עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Nosh,

מה מצופה? מאק פרו חדש, מאק מיני חדש, iWork 2009, עוד פרטים על SNOW LEOPARD ועוד.. למעוניינים להתעדכן LIVE מהכנס: http://www.engadget.com/2009/01/06/live-from-the-macworld-2009-keynote/ הכנס הפותח יהיה הערב, התערוכה תהיה מהיום עד התשיעי לינואר. הנה זה בא

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by masmddr,

שלום. החלטתי לנסות להתקין לינוקס על המחשב הנייד שיש לי (ראה מפרט ). הבעיה היא שfdisk וגם cfdisk לא מציגים את ההרדיסק שלי. הם מציגים את HDA בתור הדיסק או הDVD שנמצא בכונן. ניסיתי דרך ההתקנה של slackware וגם linux from scratch live cd . ניסיתי אפילו למחוק את המחיצות בעזרת windows ואז להיכנס לfdisk אבל לא עזר. עצות?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by 114508534,

???????????????????????

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by thesniper,

קצת רקע : יש לי persario 900 אני מנסה להתקין עליו לינוקס כבר די הרבה זמן וכל פעם צצות בעיות חדשות. הבעיה האחרונה היא שהוא לא מזהה לי את הCD בהתקנה. יש לי partition ללינוקס ואני רוצה להתקין ממנו. יש איזשהו אמולטור שאני אוכל לראות את הpartition ולשים עליו את קבצי ההתקנה ? נ.ב. דיברתי עם התמיכה של compaq והם אמרו שאולי הדבר היחיד שיעבוד על המחשב שלי זה RedHat אבל הם לא תומכים בזה כי המחשב מיועד לwindows. ניסיתי לזהות את הרכיבים אם קנופיקס וגם הוא לא מצליח.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kobibo,

אני מנסה להריץ את Suse Livecd כדאי לראות איך המערכת ללא ההתקנה ונתקל כבר בהתחלה ב Cannot open Root device NULL or anknown block (8,7 הבעיה במדייה או משהו אצלי במחשב? אציין שה KNOPPIX LiveCD עלה ישר ללא בעיות.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by baronlior,

היי, התחלתי לכתוב בבלוג שלי (בעברית) סדרת פוסטים על לינוקס ואובונטו (גרסת שרת, command line בלבד): http://www.softwarearchiblog.com/2014/04/linux-and-ubuntu-series.html אני לא מומחה ללינוקס או אובונטו - אבל אני מרגיש שיש לי מה לתרום, בעיקר בעברית. אשמח אם הסדרה תוכל לשרת מישהו, וגם להערות / פידבקים של משתמשים מנוסים יותר. תודה ויום טוב, ליאור

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה ubuntu 11.10 עם ממשק 2d , הכרטיס מסך שלי לא תומך בUnity 3d, אז אל תציעו לי לעבור אליו (לממשק) כי אני ממש לא יכול. עכשיו אחת הבעיות עם 2d זה שאני לא יכול לגרור אפליקציות\ קיצורי דרך לשולחן העבודה דרך הסרגל הצדדי הוא פשוט לא נותן לי, וגם ניסיתי לגרור מהDash לשולחן העבודה הצלחתי ועד שזה הצליח האייקון מסומן לי עם מנעול וכשאני לוחץ עליו הוא רושם לי: ''משגר היישום לא סומן כמהימן אם מקורו של קובץ זה אינו ידוע לך, טעינתו עלולה להיות מסוכנת '' זה פשוט נועל לי את האפשרות לפתוח קיצורי דרך גם שאני גורר מהdash וגם שאני גורר מהסרגל לdesktop הוא בכלל לא נותן לי. תמונה:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. הביעו דעתכם מהי המערכת ההפעלה האלטרנטיבית הטובה ביותר במכשירים ניידים .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ואם כן , האם כל התוכנות שעבדו עבור MacOS 9.2 עובדות בצורה חלקה ? עריכה: איות בכותרת (Prog.)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by koplov,

שלום, לפני שבוע שידרגתי את המחשב שלי מקובונטו 9.04 לקובונטו 9.10, ומאז כל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל בהתחלה הודעת שגיאה Sorry, the program "kdeinit4" closed unexpectedly מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה kdeinit4 עושה ואיך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  11. פנתר זה המערכת הפעלה של אפל....למי שלא יודע.... ורציתי לדעת אם אפשר להתקין אותה על כל מחשב או רק על מחשבי אפל? והאם בכלל מומלץ לי להתקין אותה במקום איכס פי?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  12. אני מקווה שעשיתי בשכל.. הבנתי שיש בעיות עם האחריות. רכשתי נייד של מק הסטנדרטי ב 999 דולר. יש הגבלית על האחריות עם אני שם מדבקות עברית על המקלדת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Wizard Of Oz,

אם כן איך אני פותח אותו באיזה תוכנה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by tomirendo,

התקנתי WINDOWS על המק שלי, ומעכשיו הוא פותח לי רק את הWINDOWS, מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by blue wings,

שלום לכולם, אני משתמש חדש בלינוקס ואני כרגע בודק איזה סביבת עבודה מתאימה לי. אני מריץ Ubuntu 10.4 עם המפרט הבא: Intel Pentium D 820 2.8Ghz Gigabyte GA-8I945GZME-RH Gigabyte Geforce 7300GS Kingston 512X2 533MHz WD250GB את הגנום לא הכי אהבתי, ה- LXED פשוט מידי לטעמי ובשורה התחתונה הכי אהבתי את ה KDE, אך לעומת הגנום וה LXED מרגישים בהבדל, הKDE מרגיש כבד טיפונת. אני משתמש בדרייבר של Nv גירסא 173. ועוד שאלה, בגלל שהתקנתי כמה סביבות עבודה שונות שמתי לב שהתווספו לי תוכנות שכנראה מתאימות לאותה הסביבה. יש דרך למחוק אותם בצורה מסודרת? זה סתם תופס נפח וגורם לבאלגן. תודה

16. Started by MATTAN,

היי מה המצב אני מחפש ספר טוב גדול ועל UNIX שיסביר הכל על הנושא בכל נושא שיש ב-UNIX (אבטחה ,אינטרנט ,הקוד שלו ועוד) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Dmoney,

היי כולם, אחרי שנים של חשש, החלטתי להיכנס סוף סוף ללינוקס!! התקנתי Centos 5.3 Kernel 2.6.18 הבעיה הראשונה היא שאני לא מצליח להתקין את הכרטיס רשת האלחוטי. הכרטיס הוא מסוג Edimax EW7128G מה עושים? 10x

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני משתמש ב OpenSUSE 13.1 בדואל בוט עם WIN8. ושיצרתי את זה הקצתי רק 25 GB ועכשיו גיליתי שזה ממש קצת . ניסיתי דרך LiveCD אבל הוא לא נותן לגעת במחיצה של הExtended ואפילו אם אני רוצה להוריד מהswap ולהעביר למחיצה של / הוא נותן לי אזהרה שאולי המערכת לא תעלה כי אני משנה את מיקום הסקטור ההתחלתי או משהו כזה. יש דרך להגדיל חוץ מלמחוק הכל? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. רציתי לשאול אותכם - גרפיקאים או\+ בעלי ידע בחומרה, איך נראה לכם ה"מיני לעניים" החדש של אפל (492$ min/) והאם הוא מספיק חזק (עם max. הגדלה של הזיכרון) לעבודה על עיצוב תמונה בפוטושופ, עיצוב אתרים בפלאש ואולי גם ג'אווה בעתיד. מפרט טכני מהיר: 1.25GHz PowerPC G4 256MB DDR333 SDRAM ATI Radeon 9200 with 32MB DDR video memory 40GB Ultra ATA hard drive Combo drive DVI or VGA video output תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. מישהו יכול להסביר את ההבדלים הגדולים בין שני הנתונים הבאים: [ראו תמונה] 1. מצד ימין מופיעה צריכת זיכרון של 30 אחוז (בערך). 30 אחוז מ 2 ג'יגה זיכרון = 600 מגה בייט של זכרון. לעומת זאת 2. מצד שמאל אפשר לראות שיש רק 264 מגה בייט של זכרון פנוי (ז"א, 1.75 ג'יגה בשימוש!). או שאני לא קורא את המפה נכון? אשמח ללמוד תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by scribell,

התקנתי את לינוקס ראוטר , הכל טוב ויפה ההתקנה עברה חלק אבל הלינוקס לא מזהה ת הרשת הביתית שלי (שלושה מחשבים , אחד מהם הוא הלינוקס , כשכולם מחוברים להאב ) כל האיתחולים שלינוקס מריצה בהתחלה עוברים חלק רק בקטע שואו מאתחל את הרשת הוא רושם faild מה עושים?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by ido-nava,

אני רוצה להתקין וינדאוס 7 על ה MACBOOK AIR 2009 שיש לי ויש לי כמה בעיות שמפריעות: כרגע במחשב מותקנת MAC OSX ובנוסף WINDOWS XP דרך BOOTCAMP. המערכת הפעלה של ה MAC לא עולה בכלל (נשאר תקוע על המסך של לפני העלייה עם הלוגו של אפל). הוינדאוס XP עובד אך ממש לאט. אני רוצה למחוק את הכל ולהתקין WINDOWS 7, האם יש אפשרות כזאת ?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by Buffer,

שלום, יש לי את המחיצה של הלינוקס ext3 שהיא הרוסה לגמרי, בגלל תקלה בתוכנה של חלוקה למחיצות. ה-XP עובד ואני יכול לפרמט את המחיצה, אבל לפני שאני מפרמט אני רוצה לעשות גיבוי. האם יש דרך כלשהי להציל את המידע שלי? explor2fs עבד בעבר כשהצב היה דומה, אבל עכשיו כבר לא =\ תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yud alaf 6,

רצית לדעת באיזה תוכנות כדי להשתמש כשעובדים על המק עם כתוביות בעברית, גם להדבקה לצימות וגם לצפיה.. נ.ב יוני קריסטל רוסי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Spawn123,

תגידו לי סיבות למה כדאי להשתמש בלינוקס או יוניקס? ולא בווינדוז ? :coolman: :repuke:

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.