עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BeNzZy-BoY,

איזה לוח אם + מעבד AMD פלוס קירור חדש למעבד (כי הקירור שבא איתו הוא חרא) הכי מומלץ לקנייה בתקציב של עד 1100 שח ? תתחשבו בזה שאני רוצה לעשות אובר קלוק, והמחשב מיועד בעיקר למשחקים .. בתודה בנצי

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by snipa,

למישהו יש בבקשה דרייברים ללוח אם - גריבאלדי 850 intel מהסוגים של פנטיום 4 אני צריך בשבילו את הדרייברים הכי חדשים בבקשה (ספציפית למאיץ AGP) תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  3. Started by gigabot,

שלום יש לי 2 מעבדים בבית שניהם 2.4GHZ רציתי לשאול איזה כדאי יותר למערכת שלי המפרט בחתימה, הNORTHHWOOD עובד על 1.5 V והפרסקוט על 1.3V ההעדפה היא לאוברקלוק וביצועים, חשוב לציין גם לביצועים במשחקים, בפרסקוט יש 1M זיכרון מטמון ובנורטווד 512K מה זה נותן לי ומה בכללי עדיך לי? תודה על העזרה אלי.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אהלן לכולם תראו אני איש של AMD יש לי כבר מעבד 5 או 6 של החברה. אבל אני לא יודע די נמאס לי מהם ואני חושב לעבור ל-INTEL לא מזמן שידרגתי את המעבד שוב למעבד AMD וגם לוח וזיכרון... איזה מעבד אתם ממליצים לי שיהיה מבוסס אינטל כי אני רוצה לנסות אוברקלוק ואני מבין שאם אינטל אתה יכול להומיא יותר מהירות וכוח זה לפחות מה שאני חושב! תראו לי חשובה המהירות אני אוהב מהירות. אני אוהב מספרים גדולים! ומספרים גדולים אבל להוציא רק ממערכת מבוססת אינטל נגיד הצקתיב או בערך 4000 אני מדבר רק אל מעבד,לוח וזיכרון ואולי גם מארז כי המחשב הנוכחי לא נמצא במארז והוא סתם שוכב ליד המסך ;D

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  5. ולקנות בנפרד כ. מסך גם אם בסיסי ביותר? משיקולים של התחממות, קונפליקטים, וואטאבר...

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by shloosh,

קניתי מעבד amd 2600 והוא מזהה לי אותו בביוס ובווינדוס כ- 2500. בדקתי וגם רשום על המעבד 2600 וגם המהירות שלו היא 166*11.5 כה שזה חייה להיות 2600. אבל למה זה לא מזהה לי אותו כמו שצריך???

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by samsam,

שלום לכולם, האם נכון לומר שכל לוחות האם התומכים בסוקט A ניתן להחליף את ה-Athlon XP במעבד sempron (עד 2800+) ללא שום בעיות? שמואל

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by composite,

אז ככה, אני יודע שזה קשור לאוברקלוקינג, אבל בעקיפין זה יותר שייך לפה. עד עכשיו הבנתי שמחלקים זה היחס בין ה- FSB Mhz למהירות של הזכרון,. תנו לי להבין, אם המחלק הוא 1:1 אז ברגע שאני מעלה 50Mhz לבאס אז עולים 50Mhz למהירות הזכרון? ראיתי שגם OCer דגול מצליח להעלות ל- 280 (למשל) ולהשאר במחלק 1:1 ולא ב- 5:4, אז מה ההבדל? האם יש יתרונות ל- 1:1 על פני האחרים? כי ראיתי שלעבוד ב- 5:4 זה יותר יציב\בטוח\קל מאשר 1:1, אז למה לא להשאר בו כל הזמן? תודה רבה, זה די חשוב עבורי

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  9. שלום האם מישהו יודע מתי אינטל צפויה לשחרר משושי ליבה משלה ? (ואל ה 980 אני מתייחס יותר כאל ניסוי טכנולוגי שאנשים מהשורה לא באמת קונים). תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  10. Started by bsphere,

יש לי מעבד 6600, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לוח כנראה יהיה ASUS P5B DELUXE. מהמידע שמצאתי ברשת אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק הכי כדאי לשים זכרון בתדר 533 כי הוא בכפולה שלמה של ה FSB. האם זה באמת נכון? איזה זכרון (2GB) כדאי לשים במחשב הנ"ל (מיועד למשחקים, ללא אוברקלוק). תודה

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  11. שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  12. שלום, רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף (סטיק אחד) של איזה חברה עדיף יותר... Mushkin 2GB DDR2 800Mhz CL5 (כולל גוף קירור) או GeiL BlackDragon 2GB DDR2 800Mhz CL4 (ללא גוף קירור) אני שואל כי קניתי מחשב חדש, והיו אמורים להביא לי זיכרון של Mushkin 2GB DDR2 800Mhz CL4 כולל גוף קירור.. והביאו לי זיכרון עם CL5 במקום (יש כאלה הבדלים?) בקיצור, המוכר הציע להחליף לי את הזיכרון לזיכרון של GeiL BlackDragon 2GB DDR2 800Mhz CL4 (ללא גוף קירור) מה כדאי לעשות? לקחת או לא...? תודה לעוזרים =)

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. ALBATRON מייצרים עוד בכלל לוחות אם ואם כן יש לוח ל AMD64 BIT הם מייצרים????

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by humus10,

המעבד שהיה לי 5000+ נשרף, החיפו אותו ל 5000B. מה ההבדל ביניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. נכון שddr400 אמור לעבוד על כזה לוח רק שזה יעבוד על מהירות נמוכה או שזה תלוי בלוח?

• 13 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by tick tak,

שלום היום הלכתי ליקנות כמה חלקים למחשב אחד החלקים הוא זיכרון ddr 400 רציתי ליקנות 2 ג'יגה אבל אמרו לי שזה יקר ולא כדאי והציעו לי ליקנות 1 ג'יגה ןלהוסיף אותו ל- 256X2 שיש לי ,ויש לי לוח תומך dual ddr -gigabyte ga k8nf 9 וממה שאני ידעתי לפני זה לא חשבתי שזה לא אפשרי חשבתי שב-dual ddr צריך אותו נפח השאלה שלי היא האם אפשר לעבוד עם נפחים שונים על הלוח שלי? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  17. שמעתי לפני כמה זמן שמומלץ להשתמש בזכרונות מאותו חברה במחשב אחד ולא לערבב זכרונות מחברות שונות עד כמה זה נכון? כמובן שאני מדבר רק על חברות שונות ולא על סוג זכרון שונה!! :s05:

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  18. יש לי לוח IS7-E, המקסימות שאפשר לתת בביוס שלו זה 2.8V לזכרונות האם עדכון ביוס יתן אפשרות להעלות את זה ליותר או שזה המקסימום החומרתי?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by SleepingSky,

ברשותי Q9450, וTUNIQ TOWER 120. הEIST והC1E מופעלים אצלי בביוס, אבל רציתי לדעת אם זה ממש קריטי. זאת אומרת, החסכון באנרגיה כל כך משמעותי? דרך אגב, המעבד בOC ל3.2 ובלי מאמץ הוא על 2.4 בגלל הEIST... אז זה ממש משמעותי? אי אפשר שזה יהיה על 3.2 קבוע והמחשב ירוץ ממש מהר על הפעולות הקטנות גם? ומה עם הC1E הזה? אשמח לתשובות מפורטות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  20. כמו שכתוב למעלה צריך תוכנה או כל דרך אפשרית להורדת ליבות כמובן עם אפשר הסבר,צריך גם לדעת האם זה בטיחותי או עם יש איזה שהוא סיכון בפעולה שכזאת ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by royban,

שלום איך נמדדת קיבולת הזיכרון? לפי מס' כתובות? לפי מס' הביטים בכתובות? תודה

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  22. תיסתכלו על המפרט שלי בצד זה מה שיש לי כרגע קניתי ליפני כמה ימים את הכרטיס hd5850 אני צריך מפרט כדאי בתקציב של עד 3K למשחקים כבדים!! מה כדאי i7 או i5 אני רוצה לעשות CrossFire בעתיד עם כרטיס מסך נוסף אז אני צריך לוח אם מתאים וטוב ושאפשר לעשות oc בעתיד כשהוא יתיישן מה ההבדל בין i5 750 ל i5 660 ומה יותר מתאים לצרכים שלי שזה משחקים נטו

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by guysfa,

רציתי לדעת מה ההדבל בין שני המעבדים ואם זה עדיף בהרבה לקנות את ה Quad (המעבד בשביל משחקים) - הפרש של 380 שקל Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM תודה.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by RayZ,

המעבד שלי הוציא 44 שניות ב Super PI על 1MB. זה בסדר? (מפרט אפשר לראות בצד. חשוב לציין שכרגע יש 512MB בלבד ויש להתייחס לזה)

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by Vortex,

סתם ככה, הלך. איזה לוח זול אתם ממליצים בשביל Pentium 4 1.7GHz סוקט 478 עם זיכרונות SDR שיש לי ?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים