מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני שואל בשביל חבר שמעוניין להחליף את הלוח שלו מאחר וקיבל כרטיס מסך בסוקט PCI-E. אני לא ממש מכיר לוחות אם למעבדי אינטל, ולכן אני שואל פה. בעיקרון חיפשתי גם לוח אם שתומך ב DDR1 על מנת לא להחליף את סוג הזיכרון, אבל לא מצאתי. יש חיה כזאת? אם כך, בבקשה תמליצו לי על לוח אם זול ומתאים עם DDR1 אם יש, או עם DDR2 אם אין, שתומך ב PCI-E ובמחיר זול. כמו כן, איזה צ'יפסט מומלץ למקרה. נ.ב. יהיה הבדל ממשי בין שני סוגי הזכרונות עבור מעבד סלרון 2.53? אני מעריך שזה ביזבוז להחליף גם זכרונות עבור מעבד כזה. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. 1.האם זה נכון שהחל מה22 ביולי המחירים ירדו. 2.כמה יעלה מעבד QX6700 והמעבד Q6600 בארץ. 3.חוץ ממעבדים ירדו מחירים של חלקים אחרים של המחשב(לוחות-אם,כרטיסי מסך ועוד) 4.ומה ההבדל בין E6600 ל Q6600. 5.ומה ההבדל בין ליבה כפולה ל4 ליבות.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפי המאמר שקראתי AMD מתכננת להוציא את מעבד הברטון 4000 שיהיה מבוסס על ה-ATHLON XP, רק שהוא יהיה עם FSB 333, ויכיל 512kb זיכרון מטמון, וכנראה שהמהירות שלו תיהיה: 2600מה"צ, לפי התוכנה שיש לי שמחשבת את מהירות מעבדי הברטון הצפויים לפי הרייטינג שלהם. אז זה נכון? כי עם כן אני יחכה חודשיים ואני יקנה כבר כזה מעבד חזק. אגב המאמר בכתובת הבאה: (ישראלי שסקר את תחום המעבדים השולחניים). המאמר הכי טוב שראיתי על מעבדים תירדו בדף עד הסוף עד שתגיעו למתי כל מעבד יצא ויצא.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם D850MV שעובד על RDRAM אבל אני לא יודע אם הוא עובד על 1066 מגה הרץ או 800. איך אני יכול לדעת?. תודה. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
-
-
-
אני לא מצליח לחבר גויסטיק אין לי חיבור מתאים מאחורה למה ? ואיך אני יכול לדעת א הדגם של ה לוח אם כאילו NF7-S או NF&-SL וכוו ומה ההבדל בניהם
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז ככה נשאל קודם...מה ההבדל שיש בלוחות לAMD בין אחד לאחד,החברות השונות....(ביצועים בלבד)... איזה צ'יפסט הכי טוב ל(AMD 64 (754....הNF3 או הVIA או הSIS???..ואיזה?? ומה עדיף מבין השתיים את ה GA-K8NS או ה EPoX EP-8KDA3J (שתיהם NF3 250GB) בהנה שאני משתמש שלא עושה OC....ואם אני עושה OC מה יותר טוב??
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי 256 זכרון פנימי כרטיס וודו 16 אני עומד להוסיף עוד 256 זכרון ולהחליף את הכרטיס מסך לG FORCE 4-64MB או ATI9000 הבעיה הקטנה היא שהמעבד שלי הוא פנטיום 3 700mhz האם אחרי השיפור שאני יעשה למחשב הוא יוכל להריץ דברים כבדים יחסית או משחקים חדשים טוב למרות המעבד הבינוני שלי?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, הבנתי שDDR תאורתית מגיע ל6.4 גיגה ביט לשניה, אבל הוא מתחלק לכל תושבת לכן מעשי זה 3.2 גיגה ביט בשניה. השאלה שלי היא אם אני אקנה סטיק של 1GB ואשים אותו לבד, אשנה בביוס את חילוק הרוחב פס לתושבת אחת (בהנחה וזה אפשרי). האים זה יעבוד לי ב6.4 גיגה ביט? יכול להיות שאפילו אם זה היה אפשרי כזה דבר ישרוף לי את הזיכרון? בקיצור, אני צריך שמיהוא יסדר לי את העינינים בראש. תודה רבה, יאיר.
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שאלה בבקשה, ניסיתי באת היצרן ולא ולא מוסבר שם על התמיכה של הלוח את בSOUND. הלוח P4P800 DELUXE האם הוא משמיע SOUND ב AC3/DOLBY 5.1 ? או האם אני אמור לקנות כרטיס קול בנפרד לשם כך ? תודה על התגובות מראש. תומר.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי לכולם ! אני רוצה לקנות מעבד AMD athlon xp 2500 (512k 333 ורציתי לדעת איזה לוח אם הכי יתאים לו בתקציב של עד 450 ש"ח , אני צריך לוח שיהיה עליו כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים וגם עדיף כרטיס מסך (עד שאני אקנה אחר). אני לא ממש צריך לוח שיהיה טוב לאוברקלוק רק שיעבוד טוב. אשמח לקבל הצעות
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי בחירת מעבד עבור המחשב החדש שאני קונה, חשבתי לקחת או athlon64 3500 (סוקט939), או athlon64 3400 (סוקט754), עכשיו, השאלה שלי היא האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים בין המעבדים? אשמח אם תגבו את דעותיכם בקישורים להשוואות ובנצ'מרקים. תודה רבה! יניב
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם,היום אני קונה מחשב ואני מתלבט בין הלוח הזה: ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) לבין הלוח הזה: ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) לבין הלוח הזה: Gigabyte GA-8SINXP1394 SIS 655 Motherboard (HT,DualDDR,AGPx8,ATA133 RAID,5.1 Sound,1394,G-LAN,USB 2) מה אתם אומרים?? (מצטער שאין קישורים הייתי רוצה לשים אבל אני לא יודע ??? :-\)
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום מה הצ'יפסט הטוב ביותר למעבדי AMD BARTON 2800+ 333 FSB מבוסס NFORCE 2 או' VIA KT600 או משהו של SIS ואיזה לוח ההיתם ממליצים כמתאים. לא צריך להיות לאוברקלוק לא צריך רייד. מספיק כרטיס קול כרטיס רשת USB ולא קריטי תמיכה ביציאה 1394.
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז ככה יש לי - AMD AThlon XP 1800 + זכרונות לא ידועים 256 מ'ב Epox EP - 8K5A2 GF 4 MX \: אז זה מה שהולך לקרות למחשב שלי - אני מחליף לוח ל 8RAD3+ Rev 2.1 זכרונות ל Samsung 512 3200 מעבד כרגע אחלה אז אנלא מחליף וממממממ כרטיס אני אחליף ל R9800P ביומולדת . למישהו יש רעיון של איזה חברה לקחת תכרטיס מסך ? ואיך השדרוג שווה ?
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך עזרה לבחירת שילוש מתאים שהיה מבוסס על AMD 64 3000+ שהיה כלול בלוח אם טוב, זכרונות מתאימים וקרור נחמד שהיה בסביבות ה3000 שקל + - תודה העדפה ל ksp מתעמי מיקום, PChardware גם בא בחשבון תודה
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
.Hey guys .Well the deal goes like this, I have a P4 1700 (400 bus) with (512) RDRAM memory .The problem is that I have an Intel mobo so I cant overclock :'( ,So any of you can recommend a good mobo that will support this specs (with ATA 133 hopefully) and oc's nicely .My budget is up to 500 shekel only and links would be nice !Thanks ahead
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח Gigabyte k8ns Nforce3 250 רציתי לדעת איזה קובץ אני צריך להוריד מבין הבאים כדי לעדכן את הביוס לגרסה הכי טובה ויציבה שיש...: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS.htm כמו כן האם הלוח שלי תומך ב Q-flash? כי זאת נראית לי הדרך הכי פשוטה ובטוחה לעדכן את הביוס... תודה
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין אופטרון (one way, סדרת 140, 142 וכ"ו) ל athlon64 ? נניח שאני רוצה לקנות מחשב (ואין שיקול של מחיר או של ריבוי מעבדים) אז למה אם זה שרת שרת אני אמור לקנות אופטרון ולבית אתלון64 ? מה זה משנה ?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע לקטע הזה שפורסם כאן לא מזמן: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1110453794,68826, כתוב על המעבד +Athlon 64 4000 ולידו בסוגריים כתוב שהמעבד הזה בכלל פועל בתדר של 2.6GHz... אז מה זה בעצם ה4000+ הזה? האם 2.6GHz אומר שהמעבד עובד בתדירות של 2600 מחזורי שעון בשנייה? איך יכול להיות שהמעבד הנ"ל עובד בתדר נמוך יותר מה-northwood 2.8 GHz שלי אם המעבד שלי נקנה עוד לפני שנה וחצי? התדר של ה-Athlon 64 FX-55 גבוה בסך הכל ב200MHz מהתדר של ה-+Athlon 64 4000 הרגיל אז מה גורם לו להיות יותר טוב בהרבה? מהם זכרונות דו צדדייים? מה ההבדל בין סוקט 939 ל754? מה זה בדיוק סטפינג של מעבד? תודה ענקית לעונים! אם למישהו יש מאמר שמסביר על אחד מהנושאים הללו ויוכ…
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף למחשב שלי (1GB), עפ"י המפרט לא ממש ברור לי איזה סוג של זיכרון אני יכול לקנות ? SDRAM,DDR? שניהם? שאלה נוספת - יש לי 2 סלוטים של זיכרון על לוח האם, האם עפ"י המפרט שלי עדיף לקנות 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1GB? הסיבה העיקרית שבגללה אני מגדיל את הזיכרון היא יצירת מוזיקה (דורשת המון המון זיכרון....לא בטוח ש-1GB יספיק...) אני זקוק להמלצות של זכרונות עפ"י המפרט של המחשב ועפ"י דעת מומחים בלבד.......! תודה רבה ! זה המפרט הטכני המדוייק של המחשב שלי נכון לעכשיו: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4SP-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Mot…
-
- 13 תגובות
- 646 צפיות
-