפשתי ולא מצאתי... יש לציין שאין לי שמץ של מושג בלינוקס ו/או בתכנות. תודה רבה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי (וגם אם לא) עריכה: מדובר בתפריט שישב על הUSB עצמו ושיציג את התוכנות שכתבתי פה (ולא את וינדווס) מכיוון שהגדרתי מראש לעשות BOOT מUSB.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
התקנתי כדי לשחק קצת עם זה וללמוד, הגדרתי שהסיסמה תהיה Pa$$w0rd ויוזר administrator אבל שאני מעלה ומזין זה אומר שגיאה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רבותיי, אני זקוק לעזרתכם. אני משתמש חדש מאוד של לינוקס.התקנתי מערכת הפעלה של אובו נטו. הורדתי מהאתר של SUN (בשיתוף עם משרד האוצר) את הגירסא העברית העדכנית של אופו אופיס - קובץ התקנה ששמו: OOo_2.0_linux_install_he_deb.shהדבר היחיד שהצלחתי לראות הוא שהקובץ פורק ל-3 תיקיות שנמצאות בתיקייה TMP ואח"כ ראיתי הרבה קבצי DEB. מעבר לכך, אין לי מושג איך מבצעים ת'כלס את ההתקנה. אני די בור בכל מה שקשור לשימוש בלינוקס. אודה מאוד לעזרתכם. :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את VMWARE ועליה התקנתי את LINUX SUSE אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט, איך אני מגדיר שהאינטרנט יעבוד לי ב-LINUX יש לי מודם פנימי dimond PCI ADSL עם WIN 2003 SERVER אין לי בעיית היתחברות אני מצליח להיתחבר תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד עם Windows xp pro ו-ME ובמחשב השני יש לי windows ME ולא מזמן התקנתי Linux RedHat 7.2 1. הייתי רוצה לדעת כיצד אני עושה רשת בין שני המחשבים? שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט 2. במחשב השני. כיצד אני יכול לראות את הכוננים שבME בLinux? 3. כיצד אני מפעיל שרת FTP בLinux? בתודה izikd :jump: :jump:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש דרך להפעיל קבצי wmv ? הנגן שבא עם המערכת (totem) מפעיל רק את הסאונד כשאני מפעיל קבצי wmv. ניסיתי גם להתקין את הנגן mplayer וגם שם אותה בעיה.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
גמרתי להתקין MANDRAKE 10 ושמתי חבילות לסרבר אבל לא שמתי שום סיסמא. וכל פעם שאני מדליק את המחשב זה עושה בוט מגיע ללינוקס(המערכת היחידה) ומבקש ממני SERVER LOGIN ניסיתי כל מיני דברים אבל זה אומר לי LOGIN UNKNOWN. מה לעשות אני צריך עזרה דחוף!!!
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
ראיתי באתר הזה: http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?lang=fr&modem=17 שהוא תומך בלינוקס...אבל אני לא יודע איך מתקינים... אם זה חשוב יש לי מנדרייק10 וred hat FC2
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
לינוקס שיפעל במחיצה נפרדת מהווינדוס ויאפשר לווינדוס לעבוד בלי בעיות עלייה וכל מיני
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום..התקנתי את התוכנה על PS3 ושניתי את השפה לעברית. למרות זאת זה עדיין לא קורא עברית. איך אני יכול לשנות את השפה של הכתיבה?! ועוד שאלה..איך אני מתחבר לאינטרנט? תודה מראש..!! מתן
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום הורדתי את הגירסה החדשה של פיירפוקס ללינוקס (פדורה 4) מהאתר של מוזילה בקובץ tar.gz ואני לא יודע איך להתקין אותו. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני התקנתי לינוקס פאדורה רד האט עכשיו אני משתמש בווינדוס אקספי האם יש תוכנה המאפשרת לי להיכנס מתי שאני נמצא בווינדוס להיכנס גם ללינוקס בו זמנית?? אם כן איזה תוכנה ?? ואם יכולים להביא לי לינק שלה אז סבבה אבל אם לא לפחות את השם שלה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום, לצורך עבודה שוטפת ופרוייקטים אנו מחפשים אדם בעל יידע ונסיון בתחומים הבאים: - כתיבה ובדיקת קוד ב PHP, נסיון בכתיבת ממשק משתמש בהתאם בהתאם למסמך פרוייקט. - יכולת מעקב ופתרון בעיות. - נסיון בעבודה מול שרתי Asterisk, כתיבת dialplans, והגדרות routing. - נסיון באינטגרציה של מערכות צד שלישי דרך ממשקי API - יכולת עבודה מהבית (בתשלום הוצאות מלא) מדובר בעבודה בהיקף מלא. אשמח לקבל קו"ח ופרטי קשר ל nir@israelnumber.com
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לקוח מהמאמר הקצר הזה : http://aidanjm.wordpress.com/2007/02/15/split-lossless-audio-ape-flac-wv-wav-by-cue-file/ יש לעשות את שלושת הפעולות הבאות : 1. sudo apt-get install cuetools shntool 2. sudo apt-get install flac wavpack להיכנס בטרמינל לספריה שבה נמצא קובץ ה CUE והפלאק או WAV או APE 3. cuebreakpoints sample.cue | shnsplit -o flac sample.flac כאשר יש לשנות את sample.cue לשם של הקובץ CUE שלכם , וכנ"ל ל sample.flac טרם פעולה מספר 3 , אם שם הקובץ שלכם הוא ארוך רצוי מאוד לקצר אותו כדי להקל על הפקודה האחרונה . בדוק ומנוסה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. מאוד בא לי לנסות את OS X Lion. האם המפרט שלי (זמין בצד), תומך בכך? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פשוט למחוק את האייקון מה applications? אין עוד קבצים שנשארים חוץ מזה?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
-
כשאני מנגן סרטים בלינוקס (גם ב-Xine וגם ב-Mplayer) כשאני מעביר למצב Full Screen התמונה נשארת בגודל המקורי וכל שאר המסך שחור. זה ככה בכל מצבי ה-Video Output חוץ מאחד (שאני לא זוכר את שמו) שלא עובד בכלל. יש לי רדאון 8500. יש איזושהיא דרך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך אפל סטודיו דיספליי 17 אינץ'. כמו כל דבר אחר גם עליו מצתבר אבק. כמובן שאני לא אעביר מטלית רטובה.. אז מה כן? מצטער על השאלה הטיפשית אבל אם יש למישהו כאן מסך כזה או כל LCD אחר אני אשמח לתשובה... איל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי באתר של RedHat לבדוק האם היא תומכת באופן רשמי במעבדים של AMD. אולם מצויין שם שהיא תומכת ב -Athlon עם core של thunderbird ולא מצויין שם ה- Barton. האם יש למישהו מושג האם זה יעבוד על הברטון ? האם זה משנה בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
האם אני יכול לקבוע לכל חלון כמה רוחב פס הוא יקח (באחוזים או בKB) בUBUNTU? כ"כ איך אני מתקין THEME לBERYL?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה של kubuntu הבעיה היא שזה לא מזהה לי את ה-wireless. אם מריצים ifconfig האלחוטי בכלל לא מופיע. איפה אני יכולה למצוא דרייבר ואיך מתקינים אותו בלינוקס (פעם ראשונה שאני עובדת עם לינוקס..)? יש לי לפטופ hp דגם dv5 -1179ej.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-