מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני הייתי רוצה לקנות עוד 2 ג'יגה זכרונות למחשב כרגע יש לי 2 ג'יגה במחשב הנוכחי (Corsair 2GB DDR2400MHZ CL5) חיפשתי בכל מיני חנויות, לא מצאתי את אותם זכרונות בול .. אז מה כדאי לי לקנות ? אין לי ממש תקציב, אני יודע שזה לא כזה יקר כמה שיעלה, יעלה.. בכל מקרה אני לא יכול לקנות פה משהו יותר מדי טוב תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם:P8P67-M http://usa.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67M/#specificationsעכשיו אני רוצה ליקנות זיכרונות של Corsair דגם:Corsair CMP16GX3M4A1333C9 Dominator Dual Channel 16GB PC10666 DDR3 Memory - 1333MHz, 4x4096MB, 9-9-9-24 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=6285161&CatId=4534 עכשיו אני לא מצליח להבין אם הלוח שלי תומך בזה? לפי הבנתי יש לו 4 חריצים של DDR3 והוא עובד בדואל צאנל התמיכה היא כן ב 1333 אני רק רוצה להיות סגור על זה בבקשה ליפני שאני מזמין שזה יעבוד סה"כ זה 16 גיגה (4 סיטיקם של 4 גיגה) ברשימה שהם נותנים להוריד באתר של אסוס עם התמיכה בזיכרונות אין את הזיכרונות הנ"ל בקובץ PDF אז זה מתאים? ת…
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/140/ בקיצור, פה ראיתי אפשרות של קנייה בנפרד של ה- GeForce 8800 . יש אפשרות כזאת, אם כן, איך ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון למחשב אז מאצתי באייבי את הזיכרון של smilentango 2GB( 2x1GB) DDR2 800Mhz PC6400 240pin Low Density Desktop Memory זה המפרט הטכני של הזיכרון Product Details: • 240-pin unbuffered DIMM • Density: LOW • PC6400 800FSB • 1.8 Volts • 6 Layer unbuffered • CAS Latency 4,4.5,5 • 4 Bank • Off-chip driver (OCD) impedance adjustment, and on die termination (ODT) shippingTechnical Information: Memory Size: 1GB DDR2 800Pin Number: 2 x 1GB Memory Speed: 800Mhz More Information: 1024MB x 2 Non ECC Non Registered UnBuffered 6 Layer Non Parity Physical Characteristics: Form Factor: 240pin DDR2, Gold Pin, Green PCB Warranty: Life Time Manufacturer warranty וזה עולה 35$…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום!! אני מחפש לוח אם שיתאים לי לחלקים הבאים: מעבד Q6600 זכרונות DDR3 של corsair וכ.מסך 9800GT של gigabyte תודה!!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני משחק מדי פעם במשחקים חדשים מאוד. יש לי 2GB זכרון, ואף פעם המחשב שלי לא עבר את ה 2GB בשימוש. האם חשוב לגיימר לקנות מעל 2GB זכרון (נניח ומדובר על WIN XP) ?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי במחשב זכרון של 1 GB. כתוב עליו: pc 2 6400 ולפי מה שבדקתי באינטרנט זה מהירות 800. אני רוצה להגדיל את הזכרון יש לי עוד סלוט פנוי. האם אפשר להוסיף יחד עם הקיים זכרון נוסף והאם הוא חייב להיות בדיוק מאותו סוג? האם צריך לקנות כרטיסים חדשים? הבנתי שוינדוס xp מנצל רק 3GB גם אם שמים 4GB. ומה אם אשים 3GB, זה גם ישתמש בפחות? בקיצור מה אתם ממליצים לי? לוח האם תומך ב-4GB. מעבד E4500. [table][tr][td] [/t][/td][/tr][/table]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... אני עומד לקנות מחשב חדש E6550 GF 8800GT 512mb (כנראה) 2G DDR2 667MHz כרגע יש לי XP לפי מה ששהבנתי אין הבדל בביצועים בין שני סוגי המהירויות אלא אם אני הולך לעשות OC, מה שאני לא העשה כנראה... השאלה שלי היא האם בעתיד כלשהו כאשר ארצה לעבור לויסטה, האם כדאי יהיה לי לקנות עכשיו את ה 800Mhz או ש 667Mhz מספיק בלי קשר ואין שום השפעה!
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי כרגע במחשב CORSAIR XMS3 2X4GB 1600MHZ שזה יותא 8GB RAM בשני סטיקים. הלוח אם שלי זה H87-D3H עכשיו אני קניתי לאחר שבע חודשים עוד שני סטיקים בידיוק אותו הדבר מחנות אחרת עדיין CORSAIR XMS3 1600MHZ 2X4GB RAM בדקתי ובקבלה שלי רשום אותו הדבר כמו שרשום ב-KSP שקניתי מחדש את אותו דגם. יש אותו מספר דגם אותו סוג אותו מהירות הכל אותו הדבר. השאלה שלי היא : אם קניתי לפני 7 חודשים את הראם שלי שהיה לי 8 GB RAM ועכשיו לאחר שבעה חודשים אני רוצה לשים עוד 8GB RAM בשני סטיקים הנותרים על הלוח אם כלומר שיהיו לי 4 סטיקים זה בסדר? יש לי WINDOWS 7 64BIT ואין לי בעיה מבחינת זה. מבינת מה יכולה להיווצר בעיה? כמובן שהראם יורכב כשהמחשב כבוי. תהיינה בעיה כלשהי בהדלקת המחשב מתי שאני שם א…
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
עד כמה אתם חושבים יוריד המעבד החדש מבית AMD ה2800 את ה2600 ?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה שאני מקווה שתעזרו לי בה, אתמול קניתי מksp זיכרון ddr1 400mhz של ג'יגה. יש לי מחשב דיי ישן.. עכשיו באתי לחבר אותו אתמול ואני מגלה שהזיכרון לא מתחבר טוב ... הכוונה הפין שם לא מתאים. יש לי כבר זיכרון של 512mb על המחשב וראיתי שכתוב עליו ddr2. עכשיו העלתי תמונה של הלוח אם מהתוכנה אברסט http://www.siz.co.il/my.php?i=ydzm3gmginoz.jpg לפי מה שהבנתי אני צריך ddr2 533mhz עכשיו הבעיה שאין לksp את זה ואני רוצה לחליף את מה שקניתי... אולי אתם יכולים להמליץ לי זיכרון אחר שיתאים?... תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
במפרטים מומלצים למחשב משחקים קיימות שתי אופציות: מעבד - Amd Athlon64X2 (AM2) 3800 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty ש"ח630 + לוח אם- SocketAM2 - VIA K8T890 - ASUS M2V- 3Y Warranty ש"ח470 סה"כ:1100 ש"ח או לחלופין: מעבד- Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100ש"ח + לוח אם- LGA775 Intel945P ASUS P5LD2 SE/C/ ALBATRON 945P/ABIT IL9 PRO - 3Y Warranty ש"ח525 סה"כ:1625ש"ח האם ההפרש של 500 ש"ח מוצדק עבור מע' למשחקים בעיקר ללא OC ? איזה הצדקה פרקטית יש לקנות מעבד אינטל (מלבד העובדה שאינטל מעסיקה פה מאות מהנדסים בינהם חבר שלי) ?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש לי amd 3000 64bit כ.מסך X1950PRO 2ג'יגה זיכרון 400MHZ באיזה שלב המעבד יגביל אותי? אפילו עם בעתיד אני אחליף לכרטיס מסך הרבה יותר חזק.... ועד כמה המעבד משמעותי במשחקים
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי חבר'ה, במידה ויש לי סטיק זיכרון אחד זה משנה באיזה סלוט אני שם אותו? עזבו עכשיו מהירויות תדרים וכו'. אני שואל כדי לדעת באופן עקרוני, אם יש לי כרטיס אחד של ג'יגה נגיד, המחשב שלי יזהה אותו? המחשב יעלה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש זכרונות למחשב הנוכחי שלי,אשר גם יתאימו לרכישה עתידית(באפריל). אני מעוניים ב 2GB זכרונות אשר יהיו מיועדים ל OC,ולכן עדיף 800MHZ CL4. לוח אם נוכחי :Motherboard Name Asus P5LD2. הזכרונות זריכים גם להתאים ל לוח-אם עתידי,שאני מניח יהיה מבוסס P35,אשר יתמוך במעבדים החדשים שעומדים לצאת.. בהקשר לתקציב : כמה שפחות,באיזור חולון-ת"א.. אני חדבתי לדוגמא : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 תודה רבה מראש !.
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הלך לעולמו הלוח אם של המחשב המזדקן שלי (amd phenom ii x4 955) אז חשבתי שזאת הזדמנות להשתדרג במעבד ולוח אם חדש. המעבד יהיה כנראה I5 4590 ואני מתלבט לגבי הלוח אם. חשוב לי שזה יהיה לוח ATX ולא mATX שיהיו לו 6 יציאות אודיו ולא 3. מעדיף שיהיו לו יותר מ 2 סלוטים לזיכרון עבור שידרוג עתידי. כרגע הלוחות הכי זולים שמצאתי ושעונים על הקריטריונים הם : http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H87-Pro4 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-B85-HD3 ללוחות יש ציפס סט שונה ואני לא יודע כל כך מה ההבדל ואיזה מבין הלוחות עדיף. בנוסף האם יש לוחות אחרים מומלצים באזור של 400 שח (או פחות)? שאלה נוספת - המארז הישן שלי (אנטק 300) הוא ממש אחלה ואני מתכוון להשתמש בו אבל כמובן שאין לו יציאות USB3 קידמיו…
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אוקיי, ממה שהבנתי אנחנו נמצאים בתקופת ביניים בה כולם מחכים ליציאת הConroe וזה לא הזמן הכי טוב לקנות בו מחשב.(לא שיש זמן טוב כי תמיד יוצאים דברים חדשים) האם יצאו מעבדי Conroe בסביבות מחיר ה-1000 שקל + - ? ואם כן ,האם הם יהיו הרבה יותר טובים מה 805 D? האם כדאי באמת לחכות כמה חודשים( עוד כמה זמן הוא יוצא? :s05:) או שעדיף שאני אקנה את ה 805 D בראש שקט?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי במצב רגיל טמפרטורת המעבד שלי היא כ-29-33 מעלות שזה די יפה. עכשיו הקטנתי קצת את מהירות המאווררים כדי שהמחשב יהיה שקט יותר וזה התבטא בעלייה לטמפרטורת מעבד של 37-39. השאלה שלי היא עד איזו טמפרטורה אני יכול לעלות מבלי שייגרם נזק (אני ללא אוברקלוק). תודה
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך עם כרטיס זכרון בודד kingston 667 1GB היום אני מתכוון להרחיב לGB2. העניין הוא כזה, על הצ'יפים של הכרטיס שלי כתוב שם של חברה שהיא לא קינגסטון (אלפידה או אביקה או משהו בסגנון...) ואיפה שאני קונה יש רק זכרונות עם צ'יפ של קינגסטון. השאלה היא עד כמה אני צריך לצפות לבעיות תאימות ? האם מה שקובע תאימות בריאה בין כרטיס היא הארכיטקטורה של הזכרון (שבמקרה זה היא זהה כי זה אותו דגם) או הצ'יפים (שבמקרה זה הם של חברות שונות) ? אשמח לתשובה.
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
לאחר בירור קצר נודע לי שאני ככל הנראה יכול לעשות כמה הזמנות מארה"ב דרך ידידים שלי אני אזמין מעבד A64 כנראה את ה3000+ מה שיחסוך לי כ400 ש"ח השאלה היא האם כדאי שאני אזמין גם 1GB או אין צורך אמיתי בזה ואפשר 512 ואת מה שישאר להשקיע במשהוא אחר השאלה האמיתית היא האם 1GB שווה את התוספת כסף?
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
האם אפשרי לפתוח לדגם הנ"ל AMD Athlon II X2 240 ליבות? יש לי את הלוח אם Gigabyte GA-790X-UD3P ויש לי בלוח אם פונקציה כזאת ה-ACC איך שלא קוראים לזה...
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-