עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Jenia24,

שלום! המיפרט שלי נמצא בצד קודם כל , עכשיו עם הלוח אם הגיע תוכנה שמחפשת אוטומטית עדכונים לדרייברים של הלוח ולביוס של הלוח והוא מצא לי עדכון לביוס , עכשיו הבנתי שזה טיפה מסוכן כל הקטע של העדכון של הביוס ואפשר לעשות את זה גם ידני. עכשיו מה עדיף לי לתת לתוכנה לעשות? זה בטוח בדר'כ?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by BENNY-L,

אותו נפח וסוג זיכרון תודה

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by shulem,

שלום יש לי זכרון של JETRAM ועליו מודבקת מדבקה של LIFTIME WARRANTY . הייתי רוצה לדעת אם בנוכחות המדבקה האחריות תקפה ואם כן איפה אפשר למצוא את היבואן בכדי להחליף אותו. תודה, שולם.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  4. אם כן, באיזה מהם (או שניהם), ולמה... מה זה בעצם נותן (בתכלס)... תודה! (:

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by MichaelZ,

RAM drive, או איך שלא תקראו לזה, אם אתם פה אז אתם יודעים במה מדובר. יש כל-כך הרבה תוכנות לזה שפשוט אי-אפשר להחליט. לא רוצה להתחיל לשחק עם זה, בייחוד עם כאלה שעולות כסף. לא איכפת לי לשים 30-20 דולר על תוכנה ששווה את זה אבל אני צריך להיות בטוח. המחשב הוא Win 7 pro 64-bit יש לי 16 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להקציב 4-3 ג'יגה ל-RD, עם אפשרות הרחבה ל-8 ג'יגה במידת הצורך (רצויי ללא איתחול מחדש). החלק השני של הבקשה אינו קריטי אם כי מאוד רצויי. אני הולך להגדיר את הכונן הזה כ-swap disk עיקרי של פוטושופ. לתוכנה המעולה הזאת יש כמה דברים מפגרים ואחד הוא, שלא משנה מה, היא חייבת לכתוב את כל הפעולות שלה על גבי כונן גם אם יש לה עוד 10 ג'יגה זיכרון פנויים לשחק איתם. הדבר מאט מאוד את העבודה עם…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי את הלוח שבחתימה בצד, וראיתי את המאמר הזה: http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=65&page=3 שעסק בלוח ג'יגבייט (בלי קשר שהוא של AMD ). ראיתי שהוא אמר שם לבטל את בקר RAID. על פי מה שאני יודע RAID זה אם יש לי 2 הרד דיסקים ביחד (אני צודק?). שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה משהו של רייד שלוקח כמה שניות אבל הוא לא מוצא כלום.. האם גם אני יכול לבטל את זה? אם כן איך אני עושה את זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  7. שלום, יש לי פנטיום 1.5ghz, די מיושן עם 128mb זיכרון. החלטתי להוסיף זיכרון (כנראה 512MB), אבל אני לא יודע מה אני יכול להוסיף. האם יש הגבלה מבחינת הזיכרון ? האם אני יכול פשוט לקנות כרטיס של 512mb, לדחוף אותו לסלוט וזה יעבוד ? חוץ מזה, מה ההבדל בין הזכרונות השונים (ddr, ddr2 וכו'), האם כולם אמורים לעבוד ? אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיעבוד בצורה הכי אפקטיבית עם המחיר הכי נמוך מהזכרונות שמציעים בksp זה יהיה מצוין . תודה מראש

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by free_me_0,

-

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by vipnisim,

בעיקרון אני הולך על E6300 הלוח שאני צריך הוא זמני אבל אני צריך לוח שתומך ב AGP (יש לי 6800GT AGP) שאני יחליף בהמשך וזכרונות 1G עדיפות ל 800 עריכה : יש את הלוח AsRock 775Dual-VSTA שתומך גם ב DDR השאלה עם הזכרונות הקיימים שלי יכולים לעבוד עם המעבד הזה ואז אני ישדרג בעתיד את הלוח והזכרונות והכרטיס מסך

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by ofirdamr,

אני הולך לקנות מחשב עם מעבד קונרו ולוח 965 של MSI. הקצבתי 600 שקל לזיכרון, שאני יכול לקנות בהם זיכרון מחברה לא ידועה- LD, אבל עם נתונים טובים- 2 חתיכות של 512 מגה 800MHZ DDR2 , או שאני יכול לקנות KINGSTON אבל 667 MHZ. שמעתי שבזיכרון החברה זה לא דבר משמעותי כל כך כמו הנתונים שלו, אז מה עדיף מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by yovel,

שלום, קניתי לפני שנתיים מחשב מאייבורי. עכשיו אני רוצה לשדרג לו את הזיכרון מ2G ל4G. הזיכרון הוא CEON אבל אמרו לי שkingston לא יעבוד איתו. הסתכלתי באתר של אייבורי ואין להם 800MHZ, עכשיו מה אני עושה?! :-[ :'( בבקשה תעזרו לי. :'(

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by sapartil,

1. כשכתוב במעבד INTEL P-D מה מציינת האות D ? 2. כשכתוב DUO הכוונה היא ל DUAL CORE ? רק מי שיודע בוודאות בבקשה.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by ShayMagen,

1.AMD 64 3800 1024 DDR 400MHZ 2.AMD 64 3500 2048 DDR 400MHZ אני יודע שבסוקט החדש יש תמיכה בDUAL DDR אז מה כדאי יותר?? ומתי בערך יהיה ניתן לקנות את המעבדים האלו בארץ?? וכמה עולה לוח אם שתומך בסוקט 939 החדש ומתי יהיה אפשר לקנות?? תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by nemo9439,

Abit KV8 Pro או ASUS K8V SE איזה מבין הלוחות עדיף? לא ראיתי הבדלים מאוד גדולים בפרטים על הלוחות. רציתי לדעת איזה לוח עדיף והאם הASUS שווה את התוספת שלו במחיר...

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  15. אני ליקראת רכישת לוח אם חדש. רוצה לירכוש כרטיס טוב! ( לא מחפש אוברקלוקינג) כרגע אני רק מחפש פיתרון בסיסי לכרטיס מסך - ובעתיד אני יקנה כרטיס טוב נקודה נוספת היא שאני חייב 4 חריצי PCI (גם 3 זה בסדר....אבל גבולי) 1 חשבתי על לוח הבא של ג'יגה ביית - שיש לו כרטיס מסך אינטגראלי http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G 2. או על הכרטיס הבא של אסוס ( שיצריך הוספת כרטיס מסך ניפרד = 100 ש"ח יקר יותר) http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1171&modelmenu=1 הנקודה היא שהיזהירו אותי שזה לא חכם ביכלל לירכוש לוח אם עם כרטיס מסך אינטגראלי = פשוט לא לגעת בזה! השאלות: - האם זה נכון…

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by zeroone,

אבקש את המצלצתכם ללוח טוב ולא יקר במיוחד למעבד בארטון 2500 333 מגהרץ של AMD. לא מעונין ב-O/C בכלל. איזה צ'יפ עדיף NFORCE 2 או KT400A? ולמה? הלוח צריך לתמוך בדואל DDR400. כרטיס קול על הלוח. כרטיס רשת על הלוח (רצוי) AGP X 8. לא חייב סיריאל ATA בקר רייד יציאות 1394.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by gania23,

השאלה שלי היא כזאת .... יש לי לוח אמ gigabyte 945p-s3 ורציתי לדעת כמה מקסימום זיכרון אני יכול לשים בכל סלוט כי אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 2 גיגה אבל אני פוחד שהסלוט לא יכול לקבל סטיקים שגדולים יותר מג'יגה אחד ... ועוש שאלה קטנה : הלוח אם שלי תומך בדואל צ'אנל ויש לי 4 סלוטים אז אם אני ישים שתי סטיקים של 512 ו2 סטיקים של 1 גיגה אז עדיין יהיה לי דואל צ'אנל?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  18. יש לי את התוכנה EVEREST אבל היא לא ממש נותנת מידע איך אני יכול לדעת? זה מה שהיא נותנת לי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by shainov,

שלום לכולם..אני לפני קניית לוח אם ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI איך הלוח??זה הציפסט החדש של אסוס כמובן אז איך הוא יתפקד עם PENTIUM D שרשום לי במפרט ועם שאר המפרט.?? כמובן שאני גם רוכש ספק ליברטי 400 או אנטק 550 עם הפנל שליטה מקדימה.. ושאלה נוספת איך הלוח בOC מבחינת יציבות מתחים במשחקים ושימוש יוםיומי.?? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by lioryb,

יש לי במחשב 2G זכרון, HMT112U6TFR8C-H9 (ראו תמונה מ-CPUZ) אני רוצה לשדרג אותו ל-4G, במינימום מחיר. מה אתם ממליצים? מישהו מכיר חנות בהרצליה פיתוח?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. Started by moses_23,

לברה אני רוצה לוח אם "הכל כלול". שיהיה שם גם מעבד, כ.קול ומסך.יש כזה?? כמה הוא עולה ותנו הצעות ללוחות אם כאלה. ראיתי כאלה של ASROCK אבל אני לא יודע מה יש שם.ושמעתי שהם לא יקרים! הנה כמה מהם:::: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P4I45E-REV3〈=heb&cart=10903162222798659 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P4I45E-REV3&cart=10903162222798659〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P4S61&cart=10903162222798659〈=heb

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by kub,

שלום לכולם, רציתי לשאול על האופציה לשלב מעבד OPTERON למחשב ביתי. הדגם הוא 146 SOCKET 939 2.0GHZ 64 bit זכרון CHACHE של 1MB שמאוד שימושי לי.. מחשב שמיועד למשחקים וכמובן ישולב עם כ.מסך חזק וזכרון 1GB. איזה לוח מומלץ לקנות עם כזה מעבד? האם הDFI INFINITY NF4U יהיה טוב בשבילו? אפשר לשים למעבד הזה מאוורר BT? תודה רבה. אני מאוד אוהב את AMD, וגם עכשיו אני על AMD. אני לא אוהב את אינטל.., אבל אם המצב הוא שAMD מפגרים קצת מאחורה אני ישקול את המצב בשנית. פשוט במחיר הזה המעבד הזה הוא הכי טוב.. תודה רבה קובי

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  23. כרגע יש לי 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 (D9GMH) 800MHz שדי טובים לOC ואני רוצה להוסיף עוד 2GB, רציתי לדעת האם אני צריך לקנות מאותו סוג בדיוק (כרגע בערך 990 שח בזיגזג) או שניתן לקנות סוג אחר זול יותר ואם כן איזה סוג, כך שלא יפגע בביצועים של הזיכרון שכרגע יש לי.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  24. שלום לכולם אני רוצה לרכוש 4GB למחשב הנייח שלי ואני מתלבט בין השניים הבאים; בעתיד הקרוב אני ארצה לעשות OC עדין למחשב שלי ולכן אני רוצה לדעת אם יש הבדל משמעותי בין השניים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6547&CatCode=618 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/19433/cat/28

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by BlackSheep,

שלום, אני מתלבט בין זכרונות למחשב שאני הולך לקנות (pure gaming) והתלבטתי בין המודולים הבאים: PQI PC3200 DDR 400MHz 2048MB Dual-Channel (2x1024) Black Mirrored Copper 3-4-4-8 Geil ONE 1024MB BH5 PC3200 400MHz DDR Dual-Channel 1.5-2-2-5 עכשיו היתרון ב-PQI זה קודם כל שזה 2GB, מה שאמור להיות הרבה יותר אפקטיבי במשחקים כמו BF2 ו-FEAR, וגם עולה פחות מ-1GB של Geil, אבל התזמונים שלו לא משהו ואני הולך לעשות אוברקלוק למעבד (3800+ / 4400+) ופה ה-Geil לוקחים, אולי הצ'יפ לא משהו (BH5 ולא TCCD) אבל בניגוד ל-PQI התזמונים טובים בהרבה יותר לאוברקלוקינג, רק שהם עולים 100 שקל יותר וזה רק 1GB. HELP ME

• 10 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים