מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי במחשב 1gb של זיכרון ddr 2 ,אני מעוניין להרחיב אותו בעוד 2gb ddr2,האם אני יכול? דגם לוח האם שלי הוא intel tappen 945gtp או שאני יכול להרחיב אותו בזיכרון אחד של 1gb או 2gb והאם זה ייתן לי תוספת בביצועים ודרך אגב,הזיכרונות הרצויים הם בתדר של 667mhz תודה.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המערכת שלי היא כזאת: PENTIUM 4 1.8, 512 RDRAM, RADEON 9600 pro כשאני משחק פאר קריי על HIGH(שלא לדבר VERY HIGH), המשחק סובל מתקיעות מאד מעצבנות, שנובעות מכך שבתדירות מאד גבוהה יש פעילות הארדיסק. לפי מה שאני מבין(וכאן אתם נכנסים לתמונה ) זה נובע מזה ש512 מגה אינם מספיקים כדי לטעון מספיק מידע כדי שהמשחק ירוץ חלק ולא תהיה טעינה מהדיסק כל כמה רגעים... יעני האם זה נכון שגם אם היה לי מעבד 3 ג'יגה הרץ וכרטיס מסך geforce 6800 ultra, עדיין לא הייתי יכול לשחק חלק, בגלל המחסור בזיכרון? אציין שיש לי הארדיסק 8 MB CHACHE ואני לא רואה כמעט שום הבדל בנושא...היה לי מקודם 2MB או 4, לא זוכר.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איזה זיכרון יותר עדיף: PQI DDR2 512MB 800MHZ CL5 Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 ה- Kingston עולה 180 וה- PQI עולה 185 ה-PQI כבר עדיף - לא? בתודה, MuTaTiOn.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רואה שה- DS4 יקר יותר, אבל הפלטינום לוקח במבחני אוברקלוק וביצועים... האם יש ל- DS4 פיצ'רים עדיפים שאני לא שם לב אליהם?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
Abit AV8=670 nis Msi K8N Neo2 Platinium=1100 nis כל אחד שמבקש מפרט אתם מביאים לו את האביט שהוא יחסית זול מאוד עכשיו שאלתי היא האם ההבדל היחידי בינהם המחיר האם אפשר לסמוך על לוח אם שעולה 670 שקל ומה ההבדלים בינהם תודה רבה לכולם בפורום על העזרה הגדולה שאתם נותנים
-
- 11 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ProductName=GA-8I945P-G http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1960&ProductName=GA-8I945P-G-RH
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אהלן חברים אני בונה מפרט מחשב (עד 5000 שח) שמיועד לאנימציה (פלאש בעיקר) ועריכת וידאו. המערכת תהיה מבוססת על מעבד i7 3770 וכרטיס מסך (אני מתבט בין הgtx560 לgtx560 ti) אבקש המלצה ללוח אם אמין ומהיר עם מספיק יציאות usb כולל usb3 לפחות 2 יציאות קדמיות.. במה בכלל אני צריך להתחשב כשאני בוחר לוח אם? מה דעתכם על הלוח אם הזה - Intel BLKDH77EB Eb Lake (נמצא במפרט בסיסי שהוצע לי). מה לגבי סוג זכרונות מומלץ? ככל הנראה אקח 2 סטיקים של 4 ג'יגה..יש המלצות לסוג/חברה מסוימת? תודה חברים!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תמליצו לי על מעבד + לוח אם [ למטרת משחקים] יש לי כבר רדאון 9600XT ו768 זיכרון אז מה אתם ממליצים ? האם את ה AMD 64 או שבכלל ללכת על אינטל מצפה לתגובות תודה
-
- 11 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל שטות שעשיתי, המחשב שלנו צריך להגיע לתיקון. בתיקון אמרו שהמעבד נדפק, וצריך להחליף אותו. המעבד שנדפק היה P4. 3 GHZ. ורוצים להחליף לנו למעבד: E4700 הכרטיס מסך זהHD 3750 ( משהוא כזה). 1.5 RAM אז רציתי לדעת: האם שווה להחליף ל E4700? זה לא יעשה צוור בקבוק? איך המעבד הזה במשחקים? (שזה רוב שימוש המחשב) ואפשר קצת פרטים על המעבד הזה? תודה מראש אלון
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
hello everybody. im looking to buy a new CPU, motherboard and memorys, and i have no idea on what to pick. im willing to spend about 2500-3000 nis on this, 3500 if you think it will really improve the options.CPU must be an amd A64, i do not OC thank you in advance edit: oh and i need 512 mb of RAM , 1 stick or 2 is for you to decide
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הסטפינג של המעבד שלי BH-E4 מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מעבד אשר יתמוך ב 64 bit. ויעבוד על הלוח אם הזה: P4U800-X ASUS
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן ברשותי שני זיכרונות כל אחד 4 gb. אני רוצה להוסיף עוד 8 gb למחשב. האם להוסיף סטיק אחד של 8 או עדיף שניים של 4? כמובן שהם יהיו אותה חברה ואותו הדגם. השאלה אם שניים 4 או אחד 8? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כמה שיותר טוב, וצ'יפסט איכותי וחדש, מחיר 500 ש"ח +\- 100 מיועד למחשב של אחותי, תוכנות, אייסיקיו, MSN ושאר ירקות, אין צורך במשחקים אך יש צורך בחיבור לטלויזיה אופציונלי. כמובן לC2D
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות מחשב עם מעבד קונרו ולוח 965 של MSI. הקצבתי 600 שקל לזיכרון, שאני יכול לקנות בהם זיכרון מחברה לא ידועה- LD, אבל עם נתונים טובים- 2 חתיכות של 512 מגה 800MHZ DDR2 , או שאני יכול לקנות KINGSTON אבל 667 MHZ. שמעתי שבזיכרון החברה זה לא דבר משמעותי כל כך כמו הנתונים שלו, אז מה עדיף מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעיקרון רוצה לקחת את המחשב הדפוק שלי להחליף לו את הלוח אם המעבד והכרטיס מסך הקיצר מחשב חדש אבל רק את החלקים הנ''ל לקנות, בעיקרון אני רוצה מחשב חזק למשחקים התקציב שלי לחלקים החדשים הוא 4500 עם אפשרות ל5000 במקרה הצורך, אני בעיקרון כבר סגור על הכרטיס מסך אני לוקח RADEON X850XT 256MB POWER COLOR, עכשיו אני רוצה מעבד עם מינימום 2.4 GHZ אוקי אז עכשיו כשזה יוצא לי כבר 1350 שקל (בגלל הכרטיס מסך) אז יש לי עוד 3150-3650 שקל להוציא על הלוח אם והמעבד, אז תציעו לי בבקשה שניים שיתאימו לדרישות שלי, תודה לכל מי שיעזור לי בנושא
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
א. יש לי לוח BD7II רציתי לדעת אם הוא תומך ב-boot מהארדיסק חיצוני (מוחבר דרך כבל IDE-USB)? בדקתי בביוס ולא היה לי ברור אם כן או לא - לא יודע איזה device אני צריך להגיד בסידור של BOOT. ב. באופן כללי אני חושב שמחשב שלי מתעלם מביוס לגבי הסדר של BOOT למשל בחרתי את כל אפשרויות כהתקנים חיצונים וכשאתחלתי הוא בסוף איך שהוא הגיע ל הארדיסק הפנימי בלי שבכלל הכנסתי אותו לרשימה. האם זה יכול להיות? ג. האם יש צורך לעדכון ביוס בשביל לתמוך ב-boot מהארדיסק חיצוני (usb) או בגלל הבעיה השניה? ד. מה הסיכונים בלוח הספציפי שלי לעדכון BIOS ? משהו עידכן זה שיפר משהו? האם יש משהו שימנע בעיות של עדכון? ה. הבנתי ש BIOS Boot Block או dual BIOS מונע בעיות בעדכון ביוס, אבל איך אני יודע אם יש לי אות…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בן 5 כמעט מעבד AMD ATHLON 64 BIT S-939 לוח אם ABIT AV8 ללא OC רציתי לשאל אם כדאי לשדרג מעבד או לקנות כבר מחשב חדש? ואם כדאי לשדרג לאיזה מעבד עדיף? ראיתי שהלוח תומך בבמעבדים הבאים: Supports AMD Athlon 64 / Athlon 64 FX 939-pin & Athlon 64 X2 dual-core processor http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=AV8 תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
רוצה ליבנות מערכת מחשב מבוססת AMD - ואני מיתלבט ביין שני הלוחות הבאים (לא מחפש אוברקלוקינג...אף פעם לא עשיתי את זה) Asus http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1798 לביין ג'יגהבייט http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1792 היתרון של הג'גה בייט הוא שהוא כולל כרטיס מסך מובנה - למיקרה שאתה שולח את שלך לתיקון ( נדיר...) החיסרון הוא קצת במחיר ( 50 ש"ח...לא משמעותי) השאלות: 1. שמעתי שהיו בעיות עם הג'יגה בייט כחברה....ואסוס הרבה יותר טובים/אמינים = האם זה נכון? 2. האם ישנם חסרונות לאסוס...כל שהם? ( למעט העדר כרטיס המסך?) 3. האם הכרטיסים האלו יתמכו בSATA II ....כי לא ראיתי התיחסות כזו במיפרט 4. האם ישנה עדיפות כל שהיא לאחד מהם - בכל הנו…
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
רב סרן שמועתי טוען שה-DS4 ואפילו ה-DQ6 סובלים מחרדת נטישה מאת ג'יגבייט : 1. עבור OC בינוני עם 6400, האם כדאי להוסיף 100 ש"ח על ה-DS4 ולעבור ל-P5Bdlx? 2. האם ל- P5B dlx יש קירור נורמלי או שכדאי להוסיף לו? תודה, אני כמעט מתמוטט עקב נסיונות פענוח של אתרים ביפנית ובגרמנית העוסקים בנושא... ו-אין לי זמן לחכות ל roundup המדובר של anadtech...
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מעבד של אינטל פנטיום D, דואל קור 930, 3 GHZ. רציתי לדעת האם יתכן שהמעבד עובד בטכנולוגיית 32 BIT ואיך אני יכול לוודאות אם כן או לא??? מערכת ההפעלה שמותקנת על המחשב היא XP SP2 PRO (קליק ימיני על המחשב שלי ומאפייני המחשב בלשונית "כללי" לא מציגים את המידע הזה...)
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הזמנתי זכרונות pqi turbo ddr2 667mhz cl 4-4-4-12 אלה 2 סטיקים של ג'יגה שעובדים בדואל צ'אנל התקנתי אותם, ובתוכנות cpu-z וב everest רשום שהתזמונים במהירות 667mhz הם 5-5-5-15 ולא 4-4-4-12 מה שרשום במדבקה על כל אחד מהם, ועל האריזה. התקשרתי לחנות ממנה הזמנתי, דיברתי עם הטכנאי, והוא אמר לי שהלוח אם שלי כנראה לא תומך בתזמונים האלה ובמהירות הזאת (667mhz, cl4), האם זה נכון? אך לפני שהוא אמר לי את זה הוא אמר לי לשנות את התזמונים באופן ידני בביוס, שאלתי אותו אם זה לגיטמי לגבי כל אחד שקונה את הזכרונות האלה, הוא אמר לי שכן וככה צריך לעשות בכל לוח אם על מנת שהזכרונות יעבדו עם התזמונים הנמוכים... ועוד משהו קטן, הזכרונות לא פועלים במהירות 533mhz cl4, למרות שהקודמים שהיו לי כן פעלו...
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-