עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by liran2003,

היי, ניסיתי להתקין את הברייל לפי המדריך הזה http://wiki.beryl-project.org/wiki/Install_Beryl_on_Ubuntu_Edgy_with_XGL_and_ATI#Automatic_installation ועכשיו כשאני מנסה להכנס לברייל מנג'ר מופיעה לי שגיאה: Details: Failed to execute child process "beryl-manager" (No such file or directory) מה לא עשיתי בסדר? איך אפשר להתקין את זה כמו שצריך? תודה מראש לירן

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. אני מעוניין להתקין לינוקס בנייד הישן ( SONY VAIO PCG Z600 HEK ) במקום XP שרץ עליו יחסית בסדר. ידוע לי מקריאה בפורום שישנם מחשבים מחברות מסוימות שלא כ"כ תואמות ללינוקס . אך לא ראיתי בנוגע לסוני. האם יהיה קשה להתאים לו ? ואם לא איזה לינוקס מומלץ ? ( מעבד פנטיום 3 800 וראם 256 ) תודה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by DavidM,

קראתי כאן בפורום ועדיין אני לא ממש מגובש לגבי ההחלטה שלי איזה לינוקס להתקין אני רק צריך לינוקס תומך עיברית אני עכשיו משתמש בלינוקס של קזית שזה על דיסק אבל מערכת הפעלה על דיסק לא יכולה להישמר לנצח בגלל זה אני שואל כאן איזו הכי כדאי לי להתקין? אני מתשמש לשעבר של windows xp home editon תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ofirterev,

אני רוצה לדעת כמה מחשבים ניידים מכרה אפל מעודכן לשנת 2010 וכמה מחשבים נייחים מכרה אפל לשנת 2010? אשמח למאמר שכתוב שמה התערבתי עם חבר

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by metalfolks,

אני משתמש בxubuntu לאחרונה (כי בכשהייתי בהאקתון, לקנפג דברים על ווינדוס היה סיוט), ואני פשוט לא מבין למה chromium קורס כל הזמן. ניסיתי לחפש מידע באינטרנט, נראה שלאף אחד זה לא קורה, הוא גם קורס באופן רנדומלי. עם flash player, בלי, לא נראה שזה משנה. כיצד אני יכול לעקוב אחרי התהליך ולגרום לו להפסיק לקרוס? אני לא רוצה לעבור לפיירפוקס >:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Kino,

אני חושב על לקנות מק לצורכי מוזיקה, ראיתי את הגארג' בנד ואת האיי טיונז (שכבר ניסיתי בMSWIN) אז יש לי כמה שאלות.. אינטרנט במק, האם מק-מיני או Ibook שעליהם חשבתי יש אינטרנט מובנה? אם כן, האם המאק יוכל להתחבר לנקודת בסיס שהיא לא תחנת בסיס של אפל?, במקרה שלי ראוטר Cnet ונקודת בסיס Cnet, והיכן אוכל לבדוק זאת? יש אתר שמראה תמיכות בדברים מסוימים? במק מיני מקבלים Ilife 05 ובIbook אני מקבל Ilife 04, האם אוכל לעדכן את התוכנות בIlife מהגסרא של 04 לגרסא של 05 או לפחות לעדכן את הגרסא למעודכת יותר? אני שמעתי שמק טוב בגלל חבר, אבל כל מה שאני רואה זה מעבדים במהירויות 1.45\ 1.25 Ghz אני באמת אראה שהמאק איטי יותר מנייד או שולחני ממוצע? כי מהשולחני שלי אני יודע שיראה הבדל..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הכוונה שהמחשב עולה אני יוכל לבחור איזה מהם יעלה(לינוקס או xp) זה אפשרי ואם כן איך מתקינים שז יהיה אפשרי? תודה מראש (הלינוקס שהורדתי הוא מנדריק 10.1 עריכה: יש לי שאלה נוספת,אני יודע שתגידו לי לחפש בגוגל וכאן בפורום אבל אני לא מוצא כלום,בהתקנה הוא מבקש ממני להגדיר לו מחיצות ואני לא מצליח להגדיר לו,אני קובע את כונן e ואני עושה נקסט ואז הוא אומר לי ששם מחיצה ....צריך להיות (/) או משהו כזה,אני לא זוכר בע"פ תודה

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by compiz,

אני משתמש באובונטו 10.4 . ויש לי את המסן אני כותב בעברית והאותיות מתהפכות לי יש איזה פיתרון לזה ?

9. Started by MATTAN,

יש פה מישהו שמשתמש בסוזה 9.3 ?? ואם כן איך מגדירים את המקורות של החבילות, כי מתי שאני משנה את המקור של ההתקנה זה עדיין מבקש את הדיסקים תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש, וראיתי שהשירשורים בנושא מערכת ההפעלה המעולה Ubuntu לא מעודכנים, ולכן רציתי לשאול - למישהו יש המלצות בעד או נגד רכיבי חומרה (מעבד, זכרון, לוח אם, צורב) שיש איתם בעיות התאמה לאובונטו? (או רכיבים שמתאימים במיוחד?) המפרט שאני מתעתד לקנות: (תגידו אם יש לכם הצעות לשיפור/תיקון) מעבד - Intel Core2Duo conero E6xxx זכרון - 2048Mb DDR II 800Mhz של קינגסטון(?) לוח אם - Gigabyte MSI P35 צורב - LG SATA dual layer X20 DVD כרטיס מסך - --לא צריך, אני לא משחק במשחקים. מארז - Antec P182 ( המהולל ) הסתייגויות? בעיקר מטרידה אותי סוגיית ההתאמה לצורב וללוח האם... תודה על כל התייחסות רצינית : )

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  11. משיהוא מכיר ראוטר מבוסס לינוקס שאפשר להוריד ? מה דרישות החומרה שלו ?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by guyl3,

שלום, אני מנסה להתקין את מנדריבה על virtual pc (קיבלתי את הדיסק מחבר ) המערכת עשתה BOOT והגעתי לחלון שחור שמבקש local host מה עלי לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by sprinter,

היי, האם יש בעיה כלשהי להתקין tripel boot נגיד, win7+ubuntu+OpenSuse ? ההתקנה היא כרגיל כמו ב dual ? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by GunBlade,

התקנתי Redhat חדש ונוצץ, אשר זיהה בקלות את כרטיס הרשת שלי, ולכן יש לי פינג למודם ה ADSL של בזק שנמצא אצלי. קראתי בעיון את ה Howto של Mulix לגבי התחברות ל ADSL בישראל, ובהתאם להוראות הורדתי את התוכנה PPTP עם התאמה לישראל. ניסיתי להתחבר לאינטרנט, ואין שום הודעת שגיאה, ואפילו יש לי פינג ל IP המרוחק המצויין ב ifconfig תחת ppp0. אבל משום מה, אינני יכול להיכנס לאף אתר באינטרנט, להתחבר לשום כתובת או שום דבר אחר! לא התקנתי Firewall, ולכן אין לי מושג למה זה קורה!!? תוכלו לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by VESAGO19,

המשחק savege עומד להכנס לשלבי בטא (זהו משחק מיסחרי) ואיתו גרסת הלינוקס של המשחק :jump: : לפי הפורומים של linuxgames.com (שם נוכחו מפתחי המשחק) הם צריכים את כל האנשים שהם יכולים כדי לבחון את גרסת הלינוקס. אז כל מי שיש לו מחשב הגון ורוצה לשחק בלינוקס בדקו את אתר ההרשמה לבטא ב: http://beta.s2games.com/ נ.ב זהו משחק fps בשילוב עם אסטרטגיה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gabreilb,

חברה, רוצו להוריד את נאו אופיס. מערכת נהדרת. שופרו הרבה באגים. www.neooffice.org

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by smalery,

אני מתכנת בECLIPSE בשפת C , (במה"ה UBUNTU) והאקליפס טוען שקבצי INCLUDE בסיסים כמו STDIO.H חסרים. כנראה שהם באמת חסרים, כי כשאני מסתכל בINCLUDES של הפרוייקט, תחת /usr/local/include אין כלום... אני אמור להתקין חבילה בUBUNTU או להוריד קבצים..? תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 20:40:57 לא משנה הסתדרתי.הייתי צריך להתקין את החבילה lib6-dev - משהו כזה..

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  18. יש לי mandrake 10.1 community , ואני נמצא בד"כ ליד מחשבים עם מערכת הפעלה windows ,אני מחפש כלי בלינוקס שיאפשר לי לשלוט עליו כמו יכולת שליטה כמו שיש remote desktop בwindows , איזה תוכנה אני צריך להפעיל בלינוקס ואיזה תוכנה אני צריך windows , ואם אני אוכל להשתמש בremote desktop של windows זה יהיה מצויין, אודה לכם על הסבר מדיוק. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MATTAN,

היי מה המצב רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג את קוד המקור של לינוקס תאני מיתכוון לקוד המקורי שלינוז הוציא בזמנו חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי כלום תודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by nim901,

פותחים את GIALM ובחלון הראשי בוחרים TOOLS ב TOOLS בוחרים ACCOUNTS ואז יופיע המסך הבא מסמנים את החשבון ICQ ואז לוחצים MODIFY בחלון שנפתח יש ללחוץ על החץ ליד SHOW ME MORE שם יש לשנות את הקידוד מ ISO-8859-1 ל ISO-8859-8 (שימו לב, בסוף יש 8 ולא אחד) יש לשמור לסגור ולפתוח (לצערי אין לי חשבון ICQ לכן לא אוכל לתת לכם תמונת מסך של AWAY אך אשמח אם מישהו יצלם וישלח אלי)

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by Electric Boom,

לא יודע אולי לא צרבתי טוב?....(שאלת תם..) פשוט,אני מנסה להתקין והוא לא עושה BOOT מהדיסק,כלום פשוט מתעלם ממנו... זה עם mandrake 10.0 כנ"ל עם FC3 לא ידוע מה קורה מה גם כשכאני מכניס את הדיסק של מנדרייק בווינ הוא מציג לי חלון התקנה כזה ושטויו,אין לי מושג מה קורה כאן...

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by icebreak,

http://www.tuxs.org/ a friendly penguin to help you get started with linux יש שם גם מדריך לבחירת הפצה http://www.tuxs.org/chooser/

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by puNani,

זה די מתסכל - כבר הצלחתי להפעיל את האינטרנט והכל.. ואז ניסיתי לשנות את סוג העכבר בהגדרות כדי לגרום לגלגלת לעבוד ובחרתי בטעות בסוג עכבר של חברה אחרת והוא פשוט התחיל להשתגע - הסמן זז בשיא המהירות רק למעלה ואני לא מצליח לשנות את ההגדרות חזרה... מישהו יודע איך אני מחזיר להגדרות עכבר שעובדות? אולי איך אני גורם ללינוקס לעשות AUTO DETECT לעכבר? או אולי מישהו יודע את המקשי קיצור כדי לפתוח הכפתור השמאלי התחתון בTASKBAR? (כמו הSTART בXP) כדי שאני אוכל לנסות להגיע להגדרות של העכבר משם? בתודה מראש :-\

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by borg,

קזית 2.1 היא גירסה עברית של KNOPPIX 3.6, לא? למה אני לא רואה שמות של קבצים ותקיות בעברית? איך אפשר לראות וליצור קבצים ותקיות בעברית בקזית, או לצורך העניין ב-KNOPPIX? קזית ו-KNOPPIX לא מאפשרים להעתיק קבצים ותקיות עם שמות בעברית. KNOPPIX מזהה קבצים ותקיות עם שמות בעברית כ-????????, ולא יכול להעתיק אותם.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  25. היום סופסוף הצלחתי להתקין לינוקס לצד ווינדוס אקספי. אך הבעיה היא כזו, כיביתי את המחשב וכאשר אני מדליק אותו ומנסה להכנס ללינוקס, הוא טוען את הכל כרגיל אבל הוא דורש ממני מעין Login כזה בפורמט דוס, אני מעוניין לשוב לממשק הגרפי, ולא לכל ממשק הפקודות.. מה עליי לעשות? בבקשה תעזרו לי כי כל הלילה מחקתי דברים ע"מ לפנות מקום כדי לבנות מחיצה ללינוקס... ד.א. הלינוקס שברשותי זה Mandrake 9.2 תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.