מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
היי, יש לי לוח EP45-DS3R GIGABYTE ביוס F7 זכרונות 2GB X 2 של GSKILL DDR2-800 הזכרונות אמורים לעבוד ב 4-4-4-12 במתח 2.1 שיניתי בביוס את המתח ל 2.1 אבל בפועל יש מתח 1.88 שאני עושה BOOT ונכנס לביוס הוא כותב משהו כמו: THE SYSTEM HAS EXPERIANCED BOOT FAILURES BECAUSE OF OVERCLOCKING OR CHANGE TO VOLTAGE ושאני מסתכל בביוס ב PC-HEALTH המתח הוא 1.88 ולא 2.1 (גם CPU-Z מראה מתח 1.88 בתזמון 5-5-5-15) (אין OC למעבד) עשיתי מספר נסיונות: כל אחד מהסטיקים לבד עובד ב-2.1 שני סטיקים ביחד, כל אחד ב CHANNEL אחר - עובד ב 2.1 (כלומר לא DUAL) שני סטיקים בDUAL (בשתי הקומבינציות של הסלוטים) - לא עובד ב 2.1 רעיונות? תודה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
נגמר המלאי ל Q6700 בארץ בדקתי בכמה ספקים ובכמה חברות אמרו שלא מביאים אותו יותר מהאתם אומרים ? צריך להזמין ומתי נדע שזה יגיע...............לא יודעים ????
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
צריך בבקשה מדריך להתקנת דרייברים ללוח אם מסדרת הZ77 של גיגהבייט ... תודה מראש =]
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם,היום אני קונה מחשב ואני מתלבט בין הלוח הזה: ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) לבין הלוח הזה: ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) לבין הלוח הזה: Gigabyte GA-8SINXP1394 SIS 655 Motherboard (HT,DualDDR,AGPx8,ATA133 RAID,5.1 Sound,1394,G-LAN,USB 2) מה אתם אומרים?? (מצטער שאין קישורים הייתי רוצה לשים אבל אני לא יודע ??? :-\)
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קניתי 2x512 של NCP ויש לי כבר עוד 2x256 של Micron עכשיו השאלה היא אם זה משנה הסידור שלהם על הלוח כרגע המיקרון הם על 1/3 והNCP על 2/4, יש הבדל בסידור? כדאים לשים את הNCP שהנפח שלהם גדול יותר על 1/3? בנוסף CPUZ מראה לי שהזכרונות שלי עובדים על התזמון הנמוך מבין השניים כשאני יודע שזה אמור להיות ההפך איך זה הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו מסדרה 3000 עם מעבד כפול ליבה ונאמר לי שWINDOWS XP HOME לא תומך במעבד האם זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=11053 לאיזה מעבד של אינטל המעבד הנ"ל מקביל מבחינת ביצועים בכלל וביצועים במשחקים בפרט?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני עורך איזה עבודה בנושא מעבדים ואני זקוק לעזרה בבקשה. אם מישהו יוכל להסביר לי את חלק מהשאלות או להפנות אותי למקומות המתאימים. תודה רבה. בשנה האחרונה המגמה המתגבשת היא, הפרדה בין מעבדים אשר מיועדים למחשבים שולחניים לבין מעבדים למחשבים ניידים (חברת Intel). א.למה יש צורך בסוגי מעבדים שונים? ב.מהם ההבדלים העיקריים בין מעבד המיועד למחשבים שולחני לבין מעבדים המיועדים למחשבים ניידים? i.מבחינת ארכיטקטורה פנימית. ii.מבחינת מאפיינים. ג.מה ההבדל בין Pentium M לבין Centrino? ד.מהי המהירות המקסימאלית של מעבד נייד היום? ה.כאשר מדובר במעבד למחשב נייד, אחד ההבדלים הבולטים ביותר, אל מול מעבד למחשב שולחני, היא מהירות השעון של אותו המעבד (מהירות פנימית). מבחינת ביצועים, למרות הפרשי …
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איך מעדכנים את הBIOS הורדתי קובץ עדכון עם סיומת BIN , מה אני עושה עכשיו איתו?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שתי חברים שלי קנו מחשבים יחסית מאד זול עם לוח של PCCHIP/ECS עם מעבד AMD SOCKET A ONBOARD אחד קנה XP-3100 במהירות 2.15G והשני קנה XP-3400 ?עוד לא התקין את המחשב יכול להיות שיש מעבדים כאלו אולי זה זיוף מה אתם אומרים
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
im seeing theres a bios update for my asus p6t deluxe currently i have version 1102 newest version out is P6T Deluxe 1604 Bios with many different versions in between should i install only 1604 or install all of them one by one
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב פשוט שינגן מדיה בסלון. DIVX ומוזיקה. לא שום דבר יותר מורכב, לא רוצה להקליט וידאו. חשוב שיהיה שקט וקטן פיזית. הלוח אם הזה יתאים לי ? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=25 זה הכי זול שמצאתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קולין פרסיבל , איש אבטחה בFreeBSD מצא אקספלויט פנימי כנגד היישום הנוכחי של הHyper-Threading. הפגם, מאפשר חשיפה של אינפורמציה פנימית, כולל הרשאה למשתמש ללא גישות מיוחדות לגנוב את המפתח הסודי/ הRSA של המערכת. אדמיניסטרטורים של מערכות רבות משתמשים מומלצים בחוזקה לבטל את הHyper Threading מיד. הפגם משפיע על כל מערכות ההפעלה. קרדיט : http://kerneltrap.org/node/5103
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד P4 3.0 GHZ, עכשיו האם כשאני קונה את המעבד E6300 עם 1.86GHZ זה למעשה 3.7GHZ רק מחולק ל-2 כי זה נראה לא בכזה יותר טוב ואולי כבר שווה להוסיף 200 ש"ח ל 4.2GHZ של E6400 ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
1)מה הזכרונות המומלצים היום בסביבות ה-1200 ש"ח? 2)מה הכי מומלץ מבחינת עלות-תועלת? 3)הכוונה שלי לשני סטיקים של 1GB כל אחד..
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה השילוש הכי כדאי מבוסס C2D שאפשר לקנות עד 1600 ש"ח (אפשר חריגה קלה) בסקיי פיסי? www.skypc.co.il
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה כבר כמה חודשים http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=5497&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US אין לי מושג אם תומך בכלל CF דרך אגב יצא לי לעבוד עם הHD2900 במערך CF הזה רק פעמיים ניראה לי בעיות דרייברים אף פעם לא נותן לי בדרייברים את האפשרות CF אין לי מושג למה וחיברתי אותם בגשר אז חשבתי על זה אולי הלוח כי בלוח לפני רק עם דרייברים 7.4 היצלחתי...יש לציין הוא מראה לי זוג כרטיסים במינהל ההתקנים אבל בקטאליסט מראה לי רק כרטיס אחד..בקיצור הלוח שלי תומך CF?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף אני קונה מחשב חדש יש לי תקציב של בערך 2500 שקל (ללא ציוד היקפי). בעיקרון המחשב יהיה לעבודה באינטרנט, צפייה בסרטים, שיתוף קבצים וגם למשחקים. עם המפרט שבניתי אלה שתי המעבדים הכי יקרים שאני יכול להרשות לעצמי והמחיר שלהם ממש זהה... Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray או Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי כונן WD 80 GB 8MB cache ATA. האם בלוחות החדשים אפשר לחבר אוותו? אם לא, יש איזה מתאם?
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טוב אז בעקרון הנושא די אומר הכל. כרגע יש לי 2GB 800MHz של G.Skill. אני תוהה אם כדאי לקנות 4GB 800MHz כדי שיהיה לי 6GB, או להחליף את ה-2GB הקיימים ב-4GB עם תדר גבוה יותר. תודה מראש על התגובות
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לשידרוג הזיכרון במטרה להגיע ל OC גבוה יותר 2 הזיכרונות בהם אני מתלבט הינם: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 ReaperX HPC 4-4-3-15 OCZ2RPX800EB4GK - שראיתי בביקורות שהצליחו להגיע לתדר של 528MHZ. לבין: OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK מהי המלצתכם? כמובן שאני לא נעול רק על זיכרונות של OCZ. מחר עד 800 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הלוח תומך בזכרונות בעלות תדר של 800MHZ או שהוא תומך רק עד 667MHZ , בחלק מהמקומות אני רואה שרושום שהציפסט 975 תומך עד 667MHZ אבל במקומות אחרים רשום שהלוח תומך עד 800MHZ תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפניכ המ ימים רציתי לבדוק אם הטמפרטורה של המעבד שלי טובה, אז הורדתי את הגוף קירור כדי לבדוק...ואז פתאום המחשב התחיל לצפצף מהרמקול הפנימי ונכבה... עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לתת את המחשב לטכנאי שיתקן לי את הבעיה או לקנות מחשב חדש כי קיבלתי הצעה ממש טובה מאיזה מעבדה של מחשבים ביהוד... אני ממש לא יודע מה לעשות תודה לכל העונים...
-
- 11 תגובות
- 709 צפיות
-
-
RAM drive, או איך שלא תקראו לזה, אם אתם פה אז אתם יודעים במה מדובר. יש כל-כך הרבה תוכנות לזה שפשוט אי-אפשר להחליט. לא רוצה להתחיל לשחק עם זה, בייחוד עם כאלה שעולות כסף. לא איכפת לי לשים 30-20 דולר על תוכנה ששווה את זה אבל אני צריך להיות בטוח. המחשב הוא Win 7 pro 64-bit יש לי 16 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להקציב 4-3 ג'יגה ל-RD, עם אפשרות הרחבה ל-8 ג'יגה במידת הצורך (רצויי ללא איתחול מחדש). החלק השני של הבקשה אינו קריטי אם כי מאוד רצויי. אני הולך להגדיר את הכונן הזה כ-swap disk עיקרי של פוטושופ. לתוכנה המעולה הזאת יש כמה דברים מפגרים ואחד הוא, שלא משנה מה, היא חייבת לכתוב את כל הפעולות שלה על גבי כונן גם אם יש לה עוד 10 ג'יגה זיכרון פנויים לשחק איתם. הדבר מאט מאוד את העבודה עם…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-