עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by אברם מהמכולת,

מעבד : AMD Athlon XP +2500 לוח אם : Epox EP-8RDAE nvidia nforce2 Ultra 400 + MCP2 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד, DDR 200Mhz PC3200 האם הרכיבים שלי עובדים כולם ב 200Mhz ? כלומר, האם מהירות מעבר הנתונים בין הזכרון, ללוח האם, למעבד - וחוזר חלילה, מתבצע ב 200Mhz ? (האם בכלל נכון לתאר זאת כך : "מעבר הנתונים בין הזכרון, ללוח האם, למעבד - וחוזר חלילה") ?

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  2. האם זכרון DDR3 יכול לעבוד על לוח אם שתומך רק ב DDR2?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by avi2705,

שלום לכולם, רציתי לשאול, מהי המכפלה של Q6600? והאם יש חשיבות לתדר הבסיס (2.4GHZ) במידה ומבצעים OC? החלטתי שבסוף אלך עליו בגלל חו"ד טובות, זכרון קאש גבוה והפרש מחיר גדול לטובתו בהשוואה למעבדי הפנרין מאותה הסדרה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by FPSbanana,

יש לוחות אם של GB שתומכים בFSB של 1333MHZ זה אומר שהם יתמכו במעבדים של 45NM?? השם שלהם הוא פנרין או משהו כזה לא?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by dorbarnea,

אהלן רציתי לדעת בקשר למעבד ולוח : [table][tr][td]INTEL SCANLON BAYH61SA [/c][/t][table][tr][td][/td][td] INTEL G620 2.60GHZ 3MB BOX ולמה בד"כ משתמשים בהרכב הזה? עבודה משרדית וכו.. ואם בכלל זה מומלץ או שיש מעבדים ברמות האלה יותר חדישים ואני ישמח לקבל שם של מעבד איי אמ די המגביל לרמות האלה של מעבדים.. תודה מראש[/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  6. שלום רב, ברצוני לרכוש את החלקים הבאים לטובת גיימינג,עבודה רציפה של הPC 24.7 ואוברקלוק בינוני ומעלה. הרכיבים הינם: GIGABYTE Z68AP-D3 שמגיע עם סלוט לSSD זיכרונות KINGSTON HYPERX-1600 -2 סטיקים של 8GB מעבד I5-2500K או מעבד I5-2400. מארז:ANTEC ELEVEN-HUNDRED CORSAIR H100-קירור מים (אצטרך המלצה להתקנה במארז הנ"ל בתצורת PUSH-PULL),או לרכוש קירור אוויר נורמטיבי (מה שתמליצו) ספק:SEASONIC S12II-520W (עובר מהמערכת הנוכחית) ובעתיד SEASONIC X-700W המטרה בבחירת לוח האם היא OC(מציג ביצועים די דומים ללוחות יקרים בהרבה ממנו)+מגיע עם MSATA לכונן SSD למטרת CHACHEשישודך לו בעתיד הקרוב (ככל הנראה יהיה בנפח 60GB- של חברת OCZ ולא INTEL 310 בנפח 20G שמתאים יותר לניידים). התקציב הסופי הינו כ2000…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. Started by alord,

שלום לכולם. הדרישות שלי OC מחשב למשחקים וסרטים שיעבוד עם GT8880 ן4 ליבות ...2G זיכרונות DDR (אשמח אם תמליצו לי על סט של זכרונות ללוח יעודי) שמתי עין על הלוחות של ASUS (אין לי צורך ב FIRE WIRE, ו2 כרטיסי מסך) רק שיהיה לוח פצצה שלא יאכזב עוד 3 שנים

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by nsigns,

לא לOC אבל שיהיה מקום למספיק סטיקים של זיכרון על מה ללכת? חשבתי על ASUS M2V או על הגיגה בייט GA-M55S-S3 לדעתי הגיגה בייט יותר טוב לא?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by rino,

נכון להיום אני עובד על לוח ג'יגבייט מבוסס צ'יפסט 648 sis . אני מעוניין לשדרג את הלוח ללוח חזק יותר ובעל יכולות oc המסוגל לעבוד על עיבודי וידאו במשך שעות רבות במהירות וללא תקלות. חשבתי לבחור בלוח מבוסס sis 655 אך לאחרונה אני שומע על הצ'יפסט החדש של אינטל Canterwood. מה אתם אומרים? לחכות ? :AR15:

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by M-a-T-a-N,

יש לי את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe ועליו יש את הכרטיס מסך הזה X1900 XTX 512MB עכשיו לשאלה הכרטיס מסך מחובר בPCIE הראשון והוא מפריע לי לדיסק הקשיח יש לי P180 קצת צפוף עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוריד את הכרטיס מסך ל- PCIE השני ?

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by motizkn,

שלום, ביום ראשון אני הולך לרכוש את הלוח הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&cat=47 ובקרוב אני הולך לחבר לו את המעבד החדש 3770K, איזה זיכרונות אתם מליצים לקנות עד 400 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by H.I.V,

שלום קניתי את הלוח SQ800 הרגיל וחברים שלי מציקים לי למה לא לקחת את האולטרה אז רציתי לדעת במה הוא יותר טוב חוץ מכרטיס רשת מובנה יש הבדל בביצועים? האם הוא שווה את תוספת המחיר? תודה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  13. יש פה משהו שיודע לעשות עדכון ביוס ללוח אם אינטל לאחר שהעדכון האחרון לא הצליח והלוח לא מתעורר מדובר בלוח D865PERC

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by aloneg,

מבדיקה שעשיתי בעזרת תוכנת Benchmark SiSandra יש לי בעיה עם הזיכרון אשר עובד בכמעט חצי מיכולתו (pc2100) וזה אחרי בדיקה שנתנה תוצאה של: ~1300mb/sec בניגוד ל ~2100mb/sec שאמור להתקבל מלוח האם שתמוך כמו שכתבתי בpc2100, וזיכרונות pc2700 - כך שהם לא הגורם המגביל כאן. למישהו יש איזה שהם רעיונות למקור הבעיה ואיך אפשר לתקן??? מדובר בלאפטופ: HP pavilion ze2140ea.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by eSLC,

ה-2500 של BARTON או ה-2400 של Thoroughbred (הרגיל) מבחינת משחקים תוכנות אינטרנט סרטים... לפי מה שהבנתי ה-Thoroughbred יותר טובים לOC אבל משאר הבחינות מי יותר טוב??

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by eranx,

מאשר 512*2 ? אני לא עושה OC או משהו, הזכרונות כולם 400MHZ

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by Revos,

שלום, בEVEREST בטמפרטורות יש לי משהו מוזר.. Sensor Properties Sensor Type ITE IT8720F + DES (ISA 228h) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 81 °C (178 °F) CPU #1 / Core #1 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #2 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #3 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #4 38 °C (100 °F) Aux 42 °C (108 °F) Seagate ST3500418AS 34 °C (93 °F) Cooling Fans CPU 1962 RPM Power Supply 1040 RPM הליבות כולן בטמפרטורה נורמלית, אבל הראשון "CPU" מה זה ומלה זה ב81 מעלות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Hitman_47,

לאחר ישבה ממושכת בכלא צבאי אני לא מעודכן בכלום מה יכול לעדכן אותי קצת בלוחות מעבדים מזה AMD 64 וכל מיני עידקונים

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by ofir2808,

שלום לכולם, יש לי התלבטות בין 3 המעבדים שמופיעים בכותרת, מבחינת מחיר, אני משלם על כל אחד מהם את אותו מחיר, אני קצת משחק, קצת עושה עריכת סרטים (ברמה בייתית, לא מקצועית) וכמובן שימוש רגיל (אינטרנט, אופיס, סרטים וכו') מעוניין לדעת מה הכי כדאי לי. בתודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  20. להפקה ועריכת סאונד, עם גיימינג כמטרה משנית. האם כדאי 4 סטיקים של 2GB? או 2 של 4GB. ואם כן איזה דגם? עד 1500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  21. אני לא יודע אם זה כולל גם את שאר ה REV של הלוח הזה אבל עדכון הביוס האחרון (F12) שיבש לי משהו במאוורים. כרגע המאורר של ה CPU עובד על 1700 ללא שום אפשרות לשליטה עליו. הייתי צריך ללכת לביוס ולשנות את ה Fan controller ל VLT במקום ה AUTO שהוא היה עליו ועדיין אני מרגיש שיש שינוי משמעותי ב RPM בין ישומים שונים. כרגע אני על 730 RPM במנוחה ובמאמץ הוא עולה ל 1700. מישהו עוד נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by Home Boy,

שלום רב, אני בתהליכי קניית מחשב חדש, האם זכרון של חברת סמסונג הוא בסדר? האם יש איתם בעיות? אני שואל מאחר שלא ראיתי שסמסונג היא חברה כל כך חזקה בזיכרונות ..

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. צדובר על מעבד 2.6C ולוח MSI865PE NEO2 בווינדוס XP כשאינ לוחץ על ALT+CTRL+DELETE אני לא רואה ש הCPU USGE מחולק ל2 כאילו יש לי שניי מעבדים וראיתי את זה בביקורת פעם אז איך אני מאפשר את ה HYPER THREADING? מדובר על XPSP1. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  24. האם מישהו יודע אם ניתן להרכיב את הזיכרונות הנ"ל על לוחות שבהם יש רווח קטן בין הסלוטים של הזיכרון? בדיקה קצרה עם הזיכרונות הראתה שאם אין רווח בין הסלוטים(כמו בהרבה לוחות ל AMD) לא ניתן לשים יותר משני סטיקים וכך גם טוענים באתר של OCZ, האם בכל זאת קיים לוח לאינטל שכן ניתן להרכיב עליו ארבעה סטיקים? אציין שהזיכרונות כבר ברשותי אך לא הלוח כך שאני מתלבט בין מספר אופציות: 1. למצוא לוח אם לאינטל שיכול לקבל ארבעה סטיקים כאלו. 2. לפרק את הקירור המיוחד שלהם ולשים קירור פשוט יותר בתקווה שמה שמשנה באמת זה הציפים עצמם ולא הקירור. 3. להחזיר את הזיכרונות ולהחליף אותם ב Reaper's רגילים שיכנסו ברביעיה בכל לוח אם.

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  25. שלום רציתי לדעת אם המעבד הנ"ל "יעמוד" בשילוב כזה או שיהיה צוואר בקבוק רציני?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.