עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם יש לי עבודה במחשבים לעשות אתר פשוט בHTML. ואני בחרתי לעשות על חומרה , עכשיו אני רוצה לשים שם מעין 'סקירת שוק' קטנטנה של שני הנושאים הבאים: מעבדים: AMD Vs. Intel כרטיסי מסך: ATI Vs. nVIDIA *דיון על הנושא הנ"ל יפתח בפורום כרטיסי מסך* וגם בנושא מעבדים: רווחים Intel וAMD לפני יציאת הAthlon 64(Intel שולטת בשוק) רווחים Intel וAMD אחרי יציאת הAthlon 64 ועד היום הזה. תודה ענקית לעוזרים

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by RONALDO7,

שלום אני צריך לוח אם טוב למעבד INTEL E7200 יש עצות?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. יש לי סטיק אחד של 512 PC2700. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512, על איזה מהירות ללכת? בשלב זה אני לא חושב על מה יהיה עם DDR2 אז בבקשה לא להכניס את זה לדיון. מה שכן אני מנסה לחשוב טווח ארוך.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by Parallel,

אני כל הזמן רואה שאומרים שדי די ראם יותר טוב למרות שארדי ראם הרבה יותר יקר וגם יותר מהיר לעיתים אם אני לא טועה 400 מגה הרץ וגם אם מישהו יכול להסביר לי על דואל די די ראם אני אודה לו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. יש לי את הלוח הזה : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37765 ועכשיו יש לי amd 3000 ואני רוצה עוד מעת לשדרג אותי לכפול ליבה העם זה אפשרי ?????? נ.2 : הזיכרונות שלי הם adata 400mhz העם זהיפגע בניצול הכוח של המעבד של כפולי ליבה ?????? תודהמראששששש

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by IMT,

גליתי לא מזמן שכרטיס המסך שלי תומך בAGP X8 , ואילו לוח האם שלי תומך בAGP X4 . לאיזה שיפור בביצועים אני יכול לצפות מהחלפת הלוח אם לתומך X8? (בטח לא פי שניים, נכון?)

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  7. אני הולך להחליף סלרון 800@1000 שעובד ב 124*8, לחליף בפנטיום 3 866 133*6.5. קודם כל, מבחינת תיפקוד ממשי, איזה מן המעבדים מהיר יותר? טוב יותר? וכמובן אני יעשה לפנטיום גם OC, האם הפוטנציאל שלו גדול יותר? [אל תזכירו טמפ', אני שמתי עליו VOLCANO 10]

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by tick tak,

שלום היום הלכתי ליקנות כמה חלקים למחשב אחד החלקים הוא זיכרון ddr 400 רציתי ליקנות 2 ג'יגה אבל אמרו לי שזה יקר ולא כדאי והציעו לי ליקנות 1 ג'יגה ןלהוסיף אותו ל- 256X2 שיש לי ,ויש לי לוח תומך dual ddr -gigabyte ga k8nf 9 וממה שאני ידעתי לפני זה לא חשבתי שזה לא אפשרי חשבתי שב-dual ddr צריך אותו נפח השאלה שלי היא האם אפשר לעבוד עם נפחים שונים על הלוח שלי? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by talje,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור אבא שלי. הוא לא בעד קניית מחשב ושידרוגים ככה שאני קונה לו עכשיו לשנים הקרובות, כמו כולם . הוא עוסק בעריכת וידאו קלילה, הרבה מאוד מולטי טאסקינג, המון התעסקות עם הפיכת מוזיקה (שהקליט עם כרטיס AUDIGY 2 ZS), הפיכת סרטים ועריכת תמונות. מעבר לזה, מיילים ואופיס ברגיל, ועוד כמה שטויות שרצות ברקע. המארז הולך להישאר אותו המארז שיש לו כרגע, צורב יש חדש, כונן קשיח 500 ג'יגה ישן (סאטה2), ספק 400 וואט וכרטיס מסך nVidia 8600 נכון לכרגע. לצורך העניין עומד לרשותי תקציב של 2,200 ש"ח ללא חריגה. תותקן מערכת הפעלה וינדוס 7 32 ביט. אני חשבתי על: מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1006 קירור למעבד: Evercool BUFFAL…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  10. שלום, אולי שאלתי לא ממש מובנת אז אנסה להסביר אותו במילים אחרות- כאשר אני קונה לוח, האם אני יכול לראות כמה חריצי זיכרון יש לו רק לפני דגמו? לדוגמא: H67M-GE של ASrock איך אני יוכל לדעת כמה חריצי זיכרון יש לו ? אני מבין את תקן ה H Z ומיניהם השונים אך חשבי שישנה צורה לראות לפני שם הלוח את כמות החריצים ויכולותיו המיוחדות. אשמח לתשובה עניינית , דניאל

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  11. שוקל להחליף מעבד (רשום במפרט ,אוברקלוק ל-2600MHZ) למעבד-AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE עד כמה אני אראה שיפור והאם כדאי לשדרג עכשיו או לחכות לנחיתת המחירים הבאה?

• 13 תגובות
    • 703 צפיות
  12. אני יודע שזה מעט מאוד כסף (יחסית למה שראיתי שרץ כאן בפורומים), אבל מדובר במחשב שהוא משרדי בעיקרו... הייתי גם רוצה שהלוח יהיה של ASUS. לא יכול להסביר ממש למה, פשוט יש לי ניסיון טוב איתם. תודה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by spider272,

שלום לכולם.. יש לי סטיק זכרון של 2GB OCZ GOLD..הצלע קירור התנתקה קצת למעלה ואיתה הלחמה של אחד מהריבועים השחורים.. יש אפשרות לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by kotvana,

אני די מחפש בנרות מעבד שכזה. חבל לי לקנות לוח חדש וזכרונות חדשים ולהתחיל עם כל הבלגן מחדש. מפליא אותי שכל כך קשה למצוא מעבד שכזה, במחיר שראוי למעבד ישן. למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא, איפה כדאי לחפש. תודה.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות את החלקים שציינתי (את יתר החלקים, כולל ספק , יש לי מהמחשב הישן). אני מעדיף לקנות במקום שמאפשר תשלומים (ולא לוקח 10% תוספות לתשלומים). השימושים העיקרים במחשב הם: סרטים , תוכנות בסיסיות , אינטרנט (הורדות 24X7) , ומעט תוכנות גרפיות (לתיקונים בסיסים של תמונות) חשבתי על השילוב הבא: מעבד: 7200 - 550 ש"ח (מה הייתרון של 7300)? (המעבד מגיע עם מאורר??) לוח אם - asus p5kpl-cm - 245 ש"ח זיכרון - 2 סלוטים של 2 גיגה של קינגסטון סה"כ מהירות 800- כ 300 ש"ח מארז מחשבוSoprano (VG7000BWS)וThermaltake - כ 295 ש"ח.. מה היתם מוסיפים/גורעים?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by DORAZABI,

אני רוצה המלצה על לוח אם מTMS למחשב גיימרים טוב. תקציב:500-600 ₪

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by royban,

שלום איך נמדדת קיבולת הזיכרון? לפי מס' כתובות? לפי מס' הביטים בכתובות? תודה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מעבד P4 2.8 PRESCOTT, המאוורר של הPRESCOTT משמיע זמזום חלש שמוציא אותי מדעתי... יש לי אפשרות להחליף אותו ב- P4 2.8 800 רגיל (512 קאש במקומם 1MB קאש). אני יודע שרוב האנשים כיום עושים בדיוק את החילוף ההפוף, האם כדאי לי להחליף אותו ? האם הביצועים יופחתו בהרבה בגלל שהקאש יופחת בחצי ? אודה לעזרתכם בדחיפות....

• 13 תגובות
    • 703 צפיות
  19. אני רגיל מידי פעם להוסיף ולהסיר דיסקים קשיחים למחשב וכך עשיתי גם הפעם ברגע שהוספתי והסרתי הארדיסק והפעלתי את המחשב הופיעה לי הודעה מייד בהתחלה: Warning! cpu has been changed or overloading faile. Please re-enter CPU setting in the CMOS setup לא נגעתי בשום הגדרות! מה עושים? more info: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type Award (02/12/04)

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by דין.,

שלום, במחשב החדש שקניתי אמורים להיות שני סטיקים של 1GB TwinMOS מסוג DDR II 667Mhz. אתמול הורדתי והפעלתי את התוכנה CPU-Z החביבה ונכנסתי ללשונית הזכרונות ומשהו פה לא נראה לי בסדר. האם אלה הנתונים שאני אמור לראות עם הזכרונות הללו? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  21. טוב אז לקחתי 4 לוחות אם קראתי אותם ואין בנייהם הבדל!! חוץ מזה שיש בשתיים אוןבורד ובשתיים אין חוץ מזה כלום אז למה בכל זאת אחד יותר יקר מהשני??? מה ההבדלים בנייהם? http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3855,3853,3852,3850 תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by Avisp,

ההתלבטות שלי היא בין MA78GM ל MA770 שניהם של Gigabyte המפרט שלי: AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ Exceleram DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 Palit nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברמה בינונית, כמובן ללא OC. וסתם, האם כדאי ללכת על ה ASUS? או ש Gigabyte נותנים תמורה מספקת? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by yamiboy,

מה אתם ממליצים לקנות athlon 64 3000+ VS intel 3200 ? כאשר הAMD עולה כ 1400 שקל ואילו האינטל עולה כ 1700 שקל

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by amitay93,

שווה לי להחליף667mhz kingston 2gb על 2gb ocz platinum 800mhz ומביאים לי עוד 100 ש"ח

• 9 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים