עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב, בלוח אם שלי (ABIT NF7) עבדתי עד היום עם 2 ספקים ישנים משורשרים שאין להם את החיבור המיוחד שיש לי על הלוח, לפני מספר ימים קניתי ספק חדש ואני רואה שיש לו חיבור שמתאים לחיבור המוזר הזה שעל הלוח (מוקף בעיגול צהוב בתמונה), הסכלתי בחוברת ורשום שם שזה 12V משהו, אין לי מושג מה זה ואשמח לדעת אם לחבר או לא לחבר לשם את החיבור, זה במקום החיבור הגדול שמתחת ?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by davis5,

אני רוצה לשדרג לוח אם + מעבד + זיכרון ב1500 שח רצויי משהו שעובד טוב אם משחקים וריבוי משימות

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  3. יש לי 4 כרטיסי זיכרון שני כרטיסים של 1gb כול אחד שני כרטיסים של 2gb כול אחד שני הכרטיסים של ה-2gb כול אחד עובדים על מהירות של 1066mhz למרות שאמורים לעבוד על 1333mhz שני הכרטיסים של ה-1gb כול אחד עובדים על מהירות של 1333mhz כמו שצריך מדובר בזכרונות ddr3 של ocz וכול הכרטיסים הם מאותו הדגם בדיוק רק ההבדל היחיד הוא בנפח שלהם. מה הבעיה פה?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by vmaddog,

איזה לוח אם עדיף? ASUS M3A78-EM לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H כמעת אותו מחיר מה יותר טוב

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

כל פעם איך שאני מדליק את המחשב כל ארבעת הPHASE LEDS שעל הלוח אם דולקים, עד שמגיע הLOADIND של הוינדוס ורק אז הם נכבים. זה בסדר שישר כולם דולקים?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  6. אני מחפש אותו , בפנדה \KSP\נעה אין איפה אפשר להשיג אותו על בטוח?..

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by asafgolan,

האם המעבד הזה http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/983/cat/24 יתאים ללוח אם הזה ftp://download.intel.com/support/motherboards/desktop/d845ebg2/productbrief.pdf?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת אם TWINMOS DDR 256MB 400mhz ULTRA COATED COPPER HEAT SPREADER זה זיכרון טוב?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by lidor578,

זה יעזור לכולם!! אני ממליץ על הAMD

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by Avishay115,

חבר שלי קנה מחשב לפני חצי שנה עם הלוח אם הזה... הוא ביצע פעם אחת עדכון גרסה לביוס דרך תוכנת BIOS@ (לגרסת F6). לפני שבוע הוא ביצע עוד שידרוג לגרסה ל-F8 והמחשב לא מעלה מסך. אני ממש לא מבין בביוס..מה הבעיה? והאם יכול להיות שנשרף הלוח אם?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  11. האם קיים לוח שתומך 3.06 intel hyperthread וrdram1066?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by AMD-Z,

יש לי axp 2500+ 512 מגהבייט 333 מה"צ בדואל.... אני מקבל את הרוחב פס הבא בסנדרה 2003: INT 2360 MB/s FLOAT 2211 MB/s זה נורמלי?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by DeepShit,

נגיד 2 זכרונות של RDRAM 256 800 וכרטיס מסך FX 5200 למשל? יהיה שיפור ? ??

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  14. אהלן. מצאתי באיזה מכרז בחו"ל את הזכרונות האלה במחיר ממש ממש זול, רציתי לדעת אם הם שווים משהו. אלה 2X2GB, DDR2 800, תזמון 5-5-5-18 (לא משהו, מה?)

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  15. אני לא דואג כי תוכנת CPU-Z מזהה נכון את מעבד ה SEMPRON 2800 במחשב אבל חלונות לא מצליחה ממש לזהות את סוג המעבד ומסתפקת בזיהוי "משפחת" המעבד. עדכנתי את כל הדרייברים של הלוח ומערכת ההפעלה מעודכנת. אני יודע שהמעבדים הללו די חדשים אבל האם יש משהו שניתן לעשות ע"מ שחלונות תזהה את שם המעבד. זו לא בעיה רצינית, יותר בעיה אסטטית. תודה.

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by gooz,

אנשים אני כעת מרכיב את המחשב, מדובר על לוח P5B DLX ישנם זוג סלוטים לזכרונות 2 שחורים 2 צהובים, איך אני מרכיב עליהם נכון זוג זכרונות דואל ג'יגה וג'יגה? כל אחד לצבע שלו או שיהיו בזוג צמוד שחור וצהוב? תודה

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by guya2007,

שלום לכולם, אני קונה לוח למעבד Intel Core 2 Duo E6400 ורציתי לדעת מה החוות דעת שלכם על החברה הזו, מידת האמינות וכו' ואיזה דגם הייתם ממליצים לי לקנות? תודה..

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by אנדרי07,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב שלי ב512mb ל2048mb. יש לי מחשב פנטיום 4(רגיל),3GHZ וחבר המליץ לי להוסיף זכרון ram. פתחתי את המחשב שלי כדי לראות איזה כרטיס יש לי כרגע והוא cl4. רציתי לדעת מה ההבדל בין ה-cl ולמה זה טוב? ??? תןודה מראש

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  19. בזמן האחרון ראיתי הרבה נושאים שבהם נטען שתוכנת Everest לא מזהה נכון את הטמפרטורות (בעיקר של המעבד, ובמיוחד בלוחות של Gigabyte) ולפעמים אפילו את דגם הלוח. הבעיה נובעת מהעובדה שהגירסה הרישמית האחרונה יצאה לפני חודשים ארוכים. החלטתי לחפש קצת באתר שלהם ולראות האם קיים פיתרון לבעיה הזו כדי לעזור למשתמשים, ואז גיליתי שהתוכנה עדיין בפיתוח, אך גירסאות Beta משוחררות כל הזמן. הפורום שלהם מעדכן מדי פעם על יציאת גירסת Beta חדשה, אך לא באופן סדיר, ולכן הדרך הטובה ביותר היא לבדוק לבד האם יצאה גירסה חדשה באופן ידני. הגירסה האחרונה שקיימת היא Build 304, והקובץ: http://www.lavalys.hu/pre/everesthome/everesthome_build_0304.zip כדי לבדוק האם יצאה גירסה חדשה, יש לשנות את המספר בשם הקובץ עד ש…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by 1,

בביוס יש לי את האפשרויות הבאות: Cpu Brand : Intel Cpu Type : Pentium Cpu Speed : 800mhz (אי אפשר לשנות) Cpu ratio Selection: 8.0x (אפשר לשנות) Cpu Frequency 100mhz (לא ניתן לשנות) המעבד שלי הוא CELERON 1700NHZ. איך ההגדרות שלי צריכות להיות? אני מקווה שתתנו לי תשובה מניסיון או מידע על בטוח כי אני לא רוצה לקחת סיכון ולשרוף תמעבד *עריכה* עד היום ההגדרות היו ככה אבל עכשיו שמתי לב שהמעבד בעצם עובד על 800 מגה הרץ והוא אמור להיות על 1700 ובשביל זה אני חייב לעלות במקום 8.X ל17.X השאלה היא איך זה אמור להיות.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by Hacrack,

שלום. רציתי לדעת מתי אמור להגיע לחנויות הדור החדש של (Pentium D (9xx שיחליף את סדרת 8xx? תודה ושבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  22. שלום לכולם... אני יודע שזאת הפעם המליון שאני שואל פה אבל אני בודק כל פריט בצורה יסודית... אני מכין מפרט לחבר שלי שכולל Q9450 ASUS P5E3 Premium WiFi X48 ואמור לעבור OC קל, ואני צריך לבחור זכרונות DDR3 (חבל על הזמן לא הצלחתי להוריד אותו מזה). וראתי שהכי נפוץ וענייני מבחינתי זה זכרונות של OCZ... השאלה הכי חשובה היא מה עדיף ..תזמונים או תדר. ועוד שאלה שנשאלת היא אם עדיף את סדרת ה PLATINUM או REAPER שתי הסדרות מקבילות כמעט במחיר והאפשרויות הם : Reaper - 2x2048 1333Mhz CL6 -1350 Platinum/Reaper - 2x2048 1600Mhz CL7 -1400 ReaperX - 2x2048 1333Mhz CL6 -1550 Platinum/Reaper - 2x2048 1800Mhz CL8 -1600\1750 Platinum- 2x2048 2000Mhz CL9 -1850 אני ממש מתבלבל וכבר לא מצליח להבין מה ה…

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by huckaujy,

ל OC תודה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  24. ערב טוב לכולם! יש לי לוח אם msi 945pl, neo-f 7.1 עם 512 MB זיכרון ואני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי ל2 GIGA זיכרון, אשמח לקבל המלצות של זיכרון טוב שיהיה מתאים ללוח אם שלי אם יש משהו טוב מאייבורי או KSP אשמח.. השימושים העיקריים הם אינטרנט סרטים, שירים, מעט משחקים אבל אני מעמיס הרבה על המחשב.. תקציב אני מניח שלא יותר מ200 ש"ח.. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים