עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by olive20,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב ויש לי שאלה בקשר לזיכרון הRAM אני מעוניין ב4 GB של RAM השאלה שלי ההיא האם לקנות אותם בתור כרטיס אחד או שניים.. שמעתי שכשיש 2 כרטיסים הם עובדים במהירות כפול.. האם זה נכון? שמעתי גם שחייב שני כרטיסים על מנת לסגור מעגל וכרטיס אחד לא מספיק... מישהו יכול לעשות לי קצת סדר?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  2. בחוברת רשום תמיכה בזכרונות 1.8 וולט! תקציב 300-400 ש"ח לא למטרות אובר קלוק.

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by gshhar,

ברשותי מעבד P-4 2.4GHz 478 Tray + Fan 512K 533 דיסק קשיח Maxtor 60 GB 7200 זיכרון DDR 256MB 333 Samsung Original FLOPPY 1.44,LG X 52 את כל אלה קניתי ב-2500 ש"ח. אני מעוניין בלוח אם ובכרטיס מסך,מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שיתאים לפריטים הנ"ל?משהו טוב אבל לא ממש יקר ובכרטיס מסך טוב ושוב פעם לא במחיר מפוצץ(אגב למה נחוץ כרטיס מסך בכלל כי אני די חדש בתחום?),ואגב איך המחשב הזה הולך להיות? בתודה מראש גל.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by gargar,

השבוע החלטתי סוף סוף לשדרג את המחשב Athlon 64 x2 5000 הישן שלי. קפצתי לאחת לחנות מחשבים ורכשתי לעצמי מעבד Phenom II 940 ב790 ש"ח (החנות בזאפ) ותקעתי אותו בלוח AM2 המיושן שלי. הפלא ופלא, הכל עבד ללא כל בעיה. בעזרת תוכנת AMD overdrive המהרתי את המעבד למהירות 3.6 וזכיתי למחשב מודרני בגרושים. אילו הייתי ההולך על אינטל הייתי יכול רק לחלום על שדרוג במחיר מגוחך שכזה. AMD הם היחידים שתומכים באופן אקטיבי ופעיל באופצית השדרוג לפחות דור אחד אחורה. וחבל שמעט אנשים שמים לזה לב ולוקחים את זה בחשבון בהליך קנית המחשב שלהם. הרי ההבדלים במבחני הביצועים לא באמת מובחנים על ידי אנשים שלא מריצים פעולות חישוב לאורך כל היום וגם ככה ההבדלים בביצועים בין במעבדי אינטל וAMD באותה רמת מחיר הוא מזערי …

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  5. Started by doron747f,

שלום, יש לי כרגע במחשב זכרון של 1024MB בשתי כרטיסים. אני רוצה לשדרג את הזכרון.האם אני יכול "לערבב" בין DDR2 לבין DDR3 וDDR או בין מותגים שונים? והאם רק צריך לחבר את הכרטיסי הזכרון למיקום שלהם בלוח האם כדי שהם יעבדו או צריך גם להתקין תוכנה מסוימת. אני צרכן די כבד של סימולטורי טיסה לכן אם יש לכם המלצה לזכרון ממולץ לתחום הזה אני ישמח,התקציב עד 500 ש"ח. תודה דורון

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by oren99,

אני בטוח שזה יעבוד אבל יש איזשהו העדפה משמעותית לקנות את ה1GB השני מאותה חברה של הראשון או שזה לא כל כך משנה?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by Avi952,

בזמן האחרון אני קורא טענות שאומרות כי לוחות ה-P43 אינם לוחות טובים ל-OC. כדי לוודא את החשדות רציתי לשאול אתכם איך הם בהשוואה ל-P35 אשמח לראות מבחני ביצועים שמצדיקים\לא מצדיקים את הטענה בתודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  8. Started by eliaz_b,

יש לי לוח אם של ASUS דגם:P8P67-M http://usa.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67M/#specificationsעכשיו אני רוצה ליקנות זיכרונות של Corsair דגם:Corsair CMP16GX3M4A1333C9 Dominator Dual Channel 16GB PC10666 DDR3 Memory - 1333MHz, 4x4096MB, 9-9-9-24 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=6285161&CatId=4534 עכשיו אני לא מצליח להבין אם הלוח שלי תומך בזה? לפי הבנתי יש לו 4 חריצים של DDR3 והוא עובד בדואל צאנל התמיכה היא כן ב 1333 אני רק רוצה להיות סגור על זה בבקשה ליפני שאני מזמין שזה יעבוד סה"כ זה 16 גיגה (4 סיטיקם של 4 גיגה) ברשימה שהם נותנים להוריד באתר של אסוס עם התמיכה בזיכרונות אין את הזיכרונות הנ"ל בקובץ PDF אז זה מתאים? ת…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by .AloN,

עד כמה אתם חושבים יוריד המעבד החדש מבית AMD ה2800 את ה2600 ?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  10. Started by quriso,

אני מחפש זכרונות לאוברקלוק, 2GB בלבד. חשוב כמובן תזמונים נמוכים, ותדר כמה שיותר גבוה. אני עדיין לא החלטתי מה לבחור, אבל הכיוון הוא OCZ REAPER 800MHZ CL3, הבעיה איתם שבתזמונים גבוהים (5-5-5-15) הם מגיעים רק ל 944MHZ, ככה ראיתי בביקורת ברשת. לכן חשבתי שאם כבר חשבתי על אלה, אז עדיף לקחת זכרונות בתדר 1000MHZ עם תזמונים של 5. ככה אני לא יצטרך להתאמץ ולבצע עליהם OC. חשבתי גם על זכרונות CORSAIR DDR2 XMS2 2048MB 800MHZ CL4, יש להם תזמונים נמוכים 4-4-4-12. אבל אין לי מושג עד לאיפה הם מגיעים ב OC. ויש גם את הזכרונות האלה- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=529 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=530 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?produc…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by jambo7,

שלום עזרו לי להחליט איזה מהם יתן תוצאות טובות יותר אובר קלוק בקטנה ,אולי בעתיד לא קריטי מעבד q6600 לוח p45 זיכרון בנפח 4 gb או מעבד q6700 לוח p35 זיכרון2 gb או מעבד q9450 לוח p35 זיכרון 2 gb

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  12. אתמול ניסיתי לעדכן את הביוס בעזרת התוכנה FlashMenu לגרסא האחרונה שלהם אבל אחרי כמה דקות הווינדוס לא הגיב כבר אז לא הייתה לי שום אפשרות אחרת חוץ מלכבות את המחשב ידנית אחרי שניסיתי להדליק הופיעה לי הודעת שגיאה של הביוס והמחשב לא עלה.. אבל מזה לא התרגשתי כ"כ כי ידעתי שיש אפשרות של להתחל את הביוס עכשיו פה מתחילה הבעיה.. שאני לא זוכר באיזה פינים הביוס היה בהתחלה כי בהתחלה החלפתי ל-2 פינים האחרים (הימניים לפי דעתי) ואז החזרתי לשמאליים אם אני זוכר והמחשב לא נדלק בכלל ואז ניסיתי להפעיל על 2 הפינים הימניים והמחשב נדלק אבל לא הופיע שום דבר על המסך ולא היה את הביפ הזה שיש בהתחלה אז פתחתי את החוברת של הלוח אם וזה ממש לא היה מובן... בתמונה אחת הפינים 1-2-3 מופיעים מימין לשמאל ובתמונה …

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by Ido.G,

שלום, יש לי ידידה שמתעסקת עם קיובייס. היא טוענת שמומלץ לעבוד עם לפחות 16 ג"ב זכרון. ניסיתי למצוא מידע בנושא ובנוסף, ניסיתי למצוא מידע על ביצועי מעבדים שונים בתוכנה הזו. לא הצלחתי למצוא. אשמח אם למישהו יש מידע שקשור. מדובר על גירסה 7 בעקרון.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. Started by Mercenary51,

שלום לכולם! לחבר שלי נשרף הלוח יכול על ידי כך שהוא נגע בו (כנראה חשמל סטטי) או על ידי כך שהוא ניסה להכניס הפוך את הזכרונות לסלוטים שלהם. בחנות אמרו לו שאין אחריות. צריך המלצה ללוח טוב יחסית וזול לסוקט 478 של המעבד ולAGP. הציעו לו לוח של אסוס ASUS P4S800D-X במחיר של 325 אבל יש דרישה של 90 ש"ח התקנה. האם הלוח שווה, יש יותר זול? הלוח המקורי: ג'יגהבייט GA-8SG800

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  15. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤1285 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤618 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤355 ‏Sapphire‎ - ‏X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E ¤1078 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤407 DVD±RW LH-20A1P x20 Black‎ ¤180 עכשיו אני צריך זכרון מהיר מאוד! לא מתוכנן OC, שתי סטוקים ל-2גיגה (1024*2) שלא יתחם... ושיהיה מהיר! (וללכת על משהו שאתם מכירים לא איזה משהו שמצאתם באיזה חור ) תודה! (ושוב דגש על מהירות ואמינות)

• 12 תגובות
    • 712 צפיות
  16. שלום קניתי את המעבד AMD AthlonXP-M 2500+, שמתי אותו בלוח אם, איפסתי ביוס והלוח לא זיהה אותו. הוא רק רושם "מעבד לא ידוע" ובביוס אין לי אפשרות לשים ערכים אוטומטייים(אין DEFULT), אבל בתוכנות AIDA32 ובCPU-Z יש זיהוי שזה מעבד נייד, אבל השם אינו. זה בעיה? או שזה נורמאלי אם המעבד הנייד הזה? ומה הערכים הסטנדרטיים של המעבד הזה, כמו מכפלה, באס ומתח? במעבד הקודם AXP2400+(לא MOBILE) לא היתה תופעה כזאת ד"א הלוח שלי זה ABIT NF7-S REV 2.0 BIOS VERSION 25

17. Started by slider,

האם ה SINXP1394 וה GA-8SQ800 זה אותו לוח אם?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. האם זה נורמלי? כאילו אני יודע שהוא אמור להראות למטה 2 מעבדים.... כלומר מין בחירה כזאת... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by kobi_af,

לדעתי אתם צריכים למיין את כל המושגים שקשורים למעבד וזכרונות בדביק כמו מה זה cl ? מה זה הייפר טרספינג במעבדי אינטל? מה זה זיכרון מטמון? דברים כאלו במקום ששוב תחזרו על שאלות אלו תרכזו בדביק

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  20. תראו יש לי 512 כבר ב 2 סלוטים !עכשיו אני רוצה להחליף את ה 2 סלוטים ב סלוט אחד של 512 ולקנות עוד אחד של 512 שיהיה לי 1G כאילו ! עכשיו רציתי לדעץ איזה חברה תיהיה טובה בשבילי ? יש לי AMD2500 ABIT AN7 ראדיון9600 XT איזה חברה הכי טובה ? אבל אחים שלי לא להגזים במחירים אין לי הרבה כסף משהו טוב ולא יקר כל כך ! חשבתי עלGEIL מה אתם אומרים ? או על סמסונג מה אתם אומרים ? שמעתי ש GEIL יש להם בעיות עם ניפורס 2 זה נכון ?

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by Eonblueapoc,

אז הבנתי שהמהירות שעון של E6300 היא 1.86GHZ ושהוא כפול ליבה. האם זה אומר שהמהירות שעון שלו היא 3.72GHZ בגלל שהוא כפול ליבה? :s05: תודה.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  22. שלום לכולם!!! יש לי בלוח האם כרטיס של קינגסטון 1GB ברצוני להוסיף עוד כרטיס אחד בדיוק כמוהו לחבר את הכרטיס בלוח האם אני יודע . רק איך לעשות את השינויים בהגדרות הביוס איני יודע הייתי רוצה שתעזרו לי עם עוד פרטים!!! תודה....

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  23. אז ככה נשאל קודם...מה ההבדל שיש בלוחות לAMD בין אחד לאחד,החברות השונות....(ביצועים בלבד)... איזה צ'יפסט הכי טוב ל(AMD 64 (754....הNF3 או הVIA או הSIS???..ואיזה?? ומה עדיף מבין השתיים את ה GA-K8NS או ה EPoX EP-8KDA3J (שתיהם NF3 250GB) בהנה שאני משתמש שלא עושה OC....ואם אני עושה OC מה יותר טוב??

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by h0e,

שלום במאמץ עילאי לשדרוג המחשב הנוכחי שלי למקסימום היכולת שלו, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על מחירי הזכרון מסוג DDR. האם המחירים של זכרון זה התחילו לעלות בגלל חוסר שימוש במערכות מחשב חדשות? המחשב שלי כרגע בנוי על לוח עם תושבת AMD 939 חיכיתי לזמן שהמעבדים לתושבת 939 יתחילו לעלות במחיר במקום לרדת, וזה באמת קרה לפני כמה חודשים. האם הדבר כבר קרה עם הזכרונות מסוג DDR? אם לא, מתי אתם חושבים שהמחירים יתחילו לעלות במקום לרדת? שאלה קטנה נוספת, בזכרונות של OCZ, מה הסוג ההכי טוב? האם Platinum > Gold? לא הצלחתי למצוא השוואה באתר שלהם. מה הזכרון שלהם שנחשב הכי טוב שנמכר בארץ? (מסוג SDRAM DDR כמובן) תודה מראש, נעם.

• 10 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים