לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, התקנתי רק היום אובונטו 10.04 (זה הלייב סידי שהיה לי בבית), ועשיתי התקנה אוטומטית כך שזה בחר לי את הגודל למחיצת מערכת ההפעלה. הגודל די קטן, כמה ג'יגה, וזה לא מספיק לי אפילו כדי לעדכן את מערכת ההפעלה. ניסיתי לשנות את הגודל של המחיצה בעזרת Gparted וזה פשוט לא נותן לי. יש לי מספיק מקום בדיסק הקשיח בכל במחיצות, וזה נורא מעצבן אותי. איך אני יכול לשנות את הגודל של המחיצה? או שעדיף למחוק את האובונטו ולהתקין מחדש 10.10? ואם כן איך מוחקים את האובונטו 10.04? (חרשתי על גוגל הפורום ולא מצאתי תשובה). תודה, רן
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
OK, מספיק עם החרבות :saint: , לכל אחד יש את הפלטפורמה המועדפת שלו. ולא חייבים להיות מיסיונרים בנושא... כדי להקל על חייו של משתמש מק (וזה כולל גם אותי...), החלטתי לפתוח ת'רד חדש בנושא. משהו בסגנון The perpetual Mac-tips thread או דיונים דומים שמופיעים בפורום של Ars Technica ובתת הפורום 00945231'>Macintoshian Achaia שמוקדש כמובן לחובבי מק. אני אתחיל: איפוס ה-PRAM: מיד אחרי האתחול החזיקו את מקשי Command-Option-P-R דומה במשהו לאיפוס הגדרות ה-BIOS ב-PC ע"י ג'מפר או הוצאת הבטרייה. (כן, אני מודה- במקרה המסויים הזה השיטה של אפל אלגנטית יותר). אתחול מ-CD-ROM: בזמן ה-Boot החזיקו את מקש ה-"C" לחוץ. תפריט אתחול: החזיקו את מקש ה-Option אחרי שאתם מפעילים את המחשב. אגב, זה עובד רק עם…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תוכלו להסביר לי איך בדיוק עושים את זה? צריך להוריד ולצרוב לCD ומשם להתקין כמו ווינדווס?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד Mio p550 ומערכת ההפעלה שלי היא מנדריבה 2009 עם KDE 4.1 כשאני מחבר את מחשב בכף יד למחשב המנדיבה לא קולט אותו. איך אני מסנכרן את המנדריבה והמחשב?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום. למרות שכמה מפה ניסו לעזור לי זה לעזר לי מה לעשות אני קשה תפיסה :'( ניסיתי לפי המדריך הזה : http://www.linuxisrael.co.il/heb.html ולא הבנתי כ-ל-ו-ם הודה מאד למי שיעזור לי אני מנסה ב- KDE
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מחברים רשת של מחשבי PC מבוססי חלונות למחשב מקינטוש לעבודה שקופה?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עובד עם KNOPPIX בנתיים ואני משתגע מזה שאין עברית אז יש איזה תוסף שמאפשר כתיבה בעברית?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי,נכנסתי לאתר הזה: ftp://ftp.technion.ac.il/pub/Linux/Mandrake/ ורציתי לשאול אם חייבים להוריד את שלושת הדיסקים או שאפשר רק 1
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בהתחלה הייה לי מחשב 32 ביט ואייטונס עבדה מצויין ועכשיו קניתי של דל שתומך 64 ביט והתקנתי שוב את האייטונס אז הוא הראה לי הודעת שגיאה שזאת תוכנה של 32 ביט אז הורדתי אייטונס 64 ביט והוא התקין לי אותה וכשאני פותח אותה יש הודעת שגיאה והתוכנה לא נפתחת מה אני אמור לעשות?
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איך מסודרות התיקיות במקינטוש? איפה נימצא הדסקטופ? בווינדווז הוא בתיקיית windows או ב-documents and settings של מישתמש מסויים ובאותו זמן הוא גם התיקיה הכי עליונה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני שזה יקרא, כן, חפשתי ולא מצאתי תשובות שלמות למה שאני עומד לשאול. אוקיי, אז ככה ברצוני להתקין לינוקס, החלטתי כבר שאלך על הרדהאט 7.3. אבל יש לי שאלה לפני כן. איך אני מתקין בלינוקס את האדסל ? ולעשות זאת ללא הפיכתו לפרו. תודה מראש. 8)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ubuntu על נייד hp pavilon בעל מצלמה ומיקרפון מובנה . נתקלתי במספר בעיות skype שאת חלקם הצלחתי לפתור, אחת מהם היא שגיאת Problem with Audio Playback על ידי פקודה : נשראה לי בעיה אחת המונעת ממני להשתמש בתוכנה באופן תקין, המקרופון לא פועל... לא רק בתוכנה אלא במחשב בכלל. בתפריט volume control>recording המקרופון כל הזמן במצב mute ב digital וב capture . למשהו יש פתרון ? שהיה מפורט וברור כי אני עדין טירון בלינוקס
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן אתמול הגדרתי בפדורה שלי iptables פתחתי פורטים למה שאני צריך הכל עובד יופי אבל יש לי PS4 שיש לו אפשרות לנגן מוסיקה מפדורה דרך הרשת בבית הגדרתי בפדורה אפשרות של sharing המובנה שבא אם המערכת פעלה האמת זה ממש נוח בוחרים תיקייה מעבירים למצב on וזה עובד הבעיה היא שאני לא מוצא על איזה פורט עובד sharing כדי לפתוח ב iptables כדי ש הPS4 יראה את התוכן ניסיתי לפתוח פורטים של samba זה לא עובד איך אני יכול לבדוק על איזה פורט עובד ה sharing המובנה בפדורה? אגב מדובר בפדורה 22 גרסת 64 ביט
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ממשק גרפי שיהיה סביבת עבודה מגניבה כמו שמראים בסרטונים ב YOUTUBE עם כל האפקטים יש לי לינוקס UBUTNTO 7.04 ועוד שאלה זה איך אני מגדיר שם רשת של 2 מחשבים את האינטרנט סידרתי אבל לעשות רשת יש לי בעייה שם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בוינדוס מזהה ללא בעיה. כך שאין לי בעיית חומרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.livesale.biz/?p=30
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני ניסיתי להתקין את ארצ' 0.7.2 . הכל הלך בסדר עד להתקנת X עם מנהל החלונות האהוב עליי. זה התחרפן לי עד העצבים ונשארתי עם מחוסר גרפיקה. אני רוצה לשמוע עצות ממי שמבין איך לסדר את xorg בארצ' תודה לכל מי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הצילו!!! יש לי imac5 עם מערכת הפעלה mac os x (אם אני לא טועה) בזמן האחרון הוא זחל לי אז ניסיתי למחוק כל מה שרק יכולתי מהמחשב כולל משהו על תוכנות ווינדוז או אופיס למק - גרסת דמי כזאת שהגיע עם המחשב (הדבר היחיד שמחקתי שדרש ממני סיסמה ). אחרי חודשים שלא כיביתי אותו חשבתי לתת לו לנוח וכיביתי. עכשיו עולה מסך לבן/ אפור - בלי כיתוב בלי כלום והוא לא ממשיך משם. כנראה שמחקתי משהו חשוב. זה כבר קרה לי פעם ומישהו הסביר לי איך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה והכל הסתדר (משהו עם להכניס את הדיסק וללחוץ על משהו במקלדת עד שזה יעלה...) חוץ מזה או בהמשך לאותו הנושא. קניתי לא מזמן מק בוק והוא הגיע עם מערכת ההפעלה החדשה של מק - לאופרד. אני יכולה להתקין אותו גם על הimac5 שלי? איך אני עו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את ה-iso של ה-dvd, עוד לא קניתי נרו אז הורדתי טרייל של אלכוהול 120% והצריבה נראתה חלקה (פעם ראשונה שאני צורב דיוידי) ואז פשוט עשיתי בוט והגעתי למסך התקנה של לינוקס שלוחצים אנטר להתקה ו-f1 לעוד אפשרויות, כבר פה החלו הבעיות כי כבעל zboard המקלדת לא ממש פועלת בתוכנת התקנה, אבל אפשר לחקות קצת וההתקנה מתחילה אוטומטית, הכל עד פה עוד סבבה, אז אני מגדיר שפות, "קורא" את היוזר אגרימנט ומסכים עם כל מה ש"קראתי", עכשיו נכנס הקטע שהתוכנת ההתקנה מזהה את הלוח אם (יש לי DFI LANPARTY nf4 Ultra-D) ופה היא פשוט נתקעת..... וזהו..... אני יודע שכבר יצא הביטא של 2006 אבל ביטא במערכות הפעלה זה כבר משו שאני מעדיף לא להתעסק איתו (גם עם קומפיילרים אני לרוב דיי מהסס)...... ואין לי בעייה להיות …
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
Does anyone know how to install hebrew text display support for MAC os X browsers - preferebly using IE 5 or higher Thanx
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ynet שהיה ידוע בפרסומיו לטובת דפדפנים אלה היה ידוע גם בחוסר ציות לתקן ולכן לא עבדו בו הפורמים וגם היתה בעיה להגיב עכשיו אחרי הרבה זמן של ציפה אני מכריז שזה היה שווה את הזמן כרגע ynet עובד על מוזילה ודפדפנים אחרים הידעה אינה רשמית ואין אישור מynet אך בזמן האחרון ניתן לראות שיפור ברמת הבניה ותמיכה בדפדפנים חופשים כמובן שעדין לא הכל תומך ויפה יש מספר בעיות עם הבאנרים אבל מי יתן וגם חברות ובעלי אתרים אחרים יעשו מה ש ynet עשו ח"ח !ynet http://whatsup.org.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2896&mode=thread&order=0&thold=0 עריכה: אני אישית לא הצלחתי לשלוח תגובות בפורמים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב הנושא מאוד חשוב וצריך להיפטר היום..... הביעה: ברשותי הדיסק חיצוני. אשר עבד במחשב MAC ו PC רגיל. אחרי ששיניתו אותו לNTFS אני לא יכול להשתמש בו במחשב MAC. איזה סוג פורמט אני צריך לשנות על מנת שאוחל לעבוד עליו ב MAC ו PC ללא הגבלה של גודל הקובץ. אני עובד בעריכה לכן הקבצים גדולים. לפני ששיניתי אותו היתה לי הגבלה של +/- 3GB לקובץ..... השמח עם תוכלו לעזור לי ושוב זה מאוד דחוף עמיר שחר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
של מי זה ?? http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/j/m/a/a/l/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200503111314498247/200701112259554027/12.jpg שלח לי את תמונה!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-