עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. איך אני עושה את זה? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by The-Q,

אוקי, ברשותי, סלק וואר 8.1, עליו מותקנת הגירסה היציבה האחרונה של KDE3. הרצתי את xwmconfig, לאחר התקנת החבילות של KDE, (אני חייב לציין שכל מנהלי החלונות שבאו עם הסלק וואר פעלו מצויין כולם). אוקיי, הקלדתי startx, היה נראה כאילו KDE עולה, ראיתי את הסמן לשניה, ואז יצא מ-X. אין הודעת שגיאה מיוחדת. אשמח לשמוע תגובות/עצות מה לעשות. נוסף בעריכה: נ.ב - ברשותי AXP 1600+, GEFORCE 2 MX של חברת קבר.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by SinMaker,

היי, בקרוב אקבל את ה-xps 13" שהזמנתי שמגיע עם win 8.1. למחשב אין כונן דיסקים ואני מעוניין להתקין בנוסף ל-windows גם ubuntu 15.04. מהי הדרך הקלה ביותר להתקין מתוך disk on key? איך אני משנה את גודל המחיצה של windows כדי לפנות מקום למחיצה של לינוקס? איך אני מחזיר את ה-bootloader ל-ntldr אחרי ההתקנה? האם הוא עדיף על grub?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by d0r0n,

הזמנתי השבוע מק בוק פרו 17 אינץ' מדהים מאיי דיגיטל עם ה OS X 5 והוא עלה המוןןןן כסף אני אפילו לא אגיד כמה... ועדיין יש לי כמה בעיות כשאני מתחבר לרשת האלחוטית (ראוטר של סימנס של בזק) אני מכניס סיסמא והוא ניכנס והוא מראה חיבור אבל אין אינטרנט הדפדפן מראה שאני לא מחובר ושום דבר אחר שקשור לאינטרנט גם לא... ודווקא אצל חבר שלי התחבר בלי בעייה... עכשיו בטח זה משהו עם הראוטר אבל בזק רוצים לשלם להם כסף כל חודש בשביל העזרה הראשונה שאני מבקש מהם מזה 6 שנים .... בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה! ועוד משהו רכשתי גם את הסטודיו 2 ונאמר לי שניתן ליראות בפאיינל קאט החדש מבלי לרנדר אבל זה לא כל כך עובד... מישהו יודע למה? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by elior021,

שבוע טוב לכולם יש לי דואל בוט עם וינדוס 7 ולינוקס על כונן C אני רוצה למחוק רק את הלינוקס יש אפשרות לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by sagigs,

[table][tr][td] שלום אני רושם bash script וזקוק לעזרה יש לי משתנה שיש בו מס' שורות של טקסט עם אותיות , מספרים, רווחים, וכו' אני צריך לסרוק את הטקסט ולמצוא בו סוג מסוים של מחרוזת , למשל - מחרוזת של 5 מספרים ברצף (לא יותר ולא פחות) או מחרוזת של 8 אותיות ברצף בהמשך אמור לבדוק על הרצפים האלה עוד תכונות ( למשל מה הסכום של חמשת המספרים, או פעולות אחרות עם המספרים ) עברתי על REGEX TUTORIAL ועל פקודת GREP. עדין מתקשה לממש 1. איך לסנן את המחרוזות שלי מתוך כל הטקסט. GREP מחזיר את כל השורה 2. איך לבצע פעולות מתמטיות על המחרוזת ואיך להחזיר תשובה לגביהן- האם בפונקציה נפרדת? תודה [/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by alon2k2,

שלום, יש לי תיקייה ובתוכה שני שרתי וונט מורצים אני רוצה לסגור את שניהם בו זמנית על ידי שם התיקייה ... דרך ה putty אני עובד יש איזה קוד שעושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by RaKaKy,

יש לי בפייירופקס פונט עברי ממש מכוער וצמוד כזה שכל האותיות נראות מחברות ואז נ' ו-ז למשל נראות כמו מ'..... בקיצור מאיפה אפשר להוריד פונט נוח כמו ARIEL ואיך אני מתקין אותו במקום הפונט שיש לי עכשיו בפיירפוקס?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה.... יש לי בעיה, אני מנסה להתקין את ההפצה של אובונטו 8.10 על XP. אין לי ולא היה לי לינוקס עד עכשיו השתמשתי ב VMWARE אז הבעיה: אחרי ההתקנה (WUBI) אני עושה ריסטרט ובאמת מגיע למסך ב BOOT שאני צריך לבחור בין ה XP ל אובונטו אם אני בוחר XP הכל עולה סבבה אבל אם אני בוחר את האובונטו אז המחשב חושב לשנייה ואז עושה ריסטרט שוב, ושוב מגיע לאותו מסך בחירת מע' הפעלה וחוזר חלילה.... ניסיתי להסיר את ההפצה, ולהתקין שוב, ניסיתי להתקין את 8.04 ניסיתי להוריד שוב מאתרי מראה שונים... קורה תמיד.... יש למישהו מושג מה קורה פה?!?!?!?!?!?! תודה רז

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ag43,

חיברתי ברשת בין מחשב XP לUBUNTU. הUBUNTU רואה את הXP מצויין אבל הXP לא רואה את הUBUNTU. התקנתי SAMBA ולא ראיתי שום שינוי. אשמח להסבר מפורט להגדרת רשת בין XP לUBUNTU

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by ORIT A,

היי שאלה לי אליכם, ווינדוס כידוע משתמשת בזיכרון וירטואלי. איך הדברים עובדים במע' הפעלה אחרות? לינוקס למשל... משתמשים שם גם בזיכרון וירטואלי?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  12. אני מעוניין לחייג וליצור VPN TUNNEL על גבי חיבור האינטרנט שלי , בין אם אני מקבל אוטומטית חיבור מהראוטר ובין אם אני מחייג דרך המודם איך אני עושה בעצם את החיבור השני של על גבי ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Mateo,

יש לי אי מאק בן חצי שנה עם צורב די וי די שעובד נפלא, נדמה לי שהגירסה של אי די וי די היא 2 ולא 3 החדישה יותר, אין לי אפשרות לדעת את הגירסה כי הפקודה ABOUT משום מה לא עובדת ויוצא מסך חלק הבעיה שאיני מצליח לצרוב דיסק עם מספר סצינות נפרדות כדי שבהקרנה אוכל לשוטט בין סצינה לסצינה ללא צורך לראות את כל הסרט או להריצו במהירות כדי להגיע למשל לסצינה השלישית מיד. מה עושים? האם כך עובדת גירסה 2 והפתרון הוא גירסה 3? דני

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Guy232425,

כשאני מפעיל את KNOPPIX, כשהוא מתחיל להעלות את הממשק הגרפי הוא נתקע לי הרבה זמן בשלב של: Intelizing System Services, ובסוף אחרי הרבה זמן שהוא לא מצליח להעלות את זה הכל נעלם ואני נשאר רק עם הסמן של העכבר. איך מפעילים את זה בצורה תקינה?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  15. המשחק הוא TF2 ויש לי P3 קטן פה שאני מתכנן להפוך אותו לשרת משחק אחד איזו מערכת הפעלה הכי מתאימה בשבילו? P3 667MHZ 512GB SDRAM WD OLD SOMTHING 20GB.. ATI RAGE 128 32MB

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אינ רוצה להתקין LINUX, ראיתי יש ים גרסאות מה אני צריך להוריד? יש בכלל הבדלים או שזה אותו דבר רק של קבוצות מפתחים שונות? אני כולה צריך מערכת הפעלה שתריץ לי ישומים כמו מחשב רגיל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ולעומת זאת ווינדוס 7 עולה כמו כפפה בלי בעיות כל השאר פשוט לא טוענים כלום ואחרי המתנה קצרה אני מקבל "no opertaing system installed on this system" רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Ronenosh8,

ניסיתי את ubuntu על מחשב חלש והוא די מקרטע במיוחד בדפדפן. יש פיתרון מצד לינוקס? משהו? תודה ;D

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by R.R,

אני חדש באובונטו מקודם כשהייתי בוונדוס האמיול הוריד לי בסדר אבל עכשיו באובונטו זה בקושי מוריד לי משהו ויש לי low id

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by NISAN,

האם יש אפשרות להתקין את המודם שמקבלים דרך נטויזן (מודם קטנטן בצבע לבן) על מערכת לינוקס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by idofr,

אז ככה בשעה טובה התחלתי להשתמש בסוסה ואני דיי מרוצה ממנו אבל יש לי בעיה עם השועל האתרים בעיברית כאילו רואים אותם אבל רואים אותם בפונטים נ וראיים ואין לי כ"כ פונטים להחליף אז אם מישו יכול בבקשה להסביר לי מאיפה אני מוריד פונטים, איך אני מתקין אותם זה מאוד מאוד יעזור בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by Yehudaa,

התקנתי לאחורנה אובונטו סטודיו נראה כמו אחלה מערכת הבעיה שאין LANG BAR זה שמורה על מה המקלדת נמצאת עברית או אנגלית בשאר מערכת אובנטו עושים קליל ימני על הסרגל ומוסיפים מה שנקרא keyboard indicator הבעיה שיש הרבה אלמנטים להוסיף לסרגל ודווקא את זה אין לי ברשימה למישהו יש מושג איך אני מתקין את זה או לפחות תוכנה אחרת שתעשה את אותו עבודה ?

23. שלום לכולם, אני עומד להתקין מנדריבה 2009 GNOME על מחשב שכבר קיימת בו ויסטה SP1, ואני הייתי רוצה ששניהם יפעלו בDUAL BOOT. המפרט הוא זה שבצד, על ה160GB נימצאת הויסטה והProgram Files שלה, על 500GB נמצא כל המדיה, עבודות, DATA וכו' ועל ה120GB הייתי מעוניין להתקין מנדריבה. האם צפויות להיות בעיות? ואיך לפרמט בדיוק את הכונן של ה120GB? במידה ואני ארצה העתיד למחוק את מנדריבה ולהשאר רק עם ויסטה, מה עלי לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני צריך תוכנת PVR שעובדת עם כרטיסי ה-PVR של Haupauge ושלטים רחוקים IR, שמאפשרת להציג את הערוץ בו אני צופה בטלויזיה דרך כבלים שמחברים את הממיר של הכבלים (Thomson כסוף) לכניסת ה-S-video/Composite בכרטיס PVR. כמו כן, התוכנה צריכה לאפשר הקלטה של התוכנית בה אני צופה, הקפאת תמונה והמשך הקלטה ברקע, המשך צפייה בתוכנית (על מסך הטלוויזיה) והמשך הקלטה ברקע, מעבר לאחור ודילוג קדימה על פרסומות. בנוסף לכך, אני רוצה גם אופציה נוחה להגדיר לתוכנה להקליט משעה מסויימת עד שעה מסויימת ביום מסויים את הערוץ שאליו מכוון הממיר (גם כאשר הטלוויזיה כבוייה). אני מעוניין גם באפשרות לחבר מכשיר ווידאו לכרטיס PVR (יש לו כניסת אנטנה, S-video ו-Composite), ולהמיר קלטת וידאו לקובץ MPEG (וגם לצפות בקלטת ויד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bigkatan,

נפתח לי התיאבון אחרי התשובה המהירה שקיבלתי אני מנסה לצפות בסרט בתלת מימד בלו ריי מלא! בווינדוס זה היה די פשוט בעזרת הדרייבר של Nvidia. באובנטו לא הצלחתי לעשות את זה ואני אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.