עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שמעתי לפני כמה זמן שמומלץ להשתמש בזכרונות מאותו חברה במחשב אחד ולא לערבב זכרונות מחברות שונות עד כמה זה נכון? כמובן שאני מדבר רק על חברות שונות ולא על סוג זכרון שונה!! :s05:

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by lmlm,

ועוד תוצאות ותמונות של Wolfdale וגם Yorkfeild ! http://forum.coolaler.com/showthread.php?t=158813

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. אני מחפש אותו , בפנדה \KSP\נעה אין איפה אפשר להשיג אותו על בטוח?..

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by LaraCroft,

שרושמים מעבד AMD 4200+ TRAY מה זה אומר ה tray הזה? כי קנינו מעבד והמוכר אמר שיש לו רק גירסאת tray ואני רואה בקופסא שזה עם מאוורר. :\ אז מה זה בעצם?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by zurkin1232,

אני צריך המלצה לזכרונות DDR2 איכותיים ומהירים. אני מעוניין ב-2GB x 2, ב-DDR2 800mhz. הם ייכנסו ללוח אם Gigabyte GA-P35-DS3, עם מעבד Q6600. אשמח בהזדמנות זו גם לקבל הסבר קצר על מהירויות עבודה ותזמונים מומלצים כיוון שאני לא מעודכן (נשארתי תקוע ב-DDR1...). תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  6. שלום לכולם השאלה שלי היא ברמה הכללית, האם כדאי להמתין עוד 3 - 4 חודשים מעכשיו במידה ותכננתי לרכוש מעבד + לוח אם ? לפי מה שנראה לי אחרי ש AMD הורידו מחירים והכניסו לשוק כמה משולשי ליבה גם אינטל תוריד ונראה ששוה לחכות. איך התמונה כרגע בענף המעבדים, ומה הצפי לחודשים הקרובים? האם מישהו מתיימר לנבא, לחזות את תנודות השוק והמחירים? בכרטיסי המסך כרגע ממש שווה להמתין, התחרות שם רותחת והצרכנים ירוויחו ATI ן NVIDIA בקרב קשה. [ אגב לא אכפת לי להמתין כמה 3-4 חודשים.. תראו איזה מפרט פצצה יש לי בחתימה }

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  7. רציתי לדעת אם יש לו רק אופציה להכנסת כרטיס מסך של pci e אין לו AGP? ורציתי לדעת מה דעתכם הכללית לגביי הלוח אם הזה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by DORAZABI,

אני רוצה המלצה על לוח אם מTMS למחשב גיימרים טוב. תקציב:500-600 ₪

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  9. שלום, אחרי שהבנתי שאני חייב להחליף את הזכרון הקיים שלי, שעושה לי מסך כחול עם הבעיה watchdog.sys. הלוח אם הקיים שלי הוא gigabyte p43-ds3l. והבנתי שאני לא יכול לשים בתוכו כל זכרון, כי הוא תומך רק בddr2 או משהו כזה. (לא בטוח בזה). אז רציתי את עזרתכם בבחירה של זכרון שיתאים ללוח אם שלי, וייתן ביצועים טובים. אני רוצה שהזכרון יהיה 4gb. מערכת הפעלה: windows xp sp3. (אם זה משנה) התקציב שלי הוא בערך 400+-. (אני מקווה שזה מספיק).

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by nisim_y,

בקשר ללוח אם הזה אני מודע לכך שהוא לא הכי חדש אני יודע זאת אז לכל המיתחקמים אני שואל אם הלוח הזה הוא לוח יחסית טוב לסוקט 478 ואם הוא תומך ב-big typhon והאם אפשר לעשות איתו אוברקלוק מכובד ?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  11. סתם חשבתי שזה מעניין אותכם לראות תמונות של הלוחות החדשים של היצרנים שמבוססים על ה NFORCE 4 ... אז הנה : ASUS http://www.theinquirer.net/?article=19087 EPOX http://www.theinquirer.net/?article=19108 MSI http://www.theinquirer.net/?article=19026 לאף אחד מהם אין כרגע תמיכה ב SLI (שתי כרטיסי מסך) אבל כמובן שיש שם את ה PCIe שמחליף את ה AGP... כמוכן יש שם קצת משאר ה SPECS של הלוחות, מדובר שם על תאריך יציאה של 19-21 לחודש. מה אתם אומרים ? כדאי לקפוץ על המציאה ישר, או שכרגיל כדאי לחכות עוד איזה חודשיים או יותר שיוציאו את ה REV2 ויתקנו את התקלות של הדור הראשון של ה CHIPSET...

12. Started by schumih,

האם הלוח אם הנ"ל מומלץ? בצירוף למעבד E6300. לא מעוניין ב-OC. מעוניין בכרטיס מסך ON BOARD, והבנתי שזה עונה על הצרכים. אשמח לקבל חוות דעת , תודה!

13. Started by keypod,

דיברתי היום עם ספק לגבי מפרט והוא טען שהיבואן אמר לו שהוא כבר לא מביא את A64 +3200 מאחר וזה מעבד לא מוצלח שמוחלף בקרוב אני בכלל מתלבט בין ה 3000+ לבין 3200+ מאחר וההבדל הוא רק 100 ש"ח

• 12 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by yoni66,

מה ההבדל בין FSB לBUS?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by DrowNz,

Hey Guys, wanted to know which one of this mobos you prefer/is better for AMD Barton Cores? (performence, Oc, Stability) Thanks alot

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום אני מחפש לוח אם למעבד AMD שיתמוך לי ב SATA II שהיה בסביבות ה 800 ערכיה: אך הלוח הזה K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  17. לפי מה שאני יודע מעבדי ה-AMD כמו שלי(AMD ATHLON XP 2000) אמורים לעבוד ב-266mhz נניח הפנטיום 4 עובד ב-800! עכשיו רשום לי ב-3D MARK שהמעבד עובד ב: EXTERNAL CLOCK 133MHZ מה זה??? אני מקווה שלא קרה משהו למעבד שלי!???

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by asdasdasd,

שמתי MD 256 266 DDR האם כדאי להוסיף עוד 110 ש"ח ל SAMSUNG 333 ? או 60 ש"ח לMD 333 ? בעצם השאלה היא על מה אני אשלם !? על השם ?"SAMSUNG" או שיש הבדל ממשי בביצועים בין החברות..? כי עד עכשיו לא היה ואף מסך כחול 1 (המחשב בן שבוע וחצי ברוך השם) אבל מצד שני המשחקים זזים ממש גרוע UT2003....GTA3.....ON RADEON PRO ?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by wooper,

שלום אני קונה מחשב Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb BOX וזקוק לעזרה לגבי בחירת לוח אם IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E לבין Gigabyte GA-965P-DS3 Intel 965P Rev 3.3 Motherboard מה ההבדלים ביניהם? האם לוח ib9 מומלץ? תודה

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  20. יש לי כרגע 2X512MB בDUAL CHANNEL סוג DDR400 CL2.5 ויש לי עוד סטיק בודד שקיבלתי של 256 מגה גם DDR400 CL2.5. מחשב ללא OC וללא כוונה לבצע OC. אז מה עדיף? להישאר עם פחות זיכרון וDC או יותר זיכרון בלי DC? מדובר בפנטיום4 2.8GHZ HT (NORTHWOOD) שאר המפרט שלו במפרטים של המחשבים שלי. עריכה: כיום המחשב הנ"ל מריץ XP SP2. ועושה זאת בהצלחה מרובה (עם FX5600 256MB). אם הכוונה היא לעבור לויסטה, האם עדיין עדיף ערוץ כפול מתוספת זיכרון?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  21. לפני ששואלים שאלות כלליות על המעבדים, מומלץ לבדוק בלינקים הבאים : AMD AMD DURON(פורמט PDF) AMD ATHLON XP :cwm15: INTEL INTEL PENTIUM 3 INTEL PENTIUM 4 :cwm15: *למנהלי הפורום: אפשר לשים את הת'רד הזה כסטיקי?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by moshe_ha,

טוב אז ככה... אני יודע שיש עכשיו את הטכנולוגיה החדשה שהמעבדים באים עם 2 ליבות במקום אחת! עכשיו נניח יש מעבד כפול ליבה 3800+... האם הווא מתפקד בעבודה שוטפת טוב יותר או פחות טוב מ-3800+ חד ליבתיי! אותו דבר במשחקים... כי הרי זה מעבד שבנוי בשתי לבות של 2.0 והרי כל חת עובדת לחוד...

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  23. הקשיח שלי ונותן לו u dma6 בבקשה תעזרו לי ניסיתי הכל יש לי דיסק מסוג maxtor 40 giga 7200 ata 133 ואני מקבל 550 נקודות בתוכנה pc mark שלחבר שלי יש אותו דיסק והוא מקבל 900 ומעלה.. התקנתי את כל הדריבירים שצריך כולל via דרך הביוס הכל מותקן טוב ומעודכן אבל בווינדוס זה כותב לי u dma 5 ולא 6.. אני לא מבין למה בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by lmlm,

Penryn-ליבה אשר תחליף את ליבת CONROE תיוצר ב45 נ"מ ,ותבוא מתישהו בחציון השני של 2007. מידע מהאתר: http://hwzone.co.il/news/1165044158/86355/ תמונה: *הכתום מסמל את ה L2 cache :o סתכלו כמה מקום תופס הקאש! מקור: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4601

• 3 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים